|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X
Nie niszczcie mi dzieciństwa, ja wierzę, że Honey wybiła się tylko dzięki blogowi, ok?
|
|
|
|
#2492 |
|
Konto usunięte
|
Heheh. Nie wiem jak było naprawdę, ale wiem ze Karolinę większość zna z jakiegos dramatu z Honey, prawdziwego czy nie XD A jesli Honey musiała robić coś ekstra za pracę to tylko współczuję bo to nie fair.
|
|
|
|
#2493 |
|
Zadomowienie
|
Gdzieś przeczytałam, że niby taki niewinny kaszel wywołuje agresywne myśli, a to, że w miejscach publicznych musimy je tłumić jeszcze bardziej nas nakręca.
Jak ktoś pierdnie albo sie zaktusi to reagujemy, ale z kaszlem nic nie zrobimy, niemoc
|
|
|
|
#2494 |
|
Life is a drink ...
|
Po prostu Honey lubi 'komercje' i lubi się sprzedawać.. taka to jest różnica.
|
#2495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Karolinę pierwszy raz zobaczyłam na Zeberce, posłuchałam wtedy kilku piosenek z jej kanału na YT i całkiem mi się spodobała. Ale potem nagle zaczęła być wszędzie i to dość nachalnie, stała się zwyczajnie "produktem", który marketingowcy usilnie promują. I dlatego w ogóle jej nie oglądam/ nie słucham. |
|
|
|
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam całkiem inne odczucia . Może kanał urodowy jest jej do niczego nie potrzebny (jeśli chodzi o jej karierę muzyczną). Co masz na myśli , że zaczęła się pojawiać wszędzie i nachalnie? |
|
|
|
|
#2497 |
|
Konto usunięte
|
Wydaje mi się, ze muzycznie to sie nigdzie nie pojawia za bardzo XD
|
|
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
Niby jest piosenkarką czy wokalistką a bawi się a to w szafiarkę a to w YTbowiczkę urodową. Mam wrażenie, że łapie się każdej możliwości aby się przebić i zostać zauważona.
|
|
|
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja mam takie pytanie.
sporadycznie ogladam kanaly urodwe - tylko jesli szukam jakiejs informacji, tutorialu lub recenzji kosmetyku. I dzis do glowy mi przyszlo takie pytanie...Pewnie wiecie lepiej, bo siedzicie w tym...Ktora youtuberka ( polska) ma najwieksza popularnosc u nas ? najwiecej widzow? Oraz...czy nie wiecie moze ktora zaczela krecic jako pierwsza? Albo jedna z pierwszych? I powiem Wam ze pooojecia nie mam skad mnie to zaczelo nurtowac...heh najzwyczajniej chcialabym zobaczyc jak sie rozwija kariera oraz...jak zmieniaja sie filmy takich youtuberek na przestrzeni czasu, jak to sie ma do ich popularnosci itd. Czy ktos moze ma jakies takie info? )Btw, chcialabym tez powiedziec, ze kiedys zaczelam ogladac polska youtuberke ze Szwajcarii- gdzie mieszkam. Wydawalo mi sie, ze pewnie fajnie kogos poogladac kto nagrywa stad, opowiada o kraju gdzie ja takze mieszkam, kosmetykach, mArkach. Pani ta opowiada wiecznie o najdrozszych markach kosmetykow, ciuchow, pokazuje je w haulach. zawsze odpowiada na komentarze...Ostatnio napisalam jej z pytaniem czy chialaby nakrecic cos w stylu " tanie nie znaczy zle" bo chetnie bym posluchala o tym, co warto tu tanio kupic, a nie produktach od Korsa, Chanel czy Diora. Pani skasowala moj komentarz ( bo je moderuje) i na niego nigdy nie odpowiedziala. A szkoda, bo teraz to w moich oczach ona sie tylko chwali wszystki drogim na co wiekszosc z nas nie stac. Tez macie takie odczucie, ze niektore nagrywajace wlasnie tak traktuja swoj kanal?
FoodSenses Jedzonko fit i absolutnie nie fit FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2013-03-10 o 20:57 |
|
|
|
#2500 |
|
Life is a drink ...
|
Karolina miała bardzo duże poparcie jeżeli chodzi o tematykę modową w portalach modowych wiec tam gdzie sie pojawiła z outfitami to przy wydaniu pierwszego singla oni też od razu wrzucili informacje, że Karolina ma piosenka i wtedy w jednym 'tygodniu' wszystkie portale gdzie działała wygłaszały tą radosną nowine....
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2502 |
|
Life is a drink ...
|
i dla mnie to jest największa zagadka - DLACZEGO
|
#2503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym bardziej , że prowadząc ten swój kanał urodowy , nie wspomina o śpiewaniu, więc ciężko uznać to za nachalne Poza tym ona nie ma już żadnego singla i żadnego teledysku więc to chyba mówi samo za siebie
|
|
|
|
|
#2504 |
|
Konto usunięte
|
Dla mnie nahalne to sa blogerki na salonach. Dla mnie nadal blog to hobby a nie zawód a juz na pewno nie celebryctwo. Nie bardzo rozumiem z czym one się tam pchają, poszłam na zakupy i kupiłam, yeah, jestem sławna.
|
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
Ona często usuwa swoje filmiki i stare "produkcje" więc to dla mnie nie było zaskoczeniem
pewnie uznała singiel za mało profesjonalny , albo chce podążać w innym kierunku , lub po prostu denerwowały ją ciągłe porównywania pod filmikami do wspomnianej już Honey , a tego Karolina znieść nie umiała (nie dziwię się )
|
|
|
|
#2506 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
najwięcej subskrypcji ma nieesia25 (73tys) nisiax (44tys) ciasteczko25 (40 tys) katosu (39tys) szusz (31tys) i myślę, że to są dziewczyny które najdłużej nagrywają, dlatego mają tyle widzów. |
|
|
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to możliwe, że nieesia ma aż o 30tys subskrybentów więcej niż nissia, mimo że zaczęły nagrywać w podobnym czasie i obie o sobie wspominają w filmikach i polecają?
|
|
|
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale 73tys to na prawdę sporo- jestem zdziwiona
|
|
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no, ja nissiax ogarniam, bo dziewczyna ma dużą wiedzę, jest kosmetologiem, ale nieesia25 ani nie maluje się jakoś super, pielęgnacja też taka jak każdej z nas, dużo produktów niedostępnych w Polsce itp. Chyba chodzi o to, że po prostu wykreowała się na dziewczynę z sąsiedztwa i pokazuje duuuuuużą część życia prywatnego. No ale AŻ takiej przewagi się nie spodziewałam.
|
|
|
|
#2510 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nisiax mówi tylko o tematyce kosmetycznej. a nieesia od wyboru do koloru: kosmetyki, gotowanie, ałtfity, wycieczki po londynie, macierzństwo - trafia to do większej liczby odbiorców po prostu. |
|
|
|
|
#2511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
#2512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
często przy rozdaniach pojawiają sie sztuczni subskrybenci (bo żeby być branym pod uwagę w rozdaniu/ konkursie trzeba subskrybować).
|
|
|
|
|
#2513 | ||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Ja wtedy mam odruch wymiotny Ostatnio byłam w przychodni po receptę i pewna kobieta usiadła przede mną i ciągle kaszlała, więc wyobrażasz sobie jakie piekło przeżyłam Musiałam wstać i rozładować napięcie spacerując korytarzem Cytat:
![]() Nieźle, teraz dojdą jej jeszcze mamy i przyszłe mamy.
|
||
|
|
|
#2514 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=oVtE_mCMWAM całkiem fajny tutorial
|
#2515 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Musisz być chyba rzeczywiśie piękną dziewczyną, bo ja się nawet idąc z na prawdę łądnymi dziewczynami nie spotykam z tak częstym zachowaniem NORMALNYCH facetów, no albo po prostu sobie trochę wkręcasz ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2516 |
|
Podróżniczka
|
Karolina zrobiła odrosty...
http://www.youtube.com/watch?v=bXnH21OMt80 oj w Wawie musiało ostro to słonce swiecić ![]() A princesska włosów nie umyła ![]() http://www.youtube.com/watch?v=oLLoYHFaIXY Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2013-03-10 o 23:02 |
|
|
|
#2517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze się uśmiałam z Twoich komentarzy Ale co prawda to prawda. Księżniczka taki przetłuszcz? Wstyd filmik nagrywać z takimi brudnymi włosami ![]() U Azjatyckiego Cukru pod nowym filmikiem oczywiście kłótnia w stylu: -Jesteście dwie sieroty, nie macie dzieci! Co z rodziną? -Bufkhvgdflkgjvmd, rzygi, kupa itp. Od dzieci ma się rozstępy i zrujnowaną karierę!!!!!! Mam wrażenie, że jej widzami w 90% jest totalna gimbaza, a biedna dziewucha się nagina i produkuje filmiki o emigracji.
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2013-03-10 o 23:36 |
|
|
|
|
#2518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2520 |
|
Konto usunięte
|
omg jestem w jukej...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.

(nie dziwię się )
Jak to możliwe, że nieesia ma aż o 30tys subskrybentów więcej niż nissia, mimo że zaczęły nagrywać w podobnym czasie i obie o sobie wspominają w filmikach i polecają?

Mam wrażenie, że jej widzami w 90% jest totalna gimbaza, a biedna dziewucha się nagina i produkuje filmiki o emigracji.