|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony, kochanki- czyli zazdrośnice po raz 64!
Pokaż jaką fryzurkę wybrałaś i jaki kolorek?
|
#4742 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Naj, jestem pod wrażeniem Twojego samozaparcia i nie mogę się doczekać wyników. Capri, gratuluję. Ale Ci fajnie. Też bym pojechała gdzieś w fajne miejsce na trochę ![]() Magda, co to za humorki Wczoraj na kręglach było fajnie - nawet udało mi się ze dwa razy wygrać . A potem na treningu było jeszcze fajniej
|
|
|
|
#4743 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Iiii Nie Nawet Cię ostatnio tu wspomiała któraś! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przecież to w niczym nie przeszkadza ![]() A obrączki piękne, obie
|
|
#4744 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=czarnula4321;397154 08]
Co za sen? Co znowu narozrabiali? [QUOTE] Snu to nawet nie będę opowiadać, bo tż śmieje się, że znowu miałam niezłą bombę w skrócie i po dopowiedzeniach chodzi o ukuty paluch i o jakieś skurcze, poród??? Idę się schować ze swoimi snami ![]() ![]() ![]() Pracownicy nie potrafią potrzymać warunków umowy i robią co chcą...muszę zadzwonić do szefowej i pogadać o zmianie umów, bo tak dłużej być nie może... ja wiem, że ta praca to może nie luksu, ale trzeba się wywiązywać ze swoich obowiązków nawet w marnej pracy...
|
|
#4745 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem Napisałam Mu wczoraj sms-a z życzeniami miłego tygodnia, a On odpisał o pogodzie, że ma nadzieję, że nie będzie taka cały tydzień... Więc wymieniliśmy sms-y i tyle... ![]() Odpuszczam... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nigdy nie ścinałam się wg jakiejś wybranej fryzury Zawsze fryzjer ścinał mnie po swojemu, a dziś koleżanka fryzjerka po prostu odetnie mi zniszczone włosy - chyba że coś wymyśli ![]() A kolor mój ulubiony (od Carmi ![]() Tu masz paletę: http://powerlook.pl/product-pol-6048...NA-PALETA.html Mam wypłukany 5nw i zrobię taki sam, albo mocha 5m ![]() Mam nadzieję, że przez nadchodzącą @, na którą wciąż czekam ![]() Fajnie, że u Ciebie samopoczucie OK, cieszę się
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2013-03-12 o 08:51 |
|||
|
|
|
#4746 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- [QUOTE=margueri;39716062][QUOTE=czarnula4321;397154 08] Co za sen? Co znowu narozrabiali? Cytat:
Skoro nie wywiązują się i powtarza się to któryś tam raz to porozmawiałabym z szefostwem o pracownikach i o tym że się nie wywiązują z obowiązków czy nie wiem jak to tam szczegółowo wygląda. ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
|
|
#4747 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja po wczorajszym małym wypadku mam cały bok sino-fioletowy
|
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
A nie ma czegoś tam w umowie to jak najbardziej trzeba zadbać o to żeby się tam zmalazło.
|
#4749 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W umowie nie jest do końca sprecyzowane, dokładna informacja jest w innym dokumencie podpisywanym przez pracowników, ale widocznie to za mało...
|
|
|
#4750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Anti śliczne obrączki ja znów do pracy ja chcę już czwartek
|
||
|
|
|
#4751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam pierwszy okołoślubikowy koszmar
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2013-03-12 o 09:28 |
|
|
|
|
#4752 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dobry ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- podzielże się z nami
|
|||
|
|
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Magda to musiałaś mieć niezłego nerwa, że biegałaś 20 minut dłużej Chciałabym mieć Twoją kondycję ![]() Stefcia uwielbiam czytać Twoje radosne posty margueri no cóż, jeśli osoba faktycznie zasłużyła, to nie było innego wyjścia. Chociaż czasem ludzie robią coś nieświadomie i przez nieuwagę. Zostałam mianowana Żoną Roku Mimo chorobowego wstałam o 7, zrobiłam Tżtowi jajecznicę z chorizo, kawę, shake'a bananowego z masłem orzechowym i ugotowałam ryż do chilli con carne na lunch Jakby się którejś z Was nudziło to pomóżcie mi proszę wybrać jakieś ubrania w newlook (http://www.newlook.com/). Mam ten giftcard i zero pomysłu. Nic ciekawego nie wpada mi w oko, ale może któraś z Was dostrzeże jakąś perełkę. Może być cokolwiek: buty, kiecka, bluzka, spodnica, spodnie... |
|
|
|
#4754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Opowiadaj ![]() Magda Szkoda.... O pogodzie... Ale to bardzo zabawne ![]() Ej a ja chyba nie umiem pisać takich fajnych blogerskich wpisów tak jak Wy Chyba po prostu mam nudne życie
|
|
|
#4755 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ja też się czasem dziwię, że ona się aż tak zmienia, bo nie widzę tego na codzień. Dopiero jak na zdjęcia popatrzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kocham tego bąbla mojego, wstała jakoś przed 8 i się sama do 9 bawiła w pokoju i mnie nawet nie zawołała A ja sobie pospałam i się wyspałam ![]() Teraz muszę nas ogarnąć i chyba wezmę ją na salę zabaw, bo taka pogoda "piękna"....
|
|
#4756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mieliśmy do ślubu jechać tico dziadka ( ), a moja ciotka kilka dni przed ślubem woziła w nim śmierdzące śmieci![]() nooo i ten.... koniec ![]() nauczysz się
|
|
|
|
|
#4757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się dzisiaj śniło, że ja itż jesteśmy wampirami. Nie pamiętam o co chodziło, ale męczący był ten sen, bo się obudziłam. Potem mi się śniło, że mieliśmy mieszkanie umeblowane jak w przedszkolu i ciągle uciszałam tżta żeby mówił ciszej, bo dzieci obudzi....
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć podobno to i tak obciąża... Biorę tabletkę przeciwbólową przed każdym treningiem i później jak zaczyna działać, a ja się rozgrzeję to nie boli. A na początku zagryzam zęby dopóki boli Ale ide za tydzień do ortopedy, pokażę mu to kolano... Chyba wiązadło boczne, mam nadzieję, że jednak nie
|
|
#4759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bywało tak, że 2 dni pod rząd miałam koszmar ślubny (miałam już takich snów z 5 przez ostatnie 2 tygodnie) Nie wiem w ogóle o co chodzi Ale zawsze jest strasznie, beznadziejnie, jakaś gafa, coś się nie udaje i w ogóle nic nie jest tak jak powinno...Czy to coś znaczy? ![]() (oprócz tego, że za dużo myślę )Cytat:
I małe domowe przedszkole Zatrudnicie Karolę i wszyscy będą szczęśliwi ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Ale znalazłam ekstra wątek na szafie, gdzie dziewczyny wrzucają swoje foty metamorfoz, ile schudły... Kurde, aż odrzuca od słodyczy i zachęca do ćwiczeń Myślę, że jakby do pełni szczęścia brakowało mi z 15 kg to byłoby mi łatwiej się wziąć, a brakuje mi tylko z 6-7 kg i jakoś kurde nie mogę się zebrać, żeby wyłączyć słodycze... Jak to zrobić?!?!
|
|
|
#4760 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratuluję Żono Roku ![]() Cytat:
![]() Idź, idź. Zobacz co się dzieje. |
||
|
|
|
#4761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pokaż ten wątek ![]() chociaż mnie to już chyba nic nie zmotywuje ćwiczę raz/dwa razy na tydzień magda koniecznie idź do lekarza. to nie brzmi dobrze Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2013-03-12 o 10:13 |
|
|
|
|
#4762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://szafiarenka.pl/47/3547312/sch...pokaz,129.html To ostatnia strona, jest masa zdjęć. Niektóre metamorfozy są niesamowite Tylko jak rzucić słodycze...
|
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
jovi zrób na poczatek tak jak ja ze słodycze jesz w jeden wyznaczony dzien, wtedy zjesz mniej, bo jednorazowo nie jestes w stanie nadrobic całego tygodnia a coś tam slodkiego ci do brzucha wejdzie, trenerka na silowni mi tak poradziła... ;-) ale ja ogolnie malo slodyczy jem, wole konkrety
![]() wiec jak jesz dużo to stopniowo zmniejszaj, co drugi dzien, co trzeci i pozniej raz w tygodniu
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
niezłe te metamorfozy
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- http://img.szafa.pl/forum/1/foto_cac...f5_500x640.jpg jakbym tak wyglądała to bym chyba tylko nago chodziła |
|
|
|
#4766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech...---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- http://kwejk.pl/obrazek/836239/wszys...od,ciebie.html I następne motywacje
|
|
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
jovi, ale Ty masz problem tylko ze słodyczami czy z ćwiczeniami też?
|
|
|
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już ćwiczę dzień w dzień to jakoś idzie, tylko sobie muszę zmieniać ćwiczenia, bo szybko mnie nudzą, jeśli wciąż robię te same Ale słodycze to moja zmora
|
|
|
#4769 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
Ale za to ![]() ![]() :p arty:![]() ![]() :diab elek:---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
Ale smarowałaś czymś chociaż to kolano? Zakładałaś na niego jakieś opaski? Ja ostatnio miałam kontuzję i używałam kremu i przeszło choć też chwilę to trwało, a w między czasie też ćwiczyłam choć starałam się nie obciążać nóg.
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
luzik następnym razem będzie lepiej Antii pierwsze obrączki ![]() wczoraj mnie chłop wnerwił przed ćwiczeniami więc miałam takiego powera do ćwiczeń że mało co się zmęczyłam za to dziś wszystko mnie boli więc widać nie byłam jeszcze rozruszana tak jak powinnam w dodatku koleżanka znowu chora więc nie będzie jej w pracy - jednym słowem miodzio ![]() edit: oczywiście za wszystkie potrzebujące
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2013-03-12 o 11:44 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.

sama powiedz, czy to nie dziwne?

Napisałam Mu wczoraj sms-a z życzeniami miłego tygodnia, a On odpisał o pogodzie, że ma nadzieję, że nie będzie taka cały tydzień... Więc wymieniliśmy sms-y i tyle... 

Bywało tak, że 2 dni pod rząd miałam koszmar ślubny (miałam już takich snów z 5 przez ostatnie 2 tygodnie) Nie wiem w ogóle o co chodzi