|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabrina Pilewicz - Torbka ROMA
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, w kwietniowym numerze Twojego Stylu będzie kupon zniżkowy 20% do Furli
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez cosma Czas edycji: 2013-03-09 o 21:46 |
|
|
|
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Cytat:
|
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uprzejmie proszę o wyrzucenie mnie z tego wątku
|
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Będzie też 15% do Coccinelle
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, w jakich kolorach dostępne są Jet sety w GM?
Też nie powinnam tu zaglądać . Spłukana jestem po remoncie łazienki, a torebka mi w głowie.
|
#1659 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie, czy mogę dołączyć do Waszego zacnego grona torebkomaniaczek?
Podczytuję wątek od jakiegoś miesiąca i postanowiłam wreszcie się odezwać. Nie posiadam na razie żadnej torebki od MK ani SP, za to mam na stanie m.in. 2 Furle, które kocham miłością wielką Myślę, że do czasu zakupu i tak wyjdzie jeszcze sporo nowych modeli
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy Hamilton przy dłuższym noszeniu faktycznie jest taki ciężki?
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, sam w sobie nie jest ciężki, a i przy dłuższym noszeniu nie jest uciążliwy.
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwykle są na pewno wanilia granat i w paski multi na bank snieznobialy czarny reszty nie wiem, ale najlepiej zadzwonic i zapytac (ja wczoraj gadalam z panem wlasnie z GM)
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczyny, podczytuje was ale jakos nie mialam okazji sie odezwac
megaan moze napisze ci moje odczucia co do hamiltona, mam 2,5 letnie dziecko i szczerze to nie jest torebka na latanie z dzieciakiem cieżko z hamiltonem w reku cokolwiek ogarnac majac dziecko ze soba, wiec jak chcesz torebke na latanie bez dzieciaka to tak, kupuj hamiltona ![]() ja miałam duzego hamiltona ale sprzedalam go i kupilam selme, bo jednak mniejsza hamilton bardzo piekny ale jak mowie z nim i dzieckiem to troche ciezko ![]() byłam dzisiaj w scc w Furli zapytac o te rabaty z Twojego stylu i pani nic nie wiedziala na ten temat, ale powiedziala że jakby nawet to candy nie obejmuje a szkoda bo marzy mi sie fioletowa candy
|
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
Czym różni się multifunktion od zwykłej wersji?
|
#1665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy to o to chodzi
, ale są Jet sety, które nie mają żadnego zapięcia, ale mają w środku dużą zasuwaną kieszeń ( ja mam właśnie tą wersje). Jest też wersja zapinana ( karabińczyk), ale z kolej nie ma w środku zasuwanej kieszeni. Karabińczyk wiele ochrony nie daje, jest bardzo łatwy dostęp do wnętrza torebki. Jak byłam w sobotę w GM to z Jet setów były: granat, żółty, karmel, wersje w paski ( żółta i granatowa). Możliwe, że nie wszystkie były wyłożone, trzeba pytać. |
|
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
megaan prosze bardzo
choć musze przyznać, że do hamiltona sentyment zostanie i zal mi go troche ale u mnie wiecej lezal niz go nosilam bo jednak nie wygodnie, ciezki to on nie jest ale jednak dziewczyny jak bedziecie cos wiedziec na temat tej promocji w Furli 20% to dajcie znac, ciekawa jestem czy candy bedzie tez obejmowal rabat
Edytowane przez kootekk Czas edycji: 2013-03-10 o 22:08 |
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
We wtorek wychodzi Twój Styl, więc w gazecie będą już na pewno opisane warunki promocji
|
#1669 | ||||
|
PIP.
|
Cytat:
![]() Cytat:
lece na bloga, bo pewnie wiecej fot ![]() Cytat:
![]() jesli chodzi o szarosc to mam szara modene od zeszlego maja, nosze ja bardzo czesto i sie nie brudzi mysle, ze znacznie praktyczniejszy kolor niz np taka wanilia czy lichee ![]() Cytat:
![]() jakie masz furle? ![]() ogolnie uwazam, ze z torebkami to jest zlo, bo jak juz zacznie sie wydawac na torebke okolo tysiaka, to potem jakas prada czy inny chanel nie wydaje sie az tak szalonym pomyslem ![]() moim marzeniem byla zawsze chanelka 3/14, ale ostatnio niestety pojawilo sie duzo podrobek w tym klimacie czy po prostu "inspirowanych" i boje sie, ze takie pikowanie niedlugo stanie sie jak kuferki LV ![]() ---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- Damonku juz doczytalam i widze, zes zakochana i MK zostaje sliczny jest ![]() ![]()
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
multi ma w srodku kieszen zapinana na zamek (formalnie to sie nazywa kieszen na laptopa) zwykly nie ma tej kieszeni, jest "pusty w srodku"
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Ilios, chyba ją zostawię. Skoro już u mnie jest, to jej przecież nie wyrzucę
Aczkolwiek kolor nieco mnie rozczarował. Liczyłam na ciepły odcień. Gdybym wiedziała, że to taka jasna wersja szarości, to bym wzięła granatowego. I w sumie nadal zastanawiam się, czy nie wymienić. Tylko pościągałam te wszystkie folie z łańcuchów i kłódeczki, żeby zobaczyć jak to wyglada i odpowiednio obfocić i teraz nie wiem, czy mi go przyjmą na wymianę. No, ale jak mogłam innaczej sprawdzić, czy dobrze wygląda takie połączenie kolorystyczne.
|
|
|
|
#1672 |
|
PIP.
|
mysle, ze ta jasna szarosc sie fajnie sprawdzi mimo wszystko
tzn zalezy jeszcze od tego jakie masz ciuchy itp
|
|
#1674 |
|
PIP.
|
kurcze jak nie pasuje to chyba sprawa jasna
![]() tzn 2 wyjscia, albo sobie dokupisz ciuchy do niej albo wymien ![]() wydaje mi sie, ze przy torebce za taka kase, to musisz byc pewna na 100%, ze ja kochasz
|
|
#1675 | |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje za wszystkie opinie
Mówiąc szczerze, to dalej jestem niezdecydowana. Ilekroć oglądam fotki, to bardziej zakochuje się jednak w piperce, choć positano tez jest super ![]() Priorytetem jest jednak wygoda noszenia, waga, chciałabym, żeby była uniwersalna, zarówno na spacery z dziećmi, jak i do pracy. Zwykle nie noszę w torebce dużo, mam 160 w kapeluszu, lubię torby średniej wielkości ( choć większa pewnie będzie następnym "chciejstwem"). Na Allegro są teraz dwie te furle http://moda.allegro.pl/furla-piper-m...090876185.html - tak wiem, napisałam wcześniej, ze brązowego nie lubie , ale ta ma szarawy odcień, i złote okucia, do większości rzeczy by mi pasowałahttp://moda.allegro.pl/przecena-50-f...083220797.html To jest sklep, dają rachunek, można do 10 dni oddać.kolor mi się b podoba, wolałabym jednak złote okucia. Jak sądzicie, to oryginalne torebki? Jest sens kupowac przez Allegro, czy za duże ryzyko? ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
Już przytargałam pudło, zaraz napiszę do nich maila. Jak da radę, to wymienię, ale na czarnego albo karmelowego, małego Bedforda. Bardziej będzie pasował i kolorystycznie i do mojej małej sylwetki.
I ma zamek ![]() Torbę zaczęłam pakować i smutno mi się zrobiło, bo taka śliczna jest. Zadzwoniłam do mężusia wyżalić się, a on powiedział, że mam jej nie odsyłać i w przyszłym miesiacu kupi mi Bedforda I jak go nie kochać A szary(bo wanilia to to nie jest) Hamilton dobrze bedzie wyglądał do bieli i czerni i zawsze w szafie coś w tych kolorach wygrzebię
Edytowane przez damon Czas edycji: 2013-03-11 o 11:03 |
|
|
|
#1677 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, mogę dołączyć?
Czuję, że to wątek, który będzie karmił mój nałóg ![]() Kilka razy już Was czytałam, ale często mi się nie udaje znaleźć wątku przez to, że jest w zakładce "szafa", a ja z niej nie korzystam. Cytat:
|
|
|
|
|
#1678 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Obie torebki z linków wyglądają na oryginalne. Brałabym tę szarobrązową Piper, ma bardzo uniwersalny kolor. |
|
|
|
|
#1679 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję pięknie
Konkretnie mi się rozjaśniło , teraz tylko dumam , czy wziąć tę mniejszą , czy poczekać i próbować gdzies upolować tę większą piper...( choć jak ja wytrzymam do letnich wyprzedaży )
|
|
|
|
#1680 |
|
Rozeznanie
|
Ta szarobrązowa jest jeszcze z poprzedniej kolekcji, w zimie jej nie przecenili i nie wiem, czy na lato ją przecenią. Do tej dużej, którą ja mam zeszyt A4 wchodzi na styk (do Positano też jest problem zmieścić), to zależy jak dużą torebkę potrzebujesz.
|
|
Nowe wątki na forum Szafa - komentarze
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

happy mum

. Spłukana jestem po remoncie łazienki, a torebka mi w głowie.

a szkoda bo marzy mi sie fioletowa candy
Dziękuję

albo wymien