|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7171 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
a co do zaplaty za paczke. to na kazda fakture masz 21 dni zeby zaplacic. dlatego nie musisz miec zaplaconej faktury ostatniej by zlozyc zamowienie. chyba ze jest to faktura z przedostatniej paczki. nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi. jesli zlozylas zamwienie w pierwszej kampani z katalogu nr 2 a teraz skladasz drugie z tego samego katalogu, to fakturki nie musisz placic, ale jesli skladasz juz zamowienie pierwsze z katalogu kolejnego czyli np 3 to juz musisz miec zaplacona fakturke bo ci wstrzymaja paczke, a potem to same problemy bo paczka ci przyjdzie ale po co placic za kurieria itp. dojdziesz do wprawy z tymi fakturami. najlepiej sledz sobie w strefie konsultantki fakturki. bedziesz widziala do kiedy co masz zaplaci, jakie sa terminy itp pozdrawiam.
|
|
|
#7172 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I jakieś kiesoznk iw środku Pamiętam że kiedyś ktoś pisał na ile magnesów ..ale teraz weś i to znajdź ![]() Ps Właśnie testuje na sobie te kojące płatki pod oczy Wody Mineralne Islandii Oh..zobaczymy czy cos pomogą Ale fakt płatek trzeba rozciąć na pół..bo jeden to jak na policzek a nie pod oko..i tym sposobem zresztą na dłużej wystarczą
|
|
#7173 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Wydaje mi się że ta torebka ma dwa magnesy ,po bokach. |
|
|
|
#7174 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#7175 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja tak przeglądałam katalog 5 i 6 ![]() i w 5 przymierzam się do cieni złociście połyskujących (bo już tyle dobrego na ich temat na tym forum słyszałam) i odżywce wygładzająco pelingującej w kat 6 też są te złociście połyskujące cienie do powiek więc może w 6 się na nie skuszę ,ponadto kusi z PS: maseczka błotna i śródziemnomorski olejek do włosów, płyn do kąpieli lawendowy, kuszą ponadto płatki z clearskin no i te nowe błyszczyki ![]()
|
|
|
|
|
#7176 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Był ten temat, ale chyba nie było na to odpowiedzi. Czy w katalogu 05 są dostępne wszystkie kosmetyki do opalania z Panoramy czy tylko te z katalogu?
Zauważyłam, że w katalogu 06 już nie ma galaretki mango, są tylko dwie. |
|
|
|
#7177 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny napiszcie mi jak sie zamawia z tej oferty internetowej bo nigdy tego nie robilam,ja z kat. 5 biore tylko perfumki z demo.wiecie moze jak pachna??
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#7178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mówi że wreszcie trafiła na szampon, który jej pasuje
|
|
#7179 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko gdzie mam dolaczyc ten formularz zwrotny?? wyslac go normalnie poczta...?? czy zaniesc do biura...? czy jak ?ale jak go juz gdzies tam wysle to mam do tego dolaczyc tez ten krem? A! jeszcze mam pytanie... bo przeczyatalm na formularzu zwrotow, ze nie przyjmuja produktow z ofert laczonych... a w katalogu 04 ktora to byla oferta? bo obawiam sie, ze tu chodzi wlasnie o ten zestaw z anew... |
|
|
|
|
#7180 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ten Avon chyba zatluke
i dzis jest dostawa kosmetykow i kartka na dzwiach:21.03 zamkniete i przepraszamy. te przeprosiny wsadzcie sobie Czynne od 12 do 17 jutro koncze o 16 lekcje i z wywieszonym jezorem bede tam bedzic- bo nie mam tam blisko A w piatek nie moge odebrac bo jestem zajeta. A w sobote nieczynne
|
|
#7181 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny!
Bardz dziękuję, za opinie o szamponie Tak się własnie zastanawiam, czy kupić ten szampon czy Fruktisa, bo w Rossmannie bedzie promocja:P a tak na marginesie: W Łodzi dzisiaj do COKu przywieźli dostawę podkładu z bazą!!! ![]() i jeszcze jedno: pisałyście tu o magnesach, o torbie...Chodziło o tę biało czarną torbę z PCV? Jesli tak, to magnesy są dwa, dawno temu wklejałam fotkę z zaznaczonymi magnesikami... w każdym razie są dwa magnesiki, i rzeczywiście cięzko w nie trafić
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#7182 |
|
Raczkowanie
|
KassiaKonsultankta musisz wyslac ten krem razem z formularzem zwrotnym poczta.
kiedys w biurze przyjmowali zwroty i oni to wysylali ale z tego co wiem juz tak nie ma |
|
|
|
#7183 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miałam ten szampon. Mi osobiście nie przypasował. Mam włosy przetłuszczające się z tendencją do łupieżu i właśnie jest takie uczucie chłodzenia, ładnie pachnie, ale po nim jeszcze bardziej zaczęły mi się przetłuszczać włosy, a łupież nie zniknął ani trochę. Edytowane przez sunik1 Czas edycji: 2007-03-21 o 14:56 Powód: Przychodzą Wam eyelinery z 4? Chodzi mi o kolor BABY DOLL BLUE. Ktoś już pisał,że mu nie przyszedł ten eyeliner. |
|
|
|
|
#7184 |
|
Zakorzenienie
|
któraś pisała o galaretce.... o. Fenris! masz już ten katalog? bo właśnie tej galaretki mi potzreba... czyli lepiej zamówić wcześniej ?
skoro już przejrzałaś to powiedz mi jeszcze czy szminka glass reflections bedzie jeszcze w promocji, jeśli wiesz oczywiście ![]() edit: a i jeszcze chciałam napisać że szampony z naturals są kiepskie :P nie miałam przeciwłupieżowego ale miałam inne i nie dało sie po nich włosów rozczesać... a mam bardzo długie, wiec to szampon dyskwalifikuje. ale zapachy mają obłędne nastepna rzecz... miałyście odżywke do paznokci z zieloną herbatą? ja mam od niedawna i jakoś nie wiem co o niej myśleć moja mama twierdzi że jst bardzo dobra a ja zbytnio nie zauważam efektów i wkurza mnie że ona nie pachnie (ani nawet nie ma smaku --> musiałam sprawdzić bo ten brak zapachu mnie zastanawiał xD |
|
|
|
#7185 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#7186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostałam taką samą odp. na mój mail w grudniu mogliby sobie zmienic te szablony |
|
|
|
|
#7187 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
W szóstce nie ma już mango z tego co widziałam, tylko czereśnia (najlepsza) i cytryna. Jest tam promocja linii Naturals kup 1 za 9,90zł, kup 2 za 15,90zł. W katalogu 06 szminka Glass Reflections jest za 19,90zł w promocji, a lakier jest z dzwoneczkiem.
|
|
|
|
|
#7188 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Kalex jeszcze trochę i nauczymy sie tych tekstów na pamięć
|
|
|
|
#7189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#7190 |
|
Raczkowanie
|
Jedno trzeba przyznać: Avon potrafi zadziwiać
|
|
|
|
#7191 |
|
Raczkowanie
|
Jedno trzeba przyznać: Avon potrafi zadziwiać
Coś nabroiłam, przepraszam za post pod postem
|
|
|
|
#7192 |
|
Zakorzenienie
|
I to bardzo, czasem to jest nie do zniesienia.
|
#7193 |
|
Raczkowanie
|
Oj nie raz już myślałam, że "wyjdę z siebie" ...
![]() |
|
|
|
#7194 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie dobili tymi ciągłymi szablonami
|
#7195 |
|
Raczkowanie
|
Mnie też, jestem tak zła, że mam ochotę im coś napisać, tylko po co, znów przyślą kolejny szablon
|
|
|
|
#7196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#7197 |
|
Raczkowanie
|
Nie sądzę, oni się nie przejmują, odejdzie 10 konsultantek, w ich miejsce zwerbują 10 nowych i biznes się nadal kręci. Opanowali wyśmienicie światowy rynek i odnoszą tak kolosalne zyski, że po co mają sobie głowę "drobiazgami" zawracać , a tym bardziej szanować konsultantki i klientki. Może nie do końca mam rację, ale tak to właśnie z mojej perspektywy wygląda Są bardzo pewni siebie, ale konkurencja z dnia nadzień też się zwiększa... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#7198 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czy w katalogu 04 na str. 80 (to z tego zamowilam zestaw 1.) jest wlasnie ta oferta laczona?? bo wyczytalam, ze zwrotow nie przyjmuja z tej oferty... |
|
|
|
|
#7200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może ktoś z avonu jednak czyta ten wątek i stwierdzili, że jak jedna z dziewczyn umieściła tutaj swoją odpowiedź to nam to wystarczy i nie będą tego samego każdemu z osobna pisać ...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:06.

) raz wychodzi krem, drugi raz nie... ale to mozna by jeszce przetrzymac, gdyby nie fakt, ze calkeim popsulo sie... ,,miejsce ujscia" kremu (coz za slowotworstwo xD!)... odpadlo! 
I jakieś kiesoznk iw środku

i dzis jest dostawa kosmetykow i kartka na dzwiach:21.03 zamkniete i przepraszamy. te przeprosiny wsadzcie sobie