|
|
#4081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
Hello
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4082 | |
|
Zakorzenienie
|
Toś się nagadała
---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
|
|
#4083 | ||
|
Zakorzenienie
|
no coś Ty
![]() ![]() łeeeeech tam.... ja myślałam że kumpelki skumią a tu taki zonk... połączyłam gorący temat z trędem (nie mylić z trądem) który wywróżyła Redzia .. cóż myślę na krótko, na bardzo krótko i założyłam( jak bum cyk cyk ) że wszyscy skumają
|
|
#4084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak naprawdę do żyję sądem
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
Do tego nietopsz łazi i gada: a może się zastanowisz, a może pogadasz jeszcze z szefową, a może da się to jeszcze odkręcić itd.Wkurza mnie bo sama nie wiem czy dobrze robię a ta mi jeszcze dodaje
![]() Dobrze robię że walczę o swoje? ![]()
|
#4087 | |
|
Zakorzenienie
|
mam Cytat:
![]() i jak znajdziesz coś w tych klimatach to podrzuć
|
|
|
#4088 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Bardzo dobrze
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4089 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
Bo mam wyrzuty sumienia że nie zadzwoniłam do Niej wcześniej i nie starałam sie dogadać ale miałam tylko 7dni więc muszę działać
|
#4091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Szatą bardzo dobrze robisz, nie słuchaj nietopsza
pewnie... ić i jeszcze może przeproś żeś się śmiała upomnieć o swoje cie na innej epooce zatrzymała ta nietopeszyca twojawgole to neitoperze dobrze doradzą li i tylko wtedy jak się pomylą ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- ale zadzwonić możesz i poinformować o swoich planach ale tylko wtedy gdy ( na tyle ile znasz szefową ) możesz mniemać iż się wytracha i rozliczy, bo jeżeli powiesz i dasz jej jedynie czas na świadome przygotowanie się do "walki" to szkoda impulsu na telefon
|
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2013-03-10 o 18:58 |
|
|
|
|
#4093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do mycia twarzy, po odtapetowaniu, używaj gluta lnianego. Powinno pomóc. I jedz codziennie łyżkę zimnotłoczonego oleju lnianego, albo z lnianki (niekoniecznie solo, może być w surówce, albo przyprawić go polać nim chleb). A ponawilżasz sobie twarz jak się cieplej zrobi ![]() Grysiu-Pysiu, nie zapchał Ci aby ktoś skrzyneczki? Zabyłam gdzieś Twoje adresso, a potrzebuję, cobyś był piękny i miętki jak kaczuszka
|
|
#4094 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w piatek widziałam laskę w czapce nabitej ćwiekami kolcami - ktoś palnął, że bał by się przytulić do takiej Cytat:
postrasz cięciem, na moje działa jak tylko się wybieram do fryzjera, to się robią ładne, gładkie i błyszczące ![]() Cytat:
![]() może do długich spodni ![]() dobrze robisz mam nadzieję że niedługo będzie po wszystkim
|
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
Betty, na płaskiej, gumowej lub co gorsza korkowej podeszwie, rożnokolorowe, jakby pozszywane z różnych skrawków kiepskiej jakości materiału, często ze sznurówkami.
|
|
|
|
#4096 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znalazląm tam buty dla siebie..kurde, poczekam na promocje albo na All zapoluję, albo nie wiem. w sk;lepach popatrze jeszcze ![]() Cytat:
![]() 2. Przykro mi , ale spore to zdecydowanie za mało Dużo Ci brakuje jeszcze ![]() Maupa Cytat:
Szatanku, dobrze robisz. Sie nietoperzem nie przejmuj. Kurde, moze jeszcze zacznij przepraszać,że żyjesz.. ![]() Nie chcesz nic, co Ci sie nie należy. Nie miej wyrzutów
|
|||
|
|
|
#4097 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4098 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Oj,też się rozmarzyłam ![]() Najlepszą kiszkę i kaszankę jadłam na wsi pod Białymstokiem. Też tak robioną jak piszesz Tam też jadłam najlepszego sandacza czy szczupaka faszerowanego z sosem tatarskim Było to 25 lat temu,a cały czas czuję ten smak... zrobiłam się głodna
Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2013-03-10 o 19:12 |
||
|
|
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Muszę się czymś wyróżniać Cytat:
|
|
#4100 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
choć teraz bardziej trendy to podobno dogging Szatą nie słuchaj
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
Te
![]() http://www.czasnabuty.pl/product-pol...K013B-P36.html 1. No racja ![]() 2. No ale taka prawda
|
|
|
|
#4102 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Może bitej śmietanki?
![]() Szatą nie poddawaj się, dałaś szansę na polubowne załatwienie sprawy, była szefowa nie skorzystała i tyle.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
Już przestała bo Ją opier.........
tylko mi ciśnienie podnosi
|
#4104 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
ale czego życzysz naszemu Rodzynkowi jak będzie miętki jak kaczuszka to chyba największa tragedia jaka by mu się mogła trafić
|
|
#4105 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
mnie te sie podobają http://www.czasnabuty.pl/product-pol...157KH-27R.html
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak ktoś podpisuje papiery to powinien je przeczytać prawda? a tam mnóstwo rzeczy się nie zgadza co to za księgowa która na jednym dokumencie wpisuje inną datę a na drugim inną
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2013-03-10 o 19:20 |
|
|
|
|
#4107 |
|
To ja :)
|
|
#4108 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czarne, sznurowane, na brązowym obcasie, bez ćwieków raczej ![]() ale 169 za eko skórę musiałyby być naprawdę wyjątkowe i bez obmacania bym nie kupiła
|
|
#4110 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Workery fajne
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

a tak naprawdę do żyję sądem

na noc daję krem od Ves najpierw ten maks nawilżacz a teraz kokosowy nawilżacz ale nie dają rady na to łuszczenie, nic a nic, a na dzień taki w złotym słoiczku z pompką Omega coś tam od YR, to co zapodać na taką skórę najlepiej by było żeby to zagoić?
Nie da się z nimi NIC zrobić, no nic, tylko na łyso i perukę nosić

zapiekaną w kuchni na drewno ..... aż się rozmarzyłam ... ta chrupiąca skórka
choć teraz bardziej trendy to podobno dogging