|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - XXII
|
|
#1472 | |||
|
Zakorzenienie
|
pół dnia mi zabrało nadrabianie
![]() dzisiaj mija mi równiusieńki rok jak się przeprowadziłam do mojego mieszkania ![]() Cytat:
termy jak najbardziej ok, ale nie powaliły. kolejny raz raczej się nie wybiorę. Miałam voucher na 3,5h, a po 2h już się nudziłam- ratowałam się piwkiem i drzemką na leżakach ![]() Cytat:
Cytat:
umarłabym na zawał jakbym coś takiego zobaczyła. słabo mi od samego oglądania...[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;39702687]http://www.youtube.com/watch?feature...v=sD1ncPzOYbE#! <-- malowanie kreski eyelinerem za pomocą łyżeczki [/QUOTE]jaką ta laska robi miny [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;39703128]Wybiera się któraś z Was na Human Body Exhibitions?[/QUOTE] właśnie widziałam reklamy. Też muszę przełamać swój lęk, ale chciałabym iść. A że ceny za bilety są jakie są, no cóż... jest to dość niesztampowa wystawa więc cena aż tak bardzo nie boli jak zobaczyłam jej reklamębyłam w 100% przekonana, że będziesz chciała na nią iść ![]() czekam na wieści z zakupów
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#1473 |
|
Zadomowienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;39721936]No ok, tylko wiesz, że tam nie ma nawet 0,5 ml krwi
[/QUOTE]Ale nie tylko sama krew mnie brzydzi Brzydzę się na filmach wszelkich scen kręconych na salach operacyjnych itp. ![]() rodowici krakowscy studenci
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
Z zupami to akurat mam dobrze, bo pewnie nie chciałoby mi się gotować. Jednak tzw. drugie danie wolałabym sama przyrządzać, bo mama najczęściej robi smażone, panierowane kotlety, filety itp, a sporadycznie ryby czy jakieś duszone/ smażone tylko na łyżce oliwy dania... Ale przychodzę i obiad gotowy, więc jem. Jednak jak nie ma rodziców to od razu przyrządzam łososia albo inną rybkę
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo ludzi było wieczorem na termach? Bo jak ja byłam to wszędzie były kolejki do 'bąbelków' 3,5 h to rzeczywiście długo, ja wchodzę na 2,5 i jest akurat-bo jeszcze trzeba przecież się przebrać i wysuszyć ![]() Byłaś na zjeżdżalniach? Ja lubię tą dla dzieci-z kółkami No i basen z falą, czuje się jak nad morzem
|
|
|
#1476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
blender jest o wiele mniejszy, jak skończę go używać to odczepiam końcówkę, myję raz-dwa i tyle z nim roboty ![]() Do tej pory używałam go tylko do miksowania owoców z jogurtem/mlekiem i raz robiłam pastę z cieciorki, ale mam go od niedawna i nie odkryłam jeszcze wszystkich opcji ![]() Cytat:
|
|
#1477 | |||
|
Pani Buka
|
Cytat:
no i ponieważ wiem, że mi się przydaje, to jak ten mi się popsuje, to pewnie zainwestuję w jakiś lepszy, o lepszych ostrzach czy z wymiennymi końcówkami. Cytat:
![]() Cytat:
z drugiej strony rzeczywiście nie oglądamy "świeżego" mięsa i krwi, więc to inaczej. natomiast mózgi mnie od dawna fascynowały, lata temu byłam na wystawie w PKiN i tam były prawdziwe mózgi
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Nałożyłam dzisiaj po raz pierwszy olejek khadi na włosy-niech rosną!
![]() Myszka masz nakładkę na mikser czy coś? Bo ja się blendera nie dorobiłam też jeszcze... Edit-gdzie najlepiej kupić filet z łososia?
Edytowane przez OneMoreDress Czas edycji: 2013-03-12 o 14:48 |
|
|
|
#1479 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z mikserem też mam potem mało roboty: też odczepiam końcówkę i myję ![]() Ja bym chciała z funkcją kruszenia lodu, a to już mają te droższe. Cytat:
Chyba się jeszcze wstrzymam i odłożę kasę na taki lepszy ![]() Cytat:
Super ryby są w Selgrosie!
|
|
|
#1480 |
|
Copyraptor
|
Ineso, a co się zepsuło? Bo może da się naprawić?
Sobota jest ok, jeszcze skonsultuję z Pandą |
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Zgłupiałam
. Na tej wystawie będą sztuczne twory czy co? Bo na "żywe" to ja nie idę . A jak sztuczne, to... samie wiecie co .I pochwalę się . Mam nowe rzeczy - właśnie wróciłam z zakupów ze stylistką .
|
|
|
|
#1482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A najlepiej wrzuć notkę na bloga
|
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jak zjem .Kupiłam spodnie, spódnice, jakieś bluzki, sweterki, paski i naszyjniki . Buty i torebki we własnym zakresie, bo to już nie jest takie trudne .Niestety sukienki nie są dla mnie. Przynajmniej te sklepowe .
|
|
|
|
|
#1484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To czekam potem na relacje, jestem strasznie ciekawa
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro Twój mikser jest taki przyjazny to faktycznie lepiej uzbierać na lepszy blender, którym będziesz mogła kruszyć lód ![]() Cytat:
![]() Również czekam niecierpliwie na relację
|
|
#1488 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbyś nikogo nie znalazła to K. umie Cytat:
MyLastHoper super! Ja też kiedyś uczyłam się pływać... Umiałam przepłynąć naście metrów stylem rozpaczliwym, ale nie odważyłabym się pływać gdzieś gdzie mnie nie stać bo to było takie byle jakie pływanie. Też myślę czasem czy nie spróbować raz jeszcze... Cytat:
![]() czemu ja Cię zacytowałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- A, Ola, już wiem! Chciałam napisać, że ja też się nie wybieram na tę wystawę Wiecie, że nie przyjęto jej m.in. we Francji bo zachodzi przypuszczenie, że to ciała chińskich więźniów?
|
|
#1489 |
|
Copyraptor
|
A skąd to przypuszczenie? Ponoć wszystkie ciała pochodzą od dobrowolnych dawców...
Ja w sumie nie wiem, z jednej strony chciałabym obejrzeć, z drugiej - 40zł to dość dużo za wystawę, która mnie raczej nie zaskoczy po muzeum Collegium Medicum
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1490 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
O co chodzi ze stylistką, jakaś nagroda, kupon? Opowiadaj!
|
|
|
#1491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy jest ktoś chętny na Awanti? Ecrulo pisała, że może zorganizuje, jak się uzbierają zainteresowane
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://turystyka.wp.pl/kat,3,title,t...6,artykul.html http://www.radiokrakow.pl/www/index.nsf/ID/JGAA-95PCUJ Nieee... Jakoś ostatnio nic nie potrzebuję... W ogóle dziwna jestem - jak już mam ochotę na jakieś zakupy to są to duperele do mieszkania. W Home&You mogłabym być codziennie, odzieżowe mnie odrzucają. trzeba mnie zdiagnozować Chociaż to może być ciekawe: https://picasaweb.google.com/1121387...52658414052546
|
|
#1494 | ||||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Muszę poczytać. Jaglaną też kupiłam w sklepie, ale w tym internetowym w podobnej cenie wychodzi BIO, więc wolę tu kupić. Wrzucałam link do bloga z wieloma przepisami na jaglaną, luknij sobieCytat:
szok, jak czas leci.Cytat:
Cytat:
)dopi ero po dwóch dniach odpaliłam - zrobił ,,brrprr" i przestał dawać oznaki życia. Zaniosłam do taty-elektryka, który powąchał i oznajmił, że nie żywi zbytniej nadziei, że go ożywi, bo spaliłam chyba, a cośtamcośtam z silniekem się nie opłaca robić, bo drogie i niewiele warte. Miał do niego zajrzeć, ale ostatnio jak do niego dzwoniłam to mówił, że nie może go wypatroszyć bo tam żadnych śrubek nie ma, i będzie musiał użyć chyba siły, a wtedy marny jego los. Ale kmini jeszcze.
|
||||
|
|
|
#1495 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1496 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i dlatego wyglądasz jak wyglądasz (czyt. zgrabnie )Prawda? I co lepsze? Bezkres ze szczytami spowitymi białymi chmurkami czy te potwory? ![]() W Lidlu obecnie są tanie Cytat:
Pióra są super
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo fajna notka
|
|
#1499 | |||
|
Zakorzenienie
|
O ja, ale super
Zdjęcia będą potem? ![]() Cytat:
![]() Na Mayday 2. Od kilku miesięcy polowaliśmy z TŻtem, ale ciągle nie było dobrych miejscówek na pasujące nam terminy. Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

do zup 
Jak przychodzę do domu to obiad gotowy 

słabo mi od samego oglądania...
No i basen z falą, czuje się jak nad morzem
no i ponieważ wiem, że mi się przydaje, to jak ten mi się popsuje, to pewnie zainwestuję w jakiś lepszy, o lepszych ostrzach czy z wymiennymi końcówkami.

Muszę poczytać. Jaglaną też kupiłam w sklepie, ale w tym internetowym w podobnej cenie wychodzi BIO, więc wolę tu kupić. Wrzucałam link do bloga z wieloma przepisami na jaglaną, luknij sobie