Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-10, 20:08   #2491
agniesikk
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X

Nie niszczcie mi dzieciństwa, ja wierzę, że Honey wybiła się tylko dzięki blogowi, ok?
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 20:13   #2492
201604250941
Konto usunięte

Heheh. Nie wiem jak było naprawdę, ale wiem ze Karolinę większość zna z jakiegos dramatu z Honey, prawdziwego czy nie XD A jesli Honey musiała robić coś ekstra za pracę to tylko współczuję bo to nie fair.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 20:17   #2493
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość

Mam to samo, dostaję wtedy prawie histerii.
Gdzieś przeczytałam, że niby taki niewinny kaszel wywołuje agresywne myśli, a to, że w miejscach publicznych musimy je tłumić jeszcze bardziej nas nakręca.
Jak ktoś pierdnie albo sie zaktusi to reagujemy, ale z kaszlem nic nie zrobimy, niemoc jeszcze jak ktoś ma mokry kaszel to mam ochotę "odcharknąć" za niego
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 20:18   #2494
Selfish Girl
Life is a drink ...

Po prostu Honey lubi 'komercje' i lubi się sprzedawać.. taka to jest różnica.
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 20:32   #2495
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Heheh. Nie wiem jak było naprawdę, ale wiem ze Karolinę większość zna z jakiegos dramatu z Honey, prawdziwego czy nie XD A jesli Honey musiała robić coś ekstra za pracę to tylko współczuję bo to nie fair.
Ja o tej kłótni słyszę pierwszy raz
Karolinę pierwszy raz zobaczyłam na Zeberce, posłuchałam wtedy kilku piosenek z jej kanału na YT i całkiem mi się spodobała. Ale potem nagle zaczęła być wszędzie i to dość nachalnie, stała się zwyczajnie "produktem", który marketingowcy usilnie promują. I dlatego w ogóle jej nie oglądam/ nie słucham.

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 20:44   #2496
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Ja o tej kłótni słyszę pierwszy raz
Karolinę pierwszy raz zobaczyłam na Zeberce, posłuchałam wtedy kilku piosenek z jej kanału na YT i całkiem mi się spodobała. Ale potem nagle zaczęła być wszędzie i to dość nachalnie, stała się zwyczajnie "produktem", który marketingowcy usilnie promują. I dlatego w ogóle jej nie oglądam/ nie słucham.

Mam całkiem inne odczucia . Może kanał urodowy jest jej do niczego nie potrzebny (jeśli chodzi o jej karierę muzyczną). Co masz na myśli , że zaczęła się pojawiać wszędzie i nachalnie?
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 20:46   #2497
201604250941
Konto usunięte

Wydaje mi się, ze muzycznie to sie nigdzie nie pojawia za bardzo XD
Stary 2013-03-10, 20:49   #2498
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Mam całkiem inne odczucia . Może kanał urodowy jest jej do niczego nie potrzebny (jeśli chodzi o jej karierę muzyczną). Co masz na myśli , że zaczęła się pojawiać wszędzie i nachalnie?
Niby jest piosenkarką czy wokalistką a bawi się a to w szafiarkę a to w YTbowiczkę urodową. Mam wrażenie, że łapie się każdej możliwości aby się przebić i zostać zauważona.

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 20:52   #2499
roux666
Zakorzenienie

GG do roux666

Dziewczyny, ja mam takie pytanie.
sporadycznie ogladam kanaly urodwe - tylko jesli szukam jakiejs informacji, tutorialu lub recenzji kosmetyku.

I dzis do glowy mi przyszlo takie pytanie...Pewnie wiecie lepiej, bo siedzicie w tym...Ktora youtuberka ( polska) ma najwieksza popularnosc u nas ? najwiecej widzow? Oraz...czy nie wiecie moze ktora zaczela krecic jako pierwsza? Albo jedna z pierwszych?

I powiem Wam ze pooojecia nie mam skad mnie to zaczelo nurtowac...heh najzwyczajniej chcialabym zobaczyc jak sie rozwija kariera oraz...jak zmieniaja sie filmy takich youtuberek na przestrzeni czasu, jak to sie ma do ich popularnosci itd.

Czy ktos moze ma jakies takie info? )

Btw, chcialabym tez powiedziec, ze kiedys zaczelam ogladac polska youtuberke ze Szwajcarii- gdzie mieszkam. Wydawalo mi sie, ze pewnie fajnie kogos poogladac kto nagrywa stad, opowiada o kraju gdzie ja takze mieszkam, kosmetykach, mArkach. Pani ta opowiada wiecznie o najdrozszych markach kosmetykow, ciuchow, pokazuje je w haulach. zawsze odpowiada na komentarze...Ostatnio napisalam jej z pytaniem czy chialaby nakrecic cos w stylu " tanie nie znaczy zle" bo chetnie bym posluchala o tym, co warto tu tanio kupic, a nie produktach od Korsa, Chanel czy Diora.
Pani skasowala moj komentarz ( bo je moderuje) i na niego nigdy nie odpowiedziala.
A szkoda, bo teraz to w moich oczach ona sie tylko chwali wszystki drogim na co wiekszosc z nas nie stac. Tez macie takie odczucie, ze niektore nagrywajace wlasnie tak traktuja swoj kanal?

FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood

Edytowane przez roux666
Czas edycji: 2013-03-10 o 20:57
roux666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 20:53   #2500
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Co masz na myśli , że zaczęła się pojawiać wszędzie i nachalnie?
Karolina miała bardzo duże poparcie jeżeli chodzi o tematykę modową w portalach modowych wiec tam gdzie sie pojawiła z outfitami to przy wydaniu pierwszego singla oni też od razu wrzucili informacje, że Karolina ma piosenka i wtedy w jednym 'tygodniu' wszystkie portale gdzie działała wygłaszały tą radosną nowine....
Stary 2013-03-10, 21:02   #2501
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Karolina miała bardzo duże poparcie jeżeli chodzi o tematykę modową w portalach modowych wiec tam gdzie sie pojawiła z outfitami to przy wydaniu pierwszego singla oni też od razu wrzucili informacje, że Karolina ma piosenka i wtedy w jednym 'tygodniu' wszystkie portale gdzie działała wygłaszały tą radosną nowine....
Karolina i tak usunęła pierwszy singiel i teledysk
Stary 2013-03-10, 21:07   #2502
Selfish Girl
Life is a drink ...

i dla mnie to jest największa zagadka - DLACZEGO
Stary 2013-03-10, 21:08   #2503
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, ze muzycznie to sie nigdzie nie pojawia za bardzo XD
no właśnie więc dziwi mnie , że ktoś mówi , że stała się nachalna
Tym bardziej , że prowadząc ten swój kanał urodowy , nie wspomina o śpiewaniu, więc ciężko uznać to za nachalne Poza tym ona nie ma już żadnego singla i żadnego teledysku więc to chyba mówi samo za siebie
Stary 2013-03-10, 21:11   #2504
201604250941
Konto usunięte

Dla mnie nahalne to sa blogerki na salonach. Dla mnie nadal blog to hobby a nie zawód a juz na pewno nie celebryctwo. Nie bardzo rozumiem z czym one się tam pchają, poszłam na zakupy i kupiłam, yeah, jestem sławna.
Stary 2013-03-10, 21:11   #2505
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
i dla mnie to jest największa zagadka - DLACZEGO
Ona często usuwa swoje filmiki i stare "produkcje" więc to dla mnie nie było zaskoczeniem pewnie uznała singiel za mało profesjonalny , albo chce podążać w innym kierunku , lub po prostu denerwowały ją ciągłe porównywania pod filmikami do wspomnianej już Honey , a tego Karolina znieść nie umiała (nie dziwię się )
Stary 2013-03-10, 21:22   #2506
201606242122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez roux666 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja mam takie pytanie.
sporadycznie ogladam kanaly urodwe - tylko jesli szukam jakiejs informacji, tutorialu lub recenzji kosmetyku.

I dzis do glowy mi przyszlo takie pytanie...Pewnie wiecie lepiej, bo siedzicie w tym...Ktora youtuberka ( polska) ma najwieksza popularnosc u nas ? najwiecej widzow? Oraz...czy nie wiecie moze ktora zaczela krecic jako pierwsza? Albo jedna z pierwszych?

I powiem Wam ze pooojecia nie mam skad mnie to zaczelo nurtowac...heh najzwyczajniej chcialabym zobaczyc jak sie rozwija kariera oraz...jak zmieniaja sie filmy takich youtuberek na przestrzeni czasu, jak to sie ma do ich popularnosci itd.

Czy ktos moze ma jakies takie info? )

Btw, chcialabym tez powiedziec, ze kiedys zaczelam ogladac polska youtuberke ze Szwajcarii- gdzie mieszkam. Wydawalo mi sie, ze pewnie fajnie kogos poogladac kto nagrywa stad, opowiada o kraju gdzie ja takze mieszkam, kosmetykach, mArkach. Pani ta opowiada wiecznie o najdrozszych markach kosmetykow, ciuchow, pokazuje je w haulach. zawsze odpowiada na komentarze...Ostatnio napisalam jej z pytaniem czy chialaby nakrecic cos w stylu " tanie nie znaczy zle" bo chetnie bym posluchala o tym, co warto tu tanio kupic, a nie produktach od Korsa, Chanel czy Diora.
Pani skasowala moj komentarz ( bo je moderuje) i na niego nigdy nie odpowiedziala.
A szkoda, bo teraz to w moich oczach ona sie tylko chwali wszystki drogim na co wiekszosc z nas nie stac. Tez macie takie odczucie, ze niektore nagrywajace wlasnie tak traktuja swoj kanal?

najwięcej subskrypcji ma nieesia25 (73tys)
nisiax (44tys)
ciasteczko25 (40 tys)
katosu (39tys)
szusz (31tys)

i myślę, że to są dziewczyny które najdłużej nagrywają, dlatego mają tyle widzów.
201606242122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 21:38   #2507
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuleyka89 Pokaż wiadomość
nisiax (44tys)
ciasteczko25 (40 tys)
katosu (39tys)
szusz (31tys)

i myślę, że to są dziewczyny które najdłużej nagrywają, dlatego mają tyle widzów.
Jej, jestem w szoku Jak to możliwe, że nieesia ma aż o 30tys subskrybentów więcej niż nissia, mimo że zaczęły nagrywać w podobnym czasie i obie o sobie wspominają w filmikach i polecają?
Stary 2013-03-10, 21:41   #2508
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Jej, jestem w szoku Jak to możliwe, że nieesia ma aż o 30tys subskrybentów więcej niż nissia, mimo że zaczęły nagrywać w podobnym czasie i obie o sobie wspominają w filmikach i polecają?
ja nie ogarniam fenomenu ani jednej , ani drugiej Ale 73tys to na prawdę sporo- jestem zdziwiona
Stary 2013-03-10, 21:48   #2509
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie ogarniam fenomenu ani jednej , ani drugiej Ale 73tys to na prawdę sporo- jestem zdziwiona
Nie no, ja nissiax ogarniam, bo dziewczyna ma dużą wiedzę, jest kosmetologiem, ale nieesia25 ani nie maluje się jakoś super, pielęgnacja też taka jak każdej z nas, dużo produktów niedostępnych w Polsce itp. Chyba chodzi o to, że po prostu wykreowała się na dziewczynę z sąsiedztwa i pokazuje duuuuuużą część życia prywatnego. No ale AŻ takiej przewagi się nie spodziewałam.
Stary 2013-03-10, 21:48   #2510
201606242122
Konto usunięte

Cytat:
już kiedyś się wypowiadałam o "fenomenie" nieesi25, sądzę, że więcej ludzi ją ogląda, bo jej filmiki są bardziej "lafstajlowe" niż nisiax.
nisiax mówi tylko o tematyce kosmetycznej.
a nieesia od wyboru do koloru: kosmetyki, gotowanie, ałtfity, wycieczki po londynie, macierzństwo - trafia to do większej liczby odbiorców po prostu.
201606242122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 21:51   #2511
roux666
Zakorzenienie

GG do roux666

Cytat:
nisiax (44tys)
ciasteczko25 (40 tys)
katosu (39tys)
szusz (31tys)

wow, dziekuje bardzo za info!!!)

FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood
roux666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 21:59   #2512
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Może Nieesia organizowała jakieś rozdanie? Nissiax na pewno nie często przy rozdaniach pojawiają sie sztuczni subskrybenci (bo żeby być branym pod uwagę w rozdaniu/ konkursie trzeba subskrybować).
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 22:09   #2513
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
Gdzieś przeczytałam, że niby taki niewinny kaszel wywołuje agresywne myśli, a to, że w miejscach publicznych musimy je tłumić jeszcze bardziej nas nakręca.
Jak ktoś pierdnie albo sie zaktusi to reagujemy, ale z kaszlem nic nie zrobimy, niemoc jeszcze jak ktoś ma mokry kaszel to mam ochotę "odcharknąć" za niego

Ja wtedy mam odruch wymiotny
Ostatnio byłam w przychodni po receptę i pewna kobieta usiadła przede mną i ciągle kaszlała, więc wyobrażasz sobie jakie piekło przeżyłam Musiałam wstać i rozładować napięcie spacerując korytarzem

Cytat:
nisiax (44tys)
ciasteczko25 (40 tys)
katosu (39tys)
szusz (31tys)

Nieźle, teraz dojdą jej jeszcze mamy i przyszłe mamy.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 22:14   #2514
punk_lady
Raczkowanie

http://www.youtube.com/watch?v=oVtE_mCMWAM całkiem fajny tutorial
Stary 2013-03-10, 22:29   #2515
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
W moim przypadku to bardziej zażenowanie i ogarnia mnie śmiech (no i do mnie żaden smierdzący typ nie uderza- nie mówię o typie ludzi, budowlanców/ pijaczków etc. bo na to mam wywalone i to mnie śmieszy, czasem jest tylko niesmaczne). Ale o typ gościa, w garniaku ok. 40, który nagle w metrze oświadcza ludziom: Spojrzcie jakie ona ma dołeczki jak sie uśmiecha! Jaka piękna dziewczyna! Ciekawe czy ma chłopaka, a może już męża? Zazdroszczę mu! Taką dziewczynę to tylko całować i na rękach nosić! O jaki figlarne oczka..no niech sie Pani uśmiechnie jeszcze raz, no proszę! No gdybym był młodszy te 10 lat- oświadczyłbym sie z miejsca itp."- po prostu tacy goście robią mi tzw. siarę...a ludzie obok lustrują mnie i dla mnie jest to niewygodne (bo mam ochotę wyjść na następnym przystanku albo się rozpuścić)
Ja nie lubię jak sie ktos po prostu na mnie patrzy, tak z zasady, nieważne czy to moja matka, ciotka czy obcy koleś. Dlatego nie znoszę obiadów rodzinnych, wesel bo ludzie sie patrzą na siebie a mnie to drażni i mam ochotę wsadzic wtedy ludziom widelec w oko (w wieku 8 lat pobiłam kolegę do nieprzytomności bo się na mnie natrętnie patrzył- miałam mnóstwo uwag w dzienniczku za moje słynne "na co sie gapisz?!"). Tak samo jak nie lubię jak ktoś kaszle przy mnie- mam ochotę udusić wtedy.

Ale ja ubieram sie na zwyklaka, ale kolorowe płaszcze kocham, to samo czerwone sukienki . Ale komentarze panów sponsorów dotyczą bardziej mojego wyglądu (wątpliwej urody), a nie tego co założyłam. Nigdy nei słyszałam aby ktoś obok skomentował mój strój czy się zaśmiał. Ale czasem mam wrażenie, że ktoś notorycznie robi sobie ze mnie jaja, jak szpakowaty pan podczas antraktu podbija do mnie ze swoim powłóczystym wzrokiem i chce sie umówić na tête-à-tête. Nie wiem, może za czesto "na mieście" jestem sama, jak jestem z kims to sie to nie zdarza
ojej...to już wybacz, ale jakaś fobia, nie znam nikogo kto by kogoś pobił do nieprzytomości za to że się gapił. Musisz być chyba rzeczywiśie piękną dziewczyną, bo ja się nawet idąc z na prawdę łądnymi dziewczynami nie spotykam z tak częstym zachowaniem NORMALNYCH facetów, no albo po prostu sobie trochę wkręcasz

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
nisiax (44tys)
ciasteczko25 (40 tys)
katosu (39tys)
szusz (31tys)

też bym tak (mniej wiecej) powiedziała, chociaż osobiście już żadnej z nich nie mam w subach
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 22:56   #2516
moniczorek
Podróżniczka

Karolina zrobiła odrosty...
http://www.youtube.com/watch?v=bXnH21OMt80

oj w Wawie musiało ostro to słonce swiecić

A princesska włosów nie umyła
http://www.youtube.com/watch?v=oLLoYHFaIXY

Edytowane przez moniczorek
Czas edycji: 2013-03-10 o 23:02
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-10, 23:28   #2517
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
Karolina zrobiła odrosty...
http://www.youtube.com/watch?v=bXnH21OMt80

oj w Wawie musiało ostro to słonce swiecić

A princesska włosów nie umyła
http://www.youtube.com/watch?v=oLLoYHFaIXY
Łooo, widzę same sensacje

Szczerze się uśmiałam z Twoich komentarzy Ale co prawda to prawda. Księżniczka taki przetłuszcz? Wstyd filmik nagrywać z takimi brudnymi włosami

U Azjatyckiego Cukru pod nowym filmikiem oczywiście kłótnia w stylu:

-Jesteście dwie sieroty, nie macie dzieci! Co z rodziną?
-Bufkhvgdflkgjvmd, rzygi, kupa itp. Od dzieci ma się rozstępy i zrujnowaną karierę!!!!!!

Mam wrażenie, że jej widzami w 90% jest totalna gimbaza, a biedna dziewucha się nagina i produkuje filmiki o emigracji.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2013-03-10 o 23:36
Stary 2013-03-10, 23:35   #2518
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Łooo, widzę same sensacje

Szczerze się uśmiałam z Twoich komentarzy Ale co prawda to prawda. Księżniczka taki przetłuszcz? Wstyd filmik nagrywać z takimi brudnymi włosami
widocznie ona się ciągle kąpie z tymi swoimi bombami i kulami do kąpieli , a na włosy brakuje czasu , bo trzeba jeszcze świeczki palić
Stary 2013-03-10, 23:37   #2519
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
widocznie ona się ciągle kąpie z tymi swoimi bombami i kulami do kąpieli , a na włosy brakuje czasu , bo trzeba jeszcze świeczki palić
Napisałam jej brzydki komentarz, ale ciiii Pewnie mnie zablokuje i usunie moje dzieło.
Stary 2013-03-10, 23:41   #2520
201604250941
Konto usunięte

omg jestem w jukej...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości