Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy. - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-11, 17:41   #421
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

kozieradka na skalpie już, teraz nałoże mix bingacza z shea i oleju lnianego

fajne dzisiaj były zajęcia ze świetną babką, tak dużo na zajęciach to sie chyba nigdy nie nauczylam

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 17:41   #422
pluskotka
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat:
Napisane przez sheep_zonz Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie ma sił was nadrabiać Powinien być tu jakiś program streszczający to wszystko, co tutaj się działo ze szczególnym uwzględnieniem wszelkich pojawiających się zdjęć

Ale w geście przeprosin za długą nieobecność dodaję fotki włosów sobotnich (chyba na drugi dzień po myciu). Zdjęcia w słoneczku, ale wiatr wiał tak, że ledwo co TŻ zdołał uchwycić te włosy na zdjęciach. A dzisiaj już po słoneczku, obudziłam się, a tam biało za oknem..
Dodaję też zdjęcie z buźką, i tu mam prośbę o radę. Widać na tym zdjęciu jak włosy wyglądają z profilu (może trochę zniekształcone przez kaptur), nie podobają mi się tak bardzo.. Ciągle zastanawiam się nad cieniowaniem co najmniej z przodu, jak myślicie?
I moje naturalne ombre nawet nieco widać
Chcę mieć taką gęstość i kolor Blask też jest! Wszystko jest!

Cytat:
Napisane przez halbtrocken Pokaż wiadomość
Dobry den.
Jest i mój pierdzielnik. Kolor przekłamany - jest bardziej intensywny w rzeczywistości.

Uciekam na uczelnię, do zobaczenia wieczorem.
Łogniście Ci to pasuje

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Śliczne włosy widziałam, blond i czerwień i loczki brązowe wcześniej

Z dzisiaj. Niestety kolory całkiem nieprawdziwe. Flesz mi robi jakiś dziki blond, a to drugie w ciemnościach
Odrost zniknął chyba
Ver, Twoje to nawet bez flesza błyskają Ciekawam Twojego blondu Szkoda, że na blond pasemka, a potem farbę też blond zdecydowałam dopiero na studiach...hmh, swoją drogą to już wiem czemu mi tak ustne dobrze szły

U mnie na łbie Vatika, a pod Vatiką psikacz samoróbka z Scandica bananowego i wody. Myślę, że potem pójdzie Isana z babassu z odrobiną niacynamidu. Dobry plan to podstawa, żeby jeszcze zaczęły znowu ze mną współpracować
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 17:53   #423
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tisiphone Pokaż wiadomość

Say-Hello - parę stron temu pisałam o AM
zaraz poszukam, dziękuję
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 17:54   #424
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
kozieradka na skalpie już, teraz nałoże mix bingacza z shea i oleju lnianego

fajne dzisiaj były zajęcia ze świetną babką, tak dużo na zajęciach to sie chyba nigdy nie nauczylam
Ooo . Opowiadaj, jakie to zajęcia ?
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 17:57   #425
versatille
Zakorzenienie

dziękuję Wam.
One im mocniej wypucowane (bo już nie tylko rypaczem, ale i sodą je myję) tym ładniejsze i bardziej błyszczące - obym nie musiała niedługo Domestosa podkradać
Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Ver, Twoje to nawet bez flesza błyskają Ciekawam Twojego blondu Szkoda, że na blond pasemka, a potem farbę też blond zdecydowałam dopiero na studiach...hmh, swoją drogą to już wiem czemu mi tak ustne dobrze szły
Też jestem ciekawa
A Ty podobno żałowałaś, że się przefarbowałaś no blond Czemu tak?
Już znam daty tej mordęgi

Miałam się uczyć... zamiast tego zrobiłam (prawie) cały Skalpel

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 18:05   #426
Darkoz
Zakorzenienie

Odebrałam Bioetikę (czy raczej dwie, bo wysłano mi w dwóch tubkach po 250 ml)! Mam wielką nadzieję, że mi podpasuje.

Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 18:06   #427
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Z dzisiaj. Niestety kolory całkiem nieprawdziwe. Flesz mi robi jakiś dziki blond, a to drugie w ciemnościach
Odrost zniknął chyba

Ejj. Chciałabym, żeby mi się tak świeciły włosy.

Ja mam ochotę na Cassię, farbę albo rozjaśniacz w szpreju. Cokolwiek. Mam parcie, żeby zrobić coś z tym cholernym moim włosiem. Grzywkę ścięłam, myślałam, że pomoże, ale nie pomogło. Dalej dostaję szczękościsku, gdy patrzę w lustro.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 18:07   #428
Darkoz
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję Wam.
One im mocniej wypucowane (bo już nie tylko rypaczem, ale i sodą je myję) tym ładniejsze i bardziej błyszczące - obym nie musiała niedługo Domestosa podkradać
Może jeszcze będę testować myjadła z delikatnymi detergentami, ale na co dzień używam Barwy i tym podobnych i dobrze mi z tym. Nie wiem, czemu te szampony są tak demonizowane.

Stary 2013-03-11, 18:08   #429
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez halbtrocken Pokaż wiadomość
Dobry den.
Jest i mój pierdzielnik. Kolor przekłamany - jest bardziej intensywny w rzeczywistości.
Jesteś okrutna! Są piękne, są czerwone! Och, ach!

Co mogę dać na noc razem z olejem, skoro i tak myję rano slsem, więc przyklapu nie będzie?
Bo ostatnio jakoś olej mi nic nie robi dobrego, jakbym nic nie nałożyła na włosy...
martaakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 18:10   #430
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
Ooo . Opowiadaj, jakie to zajęcia ?
były to zajęcia z fizjoterapii klinicznej w narządach ruchu, dzisiaj tematem było mózgowe porażenie dziecięce
praca z takimi dziećmi jest niezwykle trudna, ale babka zna się na rzeczy i genialnie tłumaczyła i pokazywała nam jak mamy sygnalizować dany ruch, w jaki sposób wszystko pokazać i od czego zacząć

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Napisane przez martaakow Pokaż wiadomość
Jesteś okrutna! Są piękne, są czerwone! Och, ach!

Co mogę dać na noc razem z olejem, skoro i tak myję rano slsem, więc przyklapu nie będzie?
Bo ostatnio jakoś olej mi nic nie robi dobrego, jakbym nic nie nałożyła na włosy...
dawaj mieszankę oleju z woda i odżywką

Blog!
Uśmiech nie boli!
Stary 2013-03-11, 18:15   #431
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
dawaj mieszankę oleju z woda i odżywką
Próbowałam tak 3 razy olej + woda + maska Bingo, ale ze spiruliną i keratyną, może ta się do tego nie nadaje, a innej nie mam (innej Bingo). W każdym razie włosy były fuj. Wcale nie zadbane.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-11, 18:17   #432
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję Wam.

Też jestem ciekawa
A Ty podobno żałowałaś, że się przefarbowałaś no blond Czemu tak?
Już znam daty tej mordęgi

Miałam się uczyć... zamiast tego zrobiłam (prawie) cały Skalpel
Bo lata temu, jeszcze na pierwszym roku studiów, dokładnie w marcu znudził mi się mój mysi kolor i w końcu zdecydowałam się na pasemka, żeby a) ożywić swój kolor, b) optycznie je zagęścić, c) zmniejszyć przetłuszczanie włosów przez chemię . No to się zdecydowałam, na pasemka u dalszej ciotki, fryzjerki, która ma bardziej wprawę w trwałych. Pierwsze pasemka wyszły fajne, nie powiem, czułam się dużo lepiej, kolor też niezły (rozjaśniaczem oczywista, nie pamiętam ile %). Nawet wszyscy chwalili te pasemka, że wyglądam lepiej, wyraźniej. Drugie rozjaśnianie (bo odrost był) we wrześniu wyszło już fatalnie, bo wiadomo, nie dało się pokryć w tych samych miejscach, więc po pierwsze wyszło dużo pasemek, wyglądałam na pofarbowaną, a po drugie i najgorsze: ciotka mi trzymała za długo rozjaśniacz! Wyszły tak jasne, że niemal białe. Ryczałam potem jak bóbr i po 2-3 dniach szybka akcja przyciemniania średnim blondem farbą typu casting do 28 myć. I od tej pory przestały być zdrowe, musiałam je farbować tymi farbami do 28 myć żeby je przyciemnić lekko. Nadal byłam blondyną typową, ale już nie taką jasną. Włosy biedne się zniszczyły, w międzyczasie suszyłam gorącym nawiewem (miałam okresy, że codziennie, albo co 2 dni) i stały się sianem, kruszyły się. No i gdzieś w 2011 roku zaczęłam się powoli interesować pielęgnacją.
A jeszcze w liceum zarzekałam się, że nie pofarbuję się póki nie zacznę siwieć, byłam wielką orędowniczką naturalnego suszenia włosów, nie używania suszarek (od wielkiego dzwonu). Szampony same ziołowe, odżywki niet, bo przyklap.
To się rozpisałam, ale chciałam pokazać jak to się niewinnie zaczęło, a skończyło tak tragicznie, że aż tutaj trafiłam
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
Stary 2013-03-11, 18:17   #433
Inspire
Kuźnia inspiracji

Dzisiejsze poszukiwania Pottersa z aloesem spełzły na niczym, w sklepiem były różne rodzaje, ale tego akurat nie tak samo z Naturią niebieską.

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 18:20   #434
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:
Próbowałam tak 3 razy olej + woda + maska Bingo, ale ze spiruliną i keratyną, może ta się do tego nie nadaje, a innej nie mam (innej Bingo). W każdym razie włosy były fuj. Wcale nie zadbane.
a jakie jeszcze masz? przecież nie musi być bingo
bo ja do takiej mieszanki to lubię np aika dać

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

pluskotko
nie fajnie sie zaczęło ale dobrze że jesteś z nami

Blog!
Uśmiech nie boli!
Stary 2013-03-11, 18:21   #435
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ale dzisiaj mam ładne włosy po tej morelowej odżywce alverde jestem w szoku [COLOR="Silver"]
ta morelowa Alverde to podobno trochę jak słynna Alterrka morelowa

Cytat:
Napisane przez aleeexandra Pokaż wiadomość
Alverde... Został mi tylko szampon z henną i oliwką i olejek różany
ja liczę na to, że jednak uda mi się w tym roku jeszcze zahaczyć o jakiś dm-kowy kraj

Cytat:
Odrost zniknął chyba
jaką Ty masz taflę, laska!

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Dzisiejsze poszukiwania Pottersa z aloesem spełzły na niczym, w sklepiem były różne rodzaje, ale tego akurat nie tak samo z Naturią niebieską.
ja zawsze w Cerfie go widuję. z Joaśkami faktycznie różnie, ciężko trafić w konkretny kolor, ja zawsze biorę to co jest ewentualnie taką, której jeszcze nie miałam aktualnie będę testować właśnie niebieską

przyszła spódnica z allegro, jednak przeceniłam swoje możliwości wejścia w talię 32cm x2 tzn. nawet się zapinam, ale na totalnym bezdechu. chyba skalpel dzisiaj będzie grany

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 18:24   #436
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
a jakie jeszcze masz? przecież nie musi być bingo
bo ja do takiej mieszanki to lubię np aika dać[COLOR="Silver"]
Mam Alterrę (odpada z tym swoim alkoholem na noc), właśnie AiK (też o nim myślałam), Oleo Repair (nie wiem, jak z dawaniem silikonu na noc??), no i tę Bingo.
Stary 2013-03-11, 18:25   #437
moooniek
Zakorzenienie

Ja to się czasem cieszę, że zniszczyłam włosy do tego stopnia, że zainteresowałam się pielęgnacją, dzięki temu poznałam tylu fajnych ludzi
10 minut temu poznałam mamę naszej czerwonowłosej Klaudii, mam nadzieję, że i Klaudię kiedyś poznam
Stary 2013-03-11, 18:28   #438
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
ja zawsze w Cerfie go widuję. z Joaśkami faktycznie różnie, ciężko trafić w konkretny kolor, ja zawsze biorę to co jest ewentualnie taką, której jeszcze nie miałam aktualnie będę testować właśnie niebieską
Moje miasto ubogie w ten sklep niestety :/ tak samo jak w Kaufland/Auchan.
No nic, może znajdę albo pchnę siostrę na poszukiwania
(a tak nawiasem to dziękuję za pochwalenie dwóch moich recenzji w KWC )

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 18:36   #439
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darkoz Pokaż wiadomość
Może jeszcze będę testować myjadła z delikatnymi detergentami, ale na co dzień używam Barwy i tym podobnych i dobrze mi z tym. Nie wiem, czemu te szampony są tak demonizowane.
Też nie wiem ale wkurza mnie, że niektórzy się ich wręcz boją
Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Bo lata temu, jeszcze na pierwszym roku studiów, dokładnie w marcu znudził mi się mój mysi kolor i w końcu zdecydowałam się na pasemka, żeby a) ożywić swój kolor, b) optycznie je zagęścić, c) zmniejszyć przetłuszczanie włosów przez chemię . No to się zdecydowałam, na pasemka u dalszej ciotki, fryzjerki, która ma bardziej wprawę w trwałych. Pierwsze pasemka wyszły fajne, nie powiem, czułam się dużo lepiej, kolor też niezły (rozjaśniaczem oczywista, nie pamiętam ile %). Nawet wszyscy chwalili te pasemka, że wyglądam lepiej, wyraźniej. Drugie rozjaśnianie (bo odrost był) we wrześniu wyszło już fatalnie, bo wiadomo, nie dało się pokryć w tych samych miejscach, więc po pierwsze wyszło dużo pasemek, wyglądałam na pofarbowaną, a po drugie i najgorsze: ciotka mi trzymała za długo rozjaśniacz! Wyszły tak jasne, że niemal białe. Ryczałam potem jak bóbr i po 2-3 dniach szybka akcja przyciemniania średnim blondem farbą typu casting do 28 myć. I od tej pory przestały być zdrowe, musiałam je farbować tymi farbami do 28 myć żeby je przyciemnić lekko. Nadal byłam blondyną typową, ale już nie taką jasną. Włosy biedne się zniszczyły, w międzyczasie suszyłam gorącym nawiewem (miałam okresy, że codziennie, albo co 2 dni) i stały się sianem, kruszyły się. No i gdzieś w 2011 roku zaczęłam się powoli interesować pielęgnacją.
A jeszcze w liceum zarzekałam się, że nie pofarbuję się póki nie zacznę siwieć, byłam wielką orędowniczką naturalnego suszenia włosów, nie używania suszarek (od wielkiego dzwonu). Szampony same ziołowe, odżywki niet, bo przyklap.
To się rozpisałam, ale chciałam pokazać jak to się niewinnie zaczęło, a skończyło tak tragicznie, że aż tutaj trafiłam
U mnie jest inaczej
- włosy w idealnym praktycznie stanie, prawie nigdy nie prostowane i nie suszone
- rozjaśnić chcę farbą, a nie rozjaśniaczem, o max 2 tony, równomiernie - na tyle ile się da
- nawet jak się przesuszą mixy zrobią swoje
- rosną tak wolno, że tylko ok. 3 razy w roku będę rozjaśniać odrost
Chyba nie będzie tzw. masakry

Ja weszłam pierwszy raz na wizaż... bo szukałam fajnego rozjaśniacza znalazłam Joannę Reflex Blond, ale szybko znudziła mnie zabawa tym czymś, a zainteresowały maski i oleje. Zaczęło się od Alterry ech.. wspomnienia...

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-11, 18:36   #440
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam Alterrę (odpada z tym swoim alkoholem na noc), właśnie AiK (też o nim myślałam), Oleo Repair (nie wiem, jak z dawaniem silikonu na noc??), no i tę Bingo.
to bierz aika
a z tym oleo to mi się wydaje że to że ma sylikon to nic bo ma dużo fajnych składników i tez bym go dała do tego miksa, tyle że z dala od skalpu wtedy

Blog!
Uśmiech nie boli!
Stary 2013-03-11, 18:43   #441
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]pluskotko
nie fajnie sie zaczęło ale dobrze że jesteś z nami
No gdyby nie te przeboje, to nie byłoby mnie tutaj z Wami

Cytat:

U mnie jest inaczej
- włosy w idealnym praktycznie stanie, prawie nigdy nie prostowane i nie suszone
- rozjaśnić chcę farbą, a nie rozjaśniaczem, o max 2 tony, równomiernie - na tyle ile się da
- nawet jak się przesuszą mixy zrobią swoje
- rosną tak wolno, że tylko ok. 3 razy w roku będę rozjaśniać odrost
Chyba nie będzie tzw. masakry

Ja weszłam pierwszy raz na wizaż... bo szukałam fajnego rozjaśniacza znalazłam Joannę Reflex Blond, ale szybko znudziła mnie zabawa tym czymś, a zainteresowały maski i oleje. Zaczęło się od Alterry ech.. wspomnienia...
Moje przed rozjaśnianiem też były w dobrym stanie, dosyć niska porowatość
Potem coraz gorzej, a porowatość jak papier ścierny Teraz znów niska, co mnie czasem drażni. Rosły mi w miarę normalnie, a po rozjaśnianiu drugim i farbowaniach coraz gorzej. Nadal mam wrażenie, że wolniej rosną niż kiedyś. Tylko fakt faktem, po tej masakrze dopiero po 1,5-2 latach zaczęłam interesować się pielęgnacją, wcześniej to suszenie, szampon ze SLeSem, a nawet SLSEM (nie mówię, że są złe, ale same mi zaszkodziły) plus zero odżywek.
Stary 2013-03-11, 18:45   #442
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
to bierz aika
a z tym oleo to mi się wydaje że to że ma sylikon to nic bo ma dużo fajnych składników i tez bym go dała do tego miksa, tyle że z dala od skalpu wtedy
W sumie racja. Zresztą to jest zmywalny łagodnym szamponem silikon, w dodatku jakoś w połowie składu dopiero.
To napaćkam sobie dziś miksa.
Stary 2013-03-11, 18:48   #443
201607231719
Konto usunięte

Też mam ochotę na rozjaśniacz. Zastanawiam się, co da mi pszeniczne pasemka. Oczywiście,jak odrosną

Przyjaciółka popaliła sobie włosy rozjaśniaczem u fryzjera. Teraz musi "odchować" nowe. Ale to ewidentny błąd fryzjera.

Ja po różnych historiach znajomych - zdaję się tylko na moją mamę. Mądrego fryzjera

Dziewczyny, na ile starczy mi 100g całej kozieradki?
201607231719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 18:48   #444
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

dziewczyny, tak sobie od czasu do czasu sprawdzam po jakich hasłach ludzie trafiaj do mnie na bloga
no i dzisiaj mam perełkę:
domki dla owadów

Blog!
Uśmiech nie boli!
Stary 2013-03-11, 18:55   #445
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, tak sobie od czasu do czasu sprawdzam po jakich hasłach ludzie trafiaj do mnie na bloga
domki dla owadów

Jakiemu robalowi ostatnio domek sprawiłaś?
Stary 2013-03-11, 18:56   #446
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
domki dla owadów

haha kocham te hasła
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 19:07   #447
Darkoz
Zakorzenienie

Cytat:
Też nie rozumiem tego strachu. Jak taki szampon może przesuszyć włosy, skoro większość włomomaniaczek ma co najmniej kilka rzeczy, które nawilżają bez trudu.

Cytat:
domki dla owadów

Domki dla owadów. Módl się, żeby nie chodziło o Twoją skórę głowy.
Orlica czasem pisze posty, w których komentuje hasła, po jakich ludzie trafiają na jej bloga. Parę razy nieźle się uśmiałam.

Edytowane przez Darkoz
Czas edycji: 2013-03-11 o 19:09
Stary 2013-03-11, 19:10   #448
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

ja po sls mam puch totalny, nawet po nawilżaniu długim, ale w sumie ja mam ciągle puch
Stary 2013-03-11, 19:12   #449
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

[QUOTE=Darkoz;39709896]
Cytat:

Domki dla owadów. Módl się, żeby nie chodziło o Twoją skórę głowy.
Orlica czasem pisze posty, w których komentuje hasła, po jakich ludzie trafiają na jej bloga. Parę razy nieźle się uśmiałam.
właśnie dlatego postanowiłam też je spisywać

z ciekawych mam jeszcze:
ciało mężczyzny wrażliwe punkty (ciekawe czy ta osoba znalazła u mnie to co chciała )
babydream sukienki (skąd takie zestawienie )
kolory długich włosów (zawsze myślałam że mogą być takie jak krótkich...)

Blog!
Uśmiech nie boli!
Stary 2013-03-11, 19:12   #450
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczne włosy widziałam, blond i czerwień i loczki brązowe wcześniej

Odrost zniknął chyba
Ale ciemne
Idealnie gładkie

Cytat:
Na złość mi robią i ciemnieją chyba
Rozjaśniam je ale po Wielkanocy dopiero. Na maturze chcę być już blondyną. Nie będą może tyle wymagać na ustnej
sprytne idę poszukać peruki

Cytat:
domki dla owadów

Czy my o czymś nie wiemy ?

Po paskudnie humanistycznym dniu idę się relaksić z matmą

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości