![]() |
#661 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
![]() A fotka super ![]() ![]() ![]() ![]() A Piotruś ![]() ![]() ahhhhh ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
Eee, ja tez dziś w nocy mam czarna dziure w pamieci
![]() ![]() Bokeh, dajesz Hani jakieś kropelki albo coś? |
![]() ![]() |
![]() |
#663 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Śliczny ![]()
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
Aaa powiem Wam jeszze, ze ostatnio trafilam w necie na cos takiego http://m.milkbands.istore.pl/przedmiot,826422.html i okazalo sie ze dostalam taka jak wychodzilam ze szpitala
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, gdzie takie hula-hopy z masażerem można kupić? I za ile? Bo ja też mam zamiar, ale o zwykłym myślałam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
eff mam jeszcze jedno pytanko do Ciebie. Gdzie kupiłaś tą kurteczkę co synek miał na chrzcie (zdjęcie w klubie) i czy bardzo droga była? Nie mam pomysłu co młodemu na wierzch nałożyć a 7 kwietnia za ciepło pewnie nie będzie zwłaszcza w moim regionie. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
Krzysiulek Basi wychodzi dzis ze szpitala!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Super wiadomość
![]() Mój Oskar zrobił mnie w konia. Obudził się. Zrobił minę jak nie powiem co i znowu usnął a mamusia wyrywna flache przygotowała ![]()
#670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do kurtki na chrzciny to pozyczylam od bratowej ale kupuje sie je w kompletach ze spodniami i czapka w zasadzie w wiekszosci sklepow z ubrankami do chrztu sa takie cena ok. 70 zl z samymi kurtkami niestety sie nie spotkalam. super ![]()
![]() |
#671 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#672 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() caly wlac ten krochmal do wanienki? Cytat:
a ja jak wrocilam do domu to pierwsze ci mialam pod reka to gumka recepturka ![]() ![]() miny niewtajemniczonych osob BEZCENNE!!!! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() tzn to troche nie tak... u nas tez szczepienia sa regulowane z gory tylko chodzi o samo szczepienie/ wkłucie. bo normalnie, te bezplatne to wygladaja tak ze powiedzmy na kazda chorobe jest osobne wklucie a te platne to sa takie ze w jednym kluciu juz jest wszystko i dziecko mniej cierpi bo jest kłute tylko raz. a tych darmowych lekow to zazdroszcze! wiadomo, lepiej zeby nie trzeba bylo korzystac z takiego "dobrodziejstwa" ale jak juz jest mus to super sprawa.... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
Basiu, super ze wracacie
![]() Dziewczyny, ktore dostaja macierzynski zusu, po jakim czasie dostalyscie pierwsza kase? |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za tak miłe przywitanie.tak jak pisałam wczesniej jestem mama prawie juz 3 miesiecznej Laurki,ja mam 26 lat i jestesmy z Krakowa,ja jestem obecnie na urlopie macierzynskim, juz prawie na półmetku jejku jak to zleciało,ale narazie nie chce nawet o tym myślec
![]() ![]() teraz wlasnie spi ,a wiec mam czas aby do Was napisac .A jeśli chodzi o poród to nie wspominam go zbyt dobrze .rodzilam sn ok 13 h,i bolało jak cholera mimo znieczulenia zreszta kazda ten ból zna,u mnie znieczulenie niestety nie zadziałało,najgorsze dla mnie były chyba bóle parte ktore trwaly ok 1,5 h bo laura nie mogła wyjsc bo miala rączke przy głowie,co blokowało jej wyjście wiec musialam być nacinana co też nie wspominam najlepiej bo wszystko czułam a najgorzej bolało zszywanie i to wszystko bez znieczulenia do pewnego momentu az położna wpadła na genialny pomysł aby dać mi znieczulenie miejscowe i juz potem mogli mnie zszywać całą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Rozeznanie
|
My już po wizycie
![]() ![]() Mała płakała tylko przy wkłuciu i chwilę po nim. Teraz sama leży w łóżeczku i jest spokojna jak nigdy. ![]() ![]() Co do tej skazy to juz opwiadam:Powiedziałam Pani doktor że Mała od kilku dni ma krosteczki na policzkach, że wczoraj było ich najwięcej, tylko że posmarowałam sudocremem i jakoś troche przygasły. Przy uszach je widać, tam gdzie niedosmarowałam. A ta stara Torba mi mówi tak `Ahhh wy młode, choroby sobie wymyślacie, kiedys zadnych skaz nie było i dzieci jakoś wyrastały na zdrowe. Matki jak pokarmu nie miały to krowie mleko rozrabiały..` No myslałam że tam padnę ![]() Ja przy okazji też miałam szczepionkę,taką na 18nastkę i bilans. ![]() Znów ta sama pani doktor stwierdziła u mnie nadwagę. Nosz kur... Jestem 7 tygodni po porodzie. Do porodu szłam z wagą 83kg! teraz waże 68 kg przy wzroście 168, do wagi startowej brakuje mi 5kg. Przestałam mysleć o sobie jak o słonicy.a ta mnie jescze dołuje. Masakra. Niech mi dadzą dojść do siebie.. ![]() Jedyny plus dzisiejszego dnia, to taki że była tam znajoma pielęgniarka/połozna, taka która jeszcze odbierała poród mojej mam i wbiła nas przed kolejkę,tak bym pewnie poczekała sobie z 3 godziny..
![]() ![]() Włosomaniaczka ______________ Remont siebie ![]() Edytowane przez bijkora Czas edycji: 2013-03-11 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Konto usunięte
|
Bijkora, niepoważna ta lekarka
![]() Mamy piersiowe, mam gifa do gg dla was ![]() http://chusty.info/forum/images/smilies/BFing.gif |
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- ja dostałam teraz 25ego wiec po 1,5 miesiaca
#681 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie ma piękne oczy i juz takie niebieściutkie? szok Cytat:
![]() nie chcę się wymądrzać ale jeśli potrzebujecie porady odnośnie odżywiania oraz ćwiczeń mogę pomóc bo kiedyś się tym bardzo intresowałam najważniejsze są regularne posilki aby rozbujać metabolizm i odpowiednia liczba kcal, nie można się głodzić bo w ten sposob nie palimy tłuszczu a jedynie mięśni, które są nam bardzo potrzebne bo one rownież wytwarzają niezbędną energię do spalania kcal, czyli im więcej człowiek ma mięśni tym ten proces jest szybszy- dla przykładu ok kg mięśni spala w spoczynku 15 kcal ważne jest też aby nie robić diet eliminacyjnych typu dukan itp, ponieważ nasz organizm potrzebuje zarowno węglowodanów, tłuszczów i białek oczywiście w odpowiedniej proporcji jeśli eliminujemy to ,mamy wtedy efekty w postaci osłabienia organizmu, kiepska skora, włosy paznokcie a potem jak zaczynamy jeśc "normalnie"powstaje efekt jojo jeśli chodzi o ćwiczenia to zawsze będę namawiać na ćw z obciążeniami, przysiady, wykroki itp można ćwiczyć z butelkami od wody min lub z plecakiem wypełnionymi książkami super jest też skakanka- rewelacyjnie działa na kondycje- ja ostatnio 1 dnia skoczyłam 100 razy, 6 dnia już 300 ![]() no i kolejną bzdurą jest niejedzenie po 18, metabolizm to coś w rodzaju pieca, jeśli do niego nie dołożymy przed snem to wygaśnie,dlatego zalecany jest lekki posiłek białkowy ok 1 h przed snem ale w żadnym wypadku nie obżeranie się ważne co do brzuszków- nie ma sensu się katować po 200- 300 brzuszków, tylko lepiej zrobić 2-3 serie po 10-12 powtórzeń na zasadzie spięć acha i ćwiczenia Vaidera nie spalą wam tłuszczyku a jedynie "wyciągną i podkreślą" mięśnie z pod tłuszczyku tłuszczu też nie da się spalić miejscowo, z samego brzucha czy z samych ud, niestety a szkoda Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-03-11 o 12:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
Szaja : omg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39700396]Bijkora, niepoważna ta lekarka ![]() Mamy piersiowe, mam gifa do gg dla was ![]() http://chusty.info/forum/images/smilies/BFing.gif[/QUOTE] nie mam gg ![]() ![]() bijkora a ta lekarka to figure pameli miala? ![]()
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
Ja też polecam skakankę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja slyszalam ze lepiej jesc osobno weglowodany osobno bialka ale nie wiem czy to prawda?
![]() |
#686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to to, to powinno być wszędzie wielkimi literami pisane ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- a zapomniałam, Marsi masz juz urządzoną kuchnię ![]() bo pamiętam, że my podobne upodobania mamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- już mam - chyba wezmę tą http://allegro.pl/698-skakanka-z-lic...060350501.html co o niej sądzicie?
![]() |
#689 |
Zadomowienie
|
Brawo za pępuszek i 2 tygodnie
![]() Jak dobrze, że Krzysiowi już lepiej ![]() Bijkora lekarka jakaś wybitnie dziwna, chyba nadwagi nie widziała jeszcze ![]() Z zaginionych mamuś to jeszcze Antoinette dawno nie było ![]() Miałam iść dziś na badania krwi przed środową wizytą, ale Ewcia strasznie nerwowa, zasnęła dopiero po 4 i budziła się co godzinę. Potworne histerie urządza ostatnio, nie chce spać, potem zbyt zmęczona, żeby usnąć, masakra jakaś. Tylko na rękach, tulić się i do cycka. Zaś nic nie zrobię w domu. Ehhh ciężko mi ostatnio to macierzyństwo idzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
Kochana, poszukaj w Biedronce, były jakiś czas temu po 14,99, a potem przecenili je na 9,99, w mojej Biedrze wciąż leżą w koszach, ja taką mam, ale kupowałam rok temu i się sprawdza, dobra jest.
![]() I chyba Authentic, też? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.