|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Patiuszka
za basen!!!!!!!!!! ech....kiedyś byłam zwolenniczką folii i namiętnie ją stosowałam Tak u mnie z kasą:/!Ale folię polecam każdemu!!! Balsamik antycell, folia, na godzinkę w dresik i pod kołdrę Ja robiłam ściski, czy przysiady
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
A ja dzisiaj usiedzieć nie mogłam i były 2 piosenki zumby, tiffoczki 4/30 i ab ripper na brzuch
![]() Folie też polecam super skóra po niej jest. Jutro po ćwiczeniach wymasuje sie bańką i owinę folią
|
|
|
|
#603 | |
|
Zakorzenienie
|
200 ścisków agrafką zrobione
Może poskaczę na skakance... albo brzuchy Eeeeeee....chyba nie ^^---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
Łał! Toś się zmobilizowała kobieto!!!! Brawo !Kurcze no....może i ja na lato wrócę do folii... ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Wgl to cycki mi zmalały !!!!!!! A wcale aż tak nie schudłam !
|
|
#604 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A dziś już było lepiej Olejek testuję, sama tak próbuję, bo podobno ekstrakt z papryki działa na cellulit i takie tam, ale tak naprawdę to ten olejek jest do włosów, w Naturze, coś po 7 zł. W sumie nie znalazłam w nim nic, co by mogło zaszkodzić skórze.... Chyba, że mi włosy wyrosną na brzuchu
|
|
#605 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u Nas odwrotnie, to ja ciagle musze ganiac o posprzatanie skarpetek, pomycie naczyn, odkurzenie, i w dodatku jestem straaasznie zazdrosna(ma glupi nawyk ogladania sie za kazdym) i ta jego ciekawosc spojrzenia na ''jakas dupe'' w necie w sensie zerkniecie wrrrr czuje czasami ze dlugo nie pociagne tak z nim |
|
|
|
|
#606 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I tak sobie leżała na szafie, a teraz tylko ją przeciełam nożem w poprzek i mam dwie grube rolki fajnej, miękkiej folii, która nie szeleści
|
|
#607 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przykro mi...ale coz niestety wszedzie idzie tluszczyk czasem mam ochote odlozyc kase i powiekszyc zeby wkoncu nie uzalac sie nad malym biustem ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#608 |
|
Zadomowienie
|
Tak, super jest ta folia, jak się ścisnę, to trzyma mocno
|
#609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciągle mi przypominasz o agrafce a ona lezy w szafie musze jutro poćwiczyć ściski
|
|
|
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
I ja zamierzam zaopatrzyć się w olej z pestek winogron
a przed chwilą nałożyłam kokos na skalp, a na długość alterra migdał i papaja + rycyna, jutro rano mycie ![]() Na dziś melduję 100 brzuszków 20 pompek 200 nożyc poziomych
|
#611 |
|
Zadomowienie
|
Coctail to połóż jąsobie na stole
Odkąd u mnie leży na tym stole, przy którym najczęściej podżeram przed telewizorem, to jakoś nawet jej używam ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- meedzik za ćwiczenia
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#613 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
brawo za sciski ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
|
|
|
#614 |
|
Zadomowienie
|
pipson głównie wodę, ale myślę, że takie wypocenie z kremem aktywnym pomaga ruszyć metabolizm zastałego tłuszczyku
|
#615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, tak w sobotę znów mi dopaliła nieźle, ale zlałam ją. Dziś już jest dla mnie miła... ![]() Tak, to prawda, jestem uczuciowa ale i twarda sztuka no jasne, wszystko czego się tutaj nauczę bardzo mi pomoże na przyszłość i nie tylko jeśli chodzi o język, ale i o ogólne życiowe sprawy.Niestety nie mogę wyeliminować takich sytuacji, bo ja jestem niewinna, a ona ciągle szuka pretekstu żeby mi dowalić No ja w te spodnie się nie mieściłam, a teraz się w nie mieszczę więc już jest duży sukces ale będę w dalszym ciągu eliminować "pizzę i spółkę" ---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- Cytat:
Ja też tęskniłam za Tobą kochana ![]() ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ----------
|
|
#616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No czuję się coraz lepiej! No moja mami tak samo wszystko luźne lubi, a ja obcisłe hehe a z tym kolegą to padłam Hehehe na szczęście mnie nikt nie zawiązuje ![]() Pokaż pokaż się w nowych spodniach ![]() Dzielna jesteś z tymi słodyczami że je masz i chowasz do szafki ![]() ja to już połowę zjadłam ale to jak miałam stresy, nie teraz ![]() Ale Ty ładnie ćwiczysz ![]() ---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ---------- Cytat:
![]() Super, że już się układa bo się martwiłam o Ciebie słonko
|
|
#617 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tia... moje są straszne ![]() ---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ---------- Cytat:
za ćwiczenia! ---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ---------- Cytat:
![]() O jeja! Ci TŻci mają z nami przekichane jak zbliża nam się @ Ale Ci słodki prezent zrobił ---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 01:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() Heh ja dziś spałam do 14.30
|
|
#618 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Heh ja to marzę o swoim autku kiedyś będę miała ---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 02:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 02:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:14 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:15 ---------- Poprzedni post napisano o 02:14 ---------- Cytat:
ale coś za coś
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
Przyznam się bez bicia, że w ten weekend za dużo nie zjadłam, ale też się nie głodziłam. Czyli z dietką super
Ale miałam fajny weekend Byłam na randce z D. bardzo fajnie było. Byliśmy w kawiarni i rozmawialiśmy. Jak zaczęliśmy to nie wiadomo kiedy ten czas minął i musiałam wracać na bbsa. Ale po bbsie byliśmy razem na imprezie. Generalnie impreza nie wypał, bo miało być dużo ludzi, a zostałam tylko ja, on i moja koleżanka. Niezręczna sytuacja dla niej, ale rozmawialiśmy cały czas po angielsku żeby nie czuła się wyobcowana. Co do D. to bardzo fajnie było, trochę ja byłam zazdrosna, trochę on Byłam w tej pięknej sukience i na prawdę aż się sama sobie podobałam Najfajniesze są początki dlatego mam zamiar się z tego cieszyć. Na razie nie wiem nawet jak to nazwać tą naszą znajomość, ale jest fajnie A w ogóle D. jest kucharzem z zawodu ![]() A co do mojego urlopu to pytałam G. i mi powiedziała że mi da od 24 marca do 2 kwietnia jak bym chciała. Z kolei D. zostaje sam na święta i mnie prosi żebym z nim spędziła święta , no i moja przyjaciółka odprawia urodziny 1 kwietnia właśnie tutaj.... hmmm no i w Maku mi pewnie nie dadzą urlopu na święta... więc chyba muszę zostać.Dobra dziewczynki, posłucham muzyki i idę spać. Całuję
|
#620 |
|
Zadomowienie
|
Cindy, alem BYŁA chudzinką
|
|
#621 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za spadek wagi chudzino
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#622 |
|
Rozeznanie
|
Siemanko laski
![]() Mi wreszcie udało się pospać i odpocząć troszkę Ale za to nie poszłam na pierwszy wykład i jadę dopiero na 14 :P Wczoraj w pracy miałam taki ruch że masakra aż nam ciast brakło w kawiarni wypiłam 2 piwka i kieliszek wódki i nic nie zjadłam I potem jeszcze pół godzinny spacerek do domu i w mieszkaniu moje współlokatorki zaczęły jeść a ja też nic jestem dumna Za to dzisiaj rano wstałam mega głodna
|
#623 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już lepiej,jakoś się układa ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Tak w ogóle to dzień doberek Już wczoraj bolało mnie gardło,a dziś to masakra.Obudziłam się o 3 z bólem głowy,zesmarkaną poduszką
i gorączką obym tylko dzieci nie zaraziła.Zooska Dobrze,że z TŻ-tem już lepiej ![]()
|
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
Like kuruj sie kochana
teraz taka pogoda dziwna że szybko można coś złapać. U mnie dzisiaj śniag pada ![]() Ja już zjadłam śniadanko na wadze niby 59,5 ale ważyłam sie w piżamce. Mam nadzieje, że coś ruszy. Posiedzę trochę i będę ćwiczyć
|
|
|
|
#625 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Popołudniu dopiero pojadę,teraz się położe na chwilę,póki mały na bajki patrzy
|
|
|
#626 |
|
Zadomowienie
|
Witam, witam
![]() Tak po łebkach przeleciałam wątek, jeszcze się nie dobudziłam i nie ogarniam Zaraz będę nadrabiać ![]() W sobotę ćwiczyłam przed pracą, w niedzielę zrobiłam sobie wolne, bo po pracy nie miałam siły się ruszyć... Zjem zaraz śniadanie, też zawinę się w folię , poćwiczę i posiedzę godzinkę. Mam jeszcze ambitny plan nauki, musi dzisiaj wypalić ![]() Wrzucam do albumu zdjęcia moich włosów z 25 lutego Jakość nie powala, ale ogólnie widać włosy ). Chcę je trochę podciąć w lekki szpic i pocieniować przy samych końcówkach, żeby końce nie były takie grube. Co sądzicie?
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#628 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też się trochę waham, ale moje raczej nie będą proste, tylko właśanie takie lekko falowane... I są dosyć grube, denerwują mnie te grube strąki włosów na samych końcach Są w ogóle takie bezkształtne, że raczej coś z nimi zrobię
|
|
|
#629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Mi też Dlatego zawsze leży sobie na stole kuchennym, żebym miała ją pod ręką, ściskam sobie jak czekam na herbatę, czy jak mi się woda na makaron ugotuje ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
Jak nie urok to s.aczka ![]() Aspiryna na noc i się wypocić !!! A u Ciebie jak z Tż ?
|
|
#630 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też się trochę waham, ale moje raczej nie będą proste, tylko właśanie takie lekko falowane... I są dosyć grube, denerwują mnie te grube strąki włosów na samych końcach Są w ogóle takie bezkształtne, że raczej coś z nimi zrobię
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.

za basen!!!!!!!!!!
Tak u mnie z kasą:/!
Ja robiłam ściski, czy przysiady

Eeeeeee....chyba nie ^^
A wcale aż tak nie schudłam !
A dziś już było lepiej
!!!!!!!!!!!!!!

wiem, że to trudne, szczególnie, że jeżeli tak jak stresujesz się "wszystkim" ale próbowac można i rzeczy z listy "nienajważniejsze na świecie i dla mojej przyszłości bez znaczenia" traktować bardziej na luzie, że tak powiem.

moja mama weszla do mojej łazienki i spytala sie czy ich sobie przypadkiem nie wyrywam sama. A ja juz się tak staram... zawsze odzywka, lykam witaminy, maseczki, olejek i nawet nie zwijam w ręcznik tylko tak delitkanie się z nimi obchodze. Na sucho nawet nie rozczesuje, zeby za duzo ich nie stracic.... 
ale to jak miałam stresy, nie teraz 

Zaraz będę nadrabiać
?