Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-03-08, 17:01   #3871
Aysell
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Hej

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
[...]
aysell: tylko u mnie te marynarki jakoś dziwnie odstają, wyglądają na takie o 5 rozmiarów za małe zamiast na takie bez zapięcia.
[...]
Zależy pewnie jak uszyte itd w ogóle ostatnio jakaś beznadzieja z ubraniami, mało co mi pasuje.
Cytat:
[...]
Oglądacie top model? Wczoraj to nawet nie miałam czasu na obejrzenie, a ogólnie to nie wiem czy chce mi się to oglądać. Może jak się skończy sezon pll to spojrzę z braku laku.
Ja mam zamiar obejrzeć, ale coś mi nie wychodzi odkładam i odkładam może dzisiaj zerknę

Byłam u fryzjera i podcięłam włosy zbliżam się do cieniowanych i jeszcze długą grzywkę zrobiłam, chyba wygląda dobrze jestem okropnie zadowolona

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
Ja mam w planach rodzinę odwiedzić, przyssać się do łóżka z książką i nowym cosmo, a potem hulaj dusza- objeść się lodami i czekoladą, przepić mocnymi drinkami. Z kotami się pobawić
Lodami! kurczę, że też nie mam lodów akurat kupię sobie przy najbliższej okazji

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-08, 21:17   #3872
ParoleParole
Zakorzenienie

A ja sobie właśnie zamówiłam pędzle do pudru ak z okazji świeta
Stary 2013-03-08, 22:42   #3873
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
A ja sobie właśnie zamówiłam pędzle do pudru ak z okazji świeta
jakie ?

mnie z okazji dnia kobiet TŻ sprezentował 3 pędzle jeden do rozu z eco tools [swoja druga widzieliscie te ich gąbki do podkladu na tym drewnianym patyku? mega dziwne]do pudru z barbry hoffman, i taki dosc puszysty, ktory w sumie moze sluzyc do rozcierania korektora albo to malowania oczu z douglasa i do tego balsam do ust w sztyfcie z taka glowka hello kitty, taki dodatek no, ale teraz juz mam spoko pedzle, te ktorych uzywalam do pudru i rozu moge smialo wyrzucic i przestac sie meczyc z tymi dziadami

no i raczej postanowione, ze zmieniam derma, juz laduje sie do naprawde dobrego specjalisty, mialam tam usuwane pieprzyki. jak oni nie pomoga to nikt. a dodam, ze w centrum medycyny estetycznej tez mi juz nie pomogli a bulwa rosnie przy bulwi, i to boli tak, ze nie idzie np lezec na danej stronie twarzy
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-08, 23:11   #3874
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
jakie ?

mnie z okazji dnia kobiet TŻ sprezentował 3 pędzle jeden do rozu z eco tools [swoja druga widzieliscie te ich gąbki do podkladu na tym drewnianym patyku? mega dziwne]do pudru z barbry hoffman, i taki dosc puszysty, ktory w sumie moze sluzyc do rozcierania korektora albo to malowania oczu z douglasa i do tego balsam do ust w sztyfcie z taka glowka hello kitty, taki dodatek no, ale teraz juz mam spoko pedzle, te ktorych uzywalam do pudru i rozu moge smialo wyrzucic i przestac sie meczyc z tymi dziadami

no i raczej postanowione, ze zmieniam derma, juz laduje sie do naprawde dobrego specjalisty, mialam tam usuwane pieprzyki. jak oni nie pomoga to nikt. a dodam, ze w centrum medycyny estetycznej tez mi juz nie pomogli a bulwa rosnie przy bulwi, i to boli tak, ze nie idzie np lezec na danej stronie twarzy
kupułam Hakuro - pędzel do podkładu - H50S W końcu się zmobilizowałam

I sobie złożyłam zamówienie z
http://i-lovebeauty.pl/

Ambra, Aqua Vital Spray, Naturalna woda źródlana

Virtual, Ideal Cover, Długotrwały kryjący podkładWybierz kolor:: 100 jasny beż ()

Delia, Mineral Velvet Skin, Żółty korektor pod oczy

Green Pharmacy, Jedwab serum na zniszczone końcówki (050216)

Marion, Serum błyskawiczne - Algi - Głębokie nawilżanie

Miyo, Kiss Me lipgloss, Błyszczyk nawilżającyWybierz odcień:: nr 13 ()

I teraz muszę przystopować Bo chcę zamówić jeszcze kilka rzeczy z biochemii i polleny evy
Stary 2013-03-08, 23:46   #3875
Aysell
Wtajemniczenie

A ja dalej nie zrobiłam zamówienia na mazidłach ;p tyle miałam zamawiać, a jak już chciałam, to się okazało, że ja w sumie nie pamiętam co chciałam, tylko kilka rzeczy muszę jeszcze raz sobie uporządkować, czego potrzebuję
Zaraz do albumu wrzucę moje włosy, sprzed tygodnia co prawda, ale robię zdjęcia przed obcięciem i po "Po" zrobię niedługo kolor nijaki, niestety było szaro i nie mogłam znaleźć miejsca w domu, w którym światło padałoby chociaż trochę jaśniej. Bardzo żałuję, że nie robiłam zdjęć od początku dbania o włosy, to daje wyobrażenie o tym, co się z nimi dzieje, bo ja już nie pamiętam jakie były kiedyś...

Stary 2013-03-08, 23:51   #3876
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
A ja dalej nie zrobiłam zamówienia na mazidłach ;p tyle miałam zamawiać, a jak już chciałam, to się okazało, że ja w sumie nie pamiętam co chciałam, tylko kilka rzeczy muszę jeszcze raz sobie uporządkować, czego potrzebuję
Zaraz do albumu wrzucę moje włosy, sprzed tygodnia co prawda, ale robię zdjęcia przed obcięciem i po "Po" zrobię niedługo kolor nijaki, niestety było szaro i nie mogłam znaleźć miejsca w domu, w którym światło padałoby chociaż trochę jaśniej. Bardzo żałuję, że nie robiłam zdjęć od początku dbania o włosy, to daje wyobrażenie o tym, co się z nimi dzieje, bo ja już nie pamiętam jakie były kiedyś...
czekam na włosy, dawka motywacji na piątkowy wieczór zawsze w cenie

ja żałuję, że nie robię regularnych zdjęć mojej buzi - wtedy wiedziałabym czy jest jakiś 'namacalny' progress. W sumie z włosami - styknie mi na razie zdjęcie przed ściećiem i po ścięciu. Jak osiągnę długośc do ramion [wszystkich wlosow, bo na razie cieniowanie to uniemozliwia] to zaczne robic moze regularne fotki, o ile oczywiscie leń mi na to pozwoli

woooow, ale imponująca długośc i jakie one proste, no no piękne ! a kolor jest bardziej zblizony do tego zdjęcia, gdzie jestes ubrana na czerwonio czy do tego dzisiejszego?? robisz cos z kolorem? może nie doczytałam albo mi umknęło

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2013-03-08 o 23:56
Stary 2013-03-08, 23:58   #3877
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
czekam na włosy, dawka motywacji na piątkowy wieczór zawsze w cenie

ja żałuję, że nie robię regularnych zdjęć mojej buzi - wtedy wiedziałabym czy jest jakiś 'namacalny' progress. W sumie z włosami - styknie mi na razie zdjęcie przed ściećiem i po ścięciu. Jak osiągnę długośc do ramion [wszystkich wlosow, bo na razie cieniowanie to uniemozliwia] to zaczne robic moze regularne fotki, o ile oczywiscie leń mi na to pozwoli
Dodałam zorientowałam się, że coś mi nie gra w tym albumie i skasowałam oba poprzednie, następnie dodałam znowu - żeby od lewej były te nowsze, a nie byle jak Już jest dobrze, nie wiem, co "zepsułam" porzednio
O... buzia też, nie pamiętam też jak to było wcześniej, wydaje mi się, że teraz lepiej, aczkolwiek... Włosom nie robię regularnych zdjęć, tylko jak widać po datach, co pół roku - ponieważ co pół roku podcinam postaram się nowe zrobić jakoś niedługo, zwłaszcza dlatego, że ja często dopiero na zdjęciu widzę, jak one naprawdę wyglądają i w jaki kształt fryzjerka mi obcięła

---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

Cóż, widzę, że w moim albumie każde zdjęcie to inny kolor włosów najbardziej rzeczywiste jest chyba to w środku

Stary 2013-03-09, 00:04   #3878
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Dodałam zorientowałam się, że coś mi nie gra w tym albumie i skasowałam oba poprzednie, następnie dodałam znowu - żeby od lewej były te nowsze, a nie byle jak Już jest dobrze, nie wiem, co "zepsułam" porzednio
O... buzia też, nie pamiętam też jak to było wcześniej, wydaje mi się, że teraz lepiej, aczkolwiek... Włosom nie robię regularnych zdjęć, tylko jak widać po datach, co pół roku - ponieważ co pół roku podcinam postaram się nowe zrobić jakoś niedługo, zwłaszcza dlatego, że ja często dopiero na zdjęciu widzę, jak one naprawdę wyglądają i w jaki kształt fryzjerka mi obcięła

---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

Cóż, widzę, że w moim albumie każde zdjęcie to inny kolor włosów najbardziej rzeczywiste jest chyba to w środku
oooo nie dałoby rady pół roku bez fryzjera teraz ostatni raz byłam jakos w listopadzie i juz wariuje z grzywką prawie do ust xD ale jestem dzielna i jeszcze 3 miesiace

ja tak patrzac na fotki z roznych orkesow mimo pdokladu dopatruje sie, ze raczej bylo lepiej niz jest teraz, chociaz najgroszy orkes jestem sobie w stanie przywolac w pamieci, bez zadnych fotek

a na moim monitorze to juz w ogole, jedno zdjecie zupelnie rozni sie kolorystycznie od kolejnego jedno w mega chlodnej tonacji, a drugie ciepłem bije az po oczach no ale jestem sobie to w stanie wyobrazic no ale zazdroszcze dlugosci, ja z taka pewnie ciagle robilabym sobie moj wymarzony koczek na wypelniaczu
Stary 2013-03-09, 00:11   #3879
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
[...]

woooow, ale imponująca długośc i jakie one proste, no no piękne ! a kolor jest bardziej zblizony do tego zdjęcia, gdzie jestes ubrana na czerwonio czy do tego dzisiejszego?? robisz cos z kolorem? może nie doczytałam albo mi umknęło
Dziękuję, o tą długość właśnie walczę jak lew ale najpierw cieniowane pójdą do ścięcia, zanim zacznę zapuszczać na "czysto". Kolor - do zdjęcia w środku, w czerwonym płaszczu, aczkolwiek właśnie się zawahałam, czy mi czasem kolor trochę nie ściemniał przez Heenarę, a ja tego nie widzę ale i tak jest to "trochę", najnowsze zdjęcie niestety kolorem nie odpowiada niczemu postaram się następne foto zrobić jakieś sensowne, to się sama chętnie dowiem Włosów nie farbowałam nigdy, ani nie farbuję tak ot sobie są, jak ciemnieją, to same od czegoś, jak jaśnieją, tak samo

---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ----------

Cytat:
oooo nie dałoby rady pół roku bez fryzjera teraz ostatni raz byłam jakos w listopadzie i juz wariuje z grzywką prawie do ust xD ale jestem dzielna i jeszcze 3 miesiace

ja tak patrzac na fotki z roznych orkesow mimo pdokladu dopatruje sie, ze raczej bylo lepiej niz jest teraz, chociaz najgroszy orkes jestem sobie w stanie przywolac w pamieci, bez zadnych fotek

a na moim monitorze to juz w ogole, jedno zdjecie zupelnie rozni sie kolorystycznie od kolejnego jedno w mega chlodnej tonacji, a drugie ciepłem bije az po oczach no ale jestem sobie to w stanie wyobrazic no ale zazdroszcze dlugosci, ja z taka pewnie ciagle robilabym sobie moj wymarzony koczek na wypelniaczu
Nooo, ja też teraz grzywkę ścięłam, jak zapragnę ją mieć i mieć, to pewnie znowu niedługo pobiegnę ciąć ale długość zostanie na pewno, co pół roku chyba ok jest warto wytrzymać, zwłaszcza, jak się lubi tak jak ja, więcej podciąć za jednym razem Haha, wieeem odcień mam ciepły Wypełniacz właśnie chciałam kupić, ale poszłam do sklepu, wzięłam do ręki, a tam kolory : jasny blond, brąz i czarny nie wiedziałam, co mam wziąć, żeby się zbytnio nie odcinał, więc wyszłam bez

Stary 2013-03-09, 00:15   #3880
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo, ja też teraz grzywkę ścięłam, jak zapragnę ją mieć i mieć, to pewnie znowu niedługo pobiegnę ciąć ale długość zostanie na pewno, co pół roku chyba ok jest warto wytrzymać, zwłaszcza, jak się lubi tak jak ja, więcej podciąć za jednym razem Haha, wieeem odcień mam ciepły Wypełniacz właśnie chciałam kupić, ale poszłam do sklepu, wzięłam do ręki, a tam kolory : jasny blond, brąz i czarny nie wiedziałam, co mam wziąć, żeby się zbytnio nie odcinał, więc wyszłam bez
ja tez teraz chodze w sumie tylko na grzywkę, może za te kilka tygodni w koncu zrownam boki z tyłem, ale i tak nie wiem czy juz będę mogla, bo babka kazala mi zapuscic z 5 cm az dojdzie do zrownania, a watpie zebym od listopada tyle nazbierała

zawsze jeszcze możesz sporbowac ten kok zrobić na skarpecie, jak to swego czasu było na youtube w tym wypadku do wyboru masz niezliczoną ilość barw ale Ty masz tak dużo tych włosów, że kolor chyba jest mało ważny, bo pewnie z latwoscia zakryjesz całą tą gąbkę włosami chociaż to jest tak jak z tymi opaskami warkoczami. Jak byłam blondynką odcien tych w łosów był za ciemny w prowonaniu do mojego, teraz jestem ruda i nie ma w ogole takiego odcienia do wyboru. A marzy mi się właśnie jakieś spiecie wlosow ega do gory i wlasnie ta opaska imitujaca warkocz wokół głowy naoglądałam się tego zarówno na ulicy jak i na necie i tez zapragnełam
Stary 2013-03-09, 00:37   #3881
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tez teraz chodze w sumie tylko na grzywkę, może za te kilka tygodni w koncu zrownam boki z tyłem, ale i tak nie wiem czy juz będę mogla, bo babka kazala mi zapuscic z 5 cm az dojdzie do zrownania, a watpie zebym od listopada tyle nazbierała

zawsze jeszcze możesz sporbowac ten kok zrobić na skarpecie, jak to swego czasu było na youtube w tym wypadku do wyboru masz niezliczoną ilość barw ale Ty masz tak dużo tych włosów, że kolor chyba jest mało ważny, bo pewnie z latwoscia zakryjesz całą tą gąbkę włosami chociaż to jest tak jak z tymi opaskami warkoczami. Jak byłam blondynką odcien tych w łosów był za ciemny w prowonaniu do mojego, teraz jestem ruda i nie ma w ogole takiego odcienia do wyboru. A marzy mi się właśnie jakieś spiecie wlosow ega do gory i wlasnie ta opaska imitujaca warkocz wokół głowy naoglądałam się tego zarówno na ulicy jak i na necie i tez zapragnełam
Od listopada do teraz? Możliwe, że już masz tyle, nie masz z czym porównać? np. jakieś zdjęcie, że przedtem sięgały dotąd, teraz już dłuższe?
Widziałam na skarpecie, muszę odnaleźć gdzieś odpowiednią włosów nie mam gęstych, ale bardzo się cieszę, że chociaż sprawiają takie wrażenie Opaski-warkocze są cudne, ale właśnie ciężko o kolor, żeby to sztucznie nie wyglądało... też mi się takie upięcia podobają, ale na moich włosach nic się nie trzyma, żadna opaska, spinki mi niestety zjeżdżają, zwykle upinałam włosy na bok [przedziałek był mega po lewej i wszystkie włosy wzięte na prawo], ale szłam do szkoły, godzina i spinka zjeżdżała doprowadzało mnie to do szału, bo poprawiać musiałam w łazience w lustrze, żeby krzywo nie było spięte... teraz liczę na ułatwienie życia w każdym razie upięcie w moim przypadku wydaje się nierealne...

Edytowane przez Aysell
Czas edycji: 2013-03-09 o 00:38
Stary 2013-03-09, 08:59   #3882
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć.

Aysell cudowne masz włosy, długość, kolor, wszystko.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-09, 11:35   #3883
Aysell
Wtajemniczenie

Hej wstałam bardzo późno, ale przynajmniej czuję się wyspana, czego nie mogę nigdy powiedzieć w ciągu tygodnia

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Cześć.

Aysell cudowne masz włosy, długość, kolor, wszystko.
Bardzo dziękuję

Wczoraj przyszła już paczka z Bioetiką, więc dzisiaj będę testować

Stary 2013-03-09, 11:41   #3884
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Od listopada do teraz? Możliwe, że już masz tyle, nie masz z czym porównać? np. jakieś zdjęcie, że przedtem sięgały dotąd, teraz już dłuższe?
Widziałam na skarpecie, muszę odnaleźć gdzieś odpowiednią włosów nie mam gęstych, ale bardzo się cieszę, że chociaż sprawiają takie wrażenie Opaski-warkocze są cudne, ale właśnie ciężko o kolor, żeby to sztucznie nie wyglądało... też mi się takie upięcia podobają, ale na moich włosach nic się nie trzyma, żadna opaska, spinki mi niestety zjeżdżają, zwykle upinałam włosy na bok [przedziałek był mega po lewej i wszystkie włosy wzięte na prawo], ale szłam do szkoły, godzina i spinka zjeżdżała doprowadzało mnie to do szału, bo poprawiać musiałam w łazience w lustrze, żeby krzywo nie było spięte... teraz liczę na ułatwienie życia w każdym razie upięcie w moim przypadku wydaje się nierealne...
wydaje mi się, że gdybym wyprostowała to te centrymetry byłyby widoczne, bo na codzien te włosy sa jeszcze takiej długości, że się wykręcają, ale mnie to w sumie nie przeszkadza

a moje wlosy wlasnie mega lubią upinan ie, opaski, spinki itp. Tak jak rano uczesze sie do szkoly, zaloze jakaś opaskę-gumkę, zrobie wysokiego kitka, tak w sumie utrzymuje się to do wieczora, mimo, że po drodzę cwicze , wyleguje sie itp jeden ich pozytyw jeszcze jak mialam dlugie wlosy lubilam je nosic w warkocza na bok ale do tego jeszcze musze ciut poczekac

====

ja tez pobudka o 11, nienawidze tak marnotrawic czasu;/ teraz czekam na obiad, a po trzeba sie pouczyc, bo kolokwium w poneidzialek, a powiem szczerze ze troche mi się o tym zapomnialo
Stary 2013-03-09, 12:35   #3885
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
wydaje mi się, że gdybym wyprostowała to te centrymetry byłyby widoczne, bo na codzien te włosy sa jeszcze takiej długości, że się wykręcają, ale mnie to w sumie nie przeszkadza

a moje wlosy wlasnie mega lubią upinan ie, opaski, spinki itp. Tak jak rano uczesze sie do szkoly, zaloze jakaś opaskę-gumkę, zrobie wysokiego kitka, tak w sumie utrzymuje się to do wieczora, mimo, że po drodzę cwicze , wyleguje sie itp jeden ich pozytyw jeszcze jak mialam dlugie wlosy lubilam je nosic w warkocza na bok ale do tego jeszcze musze ciut poczekac

====

ja tez pobudka o 11, nienawidze tak marnotrawic czasu;/ teraz czekam na obiad, a po trzeba sie pouczyc, bo kolokwium w poneidzialek, a powiem szczerze ze troche mi się o tym zapomnialo
Chciałabym, żeby moje się jakoś zawijały ale ich nic nie ruszy, a pocieniowane miałam, do uszu najkrótsze - i nic. Upięć zazdroszczę warkocza nie zrobię, nie podobam się sobie wtedy
Ja z jednej strony też nie lubię marnować czasu, ale z drugiej jednak ogromnie lubię spać Pouczyć też się muszę, przepisać notatki... Motywacji do zabrania się do tego mam zero

Stary 2013-03-09, 13:37   #3886
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej Piękne
Zaraz Was nadrobię

Podcięłam dziś trochę końcówki a zaraz nałożę olej i pomaseczkuję dziś
Mam zamiar zacząć ćwiczyć tylko zakwasów się boję że w pracy nie dam rady się ruszać
Stary 2013-03-09, 16:28   #3887
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Lodami! kurczę, że też nie mam lodów akurat kupię sobie przy najbliższej okazji
Mnie mało kręcą, tak to jadłam raz na wieki, dopóki nie spróbowałam lodów jednej firmy.
Zresztą z moimi schizami żywieniowymi to i tak oprócz hagen dazs właśnie pozostają mi tylko sorbety.

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Cytat:
minusem wszelakich świat m.in. dnia kobiet jest to, że rpawie każdy wręcza czekoladę ew. jakieś słodycze taka pokusa xD a pozniej twarz cała w wulkanach i w ogole bleeee.
Ja ogólnie umiem schować do szafki. Chociaż kiedyś oczywiście zjadłabym wszystko od razu, aż do porzygu.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-09, 20:34   #3888
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Wypełniacz właśnie chciałam kupić, ale poszłam do sklepu, wzięłam do ręki, a tam kolory : jasny blond, brąz i czarny nie wiedziałam, co mam wziąć, żeby się zbytnio nie odcinał, więc wyszłam bez
I tak wszystko zakryjesz włosami przecież , ja mam jeden czarny, drugi ciemny brąz.

----

Byłam się teraz zobaczyć z koleżanką, jeszcze mi mówi że ma na dzisiaj zniżkę do sephopry -20% zła istota :Admin:
No to siup do produktów yes to carrots.
Skorzystałam też ze zniżki do mohito -20%. Kupiłam płaszcz, który kiedyś już oglądałam, koszulkę i sukienkę (taką dzienną)

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:

ja o 9 wstałam, aż się brat zdziwił No ale co się dziwić, że długo spałam w weekendy jak słabo spałam w nocy kiedyś...
Obiad zjadłam o 14, co u mnie jest mega szokiem, bo zwykle na coś konkretniejszego mam ochotę tak 17-18.

A też się nie da od świtu do nocy robić samych pożytecznych rzeczy

Ja wolę dłużej pospać, bo jak rano wstanę w weekend to i tak nic z tego pożytecznego nie ma. Zwykle jeszcze gorzej się mi zebrać niż jak długo pośpię. Bo tak to jest 'ooo fuck 12!' i ciach pod prysznic, zjeść coś, do sklepu po coś do jedzenia dokupić itd.

<3 <3 <3
Stary 2013-03-09, 21:19   #3889
ParoleParole
Zakorzenienie

Dostałam swoją partię kosmetyków Balea Pachną bosko
Stary 2013-03-09, 21:32   #3890
kobietasukcesu
zawsze mam racje

parole: zazdroszcze malinowego szamponu.

ghana: zapomnialam odpisac co do czarnego mydla oliwkowego- 2 razy dziennie to na pewno za duzo, moim zdaniem 1-2 razy w tygodniu w zależności od skóry, max 3.

Ja już po myciu włosów (alverde migdał i argan) nałożeniu maski(aloesowa nv), maseczki (h&m z kokosem) i teraz idę do kąpieli z pianką (luksja cheryy tart) i książką (vi cz. pretty little liars)

<3 <3 <3
Stary 2013-03-09, 21:40   #3891
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie mało kręcą, tak to jadłam raz na wieki, dopóki nie spróbowałam lodów jednej firmy.
Zresztą z moimi schizami żywieniowymi to i tak oprócz hagen dazs właśnie pozostają mi tylko sorbety.

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Ja ogólnie umiem schować do szafki. Chociaż kiedyś oczywiście zjadłabym wszystko od razu, aż do porzygu.
ja jem tylko lody wodne a u mnie jest tak, ze jak cos mam to chce sie tego od razu pozbyc niewazne czy sama zjem, czy rozdam np mamie, tacie czy wepchne na sile TŻ'towi nie lubię jak słodycze leżą i wegetują ;D
Cytat:
I tak wszystko zakryjesz włosami przecież , ja mam jeden czarny, drugi ciemny brąz.

----

Byłam się teraz zobaczyć z koleżanką, jeszcze mi mówi że ma na dzisiaj zniżkę do sephopry -20% zła istota :Admin:
No to siup do produktów yes to carrots.
Skorzystałam też ze zniżki do mohito -20%. Kupiłam płaszcz, który kiedyś już oglądałam, koszulkę i sukienkę (taką dzienną)

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

ja o 9 wstałam, aż się brat zdziwił No ale co się dziwić, że długo spałam w weekendy jak słabo spałam w nocy kiedyś...
Obiad zjadłam o 14, co u mnie jest mega szokiem, bo zwykle na coś konkretniejszego mam ochotę tak 17-18.

A też się nie da od świtu do nocy robić samych pożytecznych rzeczy

Ja wolę dłużej pospać, bo jak rano wstanę w weekend to i tak nic z tego pożytecznego nie ma. Zwykle jeszcze gorzej się mi zebrać niż jak długo pośpię. Bo tak to jest 'ooo fuck 12!' i ciach pod prysznic, zjeść coś, do sklepu po coś do jedzenia dokupić itd.
a ja lubię wstac sobie rano, na spokojnie wszystko zrobić, takim żółwim tempem wczoraj byłamw sephorze z TŻtem, bo chciał z oakzji dnia kobiet kupic mi epdzel, a nie wiedzial jaki potrzebuje, wiec mnie wzial. Znalazlam na testerach jeden interesujacy mnie model, no ale ni w 5 ni w 10 nie mogłam go znalezc. Po kilku minutach stwierdziłam, ze jednak zapytam sie jakiejs sprzedawczyni, gdzie to cudo mozna znalezc. Był pusty sklep, 3 pracownice i jeden ochroniarz. No i tak 2 pracownice gadały meidzy sobą, ta 3 z ochroniarzem. Stałam obok, chciałam delikatnie poprosić no nic nie dało się. Poszłam do drugiej rozmownej parki - babka powiedziała mi, zebym szukala GDZIES na sklepie po czym dalej zatopila sie w rozmowie. Skapitulowałam i tyle z mojej przygody w sephorze w douglasie obsluga znacznie milsza
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Dostałam swoją partię kosmetyków Balea Pachną bosko
ooo co dostalas?

moj peisek znowu zle, nigdy nie widzialam tyle krwi, ehhh. Trzymam sama za nia kciuki, zeby poczula sie lepiej.

Dziewczyny, przemoge się i wkleje tu zaraz moje zdjecie bez makijazu. [do albumu]. Napiszecie mi szczerze jak bardzo zle jest z moja cera? A moze rpzesadzam pod fala krytyki ze strony mojej mamy ? Byłabym bardzo wdzieczna slyszac jakas ocene osoby, ktora tej mojej cery nigdy nie widziala Do mojej pseudo sklejanki dodałam też moja aktualną fotkę w makijażu, żeby tamte dwie 'gołe' nie raziły bardzo po oczach xD

PS> obejrzałam film 'Rzeźnia' - baaaardzo polecam

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2013-03-09 o 21:50
Stary 2013-03-10, 08:29   #3892
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Ghana chyba najważniejsze jak Ty sie czujesz sama ze sobą. Wg mnie wesoło to z nią nie jest, ale ja jestem przewrażliwiona na pkt cery. Wiem jednak, że to jest choroba i tylko solidna praca z dermatologiem ma tutaj szanse. Ja np.wczoraj nie mogłam już znieść bólu skóry, mama sobie pożyczyła Uriage Tolederm Riche i pojechała do babci, a ja musiałam nałożyć coś przeciw sciągającego, padło na zwykla wit. A. Rano cera niesamowita, łuszczącej skóry brak, zapalenia zlukwidowane i koloryt wyrórwnany tam gdzie stan zapalny. Kosmos. Pozytywnie sie zachwycilam mascia za 2zł. Nie wiem jak przy częstym stosowaniu, bo ja zapychara jestem, ale może to będzie cud za grosze?

Przykro mi z powodu psiaka
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2013-03-10 o 08:31
caate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-10, 09:04   #3893
kotto
Raczkowanie

witam piekne pomozecie ?
ktoraj najladniejsza?;> sa w bardzo korzystynch cenach ktoras bym kliknela
prosze mozliwe szybka odpowiedz zastanawiam sie ktra wziac :P
http://allegro.pl/torebka-a4-teczka-...057017285.html
http://allegro.pl/torebka-damska-tec...020736870.html
http://allegro.pl/torebka-torba-wore...078647682.html
51
50
49
48
DAM RADE-tym razem! CDN ->
8 min abs-3
8min buns-4

Edytowane przez kotto
Czas edycji: 2013-03-10 o 09:09
kotto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-10, 11:45   #3894
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
Ghana chyba najważniejsze jak Ty sie czujesz sama ze sobą. Wg mnie wesoło to z nią nie jest, ale ja jestem przewrażliwiona na pkt cery. Wiem jednak, że to jest choroba i tylko solidna praca z dermatologiem ma tutaj szanse. Ja np.wczoraj nie mogłam już znieść bólu skóry, mama sobie pożyczyła Uriage Tolederm Riche i pojechała do babci, a ja musiałam nałożyć coś przeciw sciągającego, padło na zwykla wit. A. Rano cera niesamowita, łuszczącej skóry brak, zapalenia zlukwidowane i koloryt wyrórwnany tam gdzie stan zapalny. Kosmos. Pozytywnie sie zachwycilam mascia za 2zł. Nie wiem jak przy częstym stosowaniu, bo ja zapychara jestem, ale może to będzie cud za grosze?

Przykro mi z powodu psiaka
mnie właśnie tez bolą te bulwy, na tyle, ze musze spać na tej 'czystej' stronie buzi, bo inaczej bol mi nie da zasnac albo mnie wybudza ze snu ja się z tym źle czuję, ale w sumie po tylu latach gdzie było naprawde zle juz przywyklam i w stosunkowo znajomym gronie ludzi jestem w stanie wyjsc bez makijazu, bo oni chyba tez przywykli a to co pokazalam na fotach jest z tego lepszego okresu, gdzie w sumie jestem zadowolona ze mam tego tylko tyle, bo przed okresem jest tego z 3 razy wiecej mam tę maśc z witamina A, ale uzywam tylko na usta, bo n a skore jakos boje sie tego nalozyc, zwazajac na to, że retin a zupelnie mi nie pomogl i to bylo takie uzywanie dla uzywania. teraz mam antybiotyk z erytromecyna dominujaca w skladzie i cykinkiem [robiony lek][ i tak jak na poczatku byl mega skuteczny tak teraz zauwazylam brak jakiejkolwiek pomocy, a stosuję go sumiennie. Nie zrzucam winy na komsetyki, bo aktualnie uzywam w sumie juz sprawdzonego duetu czyli pdkladu z bourjoisa healthy mix i pudru matujacego z clinique i jeszcze po tym nigdy nie mialam wysypu, chyba ze bourjoisa zastapie colorstayem, wtedy bolesne bulwy gwarantowane jeszcze mama ciagle mnie dobija, ze mam taka brzydka cere, a jakbym cos z nia zrobila to bylabym 'taka ladna dziewczynka'
Cytat:
Napisane przez kotto Pokaż wiadomość
witam piekne pomozecie ?
ktoraj najladniejsza?;> sa w bardzo korzystynch cenach ktoras bym kliknela
prosze mozliwe szybka odpowiedz zastanawiam sie ktra wziac :P
http://allegro.pl/torebka-a4-teczka-...057017285.html
http://allegro.pl/torebka-damska-tec...020736870.html
http://allegro.pl/torebka-torba-wore...078647682.html
Trzecia, 1 i 2 wygladaja na takie 'tanie' i podejrzewam, ze na zywo beda wygadac jeszcze gorzej niz na zdjeciu

jeju znowu pospalam do 11 xD ale na szczescie juz sie pouczylam, a zaraz pojde cwiczyc dzisiaj chyba skalpel z ciezarkami, zobacze zreszta a po obiedzie spa spilowałam swoje paznokcie na kwadraciki, ciekawe ile z takimi wytrzymam

Caate tak patrzac na Twoje piekne paznokcie zastanawiam się - jak np nakładasz bazę pod cienie? bo moje paznokcie wcale dlugie nie sa, a juz wszytsko mi wchodzi pod pazurka zamiast zostawac na opuszku masz na to jakis sposob ? mam teraz najdluzsze panzokcie od jakis 3 lat, wczesniej mialam je sciete na zero, bo tak najwygodniej xD

---
ja juz po ćwiczeniach, jednak było turbo, poszło łatwo i przyjemnie

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2013-03-10 o 12:48
Stary 2013-03-11, 10:06   #3895
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Ghana mam nadzieje, ze znajdziesz kiedys zloty srodek
odnosnie Twojego pytania, to tak sie sklada, ze nie posiadam bazy pod cienie i nigdy nie uzywalam ale mam jeden cien w musie to pedzelkiem nabieram i wklepuje opuszkiem. mysle, ze gdybym miala cos twardszego to jakas szpatulka zalatwilaby sprawe
Stary 2013-03-11, 22:08   #3896
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
(...)
W sumie racja, aczkolwiek dla swojego spokoju psychicznego fajnie byłoby znaleźć coś podobnego
Dziękuję Ci ogromnie, że poleciłaś mi Bioetikę! jest cudowna, już ją uwielbiam

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Chyba za szybko pochwaliłam Herome... Kolejny, drugi paznokieć właśnie musiałam spiłować do zera jeden pękł z boku, drugi się rozdwoił A nie uderzyłam w nic, nie zahaczyłam... Trzeci jest w kolejce, ale zostawiłam. Myślałam, że Herome mi te paznokcie utrzyma, ale klapa

Stary 2013-03-11, 22:26   #3897
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
W sumie racja, aczkolwiek dla swojego spokoju psychicznego fajnie byłoby znaleźć coś podobnego

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Chyba za szybko pochwaliłam Herome... Kolejny, drugi paznokieć właśnie musiałam spiłować do zera jeden pękł z boku, drugi się rozdwoił A nie uderzyłam w nic, nie zahaczyłam... Trzeci jest w kolejce, ale zostawiłam. Myślałam, że Herome mi te paznokcie utrzyma, ale klapa
a zaczelas go stosowac na dlugich czy spilowalas do zera i zaczelas kuracje?
Stary 2013-03-11, 22:33   #3898
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

wlasnie ja jak zaczelam uzywac herome to przy obu kciukach paznokcie pekly mi z boku i musialam spilowac wszystkie do zera... i tak lezy sobie ta odzywka.

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-11, 22:44   #3899
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
wlasnie ja jak zaczelam uzywac herome to przy obu kciukach paznokcie pekly mi z boku i musialam spilowac wszystkie do zera... i tak lezy sobie ta odzywka.
mi wszystkie popekaly najpierw, dziewczyny z pazurkowego mnie uswiadomily, zeby spilowac na zero i dopiero zaczac zapuszczac, przez pierwszy miesiac nie miec dluzzych niz 2mm za opuszek, bo paznokcie musza miec czas na wzmocnienie sie i przyzwyczajenie do dlugosci. pzt logicznie rzecz biorac, zanim dojdzie do opuszka te paznokiec urosniety na bazie herome to minie 3miesiace... zatem dobrze radze, potestowac jeszcze i wyrobic technike jaka potrzebuja paznokcie. moje np co pol roku przechodza kuracje 2tyg, sa skracane o polowe nawet jak sa calutkie zdrowe, piekne i rowne, wiem ze to im dobrze robi
Stary 2013-03-11, 22:56   #3900
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
mi wszystkie popekaly najpierw, dziewczyny z pazurkowego mnie uswiadomily, zeby spilowac na zero i dopiero zaczac zapuszczac, przez pierwszy miesiac nie miec dluzzych niz 2mm za opuszek, bo paznokcie musza miec czas na wzmocnienie sie i przyzwyczajenie do dlugosci. pzt logicznie rzecz biorac, zanim dojdzie do opuszka te paznokiec urosniety na bazie herome to minie 3miesiace... zatem dobrze radze, potestowac jeszcze i wyrobic technike jaka potrzebuja paznokcie. moje np co pol roku przechodza kuracje 2tyg, sa skracane o polowe nawet jak sa calutkie zdrowe, piekne i rowne, wiem ze to im dobrze robi
no widzisz, mnie nikt nie uswiadomil, ze przy tej odzywce nalezy wszystkie paznokcie przypilowac do zera przy eveline sos (a zuzylam tego dwie butelki- co sie u mnie bardzo rzadko zdarza, zebym dwa lub wiecej razy siegnela po to samo) moglam zaczac stosowac odzywke w obojetnie jakim momencie i paznokcie po calosci twardnialy, a przy herome jest tak jak teraz mowisz- nie wiedzialam o tym
aktualnie mam 'zrobione' paznokcie, wiec nie stosuje odzywek, ale moze jeszcze pouzywam tej herome wg tego Twojego 'przepisu'

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości