Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz9 - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-11, 18:24   #1771
vixena
Rozeznanie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

czesc kobietki nie bylo mnie troche i widze, ze duzo nadrabiania- ale ciekawe teamty: piosenki, wieczory panienskie, striptize
jesli chodzi o moje inspiracje piosenkowe to:
http://www.youtube.com/watch?v=SPUJIbXN0WY - niesety juz ktoss z rodziny wykorzystal na pierwszy taniec wiec nie bede dublowac
http://www.youtube.com/watch?v=EkHTsc9PU2A - moze da sie to jakos fajnie zatanczyc, zobaczymy - mi sie aktualnie podoba najbardziej, tz niekoniecznie. Ale u mnie piosenka na 1szy taniec zmienia sie srednio co miesiac
Stary 2013-03-11, 18:49   #1772
Waniliova
Zakorzenienie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Helloł

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Witam, widziałam, że wywiązała się dyskusja o striptizie. Mnie to odrzuca i nie chciałabym uczestniczyć w czymś takim.

Muszę się pożalić. Dzisiaj spóźniłam się do pracy. Ktoś powie, wielkie hallo. Otóż spóźnienie w szkole oznacza, że jakaś klasa nie ma co ze sobą zrobić i jeśli nie ma innego nauczyciela na okienku to nie bardzo jest z nią co zrobić. Dodam, że codziennie wyjeżdżam z domu celowo jakieś 80 min wcześniej po to żeby się nie spóźnić, bo czeka mnie dojazd dwoma autobusami miejskimi i jeszcze jakieś 3o min mam nadwyżki i wtedy czekam na mój PKS. Co się dzisiaj stało? Nie dotarłam w na ten PKS w tym czasie, bo były takie masakryczne korki, że trasę, którą pokonuje w 12 min pokonałam w 45 min i kolejny autobus też mega opóźnienie. Oczywiście poinformowałam Pana Dyr, ale chciałam się chociaż dostać na kolejną lekcję, tyle że na moją wieś nie jedzie nic. Dojechałam do miasteczka o 15 km oddalonego i tam łapałam stopa. Rozdygotana, zapłakana i przemarznięta. Zatrzymał się jakiś starszy pan i minutę przed dzwonkiem kolejnej lekcji dotarłam. Obym nigdy więcej nie musiała tego przeżywać.

453 DDŚ
O kurcze widzę, że wszędzie autobusty/busy jeżdżą jak chcą

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czytam was dziś i czytam, ale nie mam siły się uwywnętrzniać... :/ Kiepsko się coś czuję, a nie mogę się rozchorować

Dziś moja mama zrobiła wojnę ruskiej mafii Kupiłam buty na zimę u takiego ruska na straganie... Normalnie 3x oddawałam do reklamacji a on mi je znowu naprawił! Ostatnio po naprawie wytrzymały 2 dni! A ze dziś akurat mama tam przechodziła to pytała o nie. I znowu naprawione... Śwignęła tymi papciami w kolesia, puściła mu wiązankę... Nosz kurna żadnych praw w tym kraju nie ma A facet ani paragonu ani żadnego za zaświadczenia o naprawach nie chciał dać!

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Hmm.... MPK Poznań?
Co się dzieje?

A co do wieczoru panieńskiego to jeszcze nad tym nie myślałam
Stary 2013-03-11, 18:54   #1773
mysza_myszowska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
dla mnie ich 'tańce' są niemęskie, w ogóle DLA MNIE facet w stringach jest niemęski! Mam nadzieję, że nikomu nie przyjdzie do głowy zapraszać pana striptizera na mój panieński
Mam dokładnie to samo. Dla mnie to jest strasznie żenujące. Rozumiem, że niektórym się to może podobać, ale ja do tych osób na pewno nie należę :/ Tak samo nie chciałabym, żeby mój TŻ miał wieczór kawalerski tego typu. Na szczęście jego świadek to rozsądny facet i mam nadzieję, że nie wpadnie na taki kretyński pomysł

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
juz wspominalam, ja organizowalam spa wypad. Popytaj i poszukaj, bo duzo spa ma "panienskie" pakiety!!!
Boski pomysł z tym SPA. Podsunę go mojej siostrze, która będzie mi świadkować

A poza tym witam wszystkie dziewczyny, z którymi nie miałam jeszcze okazji wymienić słowa i dziękuję za miłe powitanie

Eh, byłam dziś pierwszy dzień w pracy po ponad tygodniowym L4. Powroty są trudne, zdecydowanie, mam wrażenie że nie ogarniam

A w ogóle, to jutro mamy rocznicę a w środę, jak dobrze pójdzie będziemy mieć fotografa

NASZ DZIEŃ 24.05.2014
mysza_myszowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 18:57   #1774
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza_myszowska Pokaż wiadomość
Mam dokładnie to samo. Dla mnie to jest strasznie żenujące. Rozumiem, że niektórym się to może podobać, ale ja do tych osób na pewno nie należę :/ Tak samo nie chciałabym, żeby mój TŻ miał wieczór kawalerski tego typu. Na szczęście jego świadek to rozsądny facet i mam nadzieję, że nie wpadnie na taki kretyński pomysł

Boski pomysł z tym SPA. Podsunę go mojej siostrze, która będzie mi świadkować

A poza tym witam wszystkie dziewczyny, z którymi nie miałam jeszcze okazji wymienić słowa i dziękuję za miłe powitanie

Eh, byłam dziś pierwszy dzień w pracy po ponad tygodniowym L4. Powroty są trudne, zdecydowanie, mam wrażenie że nie ogarniam

A w ogóle, to jutro mamy rocznicę a w środę, jak dobrze pójdzie będziemy mieć fotografa
O, to udanej rocznicy ojjj po tak długim wolnym ciężko się wraca, racja dla mnie SPA to też super pomysł a co do striptizu... hm... mam mieszane uczucia... z jednej strony po co, a z drugiej raz się żyje zobaczymy ale oczywiście nie chciałabym, żeby TŻ był na jakimś striptizie!!
Stary 2013-03-11, 19:04   #1775
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Helloł

O kurcze widzę, że wszędzie autobusty/busy jeżdżą jak chcą

Co się dzieje?

A co do wieczoru panieńskiego to jeszcze nad tym nie myślałam
A znowu pewnie jakieś grypisko albo coś mnie łapie:/ A w tym miesiącu mi się kończy umowa i wolałabym nie zachorować

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 19:04   #1776
mysza_myszowska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
O, to udanej rocznicy
dziękować

NASZ DZIEŃ 24.05.2014
mysza_myszowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 19:08   #1777
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
A znowu pewnie jakieś grypisko albo coś mnie łapie:/ A w tym miesiącu mi się kończy umowa i wolałabym nie zachorować
Ehhh przez tą pokichaną pogodę pewnie

Cytat:
Napisane przez mysza_myszowska Pokaż wiadomość
dziękować
Proszować
Stary 2013-03-11, 19:08   #1778
little_zosh
Rozeznanie

Na panieński SPA, czy to w domu, czy prawdziwe
A sriptezerom mówię nie. Szczerze, to jakby mi ktoś takiego pana zafundował, to bym z takiego "wieczoru panieńskiego" wyszła i tyle
TŻ na szczęście myśli podobnie

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 19:12   #1779
Opiumalfa
Zakorzenienie

A ja nie wiem co bym chciala na panienski.
Wiem co bym NIE chciala
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 19:19   #1780
velika
Winter is coming

hej
Dopiero mogę usiąść, od rana w pracy, a potem jeździłam po sklepach i lekarzach Chłop znowu chory, a ledwo tydzień temu był na zwolnieniu jak mi jeszcze raz pogna po 4 dniach grypy do pracy to nie wiem co mu zrobię. 2 miechy temu miał grypę, a powikłania ma cały czas, znów dostał torbę leków i dusi się jak kaszle
Co do striptizera, to ja też jestem na nie. Moja teściowa była w dzień kobiet z koleżankami na imprezie ze striptizem, ale mówi, że byli beznadziejni, wyskoczyli w bokserkach i wszystko trwało 5 min W dodatku małe karakany po 1,6 m
Zresztą nawet w sobotę gadałyśmy z moją przyjaciółką o moim panieńskim, na pewno wymyślimy jakąś mega imprezkę, bo siedzenie w domu i sączenie wina to nie w naszym stylu

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

A i jeszcze:
Magdalenka współczuję przebojów z poznańskim MPK, za każdym razem jak jestem w Poznaniu i muszę z niego korzystać to jestem chora tramwaje to jeszcze pół biedy, ale autobusy... W piątek wieczorem stałam na zimnie pół godziny i czekałam, bo jeden nie przyjechał.
A co do foto, to ja będę miała fotoksiążkę (taką jak opiumfala pokazywała, na grubym papierze). Mi się to mega podoba i nic nie poradzę U mnie fotoksiążka i album kosztują tyle samo i jest tyle samo zdjęć, więc dla mnie wybór był oczywisty.
A męki z szukaniem foto rozumiem, bo sama przez to przechodziłam i był to koszmar, zdecydowanie najtrudniejsza rzecz do wyboru

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 19:32   #1781
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
WENEDKA - pisalam z kasztanami, bylas tam? ladnie jest? czy jest daleko do zalewu? znasz opinie o tym lokalu? szukalam w wyszukiwarce, ale znalazlma moze ze 3 opinie z zeszlego roku tylko...
Nie byłam tam Ale do zalewu blisko, z tego co wiem.

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
mój Tż też by się wstydził

kiedys oglądałam dokument o polskiej wsi: czekając na sobotę, brutalna rzeczywistość i tam akurat jak pokazano striptiiz miałam odrruchy wymiotne ...
Sławetny dokument o podlubelskiej wsi

Padam na twarz, bo musiałam dzisiaj wstać o 6.00 (samo wstawanie o 6.00 to nie problem, ale ja z reguły chodzę spać o 1.00, więc....)
Bawiłam się cały dzień EEG, a teraz idę pisać
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 19:36   #1782
moooniaaaa
Zakorzenienie

Mowa o striptizerach
Ja byłam kiedyś z koleżankami w klubie na takim występie. Nawet jedną z nas wzięli na środek Pośmiać się można, ale podniety z tego żadnej. Tym bardziej jak facet wyskakuje w stringach albo szkockiej kiecce. Zero seksu

Na panieński myślę, że dziewczyny mi nie zamówią, część pewnie będzie chciała,a część nie i nie będzie :P Za to obawiam się kawalerskiego tż, jak się chłopaki zbiorą to są za bardzo rozrywkowki i wychodzi potem z tego jakaś kaszana. Nie wiem, pewnie moi bracia będą uczestniczyć w kawalerskim to zawsze to inaczej i większy spokój Wspólnie nie mam zamiaru organizować, więc cóż, zostaje mi tylko liczyć na zdrowy rozsądek tż. I swój
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 19:39   #1783
adziia13
Rozeznanie

Byłam dziś u mojego lekarza. Mam masakrycznie uszkodzoną łąkotkę, nie wiadomo czy ostatni przeszczep chrząstki na kości się przyjął i jeszcze niestabilność rzepki. Trzy odrębne problemy. Muszę mieć operację i może w czasie niej się uda naprawić tą łąkotkę, a jak nie to czeka mnie jeszcze jedna. Z lepszych informacji lekarz mi załatwił innego doktora, który będzie mi mógł zrobić operację normalnie na NFZ, a jeszcze lepsza informacja termin mam na ten tydzień 25-29 marca.
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 19:43   #1784
tajik girl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Moja kuyznka robi takie na 280 osób. Moi rodzice też chcieliby takie duże, ale bardzo protestowałam, wielkie kłótnie były i w końcu poszliśmy na kompromis.

Ale wiadomo, że na weselu wszyscy chcą tańczyć z PM. Po co w takim razie wesele robić i gości zapraszać jak się nie zamierza bawić z innymi?

EDIT: Bardzo proszę o wysłanie linka na allegro z hula
Robimy wesele, bo tz bardzo na tym zależy, ja wolałabym mały obiad dla najbliższych. Więc to nasz kompromis - będzie wesele, ale ja nie muszę z nikim na siłę tańczyć i nie będzie głupich zabaw

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
U mnie będzie 120: 40 moich i 80 od tż'a Jak dla mnie to całe wesele mogło by być na 50 osób... ale tż sie nie zgodził

Też boję się pijanych ludzi... szczególnie kolegów tż'a Jak dobrze popiją to będą rzucać mną po ścianach. Przypał będzie jak się wywalę Będę musiała pogadac o tym z tż i jego bratem (który zabija wzrokiem)

tajik girl trzymam kciuki
jednak obawiam się, że i tak będziesz musiała zatańczyć z każdym bo inaczej goście mogą poczuć się urażeni... przynajmniej u mnie jest taki zwyczaj.

właśnie miałam pisać też dostaliśmy

http://www.youtube.com/watch?v=-TsAxZOkIvY chcę coś w tym typie na wejście

Kiedyś znajomy opowiadał, że była na weselu na 500 osób. Nie mogłam pojąć jak to możliwe... aż w końcu ostatnio mi jedna dziewczyna wytłumaczyła Po prostu zaprasza się sąsiadów z całej ulicy, lub wsi. Dla nie wesele na 200os jest za duże a co dopiero na 500
Moja rodzina mnie zna i wie, że nie lubię tańczyć z nikim (w ogóle lubię dystans fizyczny zachować, gry zespołowe itd też nie dla mnie). Myślę, że po wstępie, że nie zamierzam tańczyć uszanują to. A jeśli ktoś jednak mnie poprosi do tańca, to grzecznie odmówię, tak jak to robię na innych tego typu imprezach
Jak ktoś się poczuje urażony to już nie mój problem, przecież poinformuję z wyprzedzeniem, że nici z tańczenia. Nie dam zepsuć sobie tego wieczoru

Skoro mowa o striptizerach - u nas na pewno ich nie będzie. Mnie to nie rajcuje i moich przyjaciółek też nie A tż ma bardzo spokojnych przyjaciół, wszyscy są tacy spokojni i zdroworozsądkowi, aż ja się czasem czuję niedojrzała czy zboczona
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 19:47   #1785
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Witajcie!

Mam podobnie. Z TŻ'em tańczy nam się super i zgraliśmy się bardzo pod tym względem. Niestety tańce z innymi wujkami/panami są dla mnie przerażające. Jeszcze z kimś kogo lubię to spoko, ale kiedy trafi mi się ktoś z kim nie mam o czym gadać to jakaś masakra...

Na 1 str., w 1 poście są takie informacje w zakładce "ślub kościelny" i "ślub konkordatowy".

alloffkowa jak to się stało? Strasznie to wygląda... Bardzo boli?

misia! Co u Ciebie? Układa się u Was wszystko powoli?

misiadelko u nas takie karteczki zostawiają także z różnych skupów aut Zdarza się tak, że samochód stoi 5 dni, bo nie jeździmy nim i gdy musimy gdzieś pojechać to karteczka już za wycieraczką czeka
w ogóle nie boli, poważnie. Juz miałam siniaka w tym miejscu a że schodził to zaczełam znów kręcić i nie bolało, wieczorem się przebieram, patrzę a tyu zonk siniaki
Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Te 700 zdjęć to razem z plenerem. Dlatego zastanawiam się czy to nie mało

Mam problem ze świadkową - moja siostra nie chce być (20 lat ma) i brakuje mi pomysłu
mój fotograf robi tyle zdjęć w ramach samego reportażu.
Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
moja świadkowa jest mężatką i co z tego
moja ( musze jeszcze wybrac z dwóch ) też
Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
ooo jaaa nie słyszałam o tym
ja słysząłam
Cytat:
Napisane przez rom4ntyczk4 Pokaż wiadomość
Powiem Ci że i tak nieźle Ja jak zaczęłam kręcić dwa lata temu to po 3-4 dniach kręcenia miałam siniak wielkości grejfruta! i Był czarno fioletowy Przerwałam wtedy kręcenie...po dwóch tygodniach się zmierzyłam i w każdym miejscu miałam po 3-4 cm mniej. Byłam w szoku!! Możesz smarować kremem z wit A i powinno szybciej zejść

Dzisiaj doszła paczka od mam z Polski ale mi się papa cieszyła jak zobaczyłam krówki i ptasie mleczko:brzyd al:
mnie nie boli w sumie i nie przeszkadza mi tylko wygląda paskudnie
Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
Zgodnie z obietnicą, wrzucam Wam fotki z piątkowej imprezy. Wiem, że jakość zdjęć pozostawia wiele do życzenia (Opiumalfa nie patrz, bo aż wstyd), ale są to zdjęcia z telefonu robione praktycznie w ciemności, no i na dodatek "obiekt" był bardzo ruchliwy

Dziewczyny (z którymi byłam na tej imprezie) już zapowiedziały, że mam się Go spodziewać na wieczorze panieńskim... I szczerze mówiąc strach się bać! Co prawda nie mam zbyt wielkiego doświadczenia w tej kwestii (dodam, iż był to pierwszy tego typu pokaz, w którym brałam udział) ale ten striptizernie miał akurat ŻADNYCH zahamowań...
obrzydliwe, bezczelne mpim zdaniem
Cytat:
Witam, widziałam, że wywiązała się dyskusja o striptizie. Mnie to odrzuca i nie chciałabym uczestniczyć w czymś takim.

Muszę się pożalić. Dzisiaj spóźniłam się do pracy. Ktoś powie, wielkie hallo. Otóż spóźnienie w szkole oznacza, że jakaś klasa nie ma co ze sobą zrobić i jeśli nie ma innego nauczyciela na okienku to nie bardzo jest z nią co zrobić. Dodam, że codziennie wyjeżdżam z domu celowo jakieś 80 min wcześniej po to żeby się nie spóźnić, bo czeka mnie dojazd dwoma autobusami miejskimi i jeszcze jakieś 3o min mam nadwyżki i wtedy czekam na mój PKS. Co się dzisiaj stało? Nie dotarłam w na ten PKS w tym czasie, bo były takie masakryczne korki, że trasę, którą pokonuje w 12 min pokonałam w 45 min i kolejny autobus też mega opóźnienie. Oczywiście poinformowałam Pana Dyr, ale chciałam się chociaż dostać na kolejną lekcję, tyle że na moją wieś nie jedzie nic. Dojechałam do miasteczka o 15 km oddalonego i tam łapałam stopa. Rozdygotana, zapłakana i przemarznięta. Zatrzymał się jakiś starszy pan i minutę przed dzwonkiem kolejnej lekcji dotarłam. Obym nigdy więcej nie musiała tego przeżywać.

453 DDŚ
niefajna sytuacja, ale nic nie poradzisz.
Cytat:
Lubię kokardki... No ale bez przesady
http://tablica.pl/oferta/niepowtarza...e0be;r:1;s:200
co to jest
Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Byłoby już rok później
hahaah
Cytat:
A ja nie wiem co bym chciala na panienski.
Wiem co bym NIE chciala
ja też

W ogóle dziś dzień pełen wrażeń!!!
Rano dostałam telefon że Pani chce mnie przyjąć do pracy od dziś haha. Umówiłam się na spotkanie i zaczynam od środy!! Fakt faktem- praca spełnieniem marzeń nie jest- kasjer na stacji paliw, ale w sumie, fajna praca. Lubię pracę związaną z obrotem gotówką. Gorzej że musiałam powiedzieć to mojej obecnej szefowej, no ale już to za mną. Jutro ostatni dzień w starej pracy a w środę zaczynam w nowej, jestem mega szczęśliwa.
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 19:48   #1786
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
A gdzie kupowałaś? Stacjonarnie czy online? Ja się zastanawiam czy sobie czegoś takiego nie fundnąć
Online z racji że brałam udział w konkursie miałam 20% rabatu
Ale teraz przejrzałam, powpisywałam wszystko i stwierdzam że spokojnie można się obyć bez aczkolwiek po latach fajnie będzie otworzyc taki sliczny roganizer i poprzypominać sobie co i jak...

Spadam spać,dzisiaj padam na pysk. jutro od rana idę się dokształcać w usg a potem idę oglądać suknie.. popołudniu zdam wam relację

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 19:58   #1787
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Rano dostałam telefon że Pani chce mnie przyjąć do pracy od dziś haha. Umówiłam się na spotkanie i zaczynam od środy!! Fakt faktem- praca spełnieniem marzeń nie jest- kasjer na stacji paliw, ale w sumie, fajna praca. Lubię pracę związaną z obrotem gotówką. Gorzej że musiałam powiedzieć to mojej obecnej szefowej, no ale już to za mną. Jutro ostatni dzień w starej pracy a w środę zaczynam w nowej, jestem mega szczęśliwa.
Gratulacje a gdzie do tej pory pracowałaś?
Ja mam swoją ulubioną orlenowską stację, strasznie fajna ekipa, całe dnie na fazie, pewnie fajnie tam pracować
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 19:59   #1788
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Gratulacje a gdzie do tej pory pracowałaś?
Ja mam swoją ulubioną orlenowską stację, strasznie fajna ekipa, całe dnie na fazie, pewnie fajnie tam pracować
w szkole językowej Empik
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 20:01   #1789
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość

Gratulacjeee!

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 20:01   #1790
garfieldek
Zakorzenienie

aloffkowa gratki z powodu pracy

Czy ktoras z dziewczyn zna sie na kodach PKD i ogolnie na przepisach? jesli tak to prosze o pw

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 20:03   #1791
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Striptizerom mówię stanowcze NIE! I świadkowa już wie, że ma jeden wielki zakaz na to

vixena piosenki piękne!

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

alloffkowa gratuluję!!!!!!!!!!!!!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 20:11   #1792
cikulada
Zadomowienie

alloffkowa gratuluję

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 20:30   #1793
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
Czy ktoras z dziewczyn zna sie na kodach PKD i ogolnie na przepisach? jesli tak to prosze o pw
A o co dokładnie chodzi Bo nawet jak nie wiem, to może znam ludzi, którzy wiedzą ;]
Alloffkowa gratki

Stary 2013-03-11, 20:38   #1794
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
A o co dokładnie chodzi Bo nawet jak nie wiem, to może znam ludzi, którzy wiedzą ;]
Alloffkowa gratki
juz napisalam pw

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 20:38   #1795
vixena
Rozeznanie

alloffkowa gratki
widze, ze niektóre z nas pozmienialy avatary, ale velika ty nie zmieniaj - milo popatrzec
Stary 2013-03-11, 20:42   #1796
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość
alloffkowa gratki
widze, ze niektóre z nas pozmienialy avatary, ale velika ty nie zmieniaj - milo popatrzec
Nigdy w życiu, Cesc forever
ja przez te zmiany avatarów teraz nie wiem kto jest kto

Stary 2013-03-11, 20:45   #1797
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Idę spać dobranoc bo jutro pobudka o 3.30

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 20:50   #1798
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Idę spać dobranoc bo jutro pobudka o 3.30
Ja 3.45 ;/ Też się zbieram.

Dobrej nocki wszystkim PMkom

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 20:53   #1799
vixena
Rozeznanie

Cytat:
Ja 3.45 ;/ Też się zbieram.

Dobrej nocki wszystkim PMkom
OMG dziewczyny ja przestaje marudzic na to, ze musze o 6 wstac czy o 6.30.
Stary 2013-03-11, 20:58   #1800
velika
Winter is coming

Ja też idę leżeć, chociaż wstaję o dopiero o 6. Ale dla mnie ta moja 6 to i tak jest hardkor, już ponad 2 lata tak wstaję i w ogóle się nie przyzwyczaiłam... pytałam kiedyś mojego ojca, czy organizm się przyzwyczaja do takiego wstawania (on codziennie 6:30), ale mówi, że jemu po 30 latach i tak jest ciągle ciężko się zrywać
Tak więc byle do emerytury

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości