|
|
#4261 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
Cytat:
mnie sie piora w uszach kojarzo z tom paniom za ktorom sie chciala przebrac truskawka ![]() Cytat:
ale urzednika widac w wiekszosci przypadków od cyckow w gore ,a pod spodem to nawet z gołom pipkom mogo siedziec..chyab ze u was jest inaczej ![]() co do urzedu to chyba jak w banku-jakis dreskot obowiązuje? czy nie? mnie osobiscie rażą u urzedniczek cyce na wierzchu (zadko ale sie widuje) i tipsy we fszystkich kolorach teczy brokatu i brylantów w sumie ekstrawaganckiej bizu chyba nigdy nie widzialam...moze jest zakaz? ![]() Cytat:
nieeeeee, takie widuje tylko na typie oazowym, mysle ze to ten sam sort co plecionka a muliny na rękę
|
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale tandeta i wulgarna tandeta to jest jakby poza eee oceną to po prostu nie powinno mieć miejsca - tzn mówię o cyckach na wierzchu - bo tipsy a la nastolatka to zwykła tandeta no i cóż mieć miejsce może
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-03-11 o 14:29 |
|
|
|
|
#4263 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Wstaję do drukarki itp. poza tym w gołą pipkę by wiało. Tak czy siak z oazowych zrezygnowałam a co gorsze i te drugie zaczęły mnie przerażać wielkościowo i cenowo (50 zł). Więc jeszcze takie ło http://allegro.pl/oryginalne-kolczyk...042715111.html wypatrzyłam za 17 zł, co prawda kolor nie taki fajny... Chyba nic nie kupię ![]() A zwykłych pawiogennych nie chcę. |
|
|
|
|
#4264 | |||
|
Zakorzenienie
|
Na całości
![]() Krąg oglądałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wiem niby ![]() Właśnie poczytałam ![]() Cytat:
Złożyłam dziś pozew
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4266 |
|
Piers do przodu
|
Szatą
tym razem tak jak powinno być?? wszystko trzymało się kupy??
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zazdroszczę
Zanim złożyłam poszłam do kobiety z info żeby mi przejrzała i powiedziała że wg Niej oki no to poszłam na Dziennik Podawczy i złożyłam, teraz tylko czekam na pierwszy tel od Szefowej ![]() Nerwy mnie zeżrejo
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
1. Soda
Mniej kłopotliwa niz aspiryna, dużo tańsza i jednak fajniej działa, przynajmniej u mnie. Sypiesz na oko na dloń ( ok łyżki ja) dodajesz kilka kropli wody i wmasowujesz w pysk. Idziesz pod prysznic, wychodzisz, spłukujesz. Peeling idealny ![]() 2 ![]() |
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, żaden P. mi nie prał mózgu - ot sama sobie tak dodaję animuszu jak potrzeba - wieczny stres jest destrukcyjny, a to przecież nie koniec świata, nikt na raka nie umrze no i masz wsparcie "duchowe" ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Murszę - pliiis jaki odcień tego Janssenowego korektora używasz - bo 01 chyba za jasny a 02 jak wpada w brzoskwinię albo inny róż to się pochlastam, chodzi mi o to jak wychodzą w realu ? ja muszę żółtki mieć blade no ale nie jasne jak kreda - no i nie wiem, na oko nie znajduję dla sie tam odcienia
|
|
|
|
|
#4271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj przepłukałam grzałkę, całą noc się suszyła i rano trochę przepaliłam i chyba za bardzo bo na początku było czuć spaleniznę ale już okiNo ja wręcz przeciwnie tzn jak już się zdecydowałam to też chciałam złożyć JUŻ ![]() Cytat:
Staram się nie myśleć, jak zadzwoni wiem co powiedzieć tylko się boję że jak dojdzie do rozmowy to zapomnę język w gębie ![]() Najwyżej nie odbiorę nie no żartuję, nie będę Jej unikać bo to nie ma sensu. Dziś pobudowałam domy w Simsach dla oddechu odmóżdżyło mnie trochę![]() Nawet nie wiesz Rejcz jak takie wsparcie duchowe pomaga
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko z doskoku na razie ![]() jutro o 8. mam rozmowę kwal. czy jest na sali grafik komputerowy?
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
Betty
![]() Obyś trafiła na normalnych ludzi. |
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
szefa znam z dzieciństwa, może pamięta małą blondyneczkę z wielkim owczarkiem niemieckim
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4277 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy niedoczytująca Aragonte wybiera się na LOTD? ![]() ja prawie bilety klikłam, ale dotarło do mnie, że 11 V komunia i wcześniej też się nie wyrwę ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
york umaszczenie ma podobne - powiem że się skurczył na starość
|
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
|
|
#4279 | ||
|
To ja :)
|
Sha-tzun!
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4281 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. A to dobrze, ze kopciło na śmierdząco. To sie wypalały resztki tego zapchania ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39705950]Nie bałdzo wiem o co cho ale
![]() [/QUOTE] Cytat:
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4285 |
|
To ja :)
|
Lepszej reklamy mu nie mogli zrobić, zawsze go lubiłam, ale siedzę, i sobie powtórki robię
|
#4286 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Taki nie przeklinaj, bo dzisiaj jest dzien rozdawania kartek
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4287 |
|
Konto usunięte
|
Co? Gdzie? Jak?
No bo dzwonię od przed 17 a czynne do 18 mają bo na www piszą jak krowie na rowie. W centrali pan sepleniący mi powiedział że nie może takich info udzielić bla bla bla i mam zadzwonić tu. To dzwonię raz zajęte, drugi nie odbierają trzeci nie odbierają czwarty zajęte piąty nie odbierają. To po kiego grzyba oni w ogóle tam telefony mają
|
|
|
|
#4288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Judasz mnie powalił
|
|
#4289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- oczywiście uprzejmie donoszę, że zima od Winterki przyszła była do mnie tak ajk ją przewidziałam, normalnie mówcie mi Nostradamus ![]() i bynajmniej to nie wina winter
|
||
|
|
|
#4290 | |||
|
Panaroja
|
1.hamerykański czy japąski ?Japąskiego nie znam , hamerykanski wbił mnie w glebę samym zamysłem zabójczej kasety wideo i wodą lejącą sie z tiwi 2. witaj Czarna Pani 3. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

Boję się przeginać ale może przesadzam i takie kolczyki to norma - toteż pytam.
,

i