Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. II - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć III część naszego wątku?
Trzeci wątek nam już leci, coraz większe nasze dzieci 7 11,86%
Czy to chłopiec, czy dziewczynka, każda z nas chce córcię, synka 0 0%
Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już za chwilę będą dzieci 0 0%
Już nam pięknie rosną brzusie, to wrześniowo-październikowe są mamusie 8 13,56%
Były kropki, są dzidziusie, a mamusiom rosną brzusie 13 22,03%
Idzie wiosna, rosną brzusie, a w nich piękne są dzidziusie 4 6,78%
Idzie wiosna, rosną brzusie, a w nich ukochane dzidziusie 0 0%
Choć dzieciaczki takie małe, serca mają nasze całe 3 5,08%
Rosną, rosną dumne mamy, na dzieciaczki już czekamy 0 0%
Już nie fasolki, a dzieciaki, są dziewczynki i chłopaki 0 0%
Każda mama wiedzieć chce, co tam w brzuchu chowa się 5 8,47%
W brzuchu dziecię sobie fika, u mamy z września lub października 1 1,69%
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III 18 30,51%
Głosujący: 59. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-11, 15:24   #4291
ewacia85
Wtajemniczenie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. II

witam wszystkich Ja dzisiaj w jakimś dobrym humorze po dwóch dniach focha z tż dzisiaj było pożegnanie do pracy jak z przeminęło z wiatrem Czyli foch kończy się mocnym przytuleniem ,buziakiem i słowami KOCHAM CIĘ Dziwne ale nie umiemy się ze sobą kłócić Te dni ciszy( wyjątkowo długie bo aż dwa dni!!!) sa dla nas strasznie ciężkie i ostatecznie żadne z nas nie wytrzymuje bez drugiego
Trzymam kciuki za bliźniaki i babcie oraz za dzisiejsze wizyty:kc iuki:
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 15:25   #4292
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
witam wszystkich Ja dzisiaj w jakimś dobrym humorze po dwóch dniach focha z tż dzisiaj było pożegnanie do pracy jak z przeminęło z wiatrem Czyli foch kończy się mocnym przytuleniem ,buziakiem i słowami KOCHAM CIĘ Dziwne ale nie umiemy się ze sobą kłócić Te dni ciszy( wyjątkowo długie bo aż dwa dni!!!) sa dla nas strasznie ciężkie i ostatecznie żadne z nas nie wytrzymuje bez drugiego
Trzymam kciuki za bliźniaki i babcie oraz za dzisiejsze wizyty:kc iuki:
hahah my tez sie nie umiemy klocic... nawet 2 dni bym nie wytrzymala w ciszy
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 15:26   #4293
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
wdech wydech i przypomnij sobie za co Go kochasz

ja od dzisiaj mam dziewczynę do przyuczenia, na moje miejsce
dobra rada Masz kogoś do przyuczenia, czyli masz więcej czasu dla siebie w pracy

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
To nie była cisza bo się do siebie odzywaliśmy(w ciszy nie dałoby rady) ale taka atmosfera focha w powietrzu
Stary 2013-03-11, 15:30   #4294
bojatoja
Zakorzenienie

Zapisałam się do ginki prywatnie na 20 marca uf nie wytrzymałabym o tego 9 kwietnia.

A co do wózka.. to my chcemy kupić na giełdzie Niby używane, ale ceny super. W tamtym roku mąż kupił dla mojej siostry krzesełko do karmienia z chicco za 50 zł, gdzie nowe kosztuje 400-500. Wózek też kupił.
Szwagierka kupiła np. elektryczną nianie philipsa za 5zł
Teraz zrobi się ciepło i będziemy jeździć, mam nadzieję, że się coś trafi fajnego
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 15:33   #4295
ewacia85
Wtajemniczenie

dziewczyny ja tak z innej beczki Jeszcze daleko mi do drzwi do domu bo to koszt ok 6tyś ale prześladują mnie te z kwiatkami (tylko mają byc ciemniejsze) lub te jasne (chodzi o szkło )->oczywiście w wersji ciemnej.Rzućcie okiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg drzw.jpg (59,4 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4d56e9f920a4eccd.jpg (88,8 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ade46c901668493f.jpg (88,0 KB, 33 załadowań)
Stary 2013-03-11, 15:35   #4296
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Zapisałam się do ginki prywatnie na 20 marca uf nie wytrzymałabym o tego 9 kwietnia.

A co do wózka.. to my chcemy kupić na giełdzie Niby używane, ale ceny super. W tamtym roku mąż kupił dla mojej siostry krzesełko do karmienia z chicco za 50 zł, gdzie nowe kosztuje 400-500. Wózek też kupił.
Szwagierka kupiła np. elektryczną nianie philipsa za 5zł
Teraz zrobi się ciepło i będziemy jeździć, mam nadzieję, że się coś trafi fajnego
klask i: Tż też powiedział że musimy wózek kupic i też musze go zacząć wysyłac na giełdy
Stary 2013-03-11, 15:41   #4297
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość

jakie polecasz, jakie lubisz?
a w ogóle to orientujecie ile kofeiny jest np. w tych kapsułkach latte czy np. w mocha? próbowałam wyszukać ale nigdzie nie piszę :/ ale chyba można sobie na taką kawkę pozwolić czasem?
Ja mam ekspes w PL, wiec sobie z niego korzystam jak tam jestem, nie pamietam co tam mam, ale z tych co częsciej kupuję to latte, bo je uwielbiam
i myslę, że je można smialo pić, bo to polowa mleka:P więc słaba bardzo mleczna kawka
Ostanio mialam też cafe lungo i też bardzo mi smakowala, to kawa palona, bardzo intensywny zapach kawki
Niestety nie wiem ile ma w sobie kofeiny.. ale czasami chyba można wypić

Cytat:
a to my wczoraj 13 tydz 4 dzien i sprawca calego zamieszania szanowny tatus brzuch z lotu ptaka i na maksa wypiety bo wtedy jeszcze nie bylo (zdjecie z 12 lutego )
ale super focie
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 15:43   #4298
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny ja tak z innej beczki Jeszcze daleko mi do drzwi do domu bo to koszt ok 6tyś ale prześladują mnie te z kwiatkami (tylko mają byc ciemniejsze) lub te jasne (chodzi o szkło )->oczywiście w wersji ciemnej.Rzućcie okiem
Te pierwsze wklejone są piękne Cena zabójczaMy w tym roku zaczynamy budowę. Bez kredytu i z zarobków polskich ciężko będzie, ale nie ma ryzyka nie ma zabawy Trafiliśmy na zastój w budownictwie i materiał mocno staniał, więc narazie dobrze nam idzie
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 15:43   #4299
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
mnie sie szczerze mowiac za bardzo nie podobaja ale to wasz dom i wam musi sie podobac
Stary 2013-03-11, 15:51   #4300
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
mnie sie szczerze mowiac za bardzo nie podobaja ale to wasz dom i wam musi sie podobac
no tak Generalnie drzwi mają być takie duże z tymi dwoma wstawkami.Póki co widziałam tylko jedne które mi sie podobały (gdzieś przejazdem) i nigdzie takich nie mogę znaleźć Ale te sa nawet ciekawe

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Te pierwsze wklejone są piękne Cena zabójczaMy w tym roku zaczynamy budowę. Bez kredytu i z zarobków polskich ciężko będzie, ale nie ma ryzyka nie ma zabawy Trafiliśmy na zastój w budownictwie i materiał mocno staniał, więc narazie dobrze nam idzie
cena taka duża bo mają być drewniane , z blachy sa tańsze (z tego co się orientowaliśmy). Dobrze wam z tym zastojem. My tez budujemy z polskich oszczędności(tż zarabia 1400 a ja póki co 1700 więc nie kokosy) I nikt nam finansowo nie pomaga.Tż ostatnio liczył i wydaliśmy póki co 108 tyś( ale w tym jest wliczone wszystko nawet gwoździe i takie tam najmniejsze duperele). Więc nie jest źle zakładając ze sa dwie solidne płyty (solidne zbrojenie) dachówka(czyli automatycznie dach droższy) i okna w drodze

Edytowane przez ewacia85
Czas edycji: 2013-03-11 o 15:53
Stary 2013-03-11, 15:58   #4301
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Te dwa pierwsze jak dla mie zbyt "pstrokate" ale ja ogólnie lubię chyba bardziej proste , bez upiękrzeń w stylu kwiatki i wywijaski

Ja od dziś muszę chyba grać w totka mieszkanie moich marzeń pod względem lokalizacji i tarasu tylko 7000 000

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 16:00   #4302
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
laseczki czy ktoras z Was ma wrazenie slodkiej sliny w ustach w ciazy?? ja mam tak praktycznie od samego poczatku... dodatkowo mam straszny slinotok... jest to nieprzyjemne w dzien a co rano budze sie z zasliniona poduszka bleee... do tego jak wymiotuje to coraz czesciej sama slina/takim jakby ciagnacym sie sluzem... macie tez cos takiego czy jestem wybrancem losu? bo juz zastanawiam sie czy ta slodka slina nie sugeruje jakiejs choroby...
nie mam nic takiego

Cytat:
ja bym pół godziny w ciszy nie wytrzymała- na szczęście my się wcale nie kłócimy

Cytat:
proszę nie rób tego... te drzwi z kwiatkami są straszne... już lepiej weź gładkie szyby jakieś
my do swojego domku raczej takie nowoczesne będziemy zamawiać
wklejam byle jakie zdjęcie pierwsze lepsze z neta bo chodzi mi tylko o styl a nie o konkretny model
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg drzwi_wejsciowe_hormann.jpg (12,6 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg drzwi.jpg (11,3 KB, 38 załadowań)
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 16:02   #4303
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]
cena taka duża bo mają być drewniane , z blachy sa tańsze (z tego co się orientowaliśmy). Dobrze wam z tym zastojem. My tez budujemy z polskich oszczędności(tż zarabia 1400 a ja póki co 1700 więc nie kokosy) I nikt nam finansowo nie pomaga.Tż ostatnio liczył i wydaliśmy póki co 108 tyś( ale w tym jest wliczone wszystko nawet gwoździe i takie tam najmniejsze duperele). Więc nie jest źle zakładając ze sa dwie solidne płyty (solidne zbrojenie) dachówka(czyli automatycznie dach droższy) i okna w drodze
szczerze podziwiam Was, że z takich zarobków jesteście w stanie sie budować..
a drzwi to z tych co pokazałaś wybralabym te bez kwiatków;p

Edytowane przez Lolaaaaaaa88
Czas edycji: 2013-03-11 o 16:04
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 16:03   #4304
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Ja od dziś muszę chyba grać w totka mieszkanie moich marzeń pod względem lokalizacji i tarasu tylko 7000 000
gdzie to?!

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 16:05   #4305
tancerka212
Zakorzenienie

poszłam sobie zagrzać zupkę ogórkową i jak zobaczyłam w lodówce serek waniliowy to odleciałam
Stary 2013-03-11, 16:11   #4306
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
nie mam nic takiego

ja bym pół godziny w ciszy nie wytrzymała- na szczęście my się wcale nie kłócimy

proszę nie rób tego... te drzwi z kwiatkami są straszne... już lepiej weź gładkie szyby jakieś
wklejam byle jakie zdjęcie pierwsze lepsze z neta bo chodzi mi tylko o styl a nie o konkretny model
Na pewno tych w kwiatki nie będzie tylko takie prostsze ale one sa takie inne --dla jednych pstrokate a dla innych ciekawe Właśnie nigdzie nie mogę znaleźć odpowiednich bo każde mają coś przesadzone. Chciałabym chyba taką owalną szybke w środku lub prostokątna i po bokach wąskie szybki ale chyba nie na całej długości. I żeby były z takim akcentem delikatnym jak te jasne drzwi mają.Ehhh .... nie umiem opisać co chcę

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
nie mam nic takiego

takie jak ty wkleiłaś do naszgeo domku nie pasuja;/ co do kłótni to u nas da się wytrzymać tyle w ciszy bo tż zje i idzie na budowe a jak przyjdzię to zje i idzie do pracy. a jak w ja jestem w pracy od rana a on na drugą zmiane to się w ogóle nie widzimy
Stary 2013-03-11, 16:12   #4307
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
nie mam nic takiego

my tez sie wcale nie klocimy, a jak juz ktores walnie fochem to zaraz jest wielkie przepraszanie i godzenie bo nie umiemy zyc jak cos wisi w powietrzu...

a co do drzwi to tez taki styl mi sie podoba ale te pierwsze lepsze niekoniecznie
Stary 2013-03-11, 16:12   #4308
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
gdzie to?!
Staromiejska kępa czyli wielki taras+ mama bardzo blisko, samo centrum .... no cóż... jak nie wygram w totka to poczekam aż się zestarzeją i stanieją hihi

Wymianka.
Stary 2013-03-11, 16:14   #4309
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

takie jak ty wkleiłaś do naszgeo domku nie pasuja;/ co do kłótni to u nas da się wytrzymać tyle w ciszy bo tż zje i idzie na budowe a jak przyjdzię to zje i idzie do pracy. a jak w ja jestem w pracy od rana a on na drugą zmiane to się w ogóle nie widzimy
ja na szczęście budowę widzę przez okno i jak mi się chce to sobie łażę za tżtem po działce a jak nie to obserwuję z łóżka jak postępują prace

Cytat:
a co do drzwi to tez taki styl mi sie podoba ale te pierwsze lepsze niekoniecznie
no i ja tych bym nie wzięła konkretnych ale tak byle co w google znalazłam to wrzuciłam żeby pokazać inny styl
Stary 2013-03-11, 16:15   #4310
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
na razie mieszkamy na dole, bo góra jest do roboty generalny remont, ściany podłogi, kable itd.
skąd ja to znam
my remontujemy stary dom, po babci tżta i to jest totalna studnia bez dna. i w dodatku każdy mój pomysł pali na panewce bo się okazuje, że tego nie wolno zburzyć, bo ściana nośna, tego nie wolno ruszyć bo pamiątka po babce, schodów przerobić nie można bo za mało miejsca, itd, itd.
teraz jesteśmy na etapie remontu kuchni, a trzeba robić wszystko, od nowych okien, przez instalacje i komin wentylacyjny po podłogę i meble. MASAKRA
mam nadzieję, że to porodu tż się wyrobi
Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
co do wózka to my wczoraj ogladalismy, i raczej zdecydujemy się na ten

http://www.bobowozki.com.pl/product_...id=789&<osCsid>
całkiem ładny
Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Nie było mnie chyba z tydzień tutaj, wogóle nie odpalałam kompa, cały tydzień miałam takiego kopa energetycznego, cały czas porządki generalne, latanie to tu to tam, kompletnie mnie odrzuciło od kompa i tv.
Nawet nie będę się porywać na nadrabianie braków, chyba z 50 stron, jak nie lepiej, jedynie rzuciłam okiem na kilka stron wstecz i dojrzałam, że niektóre laski już znają płeć swoich dzidziusiów!
Kaska87 i Madziuchna z tego co wyłapałam macie mieć chłopaczków, gratuluję serdecznie
Jeśli któraś też już wie co ma, to gratuluję również, może z czasem wyłapię te nowinki
A tak z innej beczki to wczoraj w nocy żona mojego kuzyna urodziła bliźniaki, Stasia i Julcię, wcześniaki, 29 tydzień, czyli siódmy miesiąc...maleństwa leżą w inkubatorach, ale na szczęście oddychają samodzielnie, nie wymagają respiratora, poród naturalny, ponoć się już tak cisnęły na świat, wody odeszły nagle i akcja też szybciutka. Życzę im zdrowia z całego serca, trzymajcie kciuki za nie razem ze mną proszę...
Tej samej nocy stan zdrowia mojej babci gwałtownie się pogorszył, dostała drugiego udaru mózgu, nie ma z nią kontaktu i raczej została tylko modlitwa....a zawsze mówiliśmy, że spokojnie doczeka prawnuków chociaż pierwszych, no i dziś w nocy te prawnuki chyba specjalnie dla niej przyszły na świat tak wcześnie...........
trzymam kciuki za dzieciaczki, ich mamusię i za babcię
Cytat:
ale nieduży

no póki mąż jest na szkoleniu (pojechał w listopadzie, a kończy w maju) to w domu jesteśmy tylko na weekendy, a tak to ja mieszkam u rodziców, bo sama to bym chyba zawału dostała
w domu, w którym mieszkamy z tż, mieszkała jego babcia. po kilku dniach od naszej przeprowadzki do niej, babcia zmarła. a ja byłam sama w domu. chyba nie muszę nikomu mówić co przeżyłam....
Cytat:
kurde ja nie zwróciłam uwagi czy jest do góry czy w dół

mi gin powiedział, żeby na następnej wizytę sobie płytę dvd przynieść czystą i on nagra filmik jak dzidzia szaleje będę oglądać tyle razy aż mi dvd siądzie
dla gina, mam nadzieję, że mój też mi pozwoli

Cytat:
a to my wczoraj 13 tydz 4 dzien i sprawca calego zamieszania szanowny tatus brzuch z lotu ptaka i na maksa wypiety bo wtedy jeszcze nie bylo (zdjecie z 12 lutego )
piękne zdjecia
Cytat:
jeśli już miałabym wybrać takie z szybami, to chyba wybrałabym gładkie mleczne

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 16:17   #4311
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
tak no właśnie gyros najzwyklejszy zapomniałam, ja też po usmażeniu kurczaka w przyprawach polewam ale nie dużo ketchupem i mieszam że go nie widać, i ogórki mam kiszone nie konserwowe. Ogólnie polecam a mam też przepis na warstwową z gyrosem, aleeee jest zmiana bo tam idą brokuły na dół, później kurczak w przyprawach, później już kolejności nie znam musiałabym szukać przepisu ale jest pomidor, makaron kokardki, nie pamiętam czy szynka? hm no iiii ser FETA jak ktoś lubi no to pychotka sałatka
jakby Ci gdzieś wpadł pod rękę to weź wrzuć ten przepis

nadrobiłam was i zaraz spadam do łóżka bo od rana mnie mdli kiedy to minie

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 16:17   #4312
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
szczerze podziwiam Was, że z takich zarobków jesteście w stanie sie budować..
a drzwi to z tych co pokazałaś wybralabym te bez kwiatków;p
ja panikuje na temat kasy a tż mówi że damy radę ja bym go wysłała do pracy za granicę żeby to szybciej skończyć (poradzę sobie bez niego- mam rodziców ,teściów)a on mi oświadcza że mnie samej nie zostawi przez co najmniej 3 lata żeby dzidzia już była samodzielna i tate pamiętała.
Stary 2013-03-11, 16:17   #4313
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
jak dla mnie za duzo sie na nich dzieje.

mi sie podobaja takie jak tancerka pokazala ale wiem ze ty chcesz klasyczny dom
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 16:18   #4314
tancerka212
Zakorzenienie

tak sobie oglądam pościele dla dzidzi na allegro i powiedzcie mi jak łóżeczko kupię 120 na 60 to jaką mam pościel z wypełnieniem do środka wziąć? o rozmiar mi chodzi też 120 na 60 się szuka czy jak
Stary 2013-03-11, 16:21   #4315
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
ja na szczęście budowę widzę przez okno i jak mi się chce to sobie łażę za tżtem po działce a jak nie to obserwuję z łóżka jak postępują prace

no i ja tych bym nie wzięła konkretnych ale tak byle co w google znalazłam to wrzuciłam żeby pokazać inny styl
też budowe widzę z okna ale z dzieckiem nie zawsze tam pójdę ( w lecie to co chwilke można ale jesień /zima to już inna bajka)
Stary 2013-03-11, 16:22   #4316
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
tak sobie oglądam pościele dla dzidzi na allegro i powiedzcie mi jak łóżeczko kupię 120 na 60 to jaką mam pościel z wypełnieniem do środka wziąć? o rozmiar mi chodzi też 120 na 60 się szuka czy jak
TEŻ 120X60 Z TEGO CO kojarzę

Wymianka.
Stary 2013-03-11, 16:25   #4317
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
kołderka ma 120x90cm a poduszka 40x60

ja zupelnie bez sensu kupiłam od razu wypełnienie przez niemal rok nie uzywałam kołdry...

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 16:25   #4318
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
jak dla mnie za duzo sie na nich dzieje.

mi sie podobaja takie jak tancerka pokazala ale wiem ze ty chcesz klasyczny dom
z bliska mi sie podobaja a z daleka okropne No tak to ma byc taki elegancki dworek a zobaczymy jak wyjdzie, bo póki co to w trakcie wszystko się zmienia .Już tż przestawił mi dwie ścianki w środku, dach miał byc grafit a nie jest, kamień na kominach i elewacji miał byc cimny a nie jest Zobaczymy co czas przyniesie
Stary 2013-03-11, 16:26   #4319
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Staromiejska kępa czyli wielki taras+ mama bardzo blisko, samo centrum .... no cóż... jak nie wygram w totka to poczekam aż się zestarzeją i stanieją hihi
aha mi pasowało mieszkanie przy arkadach a ceny są duuużo niższe tylko tarasu nie ma

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 16:27   #4320
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
ja panikuje na temat kasy a tż mówi że damy radę ja bym go wysłała do pracy za granicę żeby to szybciej skończyć (poradzę sobie bez niego- mam rodziców ,teściów)a on mi oświadcza że mnie samej nie zostawi przez co najmniej 3 lata żeby dzidzia już była samodzielna i tate pamiętała.
mój TŻ miał teraz wyjechać za granicę niestety sytuacja zdrowotna mu nie pozwolila;/ też mi bylo smutno, że musi wyjechać, nawet on zawsze chciał wyjeżdzać a teraz sie zastanawia bo chciałby byc z dzieckiem ile się da. a nie az na miesiac badz dwa;/
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości