|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Planowanie ciąży - staraniowy wątek zbiorczy!
witam i ja w to przepiekne popoludnie. u mnie sloneczko i snieg na przemian.
jestesmy po obiadku u tesciowej . dzisiaj mialam spory skok tempki wiec biore mezusia w obroty. czekam az z pracy wroci. oj sie bedzie dzialo ![]() u mnie dzisiaj 8dc humor jakis znowu dobry. chyba przez to sloneczko. w kominku sie pali. zaraz kawusi sobie zrobie i opiernicze paczusia samoroba ![]() zycze wam udanego popoludnia buziaki |
|
|
|
#3542 |
|
Wtajemniczenie
|
martyna widze ze Ty juz 2 córunie masz
3 dzidziuś to cel w synusia? czy raczej obojetna płeć ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Bajka mój urwisek tez sierpień 2010 tylko z końca , z 25 miła być wrześniowy ale wyskoczył wcześniej cesarka bo mi ciśnienie skoczyło
|
#3543 |
|
Raczkowanie
|
karolinka gdyby wczesniej mialam cisnienie zeby miec synusia ale w tej chwili plec jest mi zupelnie obojetna, moje coreczki chca miec siostrzyczke do zabawy,malowania paznikci i czesania. mi i mezowi jest to zupelnie obojetne. cala nasza czworeczka pragnie dzidziusia.i wiem ze wkoncu bedzie taki dzien ze bedziemy go mieli
![]() kochane kazdej z nas sie to wkoncu kiedys uda. ja to wiem i kazdej z was i sobie tego zycze ![]() moja przyjaciolka jest teraz w 4 miesiacu ciazy tak ze przesylam wam od niej fluidki |
|
|
|
#3544 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
trzymam kciuki![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
|
|
#3545 |
|
Wtajemniczenie
|
ja źle policzyłam, dziś mam 9. dc
właśnie odkryłam przezroczysty, ciągnący śluz.... pędzę do domu
|
#3546 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3547 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() teraz juz nie mam cisnienia na płeć , ważne żeby zdrowe było maleństwo łapie fluidy , j a będe ciocia w lipcu i sierpniu , szwagierka jeszcze nie wie ![]() na pewno wszystkim nam si euda prędzej czy póxniej ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- córeczka zawsze mi sie kojarzyła własnie z przepięknymi sukieneczkami , laleczkami i spineczkami kolorowymi ![]() ..ech rozmarzyłam się...ale jak by był chłopiec to tez dam rade z trzema facetami w domu , bedą mamusi bronić zwariowane to Wasze forum , czuje się bliżej niż dalej tej wyczekanej ciązy
|
|
#3548 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3549 |
|
Wtajemniczenie
|
tak wiem to najważniejsze, tym bardziej że mlodziutk a juz nie jestem
w 1c strasznie bałam sie wyników badań przesiewowych, ale to chyab każdy sie boi
|
#3550 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3551 |
|
Raczkowanie
|
ja mam 30 ale ciagle czuje sie jak przed pierwsza ciaza hehe.
po tym obiedzie u tesciowej ledwo laze az mnie spuszylo.przejadlam sie :P czuje dzisiaj takie dzwne ciagniecie w piersiach i jeszcze czuje lewy jajnik.ale tez pobolewa mnie prawy. czyzby oba przygotowywaly sie do owulki?? ale by bylo fajnie... i chyba bedzie mi sie wyrzynal jeczmien na prawym oku cholera. |
|
|
|
#3552 |
|
Wtajemniczenie
|
teoretycznie nie
i do grobu sie nie wybieram ale 30 to juz staroródka jest , a wiadomo czym starsza tym większe prawdopodobieństwo powikłań itp , a może tylko mit
|
#3553 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3554 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- martyna na jęczmień najlepiej jakis metal dobrze przewodzacy ciepło czyli np złoto . tylko nie zapomnij go wyszorowac żeby wiecej bakterii nie dodawac panu jęczmieniowi , rozgrzać wpierw i dopiero przyłożyc albo masc na opryszczke bo jęczmień to nic innego jak stan zapalny
|
|
#3555 |
|
Raczkowanie
|
karolinko wiec wszystko bedzie dobrze.
zdrowy jajnik odwala robote za dwa. ja juz pisalam wczesniej na forum o swojej kolezance po raku szyjki macicy gdzie usuneli jej czesc szyjki. lekarze powiedzieli jej ze nie ma szans na zdrowa ciaze i na przekor wszystkim w ciaze zaszla szczesliwie urodzila trzeciego synka ![]() wiec wierze w to ze jest tam na gorze ktos kto rozdaje te dzieciaczki tylko ze my jestesmy gdzies dalej w kolejce. ale jestesmy i cierpliwie czekamy. |
|
|
|
#3556 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
30 rządzą na forum hha---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
nadzieja umiera ostatnia... Edytowane przez skrzat 84 Czas edycji: 2013-03-10 o 19:10 |
|||
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
Już jestem. Byłam u koleżanek na kawie. Skrzaciku, na Twoje pytanie odpowiedziałam na PW
|
|
#3558 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3559 |
|
Wtajemniczenie
|
Macie racje, trezba po prostu czekac, próbowac i wierzyć że sie uda
![]() naolejowałam sobie włoski , nakarmiłam rybki i chyba czas położyć miśka spać, choc nie wydaje sie spiacy ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Miłego wieczorka i owocnych
|
#3560 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
PANNA CO ZA CISZA?? ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- DOBRANOC WSZYSTKIM...
nadzieja umiera ostatnia... Edytowane przez skrzat 84 Czas edycji: 2013-03-10 o 20:49 |
|
|
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
Cisza, bo muszę nadrobić nieobecność na forum
|
|
#3562 |
|
Przyczajenie
|
starania odziecko
jak stosowac wiesiolek firmy oeparol przy nie regularnej miesiaczce
|
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: starania odziecko
Ja tego nie brałam, ale to sie tylko od początku cyklu do dnia owulacji powinno łykać. O kapsułki pytasz, tak?
|
|
#3564 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: starania odziecko
Cytat:
jeśli chodzi o wiesiołek ja bralam do 10dnia cyklu(zalecone przez gina)u mnie 16d.c koszmar od wczoraj bolą mnie jajniki,ale dzis to juz wogóle..ledwo funkcjonuje..pogoda brzydka,mokro.deszcz pada i znów ponuro i ciemno.niemam ochoty nawet z łózka wychodzić nic mi sie niechce!!!
nadzieja umiera ostatnia... Edytowane przez skrzat 84 Czas edycji: 2013-03-11 o 08:18 |
|
|
|
|
#3565 |
|
Wtajemniczenie
|
dziendoberek
a u mnei zima, biało wszedzie nawet drogi nie widac ![]() pomalu sie ogarniam bo jeszcze musze na ogród wyjśc z Oskim bo inaczej mnei nei puści do miasta a na 11.40 mam gina zostawie go u babci i jade zobaczyć jak się miewaja pecherzyki. i czy pękły jajnik całkowicie przestał mnie bolec a przez dwa dni chodziłam jak w 9 mies ciązy tak mnei kuł/kół ![]() ![]() test zrobie przed wizyta żeby porównac czy juz owulka jest , więt prosze trzymajcie kciuki Miłego dnia dla Was i owocnych wieśći jesli któraś czeka na 2 kreseczki. na razie jeszcze nei ogarnęłam całego wątku więc za wiele nie wiem która co i jak
|
#3566 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka! Już jestem. Z tym wiesiołkiem to właśnie coś nie można po owulacji, bo potem jakby doszło do zapłodnienia, to coś tam szkodzi. A ile kapsułek to napewno jest w ulotce
|
|
#3568 |
|
Wtajemniczenie
|
test negatywny
papa
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe, co gin powie. Powodzenia!
|
|
#3570 |
|
Raczkowanie
|
witam moje kochaniutkie.
u mnie od rana piekna pogoda. troche mroznawo ale sloneczko takie ze zyc sie chce. dziewczynki zaprowadzilam do szkoly.moja mlodsza coreczka jedzie dzisiaj wycieczke do innej szkoly na przedstawienie. wstala rano i kazala sie ubierac bo nie mogla sie spoznic ![]() zaraz sobie kawusi zrobie wlacze glosno muzyczke i biore sie za sprzatanie.temperatura sie utrzymuje wiec jestem dobrej mysli ze owu zaraz przyjdzie. maz szczesliwy po upojnej nocy :P . zyc nie umierac. zycze wam kochane udanego dnia ![]() pobolewa mnie ten lewy jajnik :/
http://www.suwaczki.com/tickers/km5s8ribh0xeks87.png http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqtv739torfc97.png http://www.suwaczki.com/tickers/9ltfxqpk4ws299gq.png Edytowane przez martyna3030 Czas edycji: 2013-03-11 o 10:31 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

. 

nic mi sie niechce!!!