Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-11, 10:12   #1261
lindsley
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Lind oby teraz szło już z górki,uśmiechu,świetnej pracy i radości z życia:cmok
Dzięki

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Michał wepchną sobie kawałeczek chusteczki higienicznej do nosa tak ze nie dało się jej wyciągnąć, kazałam mu dmuchać to ten ją wciągnął bardziej... Mam nadzieję że nic mu nie bedzie

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 10:14   #1262
libra777
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Tak mi się to imię podoba że jakby się kiedyś dziewczynka zdarzyła to będę ostro tz przekonywać

A nic nie mów jak młody odsłonił zasłonę i zobaczyłam ze to badziewie białe znów pada to mi się odechciało z łóżka wstać... A w planie pizza była w mieście i zakupy spore bo w zeszłym tyg czasu nie było a teraz to mi się nie chce machać łopata żeby auto odkopać a potem miejsc niezasypanych na parkingu szukać
widzę że imię dla córki jest
ja córki nie planuję ale jakby się zdarzyła to bedzie Marta Maria

U mnie też pizza w planie ale w domu

I 100 lat
Nataszka dobrze ,że mała dużo pije ,słaba bo wykończyła ją ta biegunka pewnie

Wiecie co chyba z tego wszystkiego kłódki pozakładam na furtki bo mam dwie jedna na ulicę a druga na ogród z tyłu na razie mały nie otwiera są łańcuchy z takimi karabinkami co trzeba nacisnąć i kółko przełożyć ,ale jak się okaże że umie otwierać to będę go szukać
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 10:15   #1263
mrowak
Zakorzenienie

KALINKO, WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!!

Cytat:
Napisane przez machaj Pokaż wiadomość
zdążę jeszcze dziś?? Gabrysiu 100 lat!

ide was nadrobić i zdj pooglądać
Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
100 latt dla Gabrysi
Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Wszystkiego Najlepszego dla Igorka,Ani,iGabrysi.

Mrowaczku u mnie niezmiennie Twoj przepis na mufiny z dwa razy w tyg uzywany. Tylko zamiast maslanki jogurt. Wczoraj z rana z nadzieniem bananowym,a wieczorem wisnie.

.
Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego dla jubilatków Gabrysia i Kalinka

.

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
Ja tylko na moment: Sto Lat dla Gabrysi (spóźnione) i dla Kalinki

Bardzo dziękujemy

Madzia, a Ty wiesz, że ja nie pamiętam o tych muffinach To na pewno mój przepis był?

Moja 3-latka dziś ma urodziny wprzedszkolu jak Megi Igorek. Ciacho też robiłam sama-Megi:marchewkowe Przystrojone czekoladowymi literkami, winogronem i serduszkiem ułożonym z perełek srebrnych-ładnie wyglądało dość. Zamiast orzechów dałam, rodzynki, bo nie wiem czy wszystkie dzieci moją orzechy. Ciekawe jak będzie smakował.
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 10:15   #1264
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Michał wepchną sobie kawałeczek chusteczki higienicznej do nosa tak ze nie dało się jej wyciągnąć, kazałam mu dmuchać to ten ją wciągnął bardziej... Mam nadzieję że nic mu nie bedzie
pewnie wyjdzie , raczej nic nie powinno być , a masz może jakąś wodę morską do nosa czy coś takiego,może jakby psiknąć i rozmięknie
Stary 2013-03-11, 10:18   #1265
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki

ale miał pomysł, to się chyba rozpuści w nosie? jak maleńkie, w końcu kichnie albo coś i wyskoczy resztka moze co?
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 10:19   #1266
ania p
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego dla Kalinki

Lind spełnienia marzeń i oby wszystko zawsze układało się po waszej mysli
Stary 2013-03-11, 10:19   #1267
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
KALINKO, WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!!

Bardzo dziękujemy

Madzia, a Ty wiesz, że ja nie pamiętam o tych muffinach To na pewno mój przepis był?

Moja 3-latka dziś ma urodziny wprzedszkolu jak Megi Igorek. Ciacho też robiłam sama-Megi:marchewkowe Przystrojone czekoladowymi literkami, winogronem i serduszkiem ułożonym z perełek srebrnych-ładnie wyglądało dość. Zamiast orzechów dałam, rodzynki, bo nie wiem czy wszystkie dzieci moją orzechy. Ciekawe jak będzie smakował.
zdjęcie zrobiłaś?
pokaż jak wyglądało
Stary 2013-03-11, 10:22   #1268
megi-megi
Zakorzenienie

Mrowak - ja też do przedszkola marchewkowe zrobiłam i dwie blachy muffinek czekoladowych. Ale wracając do marchewkowego - dla mnie ciasto jest bombowe, jak doda się odrobinę olejku migdałowego do kremu - wtedy jest bajka. Spróbuj, może Tobie też podpasuje.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 10:29   #1269
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
widzę że imię dla córki jest
ja córki nie planuję ale jakby się zdarzyła to bedzie Marta Maria

U mnie też pizza w planie ale w domu

I 100 lat
Dzięki
Tz pewnie przy Oli by się upierał chociaż nigdy nie rozmawialiśmy o imieniu dla córki bo od samego początku przekonani że chłopak będzie byliśmy Ale Kalina mi się bardzo podoba...

Ja chciałam zjeść i nie sprzątać

Cytat:
pewnie wyjdzie , raczej nic nie powinno być , a masz może jakąś wodę morską do nosa czy coś takiego,może jakby psiknąć i rozmięknie
Psiknęłam otrivinem. Chciałam wyjąć ale miękkie już było.
Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Lind spełnienia marzeń i oby wszystko zawsze układało się po waszej mysli
Dzięki
Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Mrowak - ja też do przedszkola marchewkowe zrobiłam i dwie blachy muffinek czekoladowych. Ale wracając do marchewkowego - dla mnie ciasto jest bombowe, jak doda się odrobinę olejku migdałowego do kremu - wtedy jest bajka. Spróbuj, może Tobie też podpasuje.
Podajcie jeszcze raz linka do tego marchewkowego. Tak zachwalacie to może sobie na ndz zrobię... Marchewki mam sporo

Michaś
Stary 2013-03-11, 10:36   #1270
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
.

Sara - pięknie tort wygląda
Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Sara tort śliczny , zrównanie dla małej slicznotki .
Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
Sara Zosieńka śliczna a tort wyszedł ci obłędny piknie , masz zdolności
Cytat:
Napisane przez JASTA79 Pokaż wiadomość
Sara - tort piękny, a Zosia urocza Wam również zdrówka.
Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Sara a jak się miał smak masy maślanej do wiśni, czekoladowego biszkopta i śmietany ?
Teraz zamiast iść spać siedzę i oglądam dekorowanie tortów
Cytat:
sara jaka sliczna i b ładnie jej w tej sukience
tortcik kogo był torciek superowy podoba mi sie
Cytat:
Evi Twoj tort pieknie wyszedl jak kupny.
Sara Twoj to normalnie dzielo sztuki,bym zgapila ale dla chlopaka niebardzo .

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
Sara - piękny tort Zosia śliczna i strasznie do Ciebie podobna
Cytat:
.
Sara - za to Twój Skarbek to widać, że chorutki... z noska leci... bidulka taka i ja Ci powiem, że dawno nie widziałam dziecka, które tak grzecznie wygląda.
No i tort... padłam... moje szkarada dzisiaj poszła do przedszkola - zaczęłam od słów "wbrew pozorom jest jadalny" nie wiem, czy ktoś mi uwierzył zrobiłam na wierzch kolorowy krem z napisem Igor i cyfrą 3 - krzywe takie i paskudne, że wstyd, ale już poszło.
.
dziękuje co do torta i dziękuje w imieniu Zosi

Megi tort na pewno nie wyglądał tak źle jak piszesz
A Zosia tak grzecznie to tylko na zdjęciach wygląda

Cytat:
Dziękuję
Takie tam okrągłe urodziny, nie świętuję w żaden sposób... Siedzę pod kocem z kawką i chusteczkami O dziwo póki co pamiętali wszyscy ci którzy rok temu zapomnieli A za tydzień jestem trochę zmuszona coś zrobić - tzn obiad, kawę i ciacho, możliwe że jeszcze kolację, bo rodzice i moja chrzestna się wpraszają... Dobrze że nie w tę ndz co była bo nic by mi się nie chciało robić.

Sara sto lat dla Tz
dziękuje w imieniu tż

Lind wszystkiego najlepszego, zdrówka i znalezienia wymarzonej pracy masz urodziny tego samego dnia co mój tż

Iza ta masa maślana taka średnia w smaku, ale mój teść swierdził że najlepsza. Ja np jej nie zjadłam tylko zostawiłam. Bardzo łatwo się z niej robi te slimaczki i po wstawieniu do lodówki taka sztywna się robi. Przed krojeniem wystawiłam torta z lodówki na pół godziny

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Dzięki

Podajcie jeszcze raz linka do tego marchewkowego. Tak zachwalacie to może sobie na ndz zrobię... Marchewki mam sporo
Lind zrób to ciasto bo jest pyszne, ja Zosi na urodziny na pewno zrobie http://www.mojewypieki.com/przepis/c...owe,-najlepsze

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 10:38   #1271
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:

Wiecie co chyba z tego wszystkiego kłódki pozakładam na furtki bo mam dwie jedna na ulicę a druga na ogród z tyłu na razie mały nie otwiera są łańcuchy z takimi karabinkami co trzeba nacisnąć i kółko przełożyć ,ale jak się okaże że umie otwierać to będę go szukać
załóż,moja sprytniejsza się okazała niż sądziłam od strony podwórka mam na drugiej bramie takie zabezpieczenie,którego nie ma siły,żeby otworzyła.
Ja furkę mam cały czas na klucz zamknięta,przynajmniej jehowi mnie nie męczą

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-11, 10:44   #1272
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
dziękuje co do torta i dziękuje w imieniu Zosi

Megi tort na pewno nie wyglądał tak źle jak piszesz
A Zosia tak grzecznie to tylko na zdjęciach wygląda

dziękuje w imieniu tż

Lind wszystkiego najlepszego, zdrówka i znalezienia wymarzonej pracy masz urodziny tego samego dnia co mój tż

Iza ta masa maślana taka średnia w smaku, ale mój teść swierdził że najlepsza. Ja np jej nie zjadłam tylko zostawiłam. Bardzo łatwo się z niej robi te slimaczki i po wstawieniu do lodówki taka sztywna się robi. Przed krojeniem wystawiłam torta z lodówki na pół godziny

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Lind zrób to ciasto bo jest pyszne, ja Zosi na urodziny na pewno zrobie http://www.mojewypieki.com/przepis/c...owe,-najlepsze
Ja też muszę zrobić w końcu to ciasto, może na święta.Mała ma 30 marca imieniny to okazja będzie.

Najlepszego dla Tż
Stary 2013-03-11, 10:51   #1273
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki
Dlatego pamiętałam bo ma tego samego dnia

Dzięki za przepis, od razu kilka pytań Ten serek zastępowałyście tym takim na kanapki w płaskim pudełku? Któraś wstawiała tak? Goździki i ziele same mieliłyście?

Cytat:
załóż,moja sprytniejsza się okazała niż sądziłam od strony podwórka mam na drugiej bramie takie zabezpieczenie,którego nie ma siły,żeby otworzyła.
Ja niestety z pewnych względów nie mam zamkniętego ogrodzenia i muszę Michała zawsze pilnować na dworze Ale w domu ma zasieki i sam w najbliższym czasie nie wyjdzie z domu

Rozliczam PIT-a, jak zrobić żeby kasę na konto przelali? Bo póki co zawsze przekazem przychodziła... Pewnie osobiście trzeba jakiś formularz To chyba później złożę i na przyszły rok będzie a teraz e-deklarację wyślę bo mi się jechać nie chce

Michaś
Stary 2013-03-11, 11:09   #1274
sara 85
Zakorzenienie

Lind taki serek http://www.spizarnieponiatowskich.pl...alny-135g.html

a goździki i ziele trzeba samemu zmielić, nie dostałam nigdzie mielonych. Najlepiej to robić w moździerzu

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2013-03-11, 11:33   #1275
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Lind taki serek http://www.spizarnieponiatowskich.pl...alny-135g.html

a goździki i ziele trzeba samemu zmielić, nie dostałam nigdzie mielonych. Najlepiej to robić w moździerzu
Ja zamiast tych wszystkich przypraw daję dwie łyżeczki przyprawy do piernika z Kamisa.
Stary 2013-03-11, 11:41   #1276
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Monka niech zgadnę ,na biało

Teraz mam wszedzie bialo , jeszcze za drzwi sie musze wziasc puki nowej wykladziny nie ma , myse nad kolorem

Cytat:

monka hahaha dobry ten twój urwis

twoja tyz

Cytat:
A ja zamiast iść spać to siedziałam jak durna i co i zaspałam dzisiaj ,mama mnie obudziła.

Śniegu nawaliło jeszcze i do tego -5
Nastawiam sobie zawsz budzik na 8 zeby nie zaspac

Tyy u nas tez spadl snieg, co prawda mini ilosci , ale sam fakt ze wogole cos spadlo .

Cytat:
Agnieszka, dobrze ze sie nic nie stalo. Ja z domu mam wyjscie na klatke,ale kilka razy mlodego kilka pieter nizej znajdowalam. Skonczylo sie jak zamontowalismy na drzwiach staromodny lancuszek na takiej wysokosci ze Eryk ledwo siega. A ja sie czuje bezpiecznie ze np w razie jak cos by mi sie staki to przez ta szpare kogos z sasiadow zawola . Ja od razu mam czarne wizje. Jeszcze mysle o sznurkowej drabinie zeby w razie pozaru z 8pietra na zejscie starczyla .

Monka w castoramie jak bylam w sobote to sporo bialych plytek,pieknie wygladaly,u mnie w miescie w sklepach nie bylo takich,bo bym pewnie tez w biel poszla.
To widze, ze cos czeste spotykane ucieczki dzieciakow , na szczescie w pore wyczajone .

To nastepnym razem bedzie biala , nigdy ne wiadomo .

energii padnie. Ważne, że już odwodnienie nie grozi.[/QUOTE]

Cytat:
. Ale wracając do marchewkowego - dla mnie ciasto jest bombowe, jak doda się odrobinę olejku migdałowego do kremu - wtedy jest bajka. Spróbuj, może Tobie też podpasuje.
ciekawe czy po ciazy bedzie ci ten tort tak samo smakowal , bo mi sie wydaje, ze ciezarne to maja calkiem odmienne smaki

Lind najlepszego i zdrowia .

Dla Kalinki
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 11:43   #1277
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zamiast tych wszystkich przypraw daję dwie łyżeczki przyprawy do piernika z Kamisa.
O też dobry pomysł

Kurcze rozkłada mnie coraz bardziej Buuuu... Piękne urodziny Jedyne pocieszenie że pita wysłałam i pozytywnie mnie kwota zwrotu zaskoczyła... Ile czekałyście na kasę?

Misiek ma dziś dzień dziecka i bajek do woli, nie mam sił z nim się bawić. Reanimowałam drukarkę (toner się kończy a nowy jeszcze nie przyszedł) i nadrukowałam kolorowanek, ma zajęcie na chwilę.

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:

Lind najlepszego i zdrowia .
Dzięki
U mnie śnieg cały czas pada, chyba 10-15cm już jest

Michaś
Stary 2013-03-11, 11:46   #1278
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
ciekawe czy po ciazy bedzie ci ten tort tak samo smakowal , bo mi sie wydaje, ze ciezarne to maja calkiem odmienne smaki
Coś w tym jest, bo w ciąży mi mniej właśnie smakuje niż przed. A na końcówce już nic mi nie smakuje. Nie mam ochoty zupełnie na nic. Szok.
Stary 2013-03-11, 11:48   #1279
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
o tym nie pomyslałam

u mnie też sypie snieg

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2013-03-11, 11:53   #1280
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
O też dobry pomysł

Kurcze rozkłada mnie coraz bardziej Buuuu... Piękne urodziny Jedyne pocieszenie że pita wysłałam i pozytywnie mnie kwota zwrotu zaskoczyła... Ile czekałyście na kasę?

Misiek ma dziś dzień dziecka i bajek do woli, nie mam sił z nim się bawić. Reanimowałam drukarkę (toner się kończy a nowy jeszcze nie przyszedł) i nadrukowałam kolorowanek, ma zajęcie na chwilę.

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Dzięki

telewizor w takich chwilach jest zbawieniem, jkby co to nie miej wyrzutow sumienia
Lez odpoczywaj i oby przeszlo jak najsszybciej .
Wow to fest pada , u nas juz nie, ale jest mega zimno i weje silny mrozny wiatr .

Oddalam w tamtym tyg kurtke do Animal , tz kupil w grudniu i na rekawach mu sie teraz zrobily te takie kuleczki ( slowka mi brakuje ) , zmechacily sie ? , dzwonili teraz , przyjeli i moge cala kwote wykorzystac na inne zakupy .
Stary 2013-03-11, 11:54   #1281
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
o właśnie to też będzie plus

Lind kuruj się
Stary 2013-03-11, 12:03   #1282
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Oddalam w tamtym tyg kurtke do Animal , tz kupil w grudniu i na rekawach mu sie teraz zrobily te takie kuleczki ( slowka mi brakuje ) , zmechacily sie ? , dzwonili teraz , przyjeli i moge cala kwote wykorzystac na inne zakupy .
Ja w UK też kupiłam kurtkę i też mi powychodziło to ocieplenie chyba i pełno małych kuleczek miałam... Zła strasznie byłam bo kurtka na wyprzedaży, za pół ceny a i tak droga była.

Misiek sam wyłączył tv i koloruje... W kółko te same kolorowanki ze strażakiem Samem drukuje bo mało ich w necie i mu się nigdy nie nudzą, innych nie chce Co by mu ze strażakiem na urodziny kupić? Nie mam pomysłu wgl na prezent

Cytat:
Lind kuruj się
Postaram się Mam miodek, nie mam cytrynki Trochę czosnku mam i czerwony barszczyk ugotowany, zaraz sobie odgrzeje

Michaś
Stary 2013-03-11, 12:16   #1283
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
O też dobry pomysł

Dzięki
ja mam do odbiory dopiero pit już rozliczony, jeszcze nie złożyłam.
Im szybciej się złoży tym kasa szybciej.

Mała zjadła pół miseczki makaronu, chociaż coś

Odpoczywaj Lind!

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
telewizor w takich chwilach jest zbawieniem, jkby co to nie miej wyrzutow sumienia
Lez odpoczywaj i oby przeszlo jak najsszybciej .
Wow to fest pada , u nas juz nie, ale jest mega zimno i weje silny mrozny wiatr .

to dobrze, że tak rozpatrzyli?
czy wolał kurtkę nową? ale to chyba było by bez sensu bo pewnie zrobiło by się to samo.

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
no widzisz!
bo ja moździerza nawet nie mam, a tu już mix
Stary 2013-03-11, 12:26   #1284
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Monka lazienki juz nigdy nie rusze
Teraz na wakacje czeka boazeria komuna do sciagniecia,

To marchewkowe tez juz mnie kusilo ale glupio mi bylo znowu pisac o przepis.

Mrowaczku Twoj przepis na maslankowe z porzeczkami to u mnie przerobione na jogurtowe mufiny z czyms co akurat mam w domu mufiny expresowo sie robia i kroic nie musze

Sto lat dla Kalinki,zeby burza lokow zawsze na glowie goscila

Lind dla Ciebie usmiechu o poranku kazdego dnia,zdrowia i spelnienia marzen,i wymiany aniola stroza

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 12:36   #1285
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w UK też kupiłam kurtkę i też mi powychodziło to ocieplenie chyba i pełno małych kuleczek miałam... Zła strasznie byłam bo kurtka na wyprzedaży, za pół ceny a i tak droga była.

Misiek sam wyłączył tv i koloruje... W kółko te same kolorowanki ze strażakiem Samem drukuje bo mało ich w necie i mu się nigdy nie nudzą, innych nie chce Co by mu ze strażakiem na urodziny kupić? Nie mam pomysłu wgl na prezent

Postaram się Mam miodek, nie mam cytrynki Trochę czosnku mam i czerwony barszczyk ugotowany, zaraz sobie odgrzeje
moglas oddac o ile bylas jeszcze w Uk

zara ci pokaze

Nataszka tak no dobrze, nie bylo parcia , ze musi ja miec, bo to byla kurtka na spontanie kupiona .

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Monka lazienki juz nigdy nie rusze
Teraz na wakacje czeka boazeria komuna do sciagniecia,
nigdy nie mow nigdy jeszcze moze na emeryturze sie szarpniecie

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Lind
http://www.mothercare.com/ELC-Fire-F...efault,pd.html
http://www.mothercare.com/Bosch-Fire...efault,pd.html
http://www.elc.co.uk/Fire-Accessorie...efault,pd.html

Jak on ma bzika na punkcie strazaka , to bym w tym kierunku poszl. Moje do tej pory sie przebieraja i bawia sie w policjanta i strazaka. Poszukaj u siebie podobnych na alegro .

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2013-03-11 o 12:38
Stary 2013-03-11, 12:37   #1286
anakazar
Zakorzenienie

Lind po 4 tygodniach dostałam.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 12:41   #1287
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Lind dla Ciebie usmiechu o poranku kazdego dnia,zdrowia i spelnienia marzen,i wymiany aniola stroza

Cytat:
moglas oddac o ile bylas jeszcze w Uk

zara ci pokaze
No nie byłam już...

No wiedziałam że zabierzesz się za wyszukanie tylko bądź łaskawa dla portfela bo to ma być raczej coś drobnego...

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:

[/COLOR]Lind
http://www.mothercare.com/ELC-Fire-F...efault,pd.html
http://www.mothercare.com/Bosch-Fire...efault,pd.html
http://www.elc.co.uk/Fire-Accessorie...efault,pd.html

Jak on ma bzika na punkcie strazaka , to bym w tym kierunku poszl. Moje do tej pory sie przebieraja i bawia sie w policjanta i strazaka. Poszukaj u siebie podobnych na alegro .
Ma kask i małą gaśnicę, toporek i telefon z zestawu 1m węża ogrodowego i dźwig z wadera do gaszenia

Michaś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-11, 13:03   #1288
monka23
Zakorzenienie

Lind to sam strój mu brakuje , jak juz sprzęt ma
A tutaj sobie zlukaj http://www.argos.co.uk/static/Search...hTerms/SAM.htm , maja fajne rzeczy , pościel fotel dmuchany zasłony itd
Stary 2013-03-11, 13:22   #1289
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

przekonałyście mnie do tego ciasta marchewkowego, zrobię na sobotę, jeśli tylko dostanę orzechy i ten serek

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 17:50   #1290
evitka21
Zakorzenienie

nataszka, u nas zimno jak nie wiem

madzia, a zapodaj przepis na mufinki, plis

lind
, moja też sobie pamiętam przed jakąś imprezą coś do nosa wsadziła (nie pamiętam co to było), strachu się nadłam okropnie, już miałyśmy na pogotowie jechać

bao, w biedrze jest jakby podróbka takiego serka z ichniej serii delikate.
Orzechy też powinni mieć ( u mnie są)

byłam dziś u lekarza po zwolnienie i zagadałam od razu o tych moich zimnych stopach. Lekarka też podejrzewa raynauda-dała mi skierowanie na pierdylion badań z krwi, mocz, do reumatologa i angiologa (ten ma dać na usg kończyn dolnych). I po drodze zaszłam do takiej dużej przychodni specjalistycznej i terminy do angiologa są takie-na 3 kwartał tego roku jest jakaś rezerwowa kolejka oczekujących do zapisu na marzec 2014....nieźle co?

i w biedrze dziś były takie cukierki na wagę-podróbki dumli jakby, ło matko jakie pyszne wcinam i przestać nie mogę

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości