|
|
#4381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
Cytat:
![]() Ewuś ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- to coś dla małża mła
|
|
|
|
|
#4382 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
to mało strasznie, no ale zawsze jakiś tam urlop wracaliśmy po południu dopiero, stąd moja późne pojawianie się, rozkład lotów był łaskawy i wczoraj mieliśmy jeszcze ponad 0,5 dnia słońca ![]() Cytat:
aż się boję co zastanę w pracy ![]() Cytat:
wiem ze depresja będzie, już ją czuję spać nie mogłam aż od tego wszystkiego
|
|||||
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł gnidusie z TWA
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
Fitam!
(czy z racji wieku/stazu etc. to ja nadal jestem gnida czy juz może ewaluowałam na wszę?) Przeleciałam Was ale przyznam się ze ciut niedbale ![]() Mursz: Konie piękne (dzieki! przypomniałaś mi jak bardzo lubiłam kiedyś jeździć ze az postanowiłam zapisać didkę na konie),Red: Jak chcesz to mogę wrzucić fotki z reala sleeków: Au Naturel, So Specjal i NYX Cat Walk. I polecam pędzel Hakuro H79 (kopia maca 217) i jakiś pędzel do kreski i te 2 wystarcza do zrobienia całego oka. A i dziś jest w Rozmowach w toku "Moj facet się nie myje" Ewuś: witaj Flo: Ooo pierwszy raz widzę solarium "nietrumienne". Ale rozrywkowa niedziela była Wiecie co? jestem chyba niechcący na czasie. Otworzyłam dziś szafkę w celu wyjęcia nowego szamponu a tam co? Zerkają na mnie BingoSpa (na swoja kolej czeka: maska do włosów algowa, olej migdałowy i z kiełków pszenicy, maska błotna do twarzy i 2 sole z MM). Macham wam dziś z nad kanapki z jajem, kawy i włosia w oleju.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2013-03-12 o 08:44 |
|
|
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeczytałam,że machasz znad kawy z włosem, co przy naszym zmoherzonym alzheimerze nawet mnie nie dziwi, gdyż ponieważ albowiem ja aktualnie macham znad kawy z łyżeczką soli i mlekiem
|
|
#4386 | |
|
Wtajemniczenie
|
Doczytałam nocne posty.
Na porost włosów nieźle sprawdzał mi Wax, ale chyba soku z pokrzywy nic nie przebije (ale takiego świeżo wyciśniętego nie testowałam ).Witam pourlopową Ewuś ![]() Cytat:
![]() A jeśli mam f-b, to mogę jeszcze coś obejrzeć z rysunków? ![]() Na f-b jestem pod forumowym nickiem, jakby co ![]() I zbieram się powoli do pracy, na razie nad owsianką i kawą siedzę (z czarnym kothem na kolanach. Mruczy |
|
|
|
|
#4387 |
|
Piers do przodu
|
chyba mnie jakieś przesilenie bierze, bo normalnie padam na pysk
|
#4388 | |||||
|
Panaroja
|
![]() Cytat:
![]() a to spoko , uff , to go też moge polubić ![]() eee , to żadna różnica , no może bardziej wrzeszczo a f treści jakaś różnica jest ?Cytat:
Cytat:
jeszcze we warcaby można grać .Miałam kiedys taką grę pt Awantury Arabskie , dziś pewnie byłaby to nazwa niepoprawna politycznie , gdzie docierając ze startu do mety po drodze trafiało sie na mnóstwo przeszkód powodujących albo sie cafnięcie albo przyspieszenie i masa radochy przy tym była Na teraźniejszych się nie snam ja tez nie ma Fb ![]() gnidy machać mie mogo bo nie majo ronczek ![]() znowu śniek pada , chyba powoli zaczynam miec dość zimy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#4389 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja młodzież się tym jara no ale On ma 20 lat dopiero, widać za mało widział w życiu A Smile czy jakoś tak? Biedaku Cytat:
![]() Yyyyy Cytat:
![]() Czuć było ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
Bo my stare mochery hihi ![]() Dzie Wy ludziska mieszkacie ![]() Tfu tfu zeby do mnie nie przylazło
|
|
#4390 | |
|
Nindżopesz
|
Nie łam się, sporo ostatnich to spam
![]() Cytat:
A co do pędzli waham się czy brać jeden a dobry ale droższy Hakuro właśnie i essence do eyelinera do precyzyjnej roboty http://allegro.pl/show_item.php?item=3076078337 czy trzy essence (elf mi na innym wątku odradzili): http://allegro.pl/show_item.php?item=3076078337 http://allegro.pl/essence-pedzel-do-...064446951.html (ten jest chwalony na KWC) http://allegro.pl/essence-eyeshadow-...083685710.html 2. |
|
|
|
|
#4391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zasadniczo w zapędzie porannego testa włosa to i mogłam zrobić go w kawie E tam alzheimer ja to jeszcze mam na dodatek parkinsona nawet jak mam poł kubka kawy to potrafię to jakoś rozlać na podłogę.Kawa z sola? Znaczy sie wyrównujesz elektrolity w organizmie Cytat:
prawdopodobnie za mało bo nie widziałam rezultatów.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2013-03-12 o 09:37 |
||
|
|
|
#4392 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
? Cytat:
kawa po tybetańsku ![]() Cytat:
jakto gdzie tak gdzie kurna ciągle ziiima ![]() Redzia - jakto też przed wojną pisali razem ![]() Stwierdziłam , że spożywanie środków włosopędnych do wewnątrz skutkuje również wzmocnieniem włosia na kończynach zwłaszcza Vitapil dawał oszałamiające efekty
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cz y pokrzywa też mi tak zrobi![]() A i przeoczyłam chyba Twoją odp jeśli ją fogle napisałaś odnośnie tego czy popijanie "soczku"z pokrzywy moze zaszkodzić?w sęsie czy może słabiej działać
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Red: a mam zrobić te fotki w porównaniu z jakimiś innymi cieniami?
mam pare brazów z inglota czy maca to jak znasz kolory to zrobie fotki przy nich bys miała "wieksze" polecie o odcieniu. A mam jeszcze jakies minerały z EDM ![]() Ad. Essence: ten pedzel do linera jest naprawde dobry, polecam ![]() kulka do cieniowania tez niezła natomiast nie wiem jak ten pedzel do zwykłych cieni ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
)Ad. 2 zauważyłam z tym ze nie na nogach, nie na ryncach i nie na głowie
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2013-03-12 o 09:54 |
|
|
|
|
#4396 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
2. Używaj czymprędzej ![]() Cytat:
![]() Prawda ![]() Obudziłam się i pierwsze co to poczułam smrodek ![]() Cytat:
i tego http://allegro.pl/essence-pedzel-do-...064446951.html a tego do brwi http://allegro.pl/show_item.php?item=3076078337 Dwa pierwsze z Hakuro ( w sumie większość mam z Hakuro) a ten skośny to jakiś no name . Cytat:
Obudziłam się rano i zaczęłam sie zastanawiać, jak mnie uczyli pisać na prawdę. No i wyszlo że też razem ![]() Kto używa/uzywał mydla Savon Noir? |
||||
|
|
|
#4397 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. a ten pędzel essence do linera nadaje się tylko do linera czy właśnie do precyzyjności na oku (na dole, załamanie, wewn. kącik)? Brać essence smokey + essence liner? Co gorsza sprzedawca od Hakuro H79 nie ma essence i na odwrót ![]() Ewentualnie waham się nad zestawem Hakuro H79 + precyzyjny H76. Sorry, że tak męcze, próbowałam rozkminiać to na blogach ale tam wszyscy mają macki ( ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
![]() Teraz jeszcze nad Maestro 420 r. 6 rozmyślam + essence smokey... |
||
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
1. ta da fotki gotowe
(przepraszam za niewyprasowana rękę bo nie lubie prasowania i nieogolona z lenistwa paleta do światła i słocze z światłem i pod światło 2. trochę ćwiczeń i nie powinno byc problemu, on jest płaski wiec szerokim bokiem tez da sie da nim pracować ![]() na pewno ten essence liner i rozcieraka polecam nie sa drogie a w miarę OK, (te essence sa do kupienia stacjonarnie wiec nie ma sensu płacić za przesył )znalazłam combo rozcieraka i linerowca z catrice (FOCIA) 3. rozumiem rozkminki i rozumiem MAC-a na blogu bo ma serio świetne niektóre pędzle ja sobie nie wyobrazam jak ja bym umiała funkcjonować bez 217.
|
#4399 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Dzięki ![]() Czyli mówisz coby darować sobie Hakuro na rzecz Essensce, nie kombinować i klikać ![]() Kupowałabym przez net bo ten sam sprzedawca ma paletkę i przesyłka wychodzi łączna, a same pędzle po 6 zeta więc chyba nawet taniej niż stacjonarnie. |
|
|
|
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam to z "helfy" http://www.helfy.pl/czarne-mydlo-pee...ace-savon-noir. Mam jeszcze czarne afrykańskie a CS i miałam czarne z LUSH (Dark Angel? i CoalFace) i lawendowej farmy z węglem. i jeszcze raz wrzycam fote tego pedzla catrice (sorry ze upierdzielony ale czeka własnie na mycie) bo tamten byl przykryty logiem wizazu.
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Afrykńskiego z CS mam jeszcze z połowę, jakoś go zmęczyć nie moge. Dark Angel mialam, fajne było Świetne było rosolkowe z EGM, ale się zamknęli ![]()
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-03-12 o 12:43 |
|
|
|
|
#4404 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
natomiast może pewnie nie zadziałać , jeżeli przyczyną wyłazu nie jest niedobór pokrzywy w organizmie znaczy jeżeli przyczyna jakas stricte chorobowa . Mnie robi dobrze , a najlepszy ponoć sok ze świeżej wcierany w skalp i pity . Znaczy nie wcierany w pity , tylko pity dogębnie znaczy nie formularze zjadać tylko pić soczek śfierzo wyciśnion ![]() Cytat:
w tybetańskiej powinno być zjełczałe masło z jaka ![]() 2.to też ciekawy efekt A może by się na łyso zgolić
||
|
|
|
#4405 |
|
Nindżopesz
|
Znowu przyspamuję: ma któraś doświadczenia z pędzlami Maestro konkretnie 497 i 420 rozmiar 6 lub 8? Zastanawiam się czy nie zainwestować raz a porządnie, 497 ma chyba najlepsze opinie w porównaniu do Hakuro i Essence
|
|
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
Joł,
Ewuś Pytanie: używałyście kiedyś nafty do włosów? Z czym ją nakładałyście? Tylko nie piszcie, że z jajcem i rycyną, bo nie chce mi się babrać.... No i ile jej używałyście? Mam pół butelki jakiejś nafty i pomyślałam, że mogłabym jej użyć, nie wiem tylko ile i z czym.... |
|
|
|
#4407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bralabym Hakuro, ewentualnie Essence. Cytat:
|
||
|
|
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4409 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4410 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
), sokiem aloesowym i miodem. Ilość jak się chlupło. Efekty mizerne. Ogólnie naftę trzeba trzymać na włosach max 20 min czy jakoś tak.Stazja, ech, czemu te wybory pędzlowe są tak trudne
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

No chyba, że posty są pousuwane....
to mało strasznie, no ale zawsze jakiś tam urlop 

chyba mnie jakieś przesilenie bierze, bo normalnie padam na pysk

znaczy jeżeli przyczyna jakas stricte chorobowa . Mnie robi dobrze , a najlepszy ponoć sok ze świeżej wcierany w skalp i pity . Znaczy nie wcierany w pity , tylko pity dogębnie znaczy nie formularze zjadać tylko pić soczek śfierzo wyciśnion