|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
| Pokaż wyniki sondy: Ile flakonów masz w swojej kolekcji? | |||
| 1-10 |
|
463 | 64,85% |
| 11-20 |
|
162 | 22,69% |
| 21-30 |
|
41 | 5,74% |
| więcej niż 30 |
|
48 | 6,72% |
| Głosujący: 714. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
BAN stały
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część III
ja przy waszych kolekcjach wymiękam! moja nawe do kostek nie sięga wam! ale ja na każda wodę długo oszczędzam! to są moje zdobycze z ostatniego czasu, bo właśnie zaczynam przygodę z wodami! ale wolę takie jak podróby!!
Narazie posiadam te ze"średniej półki" -Naomi Campbell 30 ml edp -Naomi Campbell 50 ml edt -Naomi Campbell Naomagic 100 ml edt -Mexx Pure Life 60 ml edt -E.Arden Sunflower 30 ml edt Mam nadzieję że dorobię się kochanej Lolitki edp 100 ml bo teraz na nią zbieram
|
|
|
|
#842 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny za miłe słowa
Prócz tego co na zdjęciach mam jeszcze kilka innych zapachów ,ale jakoś mi się to nie wkomponowało w ,,krajobraz'' ![]() Co do pytań: Eiri - to czerwone cudo to Eternity Love ,marzę również o Rose Blush ![]() Maja79 - uwielbiam mieć zestawy,najlepiej jedna mniejsza i jedna większa flaszka jak np w przypadku Burberry London czy Envy Me 2 (jedna buteleczka do torebki ,druga do gablotki hehe ) ,te zapachy ,które mam podwójne lub potrójne ,a nawet większe ilości to moi ulubieńcy ![]() P.S - jedzie do mnie kolejny Ralph Hot od Daigee ![]() Olik04 - Vera Wang upolowałam na Allegro Tymena - te smukłe fioleczki to Amen Thierrego Muglera w wersji 3X15ml
|
|
|
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#844 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#845 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#846 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ten sprzedawca faktycznie był zdeterminowany, za pierwszym razem dał KT 150zł, nie sprzedał, to drugą aukcję wystawił z KT 180zł I znów nie sprzedał
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
Nevado, gratulacje bogactwa kolekcji i efektownych zdjęć
|
|
|
|
#848 |
|
Zadomowienie
|
Nevado, przepiękna kolekcja
|
|
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Nevado przecudna kolekcja
).Powiedz mi proszę jak pachnie Princess Very Wang i skąd ją wytrzasnęłaś
|
|
|
|
#852 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
Nevado87
zaniemówiłam...,... jestem pod takim wrażeniem, że aż oczy od patrzenia bolą, szczególnie kolekcja fioletowo-niebieska przypadła mi do gustu, ach! te Alieny. No czuję się... wyalienowana Ale szczerze gratuluję xyzgirl86...to dopiero początki, zawsze od czegoś trzeba zacząć nie zdążysz się obejrzeć za siebie jak Twoja kolekcja nabierze rozpędu A słoneczniki są urocze
|
|
|
|
#854 |
|
Zadomowienie
|
Nevada- (Twój nick czasem mylę z Nebraską
) widzę, ze dbasz o to by Twoje flakony nie czuły się samotne i adoptujesz im braci i siostry Złowieszczo wyglądają te Alieny na różnych poziomach- co najmniej tak można sobie wyobrazić koniec świata![]() xyzgirl- do czego to doszło. 5 pięknych flakonów, a sugerują Ci, ze miłe złego początki i że teraz to kolekcja zacznie Ci rosnąć Ja Ci mówięprzestań nas czytać póki jeszcze można. Potem będzie za późno...![]()
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
Nevado odebralo mi mowe.Kolekcja zapierajaca dech w piersiach
Mam pytanie co mozesz napisac o zapachu Hanae Mori i Very Wang ( mam niestety tylko eliksir w ampulkach-kropelkach). Najbardziej interesuje mnie HM.Pozdrawiam
|
|
#856 | |
|
Zakorzenienie
|
Nevado cudowna kolekcja. widze,że również niektóre zapachy chomikujesz
zazdraszcam kolekcji EdMa tak na marginesie- kiedy Ty to wszystko zużyjesz? Cytat:
. bardzo podoba mi się Twoja kolekcja
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
Nevado, cóż ja powiem...
widzę, że lubisz robić zapasy ![]() xyzgirl86 - nie wielkość się liczy ( ) ale to, że się ma zapachy, które się kocha gratuluję kolekcji |
|
|
|
#859 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojej dziewczyny, ale marcie kolekcje
.Zagladam tu po raz pierwszy i dech mi zapiera . Ja nie potrafie miec wiecej niz 3 perfumy, a i tak mam problem na ktora sie zdecydowac dziennie, bo lubie wszystkie . Przy takim wyborze oszalalabym, nie zartuje ... a moze mi sie tylko wydaje.
|
|
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Spadłam z krzesła...
Te klony to wynik wielkiej miłości czy przezorności? Cytat:
|
|
|
|
|
#861 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nevado, fantastyczna kolekcja!
|
#862 |
|
Rozeznanie
|
Nevado, jestem pod ogromnym wrazeniem
|
|
|
|
#863 |
|
Wtajemniczenie
|
Na początek
![]() ![]() Teraz odpowiedzi na pytania :Burn-it-up i neonka28 - Vera Wang pachnie bardzo przyjemie kojarzy mi sie z orzechowymi wafelkami z jakims kremem dodatkowo ,zapach jednak nie jest natarczywy,bardziej subtelny i delikatny.Jeśli ktoś lubi słodkości to na pewno się spodoba (wyczuwam również nutę czekolady).Hanae Mori - przepiękny zapach,pachnie identycznie jak ciasteczka maślane kupowane w sklepie spożywczym ,takie podłużne,ktore można kupić z nadzieniem z marmolady lub bez nadzienia ,mam nadzieję ,że wiecie o które mi się rozchodzi ![]() Jednakże jakby się bardziej wczuć w zapach to można wyczuć jakieś kwiatki ,aczkolwiek wrażenie ogólne to właśnie ciasteczka maślane Jakby co to możemy się powymieniać próbkami agaa13 - kiedy ja to zużyję? hmm chyba nigdy ![]() kropka75 - jest to wynik zarówno miłości (w przypadku Aliena ,Flowerbomba ,Miss Dior Cherie ,Burberry London) i przezorności - kiedyś wkońcu nawet z allegro znikną perełki takie jak Gloria czy Hot Ralph ... Po za tym lubię cieszyć oko rodzinkami ,mam duszę kolekcjonera ![]() Serdeczne pozdrowienia |
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Navado, ja też zbieram szczękę z podłogi. Jaka cudowna, prześliczna kolekcja!!! Ogromnie mi się podoba
![]() Xyzgirl, Twój zbiorek jest również wyśmienity i śliczny. Gratuluję serdecznie i trzymaj tak dalej ![]() ![]()
|
|
|
|
#865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Dziękuję za opis Princess(narobiłaś mi na nie apetytu )
|
|
|
|
|
#866 |
|
Wtajemniczenie
|
Nevada no musze przyznac ze twoja kolekcja poruszyla by chyba nawet skamienialego Sfinksa
![]() Ale do rzeczy, widze u ciebie zbior Ralph hot. Czy ten zapach warty jest rzeczywiscie grzechu? Bo u mnie w perfumerii stoi niechciany ale nie ma testera. Juz chodze chyba miesiac kolo tego i nie wiem brac czy nie? Jaki to jest zapach? |
|
|
|
#867 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Dla mnie nie wart - mam próbkę. Mogę Ci podesłać. Jak na mój gust zdecydowanie przesłodzony (choć słodziaki mi sie podobają) - ale to moje indywidualne zdanie. Acha, i żadnej kawy w nim nie czuję... Tym się chyba najbardziej zawiodłam.Pewną nutą przypomina mi Premier Figuier L'Artisana - coś co tam miałam za figę tu występuje w roli głównej. Niestety nie mogę z tym składnikiem wytrzymać dłużej.
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nevada ...... O maj gaaadddd!!!!!!!! Zakrztusiłam się z wrażenia. Kolekcja baardzo imponujaca .... jest czego pozazdrościć ![]() GRATULUJĘ !!!! |
|
|
|
|
#870 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pięknie wiruje tworząc mgiełkę zapachu wokół osoby ,która go na siebie ,,włożyła''... po za tym jest niespotykany ,zapach jedyny w swoim rodzaju... Moim zdaniem niektóre zapachy powinno się testować psikając się nimi ,a nie wwąchiwać się w nadgarstek po teście w perfumerii ,to jest właśnie jeden z takich zapachów ,aczkolwiek ja czasem tak sobie siedzę i wdycham zapach z korka ![]() Chętnie przygarnęłabym jeszcze jeden flakonik także jak nie będziesz chciała i gdzieś znalazłaś w dobrej cenie to proszę napisz ![]() Serdecznie jeszcze raz dziękuję dziewczynom za słowa uznania |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

,a sprzedawca niechciał zejść z ceny - napisał mi ,że nawet za 200zł sprzedałby ten zapach dlatego podziękowałam
I znów nie sprzedał 

Ale szczerze gratuluję