Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-09, 22:14   #2431
201604250941
Konto usunięte

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X

Czemu nie ma komunii?
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 22:17   #2432
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Czemu nie ma komunii?
http://www.gloswielkopolski.pl/artyk....html?cookie=1
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 22:21   #2433
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
czemu ma nie być komunii w 2014? coś mnie omineło chyba.
edit. już widze odpowiedź, myslałam że papież na dowidzenia coś nabroił a to 6ciolatki
wyobraziłam sobie papieża jako skruszonego psa walącego ogonem po podłodze że coś przeskrobał
Cytat:
Czemu nie ma komunii?
żeby nadal chodziły dzieci 8-letnie (w pierwszej klasie się ma teraz 6 po reformie więc w drugiej by miały 7 - dlatego opuszczają jeden rok i za rok pójdą dzieci 8 i 9 letnie (te co by mogły teraz) a później już normalnie

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

wideo ma mi się renderować 4 godziny co za... pewnie byłoby lepiej gdybym nie miała otwartego serialu i przeglądarki ale chciałabym zamieszkać z TŻ i przerabiać filmy na jego składaku ma wszystko mega zaawansowane bo siedzi w grafice

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 22:35   #2434
201604250941
Konto usunięte

A jak ktoś nie zdał?

Przerąbane dla sklepów poświeconych sukienkom i fotografów.
Stary 2013-03-09, 22:51   #2435
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
8-latki są, zdaniem biskupów, zbyt niedojrzałe, aby przyjąć sakrament i postanowili przesunąć pierwsze komunie do klasy trzeciej.
haha dobre sobie :p 8-latek niedojrzały, ale 9-latek już tak. A ja nie miałam nawet 8 lat jak szłam do komunii, trele morele- powinni ogłosić nieważność mojej komunii!
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 22:51   #2436
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Wielu moich kolegów jest akurat po drugiej stronie mocy więc tym bardziej liczyli, że przeprowadzka do Warszawy czy właśnie Krakowa cośtam zmieni. Ale znowu tam są różne dzielnice, studenta raczej nie stać na taką lepsza dzielnicę i jest podobnie, chociaż nieco lepiej. Najgorzej jak mieszkasz z takimi w klatce czy w bloku i zawsze stoją na papierosku.
A mnie to tym bardziej denerwuje bo jeśli wszyscy będą uciekać do innych miast to w końcu będzie problem, już jest to odczuwalne.
Które to lepsze dzielnice w Krakowie, bo nie wiem gdzie zamieszkać?
Powiem Ci, że w Kraku akurat widać mnóstwo facetów w rurkach, obcisłych sweterkach, z nogami jak zapałki i nie widziałam nawet, żeby choć jedna osoba się za takim chłopakiem obejrzała. Także Twoi znajomi albo muszą się obracać w dziwnych kręgach, albo mieszkać w jakichś melinach.
Jedyne co mogę potwierdzić, to że w Kraku jakoś kręci się sporo zboczeńców, nieraz to strach w biały dzień po mieście chodzić. Ale nie zauważyłam, żeby ktoś oryginalnie ubrany wzbudzał sensację czy był zaczepiany. Wręcz powiedziałabym, że przez tę oryginalność zaczynają wyglądać tak samo.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 22:53   #2437
201604250941
Konto usunięte

Moim zdaniem człowiek dorosły dopiero powinien sie chrzcić. Bo tak to gwałt kołyskowy, nikt o zdanie nie pyta. A co dopiero jakaś komunia.

Hehe odwołali komunię bo akurat ajfonów nie będzie w sklepach i innych bajerów co te dzieciaki zrobią z tą forsą?
Stary 2013-03-10, 02:34   #2438
colemay
Przyczajenie

Dziewczyny, a nie wiecie może co to za pani kręci cudowne stroje dnia i zawsze na początku wita nas na jakimś kanale? Ubiera się dość oryginalnie, np. w spódnice a'la namiot z lat '80 i do tego jakiś kubraczek? Kilka razy jej temat był tu wałkowany, a ja za Chiny nie mogę znaleźć tego kanału.
Stary 2013-03-10, 02:59   #2439
Mocny Akcent
Dolce vita

Cytat:
Napisane przez colemay Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a nie wiecie może co to za pani kręci cudowne stroje dnia i zawsze na początku wita nas na jakimś kanale? Ubiera się dość oryginalnie, np. w spódnice a'la namiot z lat '80 i do tego jakiś kubraczek? Kilka razy jej temat był tu wałkowany, a ja za Chiny nie mogę znaleźć tego kanału.
liendoesja
http://www.youtube.com/watch?v=a-991wmblDU
Mocny Akcent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 05:33   #2440
xoxo_gg
Raczkowanie

http://www.youtube.com/watch?v=bXnH21OMt80 relacja Karoliny z targów beauty - W temacie konkurencji Zmalowanej od ok. 16 min wypowiada się Pani juror, że poziom bardzo niski, że nie wiedzieli co wybrać bo makijaże słabe.

xoxo_gg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 09:42   #2441
ladymln
Zadomowienie

Jeśli dla kogoś kwiecista sukienka, kolorowy płaszcz jest ekstrawaganckim ubiorem, to ja nie mam pytań. Ale mi wisi, co obcy ludzie o mnie myślą. Ubieram się tak, jak mi wygodnie i tak, żebym czuła się dobrze. Nie mam problemu jechać komunikacją miejską odwalona jak milion dolców, jak i mogę iść z psem, na pocztę w dresiku i nieumalowana. A chamskie i bezczelne komentarze napalonych, śmierdzących idiotów, trzeba ostro zwalczać i ucinać. Jak mnie zaczyna 'podrywać' jaki napalony zboczeniec (bo za takich uważam prostaków,którzy reprezentują zachowania, o których pisałyście), krótka piłka, odpyskuję i się koleś zamyka. Trzeba umieć się bronić. Ja jestem wrażliwa na punkcie takich chamów, więc im cisnę i mam spokój. A jeśli ktoś się na mnie gapi, śliniąc się do pasa, to nie zwracam uwagi
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 09:45   #2442
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xoxo_gg Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=bXnH21OMt80 relacja Karoliny z targów beauty - W temacie konkurencji Zmalowanej od ok. 16 min wypowiada się Pani juror, że poziom bardzo niski, że nie wiedzieli co wybrać bo makijaże słabe.
O lol
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 10:20   #2443
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xoxo_gg Pokaż wiadomość
to troche zbyt wielka ta euforia była u Zmalowanej na fb w takim razie.
swoją drogą, co to za konkurs był? Zmalowana mówiła, że wybrali tylko kilka najlepszych osób z całej Polski
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 10:43   #2444
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
to troche zbyt wielka ta euforia była u Zmalowanej na fb w takim razie.
swoją drogą, co to za konkurs był? Zmalowana mówiła, że wybrali tylko kilka najlepszych osób z całej Polski
Zmalowana otrzymała również nagrodę publiczności

Każda z nich miała pół godziny na podkład i konturowanie i kolejne pół godziny na makijaż oka , ust. to trochę mało czasu jak na makijaż bollywood

Edytowane przez patisia123
Czas edycji: 2013-03-10 o 10:47
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 10:45   #2445
ama09
Zakorzenienie

haul u szavki http://www.youtube.com/watch?v=BxS0eZqlpVM
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 11:14   #2446
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Każda z nich miała pół godziny na podkład i konturowanie i kolejne pół godziny na makijaż oka , ust. to trochę mało czasu jak na makijaż bollywood
bo ja wiem... zależy czy ktoś w trakcie pierwszej części w ogóle nie namyślał się już co zrobi z oczami. Zresztą w ogóle dla mnie dziwne że najpierw kazali konturować itd a potem oczy przecież jak się coś osypie to cała robota na nic. Lepiej jest najpierw malować oczy

u mnie leczenie i triki maskujące łysienie, które mnie kiedyś doświadczyło http://www.youtube.com/watch?v=Si7ISiSOeoc

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 11:17   #2447
201705250955
Konto usunięte

Przeglądam też blogi urodowe i właśnie gdzieś mi się ostatnio przewinęło info o niby-aferze z wyprzedażami u Anatomical. Któraś z Was wie, o co chodzi?

A ja ostatnio nie mogę obejrzeć nawet jednego filmiku Wczoraj obejrzałam tylko megi, a na niekosmetycznych ulubieńcach Karoliny... usnęłam Mam więc sporo zaległości od kilku dni.
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 11:21   #2448
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Zmalowana otrzymała również nagrodę publiczności

Bardzo mało czasu...
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 11:26   #2449
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Które to lepsze dzielnice w Krakowie, bo nie wiem gdzie zamieszkać?
Powiem Ci, że w Kraku akurat widać mnóstwo facetów w rurkach, obcisłych sweterkach, z nogami jak zapałki i nie widziałam nawet, żeby choć jedna osoba się za takim chłopakiem obejrzała. Także Twoi znajomi albo muszą się obracać w dziwnych kręgach, albo mieszkać w jakichś melinach.
Jedyne co mogę potwierdzić, to że w Kraku jakoś kręci się sporo zboczeńców, nieraz to strach w biały dzień po mieście chodzić. Ale nie zauważyłam, żeby ktoś oryginalnie ubrany wzbudzał sensację czy był zaczepiany. Wręcz powiedziałabym, że przez tę oryginalność zaczynają wyglądać tak samo.
Nowa Huta? Azory? Aż tyle w Krk nie przebywam ale to miasto ma sławę zbyt artystycznego dla reszty kraju więc to chyba idealne miejsce na rurki. Za to warszawska Praga już nie xD Chciałabym do Krakowa ale za daleko trochę. Obiecywali szybkie pociągi do końca zeszłego roku hehe, Świnoujście-Krk w 5h.

Reklamują te głupie addidasy nowe przed filmikami i teraz mi sie ich zachciało.
http://www.youtube.com/watch?v=dRitR56CjLI cutepolish
http://www.youtube.com/watch?v=TVfAteqUVyk beyondbeutystar takie gadanie, pytania od ludzi, ojeeeju, co jest, 'czy wolałabys pachnieć jak gazy do końca życia czy wypić biegunkowy milkshake?' chooore, a na nas narzekają
http://www.youtube.com/watch?v=RI6iBBasEPc Euchante sie tłumaczy, czemu jej nie było
http://www.youtube.com/watch?v=8CwMdunZ4GM macbarbie ulubiency
(jaka lista serwisow spolecznosciowych, bym chyba czasowo nie wyrobila byc na wszystkich)
Stary 2013-03-10, 11:35   #2450
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Nowa Huta? Azory? Aż tyle w Krk nie przebywam ale to miasto ma sławę zbyt artystycznego dla reszty kraju więc to chyba idealne miejsce na rurki. Za to warszawska Praga już nie xD Chciałabym do Krakowa ale za daleko trochę. Obiecywali szybkie pociągi do końca zeszłego roku hehe, Świnoujście-Krk w 5h.
Wydaje mi się, że Praga, szczególnie Północ, jest bardziej sprzyjająca takim ubiorom niż Mokotów/Ursynów. Dla mnie to takie typowe... sypialnie dla "lemingów". No wiadomo, "lemingi" kiedyś będą miały dzieci albo już mają dzieci, ale jakoś nie wydaje mi się, żeby mniej było 'oryginalnych' osób po gorszej stronie Wisły.

Ja tam od jakiegoś czasu lubię się 'oryginalnie nosić', mieszkam na niewielkim podmiejskim osiedlu, mam czerwone włosy i jakoś nie mam z tym problemów. Ważne, żeby być sobą, no chyba że można przy okazji dostać butelką w głowę czy coś tylko za ubiór

Edytowane przez 201705250955
Czas edycji: 2013-03-10 o 11:36
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 11:40   #2451
201604250941
Konto usunięte

Przypomniałaś mi właśnie, że kiedyś dostałam butelką...
Stolycy nie pamiętam, mieszkałam tam chwilę jak byłam mała ale nic już mi w głowie poza pałacem nie świta hehe.
Stary 2013-03-10, 11:53   #2452
Mrs.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość

u mnie leczenie i triki maskujące łysienie, które mnie kiedyś doświadczyło http://www.youtube.com/watch?v=Si7ISiSOeoc
dlaczego masz takie dziwne intro ? "cześć ładne dziewczyny " ? miałam oglądnąć ale jakoś to mnie zniechęciło
Mrs. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 12:06   #2453
Atenya
summer vibes;)

Nie warto przejmować się opiniami innych ludzi. Mi tam nie przeszkadza jak ktos sie gapi Gorzej jak sypią się komentarze np. facetów na budowie. Ale i tak ich olewam, nie odpowiadam, nie reaguję, robię swoje i już. A Zmalowana ładny makijaż zrobiła, natomiast jurorka ładnie im pocisnęła. Ale przynajmniej w przyszłym roku kolejne wizażystki lepiej sie przygotują moze.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 12:28   #2454
Plotkarrra
Rozeznanie

Cytat:
bo ja wiem... zależy czy ktoś w trakcie pierwszej części w ogóle nie namyślał się już co zrobi z oczami. Zresztą w ogóle dla mnie dziwne że najpierw kazali konturować itd a potem oczy przecież jak się coś osypie to cała robota na nic. Lepiej jest najpierw malować oczy

Fajny filmik,nawet nie wiedzialam,ze isana ma w ofercie wode brzozowa
Plotkarrra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 12:36   #2455
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:

dla mnie też dziwne, Zmalowana mówiła , że taki sam makijaż na sesję robiła 2,5 h więc pewnie poprzez ograniczony czas ucierpiała jakość
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 12:41   #2456
fablous
Zakorzenienie

Nie wiem czy ta dziewczyna już się tutaj pojawiła ale ja niedawno dopiero ją odkryłam
https://www.youtube.com/user/worldofsandra

Bardzo sympatyczna i ma świetny styl, podobają mi się jej fryzury, makijaże, ubrania. A do tego bardzo przypomina mi Małgosię Sochę i po części Agnieszkę Szulim

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 12:42   #2457
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Plotkarrra Pokaż wiadomość
Fajny filmik,nawet nie wiedzialam,ze isana ma w ofercie wode brzozowa
The Curly Gal w serii Rossmann mówiła o tym, ale nie mogłam w sklepie znaleźć.
Stary 2013-03-10, 12:43   #2458
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Nie wiem czy ta dziewczyna już się tutaj pojawiła ale ja niedawno dopiero ją odkryłam
https://www.youtube.com/user/worldofsandra

Bardzo sympatyczna i ma świetny styl, podobają mi się jej fryzury, makijaże, ubrania. A do tego bardzo przypomina mi Małgosię Sochę i po części Agnieszkę Szulim
Była już . Sympatyczna dziewczyna.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 12:49   #2459
monicar
Zakorzenienie

Aga pokazała Jamesa na blogu
http://agisboutique.blogspot.com/201...zien-mamy.html

Edytowane przez monicar
Czas edycji: 2013-03-10 o 13:00
Stary 2013-03-10, 13:11   #2460
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
oszukańcze zdjęcie, bo praktycznie nic nie widać profile u niemowlaczków wyglądają tak samo
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości