|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVIII + przeogromna dawka plotek!
Jeżu kochaniutki, Dziewczyny... Ależ Wy produkujecie tych postów... Podczytuję pi razy oko, ale nie daję rady Was ogarnąć
![]() A propos nieogarniania- zna ktoś? Mój życiowy hymn ![]() Śniegusku, absolutnie cudowna? Oesu ![]() Dziękuję ![]() Pilarku, my to siebie warte ![]() Jedna i druga sobie do łba przemówić nic nie da ![]() Viv, zapomniałam zrobić po zabiegu zdjęcia... Ale wyglądało to jak totalne ogryzki ścięte na -2 i każdy w lekko innym kształcie pomalowane bezbarwnym lakierem ![]() Jutro robię sobie po raz pierwszy tym moim zestawem. Mam zdjęcie sprzed 3 tygodni. Po 3 zabiegu pokażę Wam zdjęcia przed/po- jeśli chcecie ![]() A Ty tego INM szybciutko wypaćkałaś ![]() Ja swój mam od jakichś 9 miesięcy- jeszcze mi pół butelki zostało... Zła, śliczne kwiotki ![]() Ja nie mam ręki do żywych stworzeń. A mąż żyje tylko dlatego, że ma dużo instynktu samozachowawczego ![]() A tak serio- ja nawet kaktusy ususzyłam kiedyś... ![]() Alik, ale głupoty opowiadasz ![]() Ja tam uwielbiam Twoje pazurki! Anula, ja też lubię się pocieszać zakupami. Kiedyś, jak jeszcze miałam Rossa w bloku, to tych lakierów w każdym tygodniu przybywało... Teraz już trochę przystopowałam, bo mam od groma dziewic, a nie lubię malować, kiedy pazurki są w kiepskiej kondycji... Ale za to teraz szaleję po sklepach internetowych kupując kosmetyki pielęgnacyjne, kolorówkę, pędzle... ![]() Widziałam, że znów się pojawiają problemy z Evelinką... Ja też się dopiero po dłuższym czasie zorientowałam, że te moje krwiaczki pod płytką to nie wina uderzenia czy słabych paznokci a Evelinki właśnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#752 | ||
Oby do wiosny
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVIII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#753 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() True! Wczoraj tak wyglądałam. Wskazujący odleciał przy samym mięsie ![]() Ba! Nawet kawałek z mięsem ![]() Z miniaturki nie mogłam rozgryźć jak zrobiłaś zdjęcie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Raczkowanie
|
Ameljja masz racje. mysle ze wynika to z tego ze naprawde malo pije.czasem to tylko filizanka kawy na dzien. nic poza tym. probowalam sie zmuszac, woda soki herbaty. ale po prostu nie odczuwam pragnienia. na skore nakladam kremy i oliwki wiec nie widac przesuszenia. dzis zrobie porzadny manicure. Nie majac dostepu do polskich kosmetykow, zaopatrzylam sie wlasnie w taka odzywke. Z ekstraktem z alg. zobaczymy jak sie bedzie sprawowala.
Ktoras pisala o piaskowych lakierach. Chodzi o te?
#755 | |
Zakorzenienie
|
Witanko4 all
Cytat:
![]() Dziewczyny jeśli któraś jest chętna to może złożymy jedno zamówienie - tańsza wysyłka będzie ![]()
![]() Edytowane przez agaszak Czas edycji: 2013-03-12 o 08:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
Tak |
|
![]() ![]() |
![]() |
#757 | |||
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co wejdę to Wy uciekacie buuuuuu
![]() Edytowane przez agaszak Czas edycji: 2013-03-12 o 09:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#759 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Do ok, ok, jesteś dobra ![]() Ok, co za dużo to niezdrowo ![]() Sama się musiałam kopnąć, bo nikt nie chciał... ![]() Cytat:
![]() Auć... Dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Aaa powiem Ci że te ciemniejsze mi się bardziej podobały... Nie gniewaj się ![]() Cytat:
![]() Ania no, jaka różnica czy ktoś ma lakiery, znaczki, czy etykiety z butelek piwa w swojej kolekcji? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko nawilżenia im trzeba dużo. O jejku, mój mózg po nieprzespanej nocce nie zatrybił i patrząc na miniaturkę nie mogłam ogarnąć czemu ten paznokieć rośnie w takim dziwnym miejscu... ![]() ![]() A to moje, moje, wszystko moje ![]() Trzy Hansenki i jeden Classisc capnięty za trzy z groszami na stoisku GR ![]() No... to mam aktualnie 11 i pół dziewicy ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#760 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mi się znudzić nie chcą ![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#761 | |
Konto usunięte
|
Jak babcię kocham, jeśli wiosna zaraz nie przyjdzie to wykopię sobie norkę i się tam zagrzebię do maja
![]() Cytat:
![]() Nie nie... to ja przyszłam i dlatego wszystkie pouciekały ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#762 |
Konto usunięte
|
Dziś fryzjer
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#763 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() też bym chciała tak umieć ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3971752 4] Ja to ją w ogóle o brak rozumu podejrzewałam... ale co ja tam wiem? ![]() Auć... [/quote] nie dziwię sie... i auć było straszne. ![]() Cytat:
![]() tym bardziej, że drażnią mnie moje czubki, ciągle się łamią ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#764 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Chciałabym ewentualnie mieć takie ostre czubeczki jak Viv... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3971806 8]Jak babcię kocham, jeśli wiosna zaraz nie przyjdzie to wykopię sobie norkę i się tam zagrzebię do maja ![]() [/QUOTE] To wykop i dla mnie ![]() Przechodzę na tynk ze ścian.... Tego mam w brud (sic!) dosłownie..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#767 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no maluję czasem więcej niż jednym. Cytat:
Cytat:
No ale bolały Cię, czy tylko miałaś krwiaczki? [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3971752 4] ![]() Ania no, jaka różnica czy ktoś ma lakiery, znaczki, czy etykiety z butelek piwa w swojej kolekcji? A to moje, moje, wszystko moje ![]() Trzy Hansenki i jeden Classisc capnięty za trzy z groszami na stoisku GR ![]() No... to mam aktualnie 11 i pół dziewicy ![]() ![]() ![]() Wiesz, ja ogólnie też mam takie podejście, ale ostatnio właśnie stwierdziłam, że to bardziej idzie w kierunku zbieractwa a nie hobby i to mnie zdołowało no. Chciałabym móc bardziej na bieżąco wykorzystywać to co mam ![]() widzisz, np Miał napisała że jak dojdzie do 10 dziewic to ban sobie nakłada ![]() zakupy super ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3971854 2]Ależ proszę: KLIK.
Współczuję...[/QUOTE] Dzięki.... <wciska się głęboko i zagrzebuje w trawie> Dzięki. W zasadzie powinnam z cieni zrezygnować. Ale coś się od życia należy |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Strażnik Wizażu
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;39718121]Dziś fryzjer
![]() ![]() Czemu aż tyle? ![]() A wiecie o czym ja ostatnio myślę? Żeby oddać swoje włosy na perukę...tylko muszą jeszcze sporo podrosnąć, ale jeśli spełnią wszystkie warunki to zrobię to bez wahania. Chciałabym. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Chciałam zamknąć za sobą drzwi w samochodzie i mi się z ręki wyslizgnęły :/ [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3971752 4]A to moje, moje, wszystko moje ![]() Trzy Hansenki i jeden Classisc capnięty za trzy z groszami na stoisku GR ![]() [/QUOTE] Wszystkie są ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Zakorzenienie
|
Ten ni ma
![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3971752 4] A to moje, moje, wszystko moje ![]() Trzy Hansenki i jeden Classisc capnięty za trzy z groszami na stoisku GR ![]() No... to mam aktualnie 11 i pół dziewicy ![]() ![]() ![]() OOOoochcę ten zielony, ten fiolecik ....właściwie wszystkie chcę ![]()
![]() |
#772 | |
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3971839 3]Ja też tak mam... nie czuję się dobrze w moich migdałkach aktualnie. Wydają mi się krzywe, krzywo umiejscowiony czubek... a nie są, tylko jak się palce w stawach zginają to się zmienia kąt ustawienia palca i tak wychodzi potem dziwnie... Ale kombinuję...
![]() ![]() Chciałabym ewentualnie mieć takie ostre czubeczki jak Viv... ![]() ![]() mi dzisiaj jakoś napuchły palce i już marudzę. a jak się wkurzę na te migdałki to na pewno je na kwadraty spiłuję. w ogóle jakieś takie te paznokcie są łe, krótkie i wydaje mi się, że nie pasują mi do dłoni... tak, maruda dej ! Cytat:
![]() a ja na essie właśnie się czaję od jakiegoś czasu i pewnie coś capnę niedługo. te są na przykład sliczne: klik klik |
|
![]() ![]() |
![]() |
#773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
Oby do wiosny
|
Ten 1 Misi się spodoba
|
![]() ![]() |
![]() |
#775 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#776 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;39719211]Eee tam,mi włosy szybko rosną a ja ich nie lubie ![]() ![]() No to może też oddasz swoje włosy na perukę? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#777 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Albo znajdź sobie jakiś kosztowny wydatek... tylko uważaj bo to wpadka z deszczu pod rynnę... ja z wydawania kroci na rośliny (bo mi miejsca w domu zabrakło i trochę czasu na zajmowanie się nimi) przerzuciłam się na lakiery... na razie nie szukam innych tematów zastępczych, ale już się boję coby to było ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Oby do wiosny
|
Ktoś mi mówił, że kilka lat temu dostał tyle co za wizytę u fryzjera.
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3971929 6] Ja mam to samo właściwie. Sobie trochę poszaleję, bo zwrot podatku... A zaraz nakładam ban na zakupy... ale też bez przesady, takie małe przyjemności są nam potrzebne i jeśli kilka cieni ma mi poprawić nastrój, to czemu nie? Nawet te parę minut radochy przy otwieraniu paczki to dużo, a śmiech to zdrowie ![]() ![]() [/QUOTE] No u mnie to juz zapomniałam, ze był zwrot. Na szkołę poszło.... ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Ja na razie nie szuka. Jestem zadowolona z tej co mam |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
ja szczerze mówiąc zadowolona najbardziej z diamentowej eveline byłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.