|
|
#4771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony, kochanki- czyli zazdrośnice po raz 64!
Cytat:
Ja też tak ![]()
|
|
#4772 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rozmawiałam z szefową póki co pozwoliła mi dopisać pewne uwagi umów a ja mam zrobić nowy regulamin, który będzie obiązywał w całej Polsce : ![]() ![]() ![]() Rzeczywiście zasługujesz na miano Żony Roku! ![]() Niestety znowu wczoraj jak ćwiczyłam na maszynie to rozjechały mi się nogi i spadając poleciałam na stół ![]() Chyba czas zjeść na ziemię a nie bujać w obłokach, bo naprawdę zrobię sobie krzywdę.... Cytat:
dzisiaj byłam z nią na spacerze, spodobało mi się i napisałam do B, że też chcę taką niunię a on do mnie "to bierzemy się do roboty" ![]() ![]() ![]() Cytat:
Za dużo myślisz o ślubie tak jak ja o dzieciach, ciąży potem mam koszmary z tym związane ![]() ![]() ![]() Cytat:
ja na razie ograniczyłam ilość... Dobra lecę szykować się do pracy
|
|
|
#4773 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja teraz jak pojade do Pl to masakra będzie z jedzenie mniami POLSKIE JEDZONKO
---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
Ja staram się zastepować słodycze owocami, też dobry sposób.
|
|
#4774 |
|
MBZ♥
|
dzień dobry
![]() Carmi w pełni zasłużyłaś na to miano za dużo mi się rzeczy podoba w tym sklepie![]() Magda ![]() Stef uwielbiam Cię czytac ![]() Oszek gdzie Ty się włóczysz ![]() Naj jestem pod wrażeniem ![]() Antii Capri ale masz fajnie z tym wyjazdem dacie radę, zobaczysz![]() Kasia mój Mąż to zodiakalny baran i nie mogłam lepiej trafić Jovi polecam zajśćw ciążę by ieć wstręt do słodyczy na palcach mogę policzyć ile razy się skusiłam![]() I chciałam powiedzieć, że składam zażalenie na wiosnę juz mam dość.A dziś żegnam mojego piecha na jakiś tydzień, albo dwa
|
|
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
No to naoglądałam się tych lachonów zapodaje Tiffany i steper już przygotowała wskakuje zaraz na niego lol.
No dobra nikt nie pyta więc sama napiszę M. dzwonił przedtem, miał coś tam podczas tej kolonoskopii usuwane i jest wszystko ok
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna, nie smarowałam (chyba tylko raz), bo nie lubię
Opaski też nie nosiłam, ale właśnie zastanawiam się, czy nie kupić takiej stabilizującej... Zobaczymy co mi ten lekarz powie...
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
czarna u nas latem w sumie tylko się je słodycze, moj tż jest fanem owoców i warzyw, raz w tygodniu cos fajnego lekkiego upiekę to wtedy jemy, tak to kupjemy tylko truskawki, czeresnie, malinki, jagody, nektarynki itd itd
na obiad miesko chude albo ryba i same warzywa, a tak caly dzien owoce. ale zima so tylko banany pomarancze i jabłka nuuuuuda:Ppicz ja tez miałam koszmar ślubny, w ogole taki dziwny ze brałam ślub, ale skapnęłam się, ze brałam ślub, jak już było po ślubie i płaciłam za sukienkę... nie wiem czemu ale przymierzałam sukienkę dopiero i stwierdziłam ze w sumie to nie jest moja wymarzona sukienka i dobrałam inny welon...po co?? bo przeciez już było po... ;D;D no i wróciłam i nagle stwierdziłam, że jestem męzatką.. ale nic nie pamietam to wam napisze i walnełam posta "hej witam się jako mężatka...." a wy wszystkie coooooo ![]() a po tym wszystkim poszłam do liceum, które było w moim gimnazjum i tłumaczylam nauczycielowi ze ja już skonczyłam przecież szkołe a gimnazjum to już w ogole a on do mnie "dobro dobra, no.no każdy tak gada.... zapraszam do klasy" ![]() wiem ze miszmasz ale nie da się inaczej opowiedziec tego snu![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- własnie na tvnstyle pokazuja jak robic maskę na celulit i raz w tygodniu mozna to robic smarowac wszędzie gdzie ma się celullit, to pomaga spalac tłuszcz, więc dla odchudzających super 2łyżki kawy mielonej 2łyzeczki cynamonu 2łyzeczki imbiru troche oliwy i troche spirytusu wszystko wsmarować zawinąc folią spozywczą i ubrać leginsy lub inne obcisłe ubranie na daną czesc ciała i 20minut tak sobie nosić
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi jesteś żoną roku. Ja za to plasuję się na ostatnim miejscu w rankingu bo wyłączyłam dziś budzik i spałam do 12
![]() Magda nie ustawiaj bieżni pod górkę. Ja nie mam jakiś problemów z kolanami ale przy takim ustawieniu zaczynają mnie boleć bo to obciąża je. Czarna super, że M. wyniki wyszły dobrze. Zdrowie to jednak jest podstawa w życiu. Widzę, że noc dziwnych snów była U mnie też jakieś pokręcone były.
|
|
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wizażystki, umyłam moje pędzle i w sumie uświadomiłam sobie, ze mało ich używam bo nie do końca wiem, który dokładnie do czego służy jakbyscie mogły mi objaśnic
![]() wstawiam fotkę
|
#4780 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
O jej co za sen Ciekawy ten przepis tylko cellulitu nie mam;d odkąd zaczęłam ćwiczyć był coraz mniejszy a teraz to tak ostatnio patrzę i kuku Poćwiczyłam na steperku 50 minutek w rytm muzyki disco polo, uwilebiam przy niej ćwiczyć lol. Zaraz zmykam na Tiff. ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
Niop bardzo się cieszymy, może M taki poddenerwowany był i tą wizytą i jeszcze wyjazd 20 godzin to nie mało. Nom, ale dzisiaj rano dostałam buziaka i podziękowania ( za co to nie wiem) może za to że wstałam z nim przed 6 bo tak to nie zdążyłby.---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Fajny zestaw też by mi się przydał taki lol
|
|
#4781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() byłam w CH z Mrówką, w którym jest plac zabaw za free, ale się wyhasała.... przyniosłam do domu wór i wór położyłam do łózka i wór śpi Szkoda tylko że od rana jakiś pajac wali młotkiem. Dźwięk jest taki, jakby po rurach walił. Obawiam się, że ktoś kupił ostatnie mieszkanie w naszym bloku i zaczął remont. Naiwnie myślałam, że to nigdy nie nastąpi ![]() Ale w sumie, lepiej teraz, jak jest tylko Mrówka, której jak śpi to nic nie przeszkadza, niż za 3 miesiące, jak będzie Bulgotka - nie wiadomo, jakie ona będzie mieć preferencje jeśli chodzi o ciszę nocną...
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2013-03-12 o 13:28 |
||
|
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
Mój laptop jest jak noworodek ze słabą szyją, który nie trzyma główki. Zawiasy się zwaliły i ekran mi się kładzie
|
|
|
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
przyszło moje THerm Line Fotre i zaczęłam brać, od razu dostałam pałera ![]() a mówiłam Wam, że mam w sobotę pierwszą przymiarkę sukni? ![]() W czwartek przyjedzie do mnie mama i babcia i w weekend jeszcze będziemy tort wybierać (choć ja niestety próbować będę tylko symbolicznie )Gwizdak - kochane sa takie małe rozrabiaki wczoraj szalała u nas córka znajomych, bo nie mieli ją z kim zostawić Mała iść do domu później nie chciała jak szalała z Tż, mną i naszym psem A jak się przytulała do mnie to zapragnęłam takiej własnej
|
#4784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Kurcze, to walenie to jakby pod nami.... czyli to nie to mieszkanie, o którym myślę. Sąsiad coś kombinuje... jak kombinował rok temu na wiosnę, to do niego pielgrzymki lokatorskie chodziły z awanturami o ciszę.....
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2013-03-12 o 13:45 |
||
|
|
|
#4785 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
B ardzo motywujące Cytat:
Cytat:
U nas wczoraj padał śnieg, a dzisiaj świeci słońce, tylko jest zimno.Cytat:
![]() Cytat:
Ja wstałam o 7, zrobiłam mężowi dobrze jedzonkiem ( ), a jak on wyszedł do pracy to poszłam spać do 12
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2013-03-12 o 15:20 |
|||||
|
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#4788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja sie ciesze, ze mi sie zachcialo dżemy robic we wrzesniu
teraz sie racze jabłkowym i śliwkowym na zmianę mam nadzieje, ze w tym roku zdazezrobic truskawkowy
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że to zdrowy i dietetyczny produkt do tego oczywiście porządny chleb
|
|
#4791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobry ten filmik hihi Współczuje, oby obie tak jak najdłużej miały.
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dżemowo-chlebowa, to dietetyczny ![]() Zdrowy to średnio - witaminy się utleniają i sam cukier zostaje. Ale przynajmniej chemii nie ma.
|
|
#4793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:1. puder 2. do zmiatania tego co sie obsypie z cieni, usuwania nadmiaru i takich tam drobnych poprawek - ten wachlarz 3. róż, bronzer - choc do bronzera wole skosny (o ile dobrze widze, ze ten pedzel jest mniejszy nic ten pierwszy) 4. nie wiem jakie on ma wlosie - do ust? lub kresek cieniami robionych 5. aplikator do cieni 0 ja nie uzywam w zasadzie 6. do cieni mały - ja uzywam takiego mniejszego do nakladania cienia w wewnetrzny kacik a potem go rozcieram kulką 7. liner 8. liner lub do brwi - w zaleznosci od grubosci bo na zdjeciu to nie ejstem pewna - wydaje mi sie ze do linera - ja zdecydowanie wole do linera skosny niz taki prosty cienki jak poprzedni 9,10 - cienie Cytat:
|
|
|
#4794 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja Wam powiem, że jak ma się do zrzucenia 15 kilo, to potem też zostaje 5-6 do zrzucenia, człowiek sobie myśli: "o ja, tyle już osiągnęłam, a nie wyglądam tak źle, tyle wytrwałam, czas na przerwę". więc tak naprawdę łatwiej jest zrzucić mniej niż więcej Cytat:
![]() Cytat:
odliczasz do cc? gwizdak, ja też kocham Twój wór a co mi tam dzięki za kciuki - nie chcę tej pracy
|
|||||
|
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
nie no ja wiem,że Barny to fajni ludzie tylko ja miałam pecha ciągnącego się tyle czasu dobrze,że lustra nie zbiłam bo miałabym kolejne 7 lat.Gwizdak no w sumie nie wiem jak jest podczas porodu,ale jeżeli równie ciężko jak pisanie tej pracy to nie będę mieć dzieci ![]() ale Twoja Mrówka jest boska i zaczęło mi smakować piwo, a to kiepsko ale może to wina przystojnego barmana
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
a w ogole to mi sie dzis snilo, ze bylam w ciazy z P.
ale poronilam t0 znaczy zauwazylam,ze dziecko sie nie rusza dluzszy czas wiec pewnie jest martwe - straszne to bylo i sie obudzilam ![]() sennik tlumaczy to tak: "Sen, w którym pojawia się motyw poronienia świadczy o Twojej niepewności. Nie jesteś przekonana, że droga, którą obrałaś jest słuszna. Sytuacji nie poprawia również fakt, że co chwilę musisz stawiać czoła poważnym trudnością." a drugi tak: "jeśli sen nie jest bezpośrednią przestrogą, można w nim upatrywać symptomu niepewności planów albo założenia, że i tak twoje zamiary spełzną na niczym utrata dziecka nie narodzonego: nowe przedsięwzięcia, działania"
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2013-03-12 o 14:18 |
|
|
|
#4797 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I słusznie, znajdziesz lepszą ![]() Cytat:
![]() Ale... właśnie ![]() Apropos dzieci "nie narodzonych" z sennika Arra, to jakiś czas temu widziałam w tv pana z mojego ulubionego ugrupowania politycznego , który razem z jakimś profesorem etyki rozważał na temat społeczeństwa i tego co się w nim dzieje, że dochodzi do takich zdarzeń jak sprawa Katarzyny W. No i Pan z ugrupowania się tak rozgrzał w swoich wywodach, że w końcu rzucił hasło: "naszym obowiązkiem jest chronić życie, każde życie! Również to nie poczęte!!!" Myślałam, że padnę, jak usłyszałam, że nie poczęte życie też będzie pod ochroną
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2013-03-12 o 14:26 |
||
|
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
arra dzieki
te mniejsze sa z wlosia naturalnego te wieksze z syntetycznego chyba przynajmniej w dotyku zapisze to sobie gdzies ![]() smerf to zakladaj już bloga! ja chetnie poczytam jak ci idą działania i nie zapomniaj zrobic zdjecia przed i po bo to najlepszy motywator
|
#4799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najka a jak tam na rozmowie bylo? ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
|
|
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.

Myślę, że jakby do pełni szczęścia brakowało mi z 15 kg to byłoby mi łatwiej się wziąć, a brakuje mi tylko z 6-7 kg i jakoś kurde nie mogę się zebrać, żeby wyłączyć słodycze... Jak to zrobić?!?! 

wczoraj jak ćwiczyłam na maszynie to rozjechały mi się nogi i spadając poleciałam na stół 
Bywało tak, że 2 dni pod rząd miałam koszmar ślubny (miałam już takich snów z 5 przez ostatnie 2 tygodnie) Nie wiem w ogóle o co chodzi 

juz mam dość.
Opaski też nie nosiłam, ale właśnie zastanawiam się, czy nie kupić takiej stabilizującej... Zobaczymy co mi ten lekarz powie...