|
|
#3481 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Chanel - Eau de fraiche
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Mam już chyba wszystkie naj flaszki jakie chciałam poza ostatnią - Kyoto... Chyba będę musiała rozebrać, bo prawie osiągnęłam spokój
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
na chwilę obecną - kiedy zawitają u mnie flaszki:
Gaiac (mały - 100ml mnie przytłaczało, bo używam rzadko, ale chce mieć) Mon nom est rouge (trafi do kategorii "kobiece" obok Black Orchid i Bois de Paradis, nie mylić z kategorią "śliczne", która to kategoria nie ma u nie forów i reprezentuje ją tylko Ume - ale nawet mi przez myśl nie przeszło, żeby się jej pozbyć, bo jest - po prostu prześliczna )będę spełniona zapachowo. O ile żadna z oczekiwanych odlewek rozbiórkowych nie zawróci mi w głowie, są na spełnienie duże szanse, bo mam teraz masę pracy i zmianę mieszkania w planie - więc na testy i kombinowanie mało czasu
|
|
|
|
|
#3484 |
|
BAN stały
|
Och... a ja poproszę Salvadore Dali. Wszystko!
|
|
|
|
|
#3485 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
lista uległa częściowo zmianie: 1. TM Angel edp 2. Kenzo Jungle Elephant edp 3. GA Code edp 4. Hermes Un Jardin Apres La Mousson edt 5. Hermes Kelly Caleche edp 6. Van Cleef & Arpels Feerie edp 7. YSL Elle edp 8. Givenchy Organza Indecence 9. Christian Dior Addict EDP 10. Guess, Guess for Woman EDP |
|
|
|
|
|
#3486 |
|
Zadomowienie
|
Mi zostały flaszki:
Coromandel Azyiade Botrytis no i na lato jeszcze NU EDP Pozostałe chciejstwa już są chyba zaspokojone nie powiem że chętnie weszła bym w posiadanie kilku innych ale nie jestem pewna czy chcę wszystko mieć we flakonach, przerażają mnie duże zbiory raczej chyba pomyślę nad eleganckimi atomizerami i popakuję w nie zapachy które lubię ale starczają mi w ilości dajmy na to 10ml gdyż używam rzadko albo mają dużą moc rażenia. W tedy raz na jakiś czas na wspólnych mogłabym dotankować sobie pojemniczek i było by GIT
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
D&G - The One Desire
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam, że mam już wszystko, czego chciałam, a tu nagle się zakochałam
![]() Alien Essence Absolue - ma szanse na bycie moim numerem jeden, pachnie po prostu niebiańskoi nagle jakby w związku z powyższym klasyk Aliena zaczął mi się mocno podobać, mimo że wcześniej jakoś mnie nie powalił, skandal
|
|
#3489 |
|
Guerlain Lover
|
Aktualizacja:
1. Cristalle Eau Verte 2. Shalimar legre - jest odlewka, ale chętnie zdobyłabym flakon 3. Shalimar edt 4. Eternity (wypsikałam w moim flakoniku już wszystko co się dało ) to również upolowane i lada dzień będzie caaała 100 ml ![]() 5. Ogrodek srodziemnomorski 6. Jabłuszko Nina Niny Ricci - upolowane i już mam 7. Five o'clock, Ambre Sultan oraz Arabie 8. Chanel Coco noir będzie odlewka, więc na razie wykreślam z wishlisty 9. Dahlia noir edt 10. Zapas Winter Delice 11. DKNY Women Summer 2012 12. Zapas Black Cashmere stara wersja 13. Angel Aqua Chic i Ocean argent 14. Issey Miyake L'eau d'issey edp (małe 25 ml wystarczy) 15. Chyba chcę tez Shalimar Parfum Inital (mam odlewkę, ale najprawdopodobniej będę musiała zapolowac na flakon i chyba Jimmy Choo edp... 16. Chloe Love intense 17. Chanel: Chance Eau Tendre - zdobyta odlewka Edytowane przez liv87 Czas edycji: 2013-02-27 o 09:01 |
|
|
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
Marzenia od dwóch miesięcy bez zmian (może Voleur de Roses niekoniecznie, nie ich pora, więc w obecnej odlewce nie ubywa), tylko okazje się coś nie chcą trafić
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
Flaszkowo tylko dwa chciejstwa:
Majda Bekkali Mon nom est rouge Gaiac mały i tyle. Marzy mi się kolekcja idealna, kiedy mam już wszystko, czego chciałam, i nie pożądam niczego więcej - acz wiem, że to niemożliwe...(chociaż, jako że być może niebawem będę zmieniać mieszkanie, nie będzie czasu na testy, więc chociaż chwilowo będę mieć kolekcję idealną
|
|
|
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
1.S. Lutens Un Bois Vanille
2., Flowerbomb Extreme 3. M. Micallef Vanille Orient 4. M. Micallef Vanille Marine 5. D&G The One Desire 6. Flowerbomb EDP 7. M. Micallef Vanille Fleur 8. M.Micallef Vanille Cuir 9. DKNY Pure Rose Rezygnuję Mam |
|
|
|
|
#3493 |
|
Rzabbocop
|
Moja lista:
- LL Midnight - kupilam 80ml - Nina Ricci Nina - tutaj zaczynam sie zastanawiac czy aby na pewno chce ![]() - Chopard Casmir - zdobylam miniaturke, wiec chwilowo wystarczy oprócz miniaturki mam też butlę - Nina Ricci Belle de Minuit też już mam - Cacharel Noa - rowniez mam miniaturke - L'or Torrente - mam 30 ml - Van Cleef & Arpels Oriens - dostałam od małża - S. Lutens Un Bois Vanille Ostatnio wanilia strasznie za mną chodzi
|
|
|
|
|
#3494 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
cóż sie zmieniło prez rok ![]() 1.dalej chce 2. dalej chce 3.dalej chce 4, mam ![]() 5, dalej chce ![]() za to podrodze zachciało mi sie coromandel i juz mam
|
|
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę zapytać o opinię na ich temat? Planuję zakup, ale jako, że opinii jakoś mało to jeszcze się wacham
|
|
#3496 |
|
Konto usunięte
|
Kilka sampli z nowościami do testowania przyleciało, więc można skreślić z listy
![]() Chcę: - Ramon Molzivar Black Cube (chcę flachę, a co )- Cristiano Fissore Cashmere Uomo Chcę potestować: - Amouage Opus VI - Amouage Silver - Amouage Tribute - Annick Goutal Eau du Fier - Annick Goutal Les Orientalistes - Encens Flamboyant - Annick Goutal Nuit Etoilee - Bond No 9 Bleecker Street - Bond No 9 Bond No. 9 Perfume - Bond No 9 Coney Island - Bond No 9 Cooper Square - Bond No 9 Gramercy Park - Bond No 9 Great Jones - Bond No 9 I Love New York for All - Bond No 9 I Love New York for Him - Bond No 9 Little Italy - Bond No 9 Riverside Drive - Bond No 9 Saks Fifth Ave. Las Vegas - Bond No 9 So New York - Bond No 9 Texas - Clive Christian 1872 Men - Clive Christian C Men - Clive Christian No. 1 Men - Clive Christian V Men - Comme des Garcons Amazingreen - Comme des Garcons Comme des Garcons 2 - Comme des Garcons Series 2 Red: Palisander - Creed Bois de Cedrat - Creed Bois du Portugal - Creed Chevrefeuille - Creed Cypres Musc - Creed Erolfa - Creed Green Irish Tweed - Creed Green Valley - Creed Himalaya - Creed Imperial Millesime - Creed Neroli Sauvage - Creed Original Santal - Creed Original Vetiver - Creed Royal Delight - Creed Royal Oud - Creed Royal Water - Creed Santal Imperial - Creed Vetiver - Maison Francis Kurkdjian Absolue Pour le Matin - Maison Francis Kurkdjian Acqua Universalis Forte - Maison Francis Kurkdjian Amyris Homme - Maison Francis Kurkdjian Cologne Pour le Soir - Montale Aoud Collection - Aoud Flowers - Montale Aoud Collection - Red Aoud - Montale Aoud Safran - Montale Embruns d'Essaouira - Montale Fougeres Marines - Montale Moon Aoud - Montale Red Vetiver - Montale Royal Aoud - Olivier Durbano Jade - Olivier Durbano Turquoise - Profumum Roma Alba - Profumum Roma Arso - Profumum Roma Fiori d'Ambra - Profumum Roma Ambra Aurea - Profumum Roma Aquea Nobilis - Profumum Roma Vanitas - Profumum RomaVictrix - Sonoma Scent Studio Fireside Intense - Tom Ford Private Blend: Italian Cypress - Abercrombie & Fitch Fierce - Antonio Puig Quorum Silver - Bvlgari Eau Parfumee au The Blanc - Bvlgari Eau Perfumee au The Rouge - Bvlgari Eau Parfumee au The Vert - Bvlgari Eau Parfumee au The Vert Extreme - Carolina Herrera Herrera Aqua PH - Cartier Santos de Cartier - Chanel Allure Homme Eau Fraichissante Pour l`Ete - Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme - Chopard Noble Vetiver - Chopard Oud Malaki - David Beckham Homme - Elizabeth Taylor Passion PH - Ermenegildo Zegna Indonesian Oud - Giorgio Armani Armani Mania PH - Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds Black Carat PH - Giorgio Armani Emporio Remix PH - Givenchy Gentleman - Iceberg Eau de Iceberg PH - Issey Miyake L’Eau d’Issey Edition Bois PH - Issey Miyake L`Eau d`Issey Gold Absolute PH - Issey Miyake L’Eau d’Issey Noir Absolu PH - Jaguar Vision - Jean Paul Gaultier Gaultier 2 - Jean Paul Gaultier Le Male, wszelkie limitowanki, nie tylko letnie (poza Terrible) - Lacoste PH - Lanvin L'Homme Sport - Mont Blanc Legend - Oriflame Architect - Prada Luna Rossa - Shiseido Zen Men White Heat Edition - Vercase Eros - Versace V/S Homme - Versace Versus Uomo - Viktor&Rolf Antidote - Yves Rocher Comme une Evidence Homme - Yves Roche Fraicheur Vegetale Cedre Bleu - Yves Saint Laurent La Collection M7 Oud Absolu - Zadig & Voltaire Tome 1 La Purete PH - Zadig & Voltaire Tome 1 La Purete Collector PH * - priorytety do obwąchania * - już poznałem/ rezygnuję z chęci poznania [/QUOTE] Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2013-03-03 o 12:45 |
|
|
|
|
#3497 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
Na mnie klasyczna LL ma jakieś chłodne nuty, Midnight wydaje się nieco cieplejsza Mam tę i tę wersję i między nimi też nie wyczuwam wielkich różnic. Czaję się jeszcze na tę ![]() Nawet gdybym dzisiaj chciała je porównać bezpośrednio (czego jeszcze nie robiłam ) to mam taki katar, że prawnie nic nie czuję
|
|
|
|
|
|
#3498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nadal szukam:
|
|
|
|
|
|
#3499 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Royal Muska nadal stoi wersji oparów i chęć na nowy flachon przeszła... Noa klasyczna potaniała i już jest ![]() Nadal marzy mi się:
|
|
|
#3500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A bardzo, bardzo chcę chociaż malutką odlewkę: Serge Lutens Chypre Rouge F Malle Portrait of a Lady
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
2., Flowerbomb Extreme 3. M. Micallef Vanille Orient 4. M. Micallef Vanille Marine 5. DKNY Pure Rose 6. Flowerbomb EDP 7. M. Micallef Vanille Fleur 8. M.Micallef Vanille Cuir Rezygnuję Mam |
|
|
|
|
#3502 |
|
El Cumpleaños Secreto
|
A ja chciałabym poznać w końcu Cristiano Fissore Cashmere Uomo. Ciągle czytam zachwyty na temat fisiora, a ja nawet go nie znam
![]()
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Może nie marzenia, ale takie skromne chcice
![]() Molvizar Black Cube - cały dla mnie Nasomatto Pardon - zapas Amouage Interlude Man - z pół flaszki Guerlain Oriental Brulant - może być odlewka Montale Patchouli Leaves - docelowo flaszka |
|
|
|
|
#3504 |
|
Wtajemniczenie
|
Zamarzyla mi sie Gardenia Isabey.
A nawet jej nie znam, to taka platoniczna milosc. ![]() Moze najpierw sprobuje uzyskac probke
|
|
#3505 |
|
Konto usunięte
|
Chergui
Borneo 1834 |
|
|
|
|
#3506 |
|
Konto usunięte
|
Jest kilka zapachów które chciałabym przetestować ale na pewno moim marzeniem zapachowym jest Givenchy Eaudemoiselle. Może kupię flaszkę w kwietniu.
|
|
|
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
Ambre Nuit Dior
![]() ![]() Byredu Pulp ![]() Lumiere Blanche Olfactive Studio Chciałabym
|
|
|
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
2., Flowerbomb Extreme 3. M. Micallef Vanille Orient 4. M. Micallef Vanille Marine 5. DKNY Pure Rose 6. M.Micallef Vanille Cuir 7. M. Micallef Vanille Fleur Rezygnuję Mam Edytowane przez a ga ta Czas edycji: 2013-03-11 o 10:12 |
|
|
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Do kolekcji spełnionych marzeń dołączył Clive Christian X for Men
![]() Ponadplanowe, również spełnione pragnienie i kolejny powód do radości to Royal Crovn Al Kimiya Piękna róża w towarzystwie akordów drzewnych, kwiatowych, miodowo - bursztynowych, osnutych żywicą agarową Czas na kolejne poszukiwania wymarzonych perełek
|
|
|
|
|
#3510 |
|
Konto usunięte
|
Kilka sampli z nowościami do testowania przyleciało, więc można skreślić z listy
Poza tym po pozytywnym zaskoczeniu Montale Red Vetyver nie czekałem długo i kupiłem flaszkę ![]() Chcę: - Ramon Molzivar Black Cube (chcę flachę, a co )- Cristiano Fissore Cashmere Uomo (na chwilę obecną rezygnuję )- Chopard Oud Malaki (z 10 ml minimum) - Jesus del Pozo Arabian Nights PH (choć z 10 ml) - Sisley Eau d'Ikar - Chanel Allure Cologne Sport - Alfred Dunhill Desire PF (najlepiej używeczkę 15-20 ml) Chcę potestować: - Amouage Opus VI - Amouage Silver - Amouage Tribute - Annick Goutal Eau du Fier - Annick Goutal Les Orientalistes - Encens Flamboyant - Bond No 9 Bleecker Street - Bond No 9 Bond No. 9 Perfume - Bond No 9 Coney Island - Bond No 9 Gramercy Park - Bond No 9 Great Jones - Bond No 9 I Love New York for All - Bond No 9 I Love New York for Him - Bond No 9 Little Italy - Bond No 9 Riverside Drive - Bond No 9 Saks Fifth Ave. Las Vegas - Bond No 9 So New York - Bond No 9 Texas - Clive Christian 1872 Men - Clive Christian C Men - Clive Christian No. 1 Men - Clive Christian V Men - Comme des Garcons Amazingreen - Comme des Garcons Comme des Garcons 2 - Comme des Garcons Series 2 Red: Palisander - Creed Bois de Cedrat - Creed Bois du Portugal - Creed Chevrefeuille - Creed Cypres Musc - Creed Erolfa - Creed Green Irish Tweed - Creed Green Valley - Creed Himalaya - Creed Imperial Millesime - Creed Neroli Sauvage - Creed Original Santal - Creed Original Vetiver - Creed Royal Delight - Creed Royal Oud - Creed Royal Water - Creed Santal Imperial - Creed Vetiver - Maison Francis Kurkdjian Absolue Pour le Matin - Maison Francis Kurkdjian Acqua Universalis Forte - Maison Francis Kurkdjian Amyris Homme - Montale Aoud Collection - Aoud Flowers - Montale Aoud Collection - Red Aoud - Montale Aoud Safran - Montale Embruns d'Essaouira - Montale Fougeres Marines - Montale Moon Aoud - Montale Royal Aoud - Olivier Durbano Jade - Olivier Durbano Turquoise - Profumum Roma Alba - Profumum Roma Fiori d'Ambra - Profumum Roma Ambra Aurea - Profumum Roma Aquea Nobilis - Profumum Roma Vanitas - Sonoma Scent Studio Fireside Intense - Tom Ford Private Blend: Italian Cypress - Abercrombie & Fitch Fierce - Antonio Puig Quorum Silver - Bvlgari Eau Parfumee au The Blanc - Bvlgari Eau Perfumee au The Rouge - Bvlgari Eau Parfumee au The Vert - Bvlgari Eau Parfumee au The Vert Extreme - Carolina Herrera Herrera Aqua PH - Cartier Santos de Cartier - Chanel Allure Homme Eau Fraichissante Pour l`Ete - Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme - Chopard Noble Vetiver - Chopard Oud Malaki - David Beckham Homme - Elizabeth Taylor Passion PH - Ermenegildo Zegna Indonesian Oud - Giorgio Armani Armani Mania PH - Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds Black Carat PH - Giorgio Armani Emporio Remix PH - Givenchy Gentleman - Iceberg Eau de Iceberg PH - Issey Miyake L’Eau d’Issey Edition Bois PH - Issey Miyake L`Eau d`Issey Gold Absolute PH - Issey Miyake L’Eau d’Issey Noir Absolu PH - Jaguar Vision - Jean Paul Gaultier Gaultier 2 - Jean Paul Gaultier Le Male, wszelkie limitowanki, nie tylko letnie (poza Terrible) - Lacoste PH - Lanvin L'Homme Sport - Mont Blanc Legend - Oriflame Architect - Shiseido Zen Men White Heat Edition - Vercase Eros - Versace V/S Homme - Versace Versus Uomo - Viktor&Rolf Antidote - Yves Rocher Comme une Evidence Homme - Yves Saint Laurent La Collection M7 Oud Absolu - Zadig & Voltaire Tome 1 La Purete PH - Zadig & Voltaire Tome 1 La Purete Collector PH * - priorytety do obwąchania * - już poznałem/ rezygnuję z chęci poznania |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

)

- ma szanse na bycie moim numerem jeden, pachnie po prostu niebiańsko
) to również upolowane i lada dzień będzie caaała 100 ml 

)