|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: mleczka, żele i balsamy, z Yves Rocher wiele ich mamy vol VII
|
|
|
|
#4892 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
matko, pogubiłam się....
A moje włosy bardzo dobrze reagują na szampon z hamamelisem. Są błyszczace i zdrowe, nie puszą się. Nie używam odżywek do włosów, natomist raz w tygodniu nakładam olej Edytowane przez KiLaNeCzKa Czas edycji: 2013-03-12 o 16:10 |
|
|
|
#4894 |
|
Rozeznanie
|
No, piękne po prostu.
Jaki kolorek różu? Robię polowanie. Nie wiem co wybrać
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
Była już jakiś czas temu, chyba dalej wchodzi ale już bez Evidence
![]() Bardzo ładne zamówionko
|
#4896 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też czekam, ale na uzupełnienie zamówienia. Zamiast jaśminowej wody dostałam mydełko truskawkowe. Zamienił stryjek... To już druga ich pomyłka w przeciągu chyba dwóch tygodni.
"Jesteśmy tak zajęci wypatrywaniem tego, co przed nami, że nie poświęcamy czasu na cieszenie się z tego, gdzie jesteśmy teraz." ~ Calvin & Hobbes Edytowane przez kuba222 Czas edycji: 2013-03-12 o 16:15 |
|
|
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4898 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4899 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4900 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, tyle się tutaj ostatnio negatywno-prześmiewczych słów posypało na YR, m.in z powodu zbyt skomnego prezentu na DK (btw we Francji prezent był taki sam, też dodawano mały lakier), że muszę dla równowagi bardzo ich pochwalić.
Dostałam paczkę z hoggarem, dostałam dodatkowo gratis ten mini-lakier i próbkę serum OL, i mleczko do biustu. Czyli przy wydanych 40zł i darmowej wysyłce otrzymałam 3 produkty gratis. Jak dla mnie bomba. W innych sklepach wydaję 200-250zł żeby mieć darmową wysyłkę i w gratisie mam kilka próbek. |
|
|
|
#4901 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() To zamówienie mi się bardzo podoba bo jest tam VN Ja czuwam na gratis w postaci Vanille Noire ![]() Drogie panie bo ja już pytałam kiedy może przyjść nowa oferta urodzinowa tylko mi nikt nie odpowiedział i ponawiam pytanie |
|
|
|
#4902 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Myszkaa to z e-sklepu zamówienie? czy ja tam widzę miniaturki? jak je zamówiłaś? coś mnie ominęło ![]() wchodzi ale gratisy takie same jak w e-sklepie tylko wysyłka gratis od 59zł Cytat:
trzeba czekać aż ktoś ją dostanie
|
||
|
|
|
#4903 |
|
Raczkowanie
|
miło mnie dzisiaj zaskoczył YR
![]() złożyłam zamówienie z oferty na DK, nie swojej, bo ja miałam przesyłkę gratis od 100 zł. Skorzystałam z oferty, gdzie przesyłka jest gratis od 70 zł. Mailowo poprosiłam o zmianę prezentu na swój spersonalizowany. Kobietka mi odpisała, że dla mnie została przygotowana inna oferta, gdzie wysyłka jest gratis dopiero od 100 zł, więc nie może mi zamienić mojego prezentu. Ale mogę wybrać prezent z cennika i pozostać przy ofercie, którą wybrałam (nie ważne, że nie mojej) z wysyłką grais od 70 zł. I tym sposobem mam swoją ukochaną wodę perfumowaną tendre jaśmin 50 ml o której prawie śniłam ;-) ale nie myslałam, że mogę wybrać prezent bez limitu cenowego ![]() 2 paczuszki w toku, numer nadany, więc pewnie lada dzień będą u mnie
|
|
|
|
#4904 |
|
Rozeznanie
|
Aha, no to czekam
![]() Za niedługo wątek będzie miał 5 tysięcy komentarzy , bardzo tu wszyscy aktywni i przyznam, że można się uzależnić bo ja od pewnego czasu wchodzę na forum baaaardzo często A co do tego co napisała astray to rzeczywiście Yves Rocher w porównaniu do innych firm dają dużo tych gratisów... trzeba tylko trafić na takie, które przypasują i zamawiać, a wiadomo że wszystkim nie można dogodzić
|
|
|
|
#4905 |
|
Raczkowanie
|
U mnie w historii brak zamówienia z niedzieli, po zapytaniu otrzymałam wiadomość z BOKu:
Uprzejmie informuję, iż zamówienie na kwotę 40,70zł zostało zarejestrowane w systemie 10/03. Na chwilę obecną jest ono oczekujące z uwagi na brak na stanie magazynowym odzywki do włosów suchych i szamponu odbudowującego. Termin realizacji paczki to od 4 do 15 dni roboczych. |
|
|
|
#4906 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!zauwazylyscie, ze dawno nie bylo zadnych nowych ofert wysylkowych z gazet,etc?ciekawa jestem czy yr nie wypuszcza,czy wiedza o nich tylko dziewczyny zaproszone do 'klubu'?
|
|
|
|
#4907 |
|
Zadomowienie
|
to samo zauważyłam
|
#4908 | |
|
Raczkowanie
|
Z okazji.. braku okazji zamowienie poszlo z urodzinowe
![]() 20,30- mleczko do demakijazu Nutritive 20,30- tonik Nutritive 6,90- zel JdM grejpfrut 6,90- zel JdM grejpfrut 6,90- zel JdM zielona cytryna 6,90- zel JdM zielona cytryna 3,50- pastylka lawendowa 3,50- pastylka lawendowa Gratis : Vanille Noire + 4 prezenty ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
Ale teoria spiskowa Nie ma w klubie zadnych nowosci tak jak i tu.
|
|
|
|
|
#4909 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a tak na powaznie..popełniłam 4!!! zamówienia w jeden dzień..matko bedę bankrutem...ale czystym i pachnącym. 2 zamówienia poszły z hoggarem i 1 DK z naturelle i 1 z interii
|
|
|
|
|
#4910 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zamierzam jeszcze złożyć kilka zamówień z urodzinowej żeby mieć VN na zapas Cytat:
|
||
|
|
|
#4911 |
|
Raczkowanie
|
hej dziś miałam nietypowego kuriera - sąsiadkę
![]() Dobrze, ze była w domu ![]() jednym słowem weekendowego hogara już mam
|
|
|
|
#4912 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To prawda, ostatnio jest dużo fajnych ofert ![]() Nie mogę już doczekać się moich paczek ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4913 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Wybaczcie moją niewiedzę. Jakiego klubu? To oprócz sprzedaży internetowej, wysyłkowej, stacjonarnej istnieje jeszcze jakiś stopień wtajemniczenia? ... Nigdzie nie znalazłam takiej informacji. Cytat:
Piękna kolekcja Vanille! Tez kocham ten zapach |
|||
|
|
|
#4914 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4915 |
|
Rozeznanie
|
fajnie, że jest tyle ofert z perfumami w prezencie ale szkoda że nie są bardziej zróżnicowane, MdB to kompletnie nie mój zapach więc interia na razie mnie nie kusi.
a z tą torbą z dzisiejszego newslettera to już bez przesady... wiadomo że to nie jest oferta która ma nas skusić, tylko taka przypominajka, no trudno żeby codziennie perfumy czy kremy rozdawali :P nie przesadzajmy, oferty ostatnio i tak są często i są całkiem całkiem... tylko niech to MdB wymienią na coś innego, chyba że biją rekord żeby napisać w następnej księdze urody "sprzedaliśmy 2miliony flakonów MdB" Edytowane przez trisse Czas edycji: 2013-03-12 o 17:43 |
|
|
|
#4916 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
takie podziemne ![]() A co do tej kolekcji Vanille Noire to gratuluję ![]() |
|
|
|
|
#4917 |
|
Raczkowanie
|
Z okazji zimowej pogody pachnę dziś neonaturą cocoon. Jak oni mogli wycofać tak genialny zapach? Jak?
Mam nadzieję, że na jej miejsce już niedługo pojawi się coś podobnego, wyrazistego. Marzy mi się jakiś orient, przyprawy, kadzidlo. Sama nie wiem, ale lubię ich zapachy, wiosna tuż tuż, a mnie na takie klimaty naszło... Na Neroli tez czekam. Wiem, że to inna bajka, ale to też super, myślę że się sprawdzi na sezon wiosna/lato. |
|
|
|
#4918 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
LOOOOOOL no błagam, co to za teoria? ![]() może po prostu YR wycofuje się z archaicznego kanału dystrybucji jakim jest oferta wysyłkowa, na rzecz sklepu internetowego. Pewnie i tak większość osób zamawia z wysyłkowej przez internet to nie opłaca im się prowadzić dwóch oddzielnych kanałów, pewnie za jakiś czas to w ogóle scalą. Edytowane przez trisse Czas edycji: 2013-03-12 o 17:46 |
|
|
|
|
#4919 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
). I męskimi unikatami typu ambre noir.Co do neroli to może okaże się być takim "niedokończonym" zapachem jak ostatni dodatek do serii secrets d'essences -vanille noire. Obym się myliła
|
|
|
|
|
#4920 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

uwielbiam to otwieranie paczuszek z zawartością z YR
Nie wiem co wybrać