|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII
hejka!
![]() wpadlam sie przywitac i posiedziec z wami z godzinke bo pozniej musze leciec do lekarza ![]() dziewczyny co myslicie o neonowych trendach tej wiosny? bylam w weekend na shoppingu z tz i przerazilo mnie to, ze kazda sieciowka ma jakies neonowe, zarowiaste rzeczy ![]() ![]() podobaja wam sie neony? z czym to nosic? ![]() ![]() no i jeszcze romansik do dziewczyn "stołujących" sie w tally weijl... jak tam jest z rozmiarowka bo jak bylam to prawie wszystko bylo 34-36 i nie wiem czy to koncowka serii czy tam ciezko o rozmiar 38 np spodenek dzinsowych? ![]() jakie rozmiary nosicie z tally- gor- bluzek/ koszul i dolow- spodnie, spodniczki, spodenki? przy okazji na jakie wzrost i wage taki rozmiar nosicie jesli nie tajemnica? ![]() ![]() ![]() ![]() info od was sporo by mi ulatwilo jak to z waszymi rozmiarami w tej sieci... ![]()
#1142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie nie ma tally ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
w Brukselii
![]() bunny ja nosze 36 praktycznie z kazdego sklepu.
![]() |
#1144 | |
Zakorzenienie
|
hej!
![]() Cytat:
![]() wiecie wczoraj tak zmarzłam jak szłam, że czułam ,że coś mnie bierze i musiałam się położyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
A co do neonów jestem za, sama się czaję na neonowe, różowe balerinki tej wiosny
![]() ![]() Wg. mnie neony można fajnie łączyć z czarnym i białym kolorem- np. bluzka w biało-czarne paski i do tego jakiś limonkowy/pomarańczowy/koralowy żakiecik i jakiś fajny naszyjnik ![]() A propos ciuchów- przyszedł właśnie kurier z bluzkami, są super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
cas pusc mi prosze pw ze swoimi wymiarami ![]() bo ja dostaje juz szalu ![]() chinszczyzna 28-29 doły, spodniczka z tally od agatki M, reszta miniowek jakie mam to najczesciej l czyli 40???? ![]() bluzek koszulowych nie mam wiec nie wiem jaki rozmiar ![]() wszelkie bluzki na ramiaczka, swetry to nosze uniwersalny albo s/m wiec badz tu madry czlowieku ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
mi sie podobaja pasiaki bialo -czarne np z nowej kolekcji Mango a neony jako dodatek np w postaci marynarki czy butow , torebki.
![]() |
#1148 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z podstawówki jeszcze miałaś ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja wręcz przeciwnie- uwielbiam biel ![]() ![]() Zobacz jak Doda fajnie wygląda KLIK albo jeszcze takie zestawienia: KLIK , KLIK , KLIK , KLIK ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
bunny
wzrost165 waga 50 biust 89 talia 70 biodra 88 but 36/37 koszulki , bluzki sweterki nosze" s" czasami "m "bo na biuscie za ciasno ![]() spodenki spodnice "s" czyli rozmia 36 34 za male , za ciasne dla mnie.
![]() |
#1151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zreszta, dalej mam kilka bluzek z gimnazjum, tych najukochanszych ![]() moim problemem jest to ze kupuje duzo ubran, butow ale ich wcale nie niszcze ![]() ![]() ![]() ![]() sweterki mimo stazu 5-7 lat nie mialy nawet jednego mecha ![]() w wiekszosci rzeczy jakby dorobic metki to mozna byloby sprzedac jako nowki ![]() ze szkoda... ze moze jeszcze zaloze. ale nowa komoda zmotywowala mnie ze trzeba zrobic porzadki. i tak sie do niej nie zmiescilam ![]() samych gaci tz mi naliczyl ponad 130 par ![]() ![]() nawet nie wiem kiedy to sie nachomikowalo... ![]() wiec zawzielam sie i postanowilam wyrzucac to co mniej mi sie podoba, z czego juz wyroslam "stylowo" itp. miniowek oddalam mojej e. chyba ze 20 ![]() ![]() ![]() ale bucikow dalej mam kolo 30 par ![]() ![]() ![]() koszmar ![]() bokserki neonowe mi sie podobaja chyba najbardziej z neonowych rzeczy ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1152 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
161 (jestem ciut nizsza) 52kg biust 83(mniejszy niz ty wiec gora pewnie s jak nic) talia 68-69? biodra ale tu gdzie kosci biodrowe? czy tyle masz w pupie- na wys. posladkow? bo ja mam niski pas jak do biodrowek tu gdzie kosci 82, a w tylku 89 na dzien dzisiejszy (stracilam po szpitalu i dochodze do siebie cos slabo idzie...) i w dzinsy s-36 z targu z lat liceum juz nie wchodze ![]() ![]() ![]() buty 36/37 Cytat:
![]() doda jest w pastelu brzoskwinka chyba nie w neonie ![]() buciki fajne, ale ja sie wszelkich szpic-czubkow wlasnie wyzbylam ![]() spodniczki dla mnie nie, nie uznaje ciuchow do pasa wole biodrowki... ale neonowa mini kto wie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- i ja mam generalnie problem ilosciowy ![]() tzn nie mam takiej orientacji kiedy ilosc danych ciuchow to juz przesada, kiedy minimum, kiedy dobra ilosc... np. czy 5 kompletow dresow tylko "po domu" to juz duzo czy malo? dla mnie ok, dla tz za duzo... czy np 50 bluzeczek na ramiaczka, letnich to duzo? czy 10 par spodni dzinsowych to duzo czy malo? czy 20 sukienek to duzo czy malo- takich codziennych bawelna itp.? czy 20 sweterkow tylko rozpinanych cieniutkich kaszmir to duzo? czy 3 plaszczyki wiosenne to duzo? plus 2 eco skorki? ![]() z tym mam problem wiec chomikuje, bo nowe, niezniszczone niech lezy i czeka ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1153 | |||||
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() nie szkodzi, widzisz ze ja wpadam i wypadam bo ciągle coś tam ![]() Cytat:
![]() a co do miseczek to ja tak porobiłam sie ze smyczką kiedyś ![]() ![]() ![]() a co do farbowania, wczoraj zrobiłam nutrissem 111+ z wodą 12% i wyszło fajnie trzymałam 45minut i złapał smerf ale nie tak bardzo jak wcześniej mysle ze przy niej wytrwam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
A no i brawa za porządki w szafie, Bunny
![]() ![]() ![]() Swoją drogą- miałam ostatnio już parę mm odrostów, i położyłam tego garniera z wodą 4-4,5% i co dziwnie! Odrosty też chwyciło na taki kolor jak resztę ![]() ![]() Caskada to samo pisałam powyżej- bluzka w paski i neonowy żakiecik/marynarka ![]() W załącznikach moje bluzeczkii ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do spodni z tally to ja mam 169, 83 w biodrach i noszę Ski, z góry tak samo, chyba że chcę luźniejsze to M.
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
Powaliło się coś z cytowaniem..... jak zwykle
![]() Nie rozumiem, co dziewczyny widzą w tych biało-czarnych pasiakach. Kojarzą mi się z ubraniem obozowym, poza tym były modne w latach 90-tych ![]() Neony też już były ![]() ![]() Bunny kurtek wiosennych mam 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ciuchów nigdy za wiele, taka prawda ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Wtajemniczenie
|
Ja średnio co kilka miesięcy robie przegląd szafy bo...mam tylko szafę i 2 pólki na ciuchy plus szafe na buty/kurtki i chcąc dokupić robię porządki, wystawiam na all, oddaje sis lub mamie, oddaję na akcje charytatywne na psy...
teraz mam neonowe nowe pomarańczowe szpilki do sprzedania...kupiłam na all rozmiar 39 a to jak nic 39/40, próbowałam z watą w środku chodzić ale się nia da ![]() ![]() Bunny Ty to dużo masz, ale jakbym policzyła to bym niewiele mniej miała ![]() ![]() Neony podobaja mi się, ale nie kupuję dużo tzn tylko jakaś jedna/dwie koszulki bo zaraz wyjda z mody i będę musiała wyrzucać ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Potrzebuję jakieś kolorowe topy bez rękawów. Możecie polecić jakieś dobre firmy? Żeby się nie skręcily i nie powyciagaly po praniu?
![]()
![]() |
#1160 |
Zadomowienie
|
Coś dla wszystkich blond maniaczek
![]() http://www.youtube.com/watch?v=4oMJpzivczc
#1161 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() z zakupow wiosna- lato mam w planie- neonowa bluzke- bokserka? na ramiaczka? jak bedzie ładna... dzinsowe spodenki- najlepiej jakies ze strzepieniami, przetarciami... bokserke jakby z koronki- w tally ładna widzialam ![]() i to tyle na caly sezon ![]() twoje bluzeczki ładne, ale takie klasycznie- zwykle no a pasiakow nie lubie. Cytat:
![]() ![]() ja takiego sprzatania szafy wstyd sie przyznac nie robilam od 6 lat... ![]()
![]() |
#1162 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale ogólnie ciuchów takich nie lubię, nie moja bajka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() stanikow tych dobrej klasy kolo 20 ![]() ![]() wlasnie ja sie boje kupowac ciuchy typowo modne na dany sezon ![]() np nie mialam nic miętowego nigdy ![]() ![]() albo beżowe/nude... tez nie mam ani jednej rzeczy ![]()
![]() |
#1165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A bluzki zwykłe, bo chciałam mieć takie na codzień, do wszystkiego. Do tej w paski znalazłam już naszyjnik, jeszcze teraz tylko marynarkę muszę gdzieś znaleźć i voila ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2013-03-12 o 12:38 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1169 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
czyli ja tez bym miala chyba s w takim razie... to te legginsy z tally to po prostu gumowane dzinsy tak? a nie legginsy w tym znaczeniu ze getry?
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
Ex co kto lubi
![]() ![]() ![]() ![]() U mnie króluje czarny- najwięcej rzeczy w tym kolorze mam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czaję się jeszcze na taki łososiowy sweterek z Re ![]() ![]() ![]() tyle potrzeb, a kasy mało ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.