Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6 - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-09, 20:26   #4861
mela1234
Zakorzenienie

Dot.: Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6

Myślę, że moje cycki nie lubią być ściśnięte, że tylko taka kreska się między nimi robi. Bo jak są teraz luźne to jest lepiej.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 20:30   #4862
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Ja nie mam żadnej krechy. Poprzednio tez nie mialam.
ja na razie też nie mam

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
no z tym sokiem marchwiowym to właśnie trzeba uważać, żeby nie pić więcej niż te 0,3ml na dwa dni
a ja na odwrót przeczytałam

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
elaine-blath ja też jestem tradycjonalistką w kwestii książek i albumów nie ma to jak,np. zapach książki, czy starych zdjęć

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

ja mam mamę za ścianą, w drugim pokoju do długo bym nie pospacerowała haha
to faktycznie masz blisko do mamy, ja w zasadzie też, bo 10 minut spacerkiem, ale zawsze to przewietrzenie się

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
dziewczyny, a ja jeszcze raz dzis wybralam sie na zakupy, bo u nas zaczely sie przeceny po zimowe.
patrzcie jakie dwie zreczy upolowałam dla małej.
obiecałam sobie, że więcej nie kupię!!!
śliczne

no i zaczął śnieg padać u mnie

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 20:34   #4863
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
dziewczyny, a ja jeszcze raz dzis wybralam sie na zakupy, bo u nas zaczely sie przeceny po zimowe.
patrzcie jakie dwie zreczy upolowałam dla małej.
obiecałam sobie, że więcej nie kupię!!!
Przesłodkie

Musze dokupic Lili wlasnie sukienusie, i jeszcze skarpeciątka, bo tego jedynie nie mam.
I kiedys sie zebrac i tez pofotkowac niektore moje ciuszki
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 20:35   #4864
mela1234
Zakorzenienie

A ja byłam dziś w pepco i fajne te ciuszki. Ale rzuciłam okiem na coś dla starszej i wszystko w kolorach róż i biel. Nosz kur... by zapiał.
Stary 2013-03-09, 20:38   #4865
enlevee
Zakorzenienie

domciu śliczne ubranka jakie to malenkie, jejku

my z Tżtem mieliśmy jechać na jakieś zakupy, ale usnęliśmy i tak sobie spaliśmy do teraz (kallisto widzę, że nie jesteśmy sami ). Ale i tak się trzeba zebrać i pojechać do tesco bo nic zdrowego w domu nie ma na kolację, wszystko pokończone..a z czekoladą jak wiecie jestem już pokłócona i nie zamierzamy się godzić

No nasza dotkaaa już na lotnisku
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 20:40   #4866
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
A ja byłam dziś w pepco i fajne te ciuszki. Ale rzuciłam okiem na coś dla starszej i wszystko w kolorach róż i biel. Nosz kur... by zapiał.
Dobrze, ze lubię biały

Czytam sobie o tyciu w ciąży i PAN napisał, że w ciąży przytył 10 kg, ale od porodu nic nie zrzucił (żonie zgubienie kg poszło szybciej)

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
domciu śliczne ubranka jakie to malenkie, jejku

my z Tżtem mieliśmy jechać na jakieś zakupy, ale usnęliśmy i tak sobie spaliśmy do teraz (kallisto widzę, że nie jesteśmy sami ). Ale i tak się trzeba zebrać i pojechać do tesco bo nic zdrowego w domu nie ma na kolację, wszystko pokończone..a z czekoladą jak wiecie jestem już pokłócona i nie zamierzamy się godzić
Zamówcie kebaba

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 20:43   #4867
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Dobrze, ze lubię biały

Czytam sobie o tyciu w ciąży i PAN napisał, że w ciąży przytył 10 kg, ale od porodu nic nie zrzucił (żonie zgubienie kg poszło szybciej)

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Zamówcie kebaba
Bądź złośliwa dalej moja droga.. przypominam, że już mam termin egzaminu praktycznego na prawo jazdy i potem mogę Ci wjechać na dzielnicę bez żadnych skrupułów

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-03-09, 20:44   #4868
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Margosia; no jasne, nie to żebyś była wredna

stokrotka: u Ciebie też śnieg? to widzę że mega zimowo się robi, a ja własnie zakupuje cieńsze leginsy na all

enlevee: hahhaa to widzę że porządne postanowienia zdecydowanie u Ciebie nie widać, żebyś tyle przytyła. Tzn, domyślam się że niewiele Ciebie było przed

mela: to ich nie ściskaj i mężowi daj do wymasowania

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692

Edytowane przez elaine-blath
Czas edycji: 2013-03-09 o 20:45
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 20:46   #4869
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Bądź złośliwa dalej moja droga.. przypominam, że już mam termin egzaminu praktycznego na prawo jazdy i potem mogę Ci wjechać na dzielnicę bez żadnych skrupułów
Pytałam kiedyś ale chyba przeoczyłam odpowiedź... na kiedy masz termin? Prawka, nie porodu

Mały
Stary 2013-03-09, 20:48   #4870
madi82
Zakorzenienie

hello MAdi wróciła lecimy z tym watkiem czy na jutro zostawiamy:P

Urodzinki się udały, pojadłam dobrego jedzonka, tort był przepyszny nawet go moje dziecko :przyjęło:

Teraz ogladam Voice

Dotka leć leć bezpiecznie

Domi ta sukienka słodka

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 20:49   #4871
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Margosia; no jasne, nie to żebyś była wredna

stokrotka: u Ciebie też śnieg? to widzę że mega zimowo się robi, a ja własnie zakupuje cieńsze leginsy na all

enlevee: hahhaa to widzę że porządne postanowienia zdecydowanie u Ciebie nie widać, żebyś tyle przytyła. Tzn, domyślam się że niewiele Ciebie było przed

mela: to ich nie ściskaj i mężowi daj do wymasowania
no właśnie miałam normalną wagę, tylko teraz mi się to rozkłada w miarę równomiernie i może dlatego nie widać tak bardzo.. ale uwierz, że bardzo źle się ze sobą czuję

Właśnie, elaine- kiedy nowe paznokietki u Ciebie? ALleeeee masz długie te swoje

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Pytałam kiedyś ale chyba przeoczyłam odpowiedź... na kiedy masz termin? Prawka, nie porodu
na 29ego.. w sumie nie wiem kiedy pytałaś, ale zapisałam się w środę tą więc i tak byś wcześniej nie miała odpowiedzi

Madi- dobrze, że imprezka udana ale o reszcie pyszności błagam nie pisz- odwyk

oo.. jutro zaczynam 22 tydzień.. to pogratulujcie mi jutro z samego rana

Tomuś
3470g, 54cm

Edytowane przez enlevee
Czas edycji: 2013-03-09 o 20:51
Stary 2013-03-09, 20:51   #4872
idzia111
Zakorzenienie

Witajcie dziewczynki. Wpadłam tylko na minutkę, bo dopiero wróciliśmy z Lublina. Cały dzień na nogach i ledwo żyję. Jak dziś zasnę to chyba ani razu w nocy się nie przebudzę

Kupiłam sobie jedną sukienkę/tunikę ciążową. Taką na wiosnę/lato. Tż kupił sobie buty na wiosnę.

Oglądaliśmy dużo wózków. I powiem Wam, że mam już pewne zdanie. Zauważyłam, że nie zawsze super lekki wózek fajnie się prowadzi, np. próbowaliśmy wózek 10kg i 14kg i ten cięższy lepiej jeździł jak ten lżejszy. Spodobał nam się bardzo X-lander Move. Pomimo tego, że lekki nie jest, bo np. stelaż z gondolą ważą 14kg to prowadzi się go rewelacyjnie. Dodam, że to nie prawda, że w sklepie wszytsko się dobrze prowadzi. Ja z tż widze kolosalną różnicę między wózkami. Sprawdzaliśmy jak się wózki sprawują jak trzeba się oprzeć, żeby wjechać na krawężnik. Ten z X-landera świetnie się montuje, jeden klik i masz gondolę zdjętą. Prosta sprawa, więc tak jak dla mnie super bo mogę dziecko z godnolą zanieść do domu i wrócić po sam stelaż. Jeszcze decyzji nie podjęliśmy co do wózka, ale póki co ten jakoś najlepiej nam odpowiada. Pomijając cenę, bo w sklepie stacjonarnym za opcję 2w1 trzeba dać od 2080zł do 2380zł, do tego foteli, np. Maxi-cosi i wyjdzie około 2500zł.

W sklepie proponowano nam Passo. Dobrze nawet się prowadzi, jednak po dłuższej chwili ręce bolą. On ma takie sprężyny niby amortyzujące, ale jest taki efekt, że najpierw jak się opieramy ,,wgniatamy" sprężynę, a potem podnosimy wózek. Jest wrażenie przeskoku, na poczatku fajnie, ale ogólnie przy X-landerze nie ma co go nawet stawiać.

Do Passo podobny jest Jedo Special Edition. Wydaje się jednak, że Jedo jest trochę lżejszy.

Fajny nawet wydaje się być Babyactive Jet. Gondola ze stelażem waży 13 kg, cena przystępna. Tylko trochę gorzej wyciąga się gondolę ze stelaża w porównaniu z X-landerem i ma jeszcze jedną wadę. Gondola w środku ma długość 75cm, gdzie najczęściej spotykane wózki mają 79-80cm. Zdarzają się też dłuższe, ale jest ich mało.

Tyle udało mi się zapamiętać i z tym modelom przyglądałam się najbardziej.

Co kupimy jeszcze nie wiem. Słyszałam w sklepie, że materacyk trzeba kupić z miesiąc przed urodzeniem i go wietrzyć, w sensie trzymać bez foli. Mówię o materacu kokos,pianka, gryka.

Chciałam kupić jakiś pajacyk czy body ale nie mogłam się zdecydować i nic nie kupiłam

Najbardziej podobaja mi się ubranka dla dziewczynek. Jakbym wiedziała, że urodzi się dziewczynka to w sklepach zostawiłabym kilka stówek na pewno, hehe. A tak dla chłopca widziałam jeden fajny komplet. Chyba kupię coś jak się dowiem kto zamieszkuje brzuszek. Wtedy jak będzie chłopak zmobilizuje się i coś kupię.

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2013-03-09 o 20:53
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 20:51   #4873
madi82
Zakorzenienie

Laski a jaki dajemy tytuł? standardowy czy jakaś składanka?

28.07.2013r.
Stary 2013-03-09, 20:54   #4874
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki. Wpadłam tylko na minutkę, bo dopiero wróciliśmy z Lublina. Cały dzień na nogach i ledwo żyję. Jak dziś zasnę to chyba ani razu w nocy się nie przebudzę

Kupiłam sobie jedną sukienkę/tunikę ciążową. Taką na wiosnę/lato. Tż kupił sobie buty na wiosnę.

Oglądaliśmy dużo wózków. I powiem Wam, że mam już pewne zdanie. Zauważyłam, że nie zawsze super lekki wózek fajnie się prowadzi, np. próbowaliśmy wózek 10kg i 14kg i ten cięższy lepiej jeździł jak ten lżejszy. Spodobał nam się bardzo X-lander Move. Pomimo tego, że lekki nie jest, bo np. stelaż z gondolą ważą 14kg to prowadzi się go rewelacyjnie. Dodam, że to nie prawda, że w sklepie wszytsko się dobrze prowadzi. Ja z tż widze kolosalną różnicę między wózkami. Sprawdzaliśmy jak się wózki sprawują jak trzeba się oprzeć, żeby wjechać na krawężnik np. Ten z X-landera świetnie się montuje, jeden klik i masz gondolę zdjętą. Prosta sprawa, więc tak jak dla mnie super bo mogę dziecko z godnolą zanieść do domu i wrócić po sam stelaż. Jeszcze decyzji nie podjęliśmy co do wózka, ale póki co ten jakoś najlepiej nam odpowiada. Pomijając cenę, bo w sklepie stacjonarnym za opcję 2w1 trzeba dać od 2080zł do 2380zł, do tego foteli, np. Maxi-cosi i wyjdzie około 2500zł.

W sklepie proponowano nam Passo. Dobrze nawet się prowadzi, jednak po dłuższej chwili ręce bolą. On ma takie sprężyny niby amortyzujące, ale jest taki efekt, że najpierw jak się opieramy ,,wgniatamy" sprężynę, a potem podnosimy wózek. Jest wrażenie przeskoku, na poczatku fajnie, ale ogólnie przy X-landerze nie ma co go nawet stawiać.

Do Passo podobny jest Jedo Special Edition. Wydaje się jednak, że Jedo jest trochę lżejszy.

Fajny nawet wydaje się być Babyactive Jet. Gondola ze stelażem waży 13 kg, cena przystępna. Tylko trochę gorzej wyciąga się gondolę ze stelaża w porównaniu z X-landerem i ma jeszcze jedną wadę. Gondola w środku ma długość 75cm, gdzie najczęściej spotykane wózki mają 79-80cm. Zdarzają się też dłuższe, ale jest ich mało.

Tyle udało mi się zapamiętać i z tym modelom przyglądałam się najbardziej.

Co kupimy jeszcze nie wiem. Słyszałam w sklepie, że materacyk trzeba kupić z miesiąc przed urodzeniem i go wietrzyć, w sensie trzymać bez foli. Mówię o materacu kokos,pianka, gryka.

Chciałam kupić jakiś pajacyk czy body ale nie mogłam się zdecydować i nic nie kupiłam

Najbardziej podobaja mi się ubranka dla dziewczynek. Jakbym wiedziała, że urodzi się dziewczynka to w sklepach zostawiłabym kilka stówek na pewno, hehe. A tak dla chłopca widziałam jeden fajny komplet. Chyba kupię coś jak się dowiem kto zamieszkuje brzuszek. Wtedy jak będzie chłopak zmobilizuje się i coś kupię.
Ooo.. fajnie, że oglądaliście wózki, dzięki za relację z poszczególnych modeli, na pewno wezmę je pod uwagę ja póki co jeszcze kompletnie nie wiem i dopiero będę się przyglądać, chociaż wczoraj uwaga uwaga- rodzice Tżta zadeklarowali się, że zakupią nam wózek chociaż ja i tak bedę patrzyła na używane w dobrym stanie żeby nie przepłacili nie wiadomo ile..

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Laski a jaki dajemy tytuł? standardowy czy jakaś składanka?
Ja bym dała normalny tym razem, ale Wy wybierzcie

Dziewczyny jedziemy do tego tesco, wytrzymajcie ta godzine- 1,5 i jak bedziecie spamowac duzo to dzisiaj założymy

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-03-09, 20:57   #4875
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo.. fajnie, że oglądaliście wózki, dzięki za relację z poszczególnych modeli, na pewno wezmę je pod uwagę ja póki co jeszcze kompletnie nie wiem i dopiero będę się przyglądać, chociaż wczoraj uwaga uwaga- rodzice Tżta zadeklarowali się, że zakupią nam wózek chociaż ja i tak bedę patrzyła na używane w dobrym stanie żeby nie przepłacili nie wiadomo ile..

Ja bym dała normalny tym razem, ale Wy wybierzcie

Dziewczyny jedziemy do tego tesco, wytrzymajcie ta godzine- 1,5 i jak bedziecie spamowac duzo to dzisiaj założymy
może być tym razem normalny a następny damy jakiś pomysłowy chyba, ze inne dziewczynki chcą jakieś wierszowate

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

to ja zmykam na TVOP coby nei nabijać postówczekam Enko

28.07.2013r.
Stary 2013-03-09, 20:58   #4876
idzia111
Zakorzenienie

Ja dziś Wam nie pomogę przy tytule. Na wszystko się zgadzam. Jestem ledwo żywa.

Nawiasem mówiąc, dałabym sobie ręce obciąć, że Wy już na spamowałyście i nowy wątek mamy No i nie miałabym rąk

Dobranoc, do zoabaczyska na nowy wątku, bo pewnie teraz się postaracie.

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2013-03-09 o 21:01
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 21:00   #4877
Myszolka91
Raczkowanie

Hejka. Ja dzis wybralam sie rowniez na zakupy musialam jakies Buty ogarnac na wiosne, Po 20min chodzenia Bolal mnie juz brzuch ale Dalam rade i znalazlam te idealne Czy wasi mezowie tez doprowadzaja was do szalu? Moj caly czas kaze mi jesc,nie mam juz sily tlumacze mu 3kg na + to idealnie w tam tygodniu a on dalej swoje
Myszolka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 21:00   #4878
malaczarnakejt
Zakorzenienie

jestem za normalnym tytułem

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 21:14   #4879
mela1234
Zakorzenienie

Tyle nas i taki zastój:
mela1234, elaine-blath, Myszolka91, enlevee, Oliath, Margosia__
Stary 2013-03-09, 21:18   #4880
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
na 29ego.. w sumie nie wiem kiedy pytałaś, ale zapisałam się w środę tą więc i tak byś wcześniej nie miała odpowiedzi

oo.. jutro zaczynam 22 tydzień.. to pogratulujcie mi jutro z samego rana
To jakoś strasznie długo czekasz

Z okazji 22 tygodnia chcemy zdjęcie brzucholka!
Cytat:
Napisane przez Myszolka91 Pokaż wiadomość
Hejka. Ja dzis wybralam sie rowniez na zakupy musialam jakies Buty ogarnac na wiosne, Po 20min chodzenia Bolal mnie juz brzuch ale Dalam rade i znalazlam te idealne Czy wasi mezowie tez doprowadzaja was do szalu? Moj caly czas kaze mi jesc,nie mam juz sily tlumacze mu 3kg na + to idealnie w tam tygodniu a on dalej swoje
Mnie mój nie zmusza...
Do jedzenia to ja muszę zmuszać jego
Cytat:
Margosia musiała oporządzić się przed wejściem do wyrka
A tam już mąż czeka

Więc Dobrej

Mały
Stary 2013-03-09, 21:21   #4881
mela1234
Zakorzenienie

Ech widać, że nie chcecie wykończyć tego wątku Pewnie jak pójdę spać to jutro okaże się, że nasmarowałyście 10 stron za moimi plecami
Stary 2013-03-09, 21:46   #4882
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Mela: nadrabiałam zaległości z piątku)ale już jestem...

Cytat:
Wrocilam po bardzo dlugiej przerwie czuje juz ruchy malenstwa drobne kopniaki ale zawsze cos. Czy wasze dzidzie tez sa najbardziej ruchliwe wieczorem kiedy lezycie juz w lozeczkach Gotowe do spania?
gratulacje z kopniaczkami) u mnie Igorek jest aktywny ok 10tej, czasem w ciągu dnia trafi mu się seria, i potem wieczorem jak juz kładę się spać i wyciszam to podobno całkiem normalne

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
zadzwonił do mnie przyszły szwagier z życzeniami i pyta jak zdrowie, to mu mówię, że kaszel mnie wykańcza i domowe sposoby nie pomagają
zadzwonił do swojej matki (kobieta doświadczona medycznie) i powiedział ostatecznie po konsultacji z nią, jeżeli nic nie pomaga to tylko lekarz i nawet nie ruszać się do pracy
czyli nic nowego się nie dowiedziałam...tylko czemu nic mi nie pomaga
zdrówka życzę! lepiej idź do lekarza..

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie wy też jesteście nerwowe? mnie czasami tak mąż z synem zezłości że się tak wydrę sąsiedzi pomyślą jakaś chora
Mąż dokucza synowi ten beczy, jak bym miała 2 dzieci...wszystko mnie drażni i nie potrzebnie się stresuje
ooj głowa do góry! nie ma co się stresować, a że bardziej nerwowa i drażliwa to chyba całkiem normalne..

Envelee: ciiiiii... od dwóch weekendów się zbieram, nawet już zmyłam lakier...liczę na to, że się uda jutro:P

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-03-09, 22:01   #4883
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Mój Fi dziś cichy, przepłynął chyba wgłąb macicy, bo go nie czuję... oby wrócił pod skórę niedługo, bo już tęsknię

Aaaa... nie powiedziałam Wam, dobra nowina - teściowa w poniedziałek wyjeżdża

Filipiśko

Stary 2013-03-09, 22:06   #4884
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

malaczarnakejt: hahah to pewnie będziecie opijać

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-03-09, 22:07   #4885
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89

idzia fajnie, że napisałaś relacje z polowania na wózki my co prawda temat wózka odłożyliśmy na "po świętach" ale jak coś mi wpadnie w oko to zapisuję sobie w kajeciku I ten Passo mnie właśnie zaintrygował, bo prezentuje się nieźle a szukamy czegoś w tej cenie. Zakochaliśmy się Tako City move (cudnie się prowadzi po prostu, dla mnie jest idealny, na targach go wypatrzyliśmy) ale koszt ok. 2 tysiaków a wolelibyśmy coś tańszego jednak.

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 22:07   #4886
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
malaczarnakejt: hahah to pewnie będziecie opijać
no już mi mąż kupił 4 litry soku

Filipiśko

Stary 2013-03-09, 22:08   #4887
Myszolka91
Raczkowanie

Mamusie pomozecie? Czy bol w podbrzuszu (ciagniecie i klucie) moze byc spowodowany przez lozysko ktory mam na przedniej scianie? Dodam ze brzuch mi strasznie wysadzilo i tez nie Wiem czy to wina lozyska? Do lekarza ide za tydzien ale moze wy cos podpowiecie
Myszolka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 22:09   #4888
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89

Uciekam już bo mąż mnie wzywa do łoża haha
Dobranoc brzuszeczki

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 22:14   #4889
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

myszolka: niestety, nie pomogę Ci w tym temacie. najlepiej jak zadzwonisz do swojego gina i skonsultujesz. Tym bardziej jesli ten bół i kłucie dokuczliwe i ciągłe.

aaaaa Idzia: wspaniałe sprawozdanie przez robienie kilku rzeczy na raz zapomniałam podziekować za informacje odnosnie wózków.

malaczarnakejt
: hahahhah

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-03-09, 22:16   #4890
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Mamusie pomozecie? Czy bol w podbrzuszu (ciagniecie i klucie) moze byc spowodowany przez lozysko ktory mam na przedniej scianie? Dodam ze brzuch mi strasznie wysadzilo i tez nie Wiem czy to wina lozyska? Do lekarza ide za tydzien ale moze wy cos podpowiecie
może dzidziuś Ci się tam usadowił, rozpycha, dlatego masz takie uczucie... Ciężko stwierdzić.
Mnie teraz zaczął kłuć na dole i no-spę wzięłam. Łyknij sobie może przejdzie.

Filipiśko

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości