|
|
#4171 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
oglądam po raz enty Wrogów Publicznych - wszystko mi się tam podoba
|
|
|
|
#4173 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
--- Ja idę inwigilować profile i szukać "sensacji", to podobno bardzo modne ostatnio
|
||
|
|
|
#4174 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
To ja pozostanę przy romantyźmie rodem z Harlequinów ![]() wizaż muli, ja przymulona, spadam. Ciao. Jutro , a właściwie dziś zrobię sobie rezonans kostki, ciekawe co wyjdzie.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2013-03-11 o 00:28 |
|
|
|
|
#4175 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4176 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4177 |
|
BAN stały
|
Śpita?
|
|
|
|
#4178 |
|
Nindżopesz
|
Ja nie śpię, ratuję urodę
![]() Załatwiłam się tym mydłem Isany, pod oczami złazi mi skóra a między palcami u rąk popękało i się łuszczy. Amsakreska. Natomiast chyba polecam tonik z kozieradki, efekt wygładzenia i ukojenia paszczy natychmiastowy. Ino pachnie zupą. |
|
|
|
#4179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4180 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4181 |
|
Nindżopesz
|
Ale maseczkę też już robiłaś? Mi nie podeszła ze względu na upierdliwą lepką konsystencję i to, że trzeba zmywać, jakby efekt mniejszy. A tonik fajny jest
|
|
|
|
#4182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Narazie jestem na etapie katowania paszczy sodą 2 - 3 x w tygodnu i mi sie podoba. Wszystkie suche skórki rozpuszcza i pory jakby mniejsze
|
|
|
|
|
#4183 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Słuchaj, pewnie się znasz. Swego czasu kupiłam w kolorówce mikę jako cień do powiek, z czymś wymieszałam dla lepszej przyczepności (ni cholery nie pamiętam z czym) ale nadal się osypuje. Nakładam na jakiś kupny cień albo kredkę z rodzaju grubych tłustych, bez bazy i nie wiem co jeszcze wykombinować. Nakładać na mokro? |
|
|
|
|
#4184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na mikach się nie znam ![]() Znaczy mam tam jakieś, ale chyba nie z kolorówki. Nieważne. Wszystkie sypkie cienie nakładam na mokro, bez żadnej bazy bo mi sie nie chce kombinować. Dla mnie to jedyna opcja, inaczej mam pół pyska ubabrane pyłkiem. Dawaj ją na mokro |
|
|
|
|
#4185 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ok, potrenuję. Mam ambitny plan obczaić wreszcie różne warianty smokey eyes
|
|
|
|
|
#4186 |
|
BAN stały
|
Dobranoc
|
|
|
|
#4187 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;39694971]nie, właśnie się w☠☠☠☠iam, że niektórzy udają świętszych od papieży, a są fałszywymi gnidami.
Może zamiast inwigilować cudze profile zrobiliby coś pożytecznego [/quote] 2/3 baru to ingwilatorzy. A tak przy okazji͵ nie mamy aktualnie papieza
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2013-03-11 o 07:56 |
|
|
|
#4188 |
|
To ja :)
|
Ostatni dzień urlopu. Ledwo zasnęłam, bo mam atak migreny. Pół godziny temu k... telefon, nietoperz z pytaniem "czy ma zamrozić pierogy". A co mnie to obchodzi, co ona ze swoim żarciem robi i jak je przechowuje??!!! Zwłaszcza, że i tak podobno wyjeżdża na święta, to nas nie poczęstuje... A poza tym, to nie te święta od pierogów i placków ziemniaczanych
![]() Łeb dosuwa nadal, wrrr...
|
#4189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko, że to nie ja się rozbierałam...a afera taka jakbym co najmniej ja to robiłaBry! Pada śnieg, jest zimno i ponuro. Ja już chcę jeździć rowerem do pracy! Słooońce
„Odezwij się czasem ciekawy jestem gdzie i z kim teraz umierasz” Borszewicz Edytowane przez Bellatrix Czas edycji: 2013-03-11 o 09:47 Powód: przywrócenie treści postu |
|
|
|
|
#4190 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zdazylam przeczytac. Sorry dziecko, ale po pierwsze moja i nie tylko moja wypowiedz dotyczyla czegos innego, niz ten " wspanialy opis " striptizu. Po drugie jesli nie umiesz rozpoznac zartobliwego i lekko ironicznego tonu to widocznie jeszcze duzo nauki przed Toba.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4191 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trochę dystansu by Ci się przydało, ale to tak swoją drogą.
|
|
#4192 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4193 | |
|
|
Cytat:
Uep mi nadal daje czadu, ale sobie hybrydkę zdjęłam samodzielnie z giczy, zaoszczędzę nieco u kosmetyczki
|
|
#4194 |
|
Zadomowienie
|
Jak ja uwielbiam jak się ocenia kogoś kompletnie go nie znając. Widać, że jesteście w tym specjalistkami.
|
#4195 |
|
|
Uderz w stół -ja nic o nikim personalnie nie mówiłam
|
#4196 | |||||||
|
Panaroja
|
Znad
i guoooodu Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a ciasto drożdżowe z pieca drewnem opalanego jakie pyszne Cytat:
![]() 2. o fłaśnie Cytat:
![]() 2. Cytat:
do jaskini z nietopszem ![]() Cytat:
![]() Maja , bo mi zeżarło - jeżeli długo stosujesz niskokaloryczną dietę , metabolizm zwalnia i nic się nie chudnie . Organizm sie przestawia na tryb "oszczędzanie" i każdą zjedzoną kalorię magazynuje w postaci tłuszczu , bo dostając mało boi się , że się zagłodzi najlepiej jest często a mało , wtedy ruszy i zacznie spalać .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#4197 |
|
Zadomowienie
|
Oczywiście. Temat tyczy się mnie, ale nie nic nie mówiłaś. Tak z dupy to wzięłaś przecież.
|
#4198 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To było o mnie, starej pannie, prawda?
Muszę tylko schować obrączkę i wygnać męża
|
|
|
#4199 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie różni się od aptecznej, której panie pilnują jakby co najmniej jakieś uzdrawiające moce miała ![]() Cytat:
o, to tak jak ja Dobrze wiedzieć,że sam fakt posiadania męża powoduje,że się jest taką spoko cool laską ![]() Cytat:
|
|
#4200 |
|
Piers do przodu
|
i kromki z pastą jajkowo-awokadową ![]() Ale dziś jakaś dzień ![]() Missska proszę, przestań wszystko odnosić do siebie bo to jakieś chore jest no chyba, że dzień bez bezwzględnego zainteresowania swoją osobą uważasz za dzień stracony
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.

To ja pozostanę przy romantyźmie rodem z Harlequinów 
To obrzydliwe, fuj! 

i guoooodu
zapiekaną w kuchni na drewno ..... aż się rozmarzyłam ... ta chrupiąca skórka 

Muszę tylko schować obrączkę i wygnać męża 
no chyba, że dzień bez bezwzględnego zainteresowania swoją osobą uważasz za dzień stracony