|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: hula hop
właśnie przed chwilą kręciła w drugą stronę i zaczeło wychodzić
|
|
|
|
#2822 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny dawno mnie na forum nie bylo. Tez nie dlubo bede wraz z wami cwiczyc kupie sobie kolo hul hoop i bede tez sie cwiczyla i skakala na skakance wczesniej duzo schudlam ale zaszlam w ciaze i znow przytylam ale za miesiac bede rodzila wiec w krutce nie dlugo wraz z wami bede cwiczyla pozdrawiam papapa marta
|
#2823 |
|
Raczkowanie
|
Martusia życzę ci wszystkiego najlepszego dla twojego dzidziusia i żebyś szybko wróciła do formy po porodzie, ja cały czas z tym walcze ale wierze ze mi sie uda i tobie tez. Ale najwazniejszy jest teraz dzidzius, dbaj mocno o niego.
|
|
|
|
#2824 |
|
Raczkowanie
|
katarzyna5, gratuluje!!
mi jak na razie w prawo nie wychodzi$MARTUSIA, zycze duuuuuzo zdrowka dla Ciebie i malenstwa w Twoim brzuszku
|
|
|
|
#2825 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
dzisiaj zaczełam zmagać się z hula hop jak na razie po 35 minutach coś mi tam wychodzi ... tylko to coś to marność nad marnościami jak na razie tylko pies się dziwnie na mnie patrzy ![]() ałłaaa a jak wszystko boli ... oprócz tego jestem w 13 dniu A6W i już widać rezultaty co do hula hop nie poddam się bo ćwiczenie czyni mistrza ... aaaa i twister 15 minu dziennie nie wiem czy on coś pomaga .... |
|
|
|
#2826 |
|
♥
|
maxiulka widze że nieżle się wziełaś za talie
![]() przy takich cwiczeniach talia powinna się tylko zmiejszac
|
|
|
|
#2827 |
|
Raczkowanie
|
czesc hulahopki
![]() kurcze kopnijcie mnie w d***e.... ![]() od tygodnia nie kreciłam ,,,jakis leń mnie dopadł połaczony z depresją na tle kiepskiej pogody i anginą i jakos nie miałam siły.....miałam zacząc od dziś ale ....przytłoczyła mnie "zimowa aura" i znów dzien do tyłu....jak się nie zbiore to już nigdy nie zaczne a tak dobrze mi szło....2 miesiące dzień w dzien po 40 minut-20 w lewo 20 w prawo.kurcze...ale jestem zła na siebie ....dzis włozyłam swoje dzinsy bez odpinania guzików i to mi troche dodało skrzydeł i obiecuje oficjalnie że od jutra znów zaczynam!!!!!!! powodzenia dla wszystkich leniuszków którym sie nie chce tak jak mnie ...DO DZIEŁA!!!!!!!!!!!!!!!!NIE LENIUCHOWAC TYLKO KRĘCIĆ !!!!!!!!
|
#2828 |
|
Rozeznanie
|
Sluchajcie, czy Was tez tak boli przy obciazonym hula-hop...? Nasypalam 0,5 kg soli (cale sie zapelnilo) i krecilam 20 minut... i teraz sprobowalam znow i boliii jak nie wiem.
W ogole to krecenie obciazonym o wiele bardziej pomaga niz nieobciazonym...?
|
|
|
|
#2829 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2830 |
|
Raczkowanie
|
Strajkuje... nie umiem tym kręcić
za to wiem ze mam mieśnie w plecach :P w boku no cóż... zakwasy od ciągłego schylania się i podnoszenia opadajacego hh ma ktoś jakiś przepis na krecenie
|
|
#2831 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Znajdziesz swoj sposob i zobaczysz pare dni i bd hulala po 30 minut
|
|
|
|
|
#2832 |
|
Raczkowanie
|
No tak... ja może wytrzymam
gorzej z sasiadem z dołu :P chyba podłoże sobie jakies poduszki co by mu ciagle co 4 sekundu nie stukało w sufit
|
|
#2833 |
|
Raczkowanie
|
to dla moniolla, sama o to prosiłaś, bierz hh i hulaj bo jak nie to jutro też "oberwiesz"![]() Ainuzi dzięki nigdy nikt mi nie powiedział że jestem wzorem do naśadowania, ale nie poddawaj się napewno się uda POWODZENIA DLA WSZYSTKICH
|
|
|
|
#2834 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pozdrawiam i dziekuje za motywacje ![]()
|
|
#2835 |
|
Raczkowanie
|
monilolla widze że lanie się przydało, jak tylko ogarnie cie leń to pisz, policzymy się z nim.trzymaj się i nie daj się leniowi.
|
|
|
|
#2836 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie co, a ja zastanawiam sie, czy mi to h-h cokolwiek da. No bo kurcze, w sumie to ma zbijac tluszczyk, tak? A ja tluszczyku mam w talii zero. Czy na miesnie tez to cos da i bedzie mniej cm w talii ?
|
|
|
|
#2837 |
|
♥
|
mdz tak
|
|
|
|
#2838 |
|
Rozeznanie
|
Uff to mnie pocieszylas
Bo juz sie balam ze te siniaki ktorych od HH sie nabawilam okaza sie w ogole niepotrzebne... :P
|
|
|
|
#2839 |
|
Raczkowanie
|
kurcze, drugi dzień i nic a nic mi nie wychodzi
no nie potrafie może 8 sekund pohula i spada
|
|
|
|
#2840 |
|
Rozeznanie
|
Mam takie glupie pytanie...
Jak krecicie hh, to powiedzmy pol czasu w jedna strone, a poniej pol w druga? Ma to wogole jakies znaczenie? Bo ja umiem tylko w jedna strone
|
|
|
|
#2841 |
|
♥
|
krecąc tylko w jedną strone , bedziesz mieć później nie równe wcięcie w tali
|
|
|
|
#2842 | |
|
♥
|
Cytat:
a obciążąne masz te hh ? ja tez sie duzo namęczyłam zanim nauczyłam się kręcić |
|
|
|
|
#2843 |
|
Raczkowanie
|
mam obciążone jakimiś kuleczkami może jutro spróbuje wsypac coś dno niego
zobaczymy jak na razie żebra to sam ból ale ja uparta jestem .... dziekuje |
|
|
|
#2844 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja ulam po 30 min dziennie i to w jedną stronę ;| |
|
|
|
|
#2845 |
|
Rozeznanie
|
Hey dziewczyny!
Już kilka razy wchodziłam na te forum ale dopiero dzisiaj się zalogowałam, ponieważ pożyczyłam niedawno hula hop no i zamierzam ćwiczyć. Wiem,że umiem kręcić no i tylko wytrwałości mi trzeba. A Wy ile już kręcicie, i jakie skutki?
|
|
|
|
#2846 |
|
Raczkowanie
|
może zrób tak -zmierz się w talii i w biodrach ,zapisz sobie wyniki i kręć przez miesiąc po czym znów się zmierz...to najlepsza miarka ....ja niestety nie zmierzyłam sie na poczatku -ale efekty poznaje po spadających dzinsach...
ps.okropnego masz avatara
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha- to nieprawda... |
|
|
|
|
#2848 |
|
♥
|
carolina jest lekka róznica miedzy wcięciami...
|
|
|
|
#2849 |
|
Zakorzenienie
|
w takim razie jestem cyborgiem...a różnica między wcięciami jest zawsze- ponieważ człowiek nie jest w 100 % symetryczny.
|
|
|
|
#2850 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czemu się nie podoba? Zmienie Dzięki, że mi przypomiałaś, zmierze się za chwilkę. Już pierwsze 10 minut za mną [masakra] Umiem w prawo tylko kręcić, w lewo słabiutko i jak się wnerwiam to mi spada
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

mi jak na razie w prawo nie wychodzi

to dla moniolla, sama o to prosiłaś, bierz hh i hulaj bo jak nie to jutro też "oberwiesz"
haha- to nieprawda...