|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kocyki bierzemy i na plażę idziemy!- Dieta South Beach część XIII
Cytat:
![]() musze tego wyprobowac bo łatwiejszy i mówisz ze ze skorka? ![]() Cytat:
a z czym? ja dzis jadłam z dżemikiemJUz po kolacji pietruszka zapiekana w piekarniku z przyprawami mniam
|
|
|
#4682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a placki są pycha !!! Ja tą pietruszkę muszę zrobić tez koniecznie ![]() Ile mam ich kupić żeby mi na jeden obiad starczyło i żebym się najadła... ?
Edytowane przez kala2505 Czas edycji: 2013-03-11 o 22:08 |
||
|
|
|
#4683 |
|
Wtajemniczenie
|
zalezy z czym chcesz jesc
jezeli do mieska i np ryzu to mysle 2 pietruszki
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
To kupię dwie na razie, na próbę
![]() dzięki kochana I przyprawić to chilli, sól pieprz i w ogóle przyprawy ?? ![]()
|
|
|
|
#4685 |
|
Wtajemniczenie
|
Żyję!! Choć do bałwana niewiele brakowało.
Placki cukiniowe rules ![]() Ja trę ze skórka, ale tylko jak są takie młode niewyrośnięte, jak ogórki, bo jak czasem dostanę w sezonie takie wielkie koło 1kg, to obieram i środek też trochę wybieram. Chce krewetki Ja troszke odpoczywam od ćwiczen. Przez cały tydzień nic nie robiłam, w niedzielę 0,5h, dzis nic. Mozę jutro coś porobię. Kładę się do łożka. pa pa |
|
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
Czy tylko mi tak wizaż muli?
![]() Kupiłam mleko w proszku i jutro zrobię nutelkę, sasasasa
|
#4687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio też mam faze na krewetki... ![]() 10 zł za 250g... więc może se będę jadła raz lub dwa razy na miesiąc bo zbańczę Dobrze że TŻ nie lubi Cytat:
![]() Nutelka wymiata - polecam z naleśniczkami Ale Ty już będziesz wiedziała z czym ją zjeść najlepiej hehe ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Oglądam właśnie "Perfekcyjna Panią Domu" ![]() Masakra jakaś z tymi laskami... gnój jak nie wiem a ona mówi że sprząta kilka godzin dziennie ![]() I kiepy na podłodze... WTF ???Myślałam że rzygnę... ![]() Ide spać bo jutro z rana skalpel mnie czeka Dobranoc plażowiczki |
||
|
|
|
#4688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wymiata, wymiata ![]() Dobranoc
|
|
#4689 |
|
Zakorzenienie
|
Mi wizaz tak muli, ze posty mi sie nie wyswietlaja
Ja za to rano wole wstac pozniej i dluzej pospac ![]() tz mi podniosl cisnienie i nie moge zasnac
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#4690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
E tam pospać, wolę bez pośpiechu sobie wszystko robić - śniadanie, ubieranie, mycie, przygotowywanie posiłków na wyjście, przeglądanie poczty, wiadomości, wizażu ![]() A co się stało?
|
|
#4691 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Się odzywam z rzadka, bo nie dość, że późno kończę, to jeszcze wracam wyczerpana i... zasypiam. Takie to sobie, bo nie mijają 3h od obiadu, a potem wstaję w nocy (no właśnie, dzień dobry ) i też nie będę jadła przecież. Mam problemy ze stałymi porami.No i, uwagauwaga, wczoraj pierwszy raz zgrzeszyłam. Wyszło mi nieplanowane kino, przed wypiłam latte z coffeheaven, po zjdałam górę fistaszków i wypiłam wino - to akurat w granicach normy. Kajam się, ale i informuję, coby mi na duszy było jeszcze ciężej. Dochodze do wniosku, że jednak powinnam mieć wagę - choćby po to, żeby móc kontrolować spadki i modyfikować jadłospis, jeśli będę stała. Poza tym, to najwyraźniej szykuje mi się weekend, w trakcie którego niekoniecznie będę miała wpływ na cały swój jadłospis, no i ze znajomymi, to pewnie jakieś sushi albo domowe, ale średnio zdrowe żarcie i alkohol. Nie chce mi się tego i wcale się na myśl o grzechach nie cieszę, ale lubię te nasze spotkania i nie chcę z nich rezygnować z powodu SB - tym bardziej, że wiem, że w swoim własnym towarzystwie nie mam żadnych problemów z zachowaniem zasad. No i jak piję, to kulturalnie i bardziej wino, niż wódkę czy piwo. Z drugiej strony, to będzie początek zwiększania porcji i w sumie lipa, żeby atakować organizm świskimi węglami. Co myślicie? ![]() Przyszły mi mydeeeełka! |
|||
|
|
|
#4692 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
content, jak będziesz miała więcej porcji węgli do gospodarowania to będziesz jadła i inne rodzaje w innych porach
![]() Jovi ma skrobię kukrydzianą, a jak widziałaś, ma ig 100. Lepiej sobie odpuścić i pić "od święta", a nie na co dzień. Jogurt naturalny to zależy jak podchodzisz do otłuszczenia nabiału - jeśli jesz tylko odtłuszczony, to szukaj tych najbliżej 0%. Osobiście nabiał wolę trochę otłuszczony, bo w tłuszczach rozpuszczane są jego wartości odżywcze. Kupuję zwykle jogurt Pilos 1,5% z Lidla. Ogólnie te w przedziale 1,5-2,5% są ok. Czyli większość obecnych w sklepach ![]() Kawa nie grzeszek, fistaszków zależy ile, a alkohol się czasem każdemu należy, nie oszukujmy się Ciężko z tym wyeekendem, bo na początku już atakować się tymi węglami, jak jeszcze nie wprowadziłaś reszty porcji... Spadam na zajęcia, będę po 17, papa ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- neyra, ładnie, ładnie
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() Co zrobił ?Cytat:
![]() Wiadomo raz mały grzeszek ok, ale za często nie można tego powtarzać bo niestety odbiję się to na efektach... Po za tym przecież nie musisz od razu rezygnować ze spotkania ze znajomymi, SB daje tyle możliwości że na pewno coś wymyślisz i nie zgrzeszysz... Nawet wypij sobie jeden, dwa kieliszki winka - i będzie bezgrzesznie Wszystko jest możliwe tylko trzeba chcieć. Ja dzień "grzeszny" zrobiłam po 1,5msca dopiero ( i na pewno będę go powtarzać trzeba przede wszystkim pamiętać że jesteśmy na diecie i niestety wyrzeczenia muszą być ![]() Ja już po owsiance z bananem, truskawkami i masłem orzechowym - ORGAZM dla podniebienia Rano był skalpel I dziś rano sobie pomyślałam że do max. czerwca to my już będziemy laski ![]() Powiem Wam że czuję że chudnę, zważę się teraz w niedziele (to będzie tydzień po ostatnim ważeniu) mam nadzieję tylko, że to są dobre przeczucia a nie że mi się tak tylko wydaje... ,,Miłego dzionka girlzzzzzzzz ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Łooołooołoooo..... ![]() Nie kręciło Ci się w głowie ??? ![]() Papapa |
|
|
|
|
#4695 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4697 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem co dziś na obiad...
![]() Tak na szybko... Z piersi... Mam w lodówce: - Pierś z kurczaka - Pieczarki, fasole, pomidory w puszce,cukinie,paprykę - fete, mozarelle, ser żółty light Jakieś "ajdija" ???Może leczo ? Nigdy nie robiłam |
|
|
|
#4699 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo
![]() Dziękuję Neyro, przemyślę to ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Jeszcze niecałe 300 postów ![]() |
|
|
|
#4701 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4702 |
|
Rozeznanie
|
Zamorduje moich rodziców... kur*a! tak to jest jak ma sie 23 lata, jest sie singlem i mieszka z rodzicami.
Nie dość, że próbują mnie swatać to jeszcze nie rozumieją że jestem na diecie i NIE BĘDĘ JADŁA tego co oni :/ I tak oto na śniadanie- serek waniliowy. Bo przygotowali sniadanie i awantura jak jasna cholera ze nie chce zjeść... Na szczęście jade na małe zakupy żywieniowe dzisiaj. Alleluja. I jak tu dietować? no jak? ;( |
|
|
|
#4703 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4704 |
|
Rozeznanie
|
Trzeba mieć jeszcze za co...
|
|
|
|
#4705 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Właśnie wsunęłam sałatkę z tuńczykiem i jajem, pycha ![]() Z rodzicami jest ciężko, moi zawsze uważali, ze jestem piękna, szczupła i idealna (za co im w sumie dziekuję, bo ciągle mi to powtarzali i moja samoocena jest całkiem na poziomie ). I wszelkie podejścia do diety traktowali z całkowitym brakiem zrozumienia, a mój wegetarianizm był najcięższy do zniesienia.Guleczek, dasz rade, trochę się przyzwyczają, trochę może pomarudzą i dadzą spokój. Wszystko zależy też od tego czy masz swoje pieniaądze, czy musisz od rodziców na wszystko brać, bo wtedy jest trudniej. Nie zniechęcaj się. Wracam do roboty, ale tak mi się nie chce strasznie ![]() Chyba powinnam urodzić kolejne dzieci i siedzieć z nimi w domu, ale wtedy bym pewnie zwariowała |
|
|
|
#4706 | ||
|
Wtajemniczenie
|
WITAJCIE
u mnie sypie śniegiem ![]() Cytat:
Cytat:
chilli, pieprz( jak lubisz to też sól )oregano papryka słodka CO tam lubisz Ja wczoraj wszamałam z kethupem Zrób LECZO najprostsze co może być ![]() ja musze kupić fete light bo mam ochotę na mięsko z fetą a dzis zjem krewetki Mój TŻ ich nie znosi a ja nie moge bez nich żyć wrecz pasujemy do siebie idealnie Dzisiejsze śniadanko: pół wiejskiego rzodkiewka 2 jaja szynka papryka i kawa 2 Śniadanko; owsianka z suszonymi morelami jabłkiem i masłem orzechowym ![]() a tak pozatym Dziekuje że jesteśćie Co ja bym bez was zrobiła pewnie bym coś zjadła nie South Beach
|
|
|
#4707 | |
|
Zakorzenienie
|
hahaha
Cytat:
Ojjj jak mieszkałam jeszcze z mamą miałam ten sam problem z dietami Znam ten ból... ![]() Nie martw się kochana |
|
|
|
|
#4708 |
|
Wtajemniczenie
|
pochwalę się że dostałam się do testerek Term Line
|
#4709 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
ja wlasnie zjadlam sniadanko ale sie napchalam ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Dziewczyny w nocy mialam taki napad kaszlu, ze myslalam, ze zwymiotuje az tz sie obudzil (a zwykle ciezko) i sie pytal jak mi pomoc.Cytat:
spioszek ze mnie![]() A wkurzyl mnie swoimi dziwnymi tekstami, faceci to naprawde czasami nie mysla Cytat:
---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|||
|
|
|
#4710 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie bierz się za rodzenie na razie bo dieta pójdzie w.... las ![]() ![]() To samo.... Wiosno gdzie jesteś ??? ![]() Cytat:
Tylko keczupu nie mam... ![]() Jak myślicie ile keczupu takiego z cukrem mogę zjeść na dzień czy na tydzień ??? ![]() a jak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.

minimalne efekty... 
mam nadzieję, że wytrwam i osiągnę swój cel, czego i Wam życzę!
WTF ???

I żegnam zaraz, na zajęcia jadę. Będę po 12 

Nie lepiej zrobić własny? Jogurt naturalny + aromat waniliowy + laska wanilii + słodziło? Albo owocowy, zmiksowany z owocami? Toż to tysiąc razy lepsze będzie.
Mam problemy ze stałymi porami.

Co ja bym bez was zrobiła