Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIX - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-09, 03:38   #4681
laisla
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIX

Cytat:
Napisane przez DudiBoy Pokaż wiadomość
Teraz już rozumiesz czemu mnie tyle nie było na wątku Chciałem odzwyczaić się od słodyczy i innych gotowych, przetworzonych świństw.
Już mi nie grozi, że polecę do biedronki jak tylko zobaczę zdjęcie nowego deserku
Oj tam oj tam, ja staram się dostawać chwilowej ślepoty jak dziewczyny piszą o zakazanych pysznościach, ale ten dzisiejszy pączek to już był niemożliwy do ominięcia Co nie znaczy, że jutro o świcie polecę z rozwianym włosem go szukać

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2013-03-09 o 03:39
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 09:18   #4682
sowaaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Oj tam oj tam, ja staram się dostawać chwilowej ślepoty jak dziewczyny piszą o zakazanych pysznościach, ale ten dzisiejszy pączek to już był niemożliwy do ominięcia Co nie znaczy, że jutro o świcie polecę z rozwianym włosem go szukać
gdybym nie miala do najblizszej biedrony jakies 9 km to pewnie bym poleciala czasem dobrze jest miec do niej daleko
sowaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 09:39   #4683
moja imaginacja
Zakorzenienie

Hej, moze mi ktoś podać cenę sernika na zimno (tego w proszku) i biszkoptów w Biedro?
moja imaginacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 10:08   #4684
aleksandra112233
Zadomowienie

ja zakupiłam nowy jogurt naturalny z ziarnami zbóż i miodem opakowanie bardzo podobne do Toli z wapniem
aleksandra112233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 10:15   #4685
aniolek880402
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moja imaginacja Pokaż wiadomość
Hej, moze mi ktoś podać cenę sernika na zimno (tego w proszku) i biszkoptów w Biedro?
nie jestem pewna dokładnych cen, ale sernik kosztuje koło 4-5zł , a biszkopty (okrągłe) jakieś 3zł
aniolek880402 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 10:16   #4686
blackberry09
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moja imaginacja Pokaż wiadomość
sernik 3,99 z gellwe a biszkopty jakies 2,19

blackberry09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 10:20   #4687
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jadłam niedawno tego pączka i mi nie smakował szczególnie. Ta niby bita śmietana to jest bardziej jak krem i jakieś to takie trochę sztuczne w smaku. I ciasto mi jak zwykle w pączku nie smakowało, bo dla mnie jest w ogóle nie słodkie, tak jak to zawsze pączki w Biedronce zresztą. Ale dało się zjeść
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 10:27   #4688
Personal_Jesus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandra112233 Pokaż wiadomość
ja zakupiłam nowy jogurt naturalny z ziarnami zbóż i miodem opakowanie bardzo podobne do Toli z wapniem
ciekawe czy jest taka sama jak Tola tylko z dodatkami-rzadka i kwaśna?
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin

Mój kulinarny kącik
Personal_Jesus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 10:27   #4689
josolinka
Przyczajenie

Witajcie, całkiem przypadkiem zaczęłam Was podczytywać, już jakiś czas temu i chyba się uzależniłam od tedo wątku, bo do Biedronki zaglądałam już wcześniej A czy któraś z Was próbowała sera Bel Paese z gazetki Wiosna ze smakiem i może coś o nim napisać?
josolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 11:28   #4690
ania10zg
Rozeznanie

ja kupiłam trzy lakiery Virtual - miętowy, fioletowy i czerwono-pomarańczowy (b. ładny), szampon Schauma oraz kremowy żel Under 20 za 7,99zł i żel nawilżający BeBauty
nowej szafy nie widziałam, ale za to była ta poprzednia jeszcze z wyprzedażami..
ania10zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 11:37   #4691
agateq
goniąca własny ogon..

Przeoczyłam - staram się śledzić Was na bieżąco - inspiracje od poniedziałku? Czy jeszcze nikt ich nie ma?

Instagram
agateq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 11:39   #4692
kasiarzynaa
Zakorzenienie

A ja wpadłam dzisiaj do nieodwiedzanej przeze mnie biedronki i... były tam te czekoladki z kuponami, których poszukiwałam na walentynki i nigdzie dostać nie mogłam

generalnie dużo rzeczy było, których nawet w dużych biedronkach czasem nie mogę dostać

Butomaniaczka
kasiarzynaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 12:13   #4693
lasoa
Zakorzenienie

Wczoraj rozmawiałyśmy o coli - jednak dzisiaj jadę do Tesco po Hop Cole bo jest za 2.49 za 2 szt
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 12:18   #4694
Esti10
Zakorzenienie

Ja dzis wpadlam do B chcialam te serki Premium ale nie bylo w ich miejsce na polce sa te 0% ale wolalam tamte
No i kupilam wreszcie ten chlebek z pieca slonecznikowy jaki on dobry i taki ciezki, wilgotny ciekawe czy jest bez maki pszennej?
Myslicie,ze jak sie zapyta kogos z obslugi to beda mogli sprawdzic bo pewnie jak dostaja te pieczywa w jakis opakowanaich to moze sa sklady wypisane
Pani przy mnie wykladala czekolady Wedla Bajeczna i Pierrot wzielam bo chyba calkiem tanie 2,26zl a nie jadlam ich nigdy
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 12:25   #4695
Lilithbb
Raczkowanie

A kupował ktoś szafę w biedronce?
Co jakiś czas mają te narożne - ciekawa jestem opinii bo pilnie szafy potrzebuję. Ale nie takiej co się rozwali w ciągu roku
Lilithbb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 12:42   #4696
Mirianka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
dzis popłaczesz, a za jakis czas bedziesz opowiadac i sie smiac z tego

takie dni sie trafiaja, ze wszytsko naraz i jeszcze pewnie @ idzie, albo jest wtedy

Dziś już lepiej nawet małę zakupy z mamą zrobiłyśmy
Dokładnie, skąd wiedziałaś? (jeszcze przed )

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Biedna No oby już było na tyle złego dla Ciebie
Jesteście kochane, mówiłam Wam to już kiedyś?

Cytat:
Napisane przez josolinka Pokaż wiadomość
Witajcie, całkiem przypadkiem zaczęłam Was podczytywać, już jakiś czas temu i chyba się uzależniłam od tedo wątku, bo do Biedronki zaglądałam już wcześniej A czy któraś z Was próbowała sera Bel Paese z gazetki Wiosna ze smakiem i może coś o nim napisać?
Też jestem ciekawa tego sera

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
Ja dzis wpadlam do B chcialam te serki Premium ale nie bylo w ich miejsce na polce sa te 0% ale wolalam tamte
No i kupilam wreszcie ten chlebek z pieca slonecznikowy jaki on dobry i taki ciezki, wilgotny ciekawe czy jest bez maki pszennej?
Myslicie,ze jak sie zapyta kogos z obslugi to beda mogli sprawdzic bo pewnie jak dostaja te pieczywa w jakis opakowanaich to moze sa sklady wypisane
Pani przy mnie wykladala czekolady Wedla Bajeczna i Pierrot wzielam bo chyba calkiem tanie 2,26zl a nie jadlam ich nigdy
Czekolady dobre, ale batony lepsze ale może się skuszę na którąś też bo faktycznie tanio - w Społem sa po ok 3,50zł

Mirianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 13:01   #4697
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirianka Pokaż wiadomość

Czekolady dobre, ale batony lepsze ale może się skuszę na którąś też bo faktycznie tanio - w Społem sa po ok 3,50zł
To super,ze dzis lepiej doczytalam co sie wczoraj stalo wspolczuje mialas przygody.
Wstyd sie przyznac batonow tez nigdy nie jadlam dlatego sie skusilam skoro byly Pani wystawiala akurat
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 13:17   #4698
pinats
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agateq Pokaż wiadomość
Przeoczyłam - staram się śledzić Was na bieżąco - inspiracje od poniedziałku? Czy jeszcze nikt ich nie ma?
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4439

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

o, ja jadłam tę czekoladę Bajeczną i zgadzam się, że baton lepszy cukierek też mi lepiej smakował, ale czekolada też ok - także za taką cenę tylko brać
Stary 2013-03-09, 13:21   #4699
karolina_zb
Zakorzenienie

Cytat:
Pokaż, jak on wygląda, będę wiedziała, czego szukać
Proszę: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...enerujacy.html Ja swój kupiłam w Naturze
Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
Ale jeszcze przed chwilą mogłaś się delektować
W sumie racja
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 14:45   #4700
AnulaPPP
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Też mi w Indii tyci nie pasuje ten słodkawy posmak. dobry, ale bez szału. Na następny jej rzut raczej się nie skuszę Już duzo bardziej mi Kalabria smakuje mmm
dokładnie w takim razie na pewno wezmę kiedyś kalabrię na testy, o ile się pojawi

Cytat:
J
A co do królików, to moja pierwsza myśl to puchate słodziaki, a Wy tu o mięsie i pasztetach

no właśnie! wiem, że co innego domowy a co innego hodowla, ale mimo wszystko to nie na moje "nerwy" pod względem zwierząt

Cytat:
TŻ mnie prześwięci, kupiłam 4 kolejne herbaty dzisiaj, a 13 już wcześniej na szafce stało
jakie? ja dziś zakupiłam (a miałam już nie kupować!) vitaxa - eukaliptus, czarna porzeczka, mięta. Bardzo ciekawa jestem

Cytat:
Ja uwielbiam pomarańczowy, a mój TŻ wręcz przeciwnie i jak ostatnio kupiłam w końcu w B taki dżemik, to on jak tylko zobaczył słoik to skomentował "Znowu kupiłaś ten niedobry dżem..."
też lubię, a jaki robiłam raz pyszny serniczek z polewą z dżemu pomarańczowego
a podobno dobrze smakuje kanapka z serem żołtym i dżemem pomarańczowym, ale nie jadłam

Aha, o jakich czekoladach z ciasteczkami była tu mowa?

AnulaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 14:54   #4701
Dorcia91
Zakorzenienie

Dziewczyny(i chłopaki )od kiedy jest persil??

z góry dziękuję

Mój blog KLIK
Dorcia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 15:08   #4702
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sowaaaaa Pokaż wiadomość
gdybym nie miala do najblizszej biedrony jakies 9 km to pewnie bym poleciala czasem dobrze jest miec do niej daleko
Ja mam wszystkie markety zgromadzone w jednym niemal miejscu, zawsze po drodze, więc jak już tam dotrę to tylko wybierać przebierać
Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
Ja jadłam niedawno tego pączka i mi nie smakował szczególnie. Ta niby bita śmietana to jest bardziej jak krem i jakieś to takie trochę sztuczne w smaku. I ciasto mi jak zwykle w pączku nie smakowało, bo dla mnie jest w ogóle nie słodkie, tak jak to zawsze pączki w Biedronce zresztą. Ale dało się zjeść
Bacząc na to zdjęcie, to by mi bardzo smakował. Ale u nas chyba i tak takich nie ma. Kiedyś ktoś z Warszawy o nie pytał, czy są też w innych miastach, u nas nie widziałam..
Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość
dokładnie w takim razie na pewno wezmę kiedyś kalabrię na testy, o ile się pojawi
(...)

Aha, o jakich czekoladach z ciasteczkami była tu mowa?
Jak dla mnie Kalabria była najzwyklejszym serkiem, Toskania trochę lepsza, a India inna niż wszystkie. Ale wiadomo, kwestia gustu

O czekoladach z oferty gwiazdkowej, były trzy rodzaje za ok 2,7 zł, strasznie słodkie, z ciasteczkami korzennymi np Później jeszcze dlugo po świętach w niektórych biedronkach leżały, także na wyprzedaży.
Stary 2013-03-09, 15:45   #4703
AnulaPPP
Zakorzenienie

Cytat:

Jak dla mnie Kalabria była najzwyklejszym serkiem, Toskania trochę lepsza, a India inna niż wszystkie. Ale wiadomo, kwestia gustu

O czekoladach z oferty gwiazdkowej, były trzy rodzaje za ok 2,7 zł, strasznie słodkie, z ciasteczkami korzennymi np Później jeszcze dlugo po świętach w niektórych biedronkach leżały, także na wyprzedaży.
no dokładnie ja w tych porównania nie mam akurat

to chyba te widziałam wczoraj wzięłam z ciasteczkami waniliowymi, smaczna a która najlepsza? aha, zapłaciłam 1,79

AnulaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 15:46   #4704
aga_s83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lilithbb Pokaż wiadomość
A kupował ktoś szafę w biedronce?
Co jakiś czas mają te narożne - ciekawa jestem opinii bo pilnie szafy potrzebuję. Ale nie takiej co się rozwali w ciągu roku

ja mam

zresztą nie tylko szafę, ale też komodę oraz regał taki kratkowy i półkę, jestem zadowolona ogólnie - myślę, że wykonanie jest całkiem spoko.
Szafę mam od niedawno (kupowaliśmy ostatnim razem co była), natomiast komodę, regał i półkę - jakieś 2lata temu i nic się nie dzieje (a zaznaczę że mebelki prócz szafy stoją w pokoju dziecięcym).

wiem też (przynajmniej tak bywało), że będą one na wyprzedaży, więc jeśli nie chcesz przepłacać zbytnio to możesz poczekać.
Stary 2013-03-09, 16:00   #4705
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość

Cena przyjemna i to bardzo, ale ja wolę zdecydowanie wersje cukierkowe (czy to kasztanka czy bajeczne, w czekoladzie nie są takie smaczne ). a u mnie to pewnie i tak za 100 lat się one pojawią albo i w ogóle (jak np laysy)

a te pączki z bitą śmietaną to chyba są w pewnym rejonie Polski tylko. takie wypieki świeże są różne, bo od lokalnych piekarni/ciastkarni. szkoda bardzo (zjadłabym )
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 16:05   #4706
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość
no dokładnie ja w tych porównania nie mam akurat

to chyba te widziałam wczoraj wzięłam z ciasteczkami waniliowymi, smaczna a która najlepsza? aha, zapłaciłam 1,79
Pamiętam, że na wątku zdania były podzielone między tą z korzennymi a tą z waniliowymi, samemu trzeba się przekonać Cena 1,79 super, tym bardziej, że niemal wszystkim smakuje
Mnie trudno zasłodzić, ale akurat te czekoladki dały radę
Stary 2013-03-09, 16:18   #4707
koraalina8
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mirianka Pokaż wiadomość

też uwielbiam bajeczne i pierroty
teraz też na wagę cukierki są

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
a to jak taki krem podrabiany to tez nie będę ryzykować bułki jogurtowej ( bo krem podejrzanie żółty) tylko kupię sprawdzoną, ulubioną i najsmaczniejszą w piekarnii.
koraalina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 16:26   #4708
2016070150903
Konto usunięte

polecam ciacha Podusie, 230g za 4,99. krem i polewa smakują jak słodycze Kinder.

próbował ktoś tych pianek bananowych w czekoladzie? chyba w kształcie zajączków, czy czegoś takiego.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 16:31   #4709
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ania10zg Pokaż wiadomość
ja kupiłam trzy lakiery Virtual - miętowy, fioletowy i czerwono-pomarańczowy (b. ładny), szampon Schauma oraz kremowy żel Under 20 za 7,99zł i żel nawilżający BeBauty
nowej szafy nie widziałam, ale za to była ta poprzednia jeszcze z wyprzedażami..
Ja też własnie ten czerwony kupiłam był ostatni za 1,99 i troche się wahałam bo wydawał się żarówiasty ale ostatecznie wzięłam i faktycznie ładny nawet mam go teraz na pazurach i musze powiedzieć, że to pierwszy lakier który utrzymuje się na moich paznokciach już 3 dni bez odprysków
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 16:34   #4710
tapetka22
Zakorzenienie

rzadko o cos pytam i prosze ale nie dam rady nadgonic 30stron -czy ktoś z Was bedzie kupowal laptopa Hp od 11??
co o nim sądzicie?? i czy jutro wieczorem uda mi sie go kupic czy musze jechac o 7 rano w poniedzialek??
bede bardzo wdzieczna

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3967195 2]Ja też własnie ten czerwony kupiłam był ostatni za 1,99 i troche się wahałam bo wydawał się żarówiasty ale ostatecznie wzięłam i faktycznie ładny nawet mam go teraz na pazurach i musze powiedzieć, że to pierwszy lakier który utrzymuje się na moich paznokciach już 3 dni bez odprysków [/QUOTE]

dobrze wiedziec
wzielam 2 ale jeszcze4 nie otwarlam

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości