|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |
Ola-Unhola
|
Dot.: Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)
Cytat:
Nie, ale chyba do końca zadowolona z tego nie jest ![]() Oj na tyle mnie nie stać ![]()
![]() |
#4742 |
Zakorzenienie
|
lili2412 witaj
![]() Uroczyscie melduje, ze dzisiaj mam 9 nocke w ciagu ostatnich 12 dni ![]() jestem wykonczona W dodatku jest 15cm sniegu, a wiecie, ze u mnie oznacza to katastrofe na drogach, polowa z nich pozamykana, sklepy tez, a prawie wszysyc chodza pieszo. Oprocz mnie ![]() ![]() ![]() Jutro ma byc podobno odwilz, to dobrze, bo mi sie chleb jutro skonczy ![]() ![]() Miramej, milo Cie widziec ![]() Musze Malutka zmusic do drzemki dzisiaj i sama pospac z 2 godzinki przed nocka ![]() ![]()
#4743 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zobaczymy ![]() Cytat:
![]() U nas zima niby normalne zjawisko, kierowcy samochodów nie zostawiają, ale za to drogowcy jakoś się ukrywają ![]() ![]() Szczęścia ![]() Zaczęłam wczoraj czytać Ostrygojady, w kolejce czeka Przewrotność dobra, skusiłaś mnie na swoim blogu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | ||
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Jak Ty dajesz radę?? To niezły kataklizm u Was. Szok na wyspie ![]() Pośpij, pośpij. Trzymam ![]() Cytat:
![]() Doszłam do 80 zł na darmową wysyłkę i fatit ![]() Teraz myślę, czy zatwierdzic ![]() Idę po druga kawkę, ktoś chetny? Wziąc dzbanek i szarlotkę? ![]() 141596_kogut_dzbanek_kawa.jpg20130217_szarlotka_0111.jpg
![]() |
#4745 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tylko ja chciałabym chodziać do 58kg schudnąć, ale za to rozmiar 36 noszę no masakra jakaś. A Ty ćwiczysz czy na jakiejś diecie jesteś? ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Unholy zdrówka dla mamy ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
Masakra jakaś, nie przemęczaj się tak. Kiedy jakieś wolne będziesz miała żeby odpocząć? O ile śniegu, moja znajoma pisałam na fb że u nich 30 jest, ciężko mi uwierzyć w to bo u mnie pięknie słońce świci. Nom ale w sumie dość zimno jest. Też wspomniała o paraliżu wszystkiego dookoła, zresztą u nas też tak gdy śniegu troszkę się pojawi. To fakt nie potrafią jeździć gdy śnieg się pojawi, bardzo banalne błędy potrafią robić. Zapewne też nie wszyscy, ale napewno duża większość kierowców. Życzę Ci żeby udało Ci zdrzemnąć się choć trochę. ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
Oooo ale smaki mi zrobiłaś, też piję kawcie.
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzieki
![]() Miramej, to raczej nastroju ci te ksiazki nie poprawia. A tak w ogole, to ojej, ktos czyta moje wypociny! (wstydzie sie, szczegolnie, ze pioro juz nie te, wypadlam juz z pisania po polsku, stad ten blog). Przy okazji sygnalizuje, ze nie ma mnie juz na Facebooku ( ![]() ![]()
#4747 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie tam się podoba ![]() Miałam Cię zapytać - Antonio lubi jeździć na hulajnodze? Hula na dwie nogi?
![]() ![]() |
![]() |
#4748 | ||
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
![]() A mój Tato tak zawsze mówi: fatit - koniec ![]() Mówie Ci, pyycha ![]()
![]() |
#4749 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Hmmm ciężko stwierdzić, bo On co 20 minut zmienia zdanie. Raz mówi, że nie chce, za chwilę zapytany czy będzie chodził odpowiada, że On przecież juz od dawna chodzi do przedszkola ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Obustronna korzyśc- mama sie podkuruje, a Twoja buzia troche odpocznie bo ciągle ją czymś katujesz ![]() ![]() ![]() Wiesz co, może nie tyle co nie zadowolona, co poprostu porównuję Alana z innymi dziećmi np. naszymi forumowymi, i wolałabym, żeby był taki jak wszystkie dzieci, bo chyba żadne nie kocha tak kabli i tego całego ustrojstwa jak Alan ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Jola po ilu dniach od zamówienia dostałaś już przesyłkę z Yves?
![]() |
#4750 |
Wtajemniczenie
|
![]() no nareszcie coś sie tu dzieje, widać że Jola i Ola wróciły ![]() dziewczyny, fotki będą ale jak to ogarnę, w sobotę ma być w końcu TEN dzień ![]() Jola, skusiłaś mnie na ten YR, już dawno nic u nich nie brałam ![]() kod zadziałał, tak więc ![]() co do zabaw, to u nas puzzle rządzą i wszytskie inne gry, wczoraj kupiłam w biedronce kolejną z trefla /PIZZA i SKLEP/ ale jeszcze nie otwarta ![]() czasem są dni, że tylko malujemy ale wtedy musimy razem ![]() a bajki to ostatnio wkółko czytam Jasia i Małgosię ![]() *** wcinam pierożki ze szpinakiem + skusiłam się na 2 z kapusta i idę się położyc, okropnie mi się ziewa papa
#4751 | ||
Zakorzenienie
|
Lepsza jesteś niż ja
![]() Cytat:
![]() ![]() Hehe, dzieciaki ![]() Ja jakoś nie widzę, żeby Alan jakiś inny był ![]() ![]() Zamawiałam w czwartek przed północą, w piątek wysłali, wczoraj dostałam. Cytat:
![]() U nas Kubuś Puchatek i Chatka Puchatka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Zakorzenienie
|
![]() Unholy, tez mam zamiar dzisiaj zrobić tą szarlotkę, bo orzechów mam duużo jeszcze i trzeba je zużywać. Tylko zmęczyłam się przy robieniu lazanii, a mam się oszczędzać wiec ide sie teraz położyć, a szarlotke zrobie wieczorem. Odebrałam wyniki- robiłam potas i magnez- w normie oba mam. Kardiolog kazała mi zrobić bilans płynów. Jakie to upierdliwe mierzenie, zapisywanie itd. zrobiłam dwa dni z rzędu, wyszło na szczęście ok. No i mam pilnować, zeby mi się serce nie spieszyło, ale jak to zrobić? moj puls to ciągle ok 89, a jak się zdenerwuje to pewnie i wiecej. Mariolu, śpij dobrze, nabieraj sił, oby Antoś zasnął posłusznie ![]() co ja to miałam. Aha, Oliwka lubi z nami grać w grę "Fiku Miku", ostatnio kupiłam jej "Nawlekaj nie czekaj" też jej się podoba. |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zakorzenienie
|
http://polemi.co.uk/informacje/wiado...h-i-kolei-7008
to się nazywa jukej ![]()
#4754 | |||
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Ja buzię dozywiam, więc wszystko w normie ![]() Kiedy jak nie teraz. 30 i 40 lat to najlepszy moment o takie dbanie, potem to już mało co pomaga. A jak mam za darmo, to min 200/300 zł zaoszczędzam za każdym razem ![]() Rozwinie, rozwinie. I każde dziecko jest inne, więc ciesz się, ze Elektryk bedzie. Tacie w remontach będzie pomagał i rodzinna firma gotowa ![]() Zrobiłam w końcu ![]() Cytat:
![]() Czekamy, czekamy ![]() Pyyycha, ostatnio Małż mi z pracy przyniósł ![]() Mam sam szpinak w lodówce, może zrobię z fetą i czosnkiem ![]() Śpij, śpij ![]() Zamówiłam z 5 dyszek i na razie starczy. Potem sypniesz znowu jakims kodem i będzie molejne ![]() Cytat:
Własnie ja też cały wór mam i trzeba zuzyć, a Antoś już nie jada, bo chyba uczulony od dużych ilości. Lazania.... ![]() Ja chyba dzieciom spaghetti zrobię, bo sama nie wiem co na dzisiaj ![]() Kochana, oszczędzaj się i nie przemęczaj. Ciasto nie zając, nie ucieknie. ![]() Ciesze się, ze wyniki w normie ![]()
![]() |
#4755 |
Zakorzenienie
|
Doczytam Was później bo wpadłam w trakcie pakowania zrobiłam sobie odpoczynkek na przekąskę śledziową
![]()
![]() |
#4756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny, nieco pospalam
![]() Cytat:
![]() hula hula ![]() wrecz uwielbia ![]() natomiast pedalowac na rowerze nie chce za nic na swiecie ![]()
![]() |
#4758 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
Ja też już się filtruję. Mam Anny Lotan i zamówiony u mamy Onmacabin. Są od razu z lekkim kolorkiem.
![]() |
#4759 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokaż brzuszek ![]() ![]() Na czym polega ta pierwsza gra? Cytat:
Roweru z pedałami nie mamy, ale na biegowym nadal lubi.
![]() ![]() |
![]() |
#4760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My mamy z pedalami, bo maz sie uparl jak wol ![]() zaluje jednak, ze nie mamy biegowego, bo wiem, ze na tkaim Antos chetniej by jezdzil gdybym ja miala robic bilnas plynow to liczbylabym od polnocy do polnocy ilosc wypijanych plynow i mierzyla wydalany mocz (ewentualnie wymioty jesli wystepuja)
![]() |
#4761 |
Ola-Unhola
|
Przyszły mi maski i szampon Biovaxu - zaczynam testowania i mam nadzieję, ze wzmocnią mi włosy.
Kupiłam też to mydełko dzieciom. Tanie, a ma dobre opinie. http://www.kosmetykinaturalne.com.pl...la-dzieci.html Sklep polecam - szybko ![]()
#4762 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
znaczy czym? ![]() czytałam ze można zbierać mocz do jakiegoś słoika itp. a potem sprawdzic ile tego wyszło, ale nie wyobrażam sobie trzymania tych siuśków całą dobę robiłam siusiu do pojemniczka na mocz, patrzyłam ile tego jest, zapisywałam i wylewałam. To uciążliwe dla mnie bo w ciągu doby to ja z 15-20 razy sikam. Najgorzej w nocy mi się nie chciało. ale jakoś dałam radę. Ja sprawdzałam nie od północy jak Mariola pisze tylko od powiedzmy 8 rano od śniadania. W fiku miku jest 5 wersji gier, my gramy najczęściej w coś ala memory i druga wersja jest TUTAJ opisana. Jak coś to zrobię Ci zdjęcie instrukcji. W zanadrzu mam jeszcze dwie gry, ale to jeszcze trochę poleżą zanim dam je Oliwce. Kiedyś hurtem kupiłam 4 gry zeby taniej wysyłka wyszła i tak co jakiś czas jej daję. Schowaną mam taką i taką grę Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2013-03-12 o 15:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
To gabinetowe kosmetyki. A firmy z Izraela. Ale super są ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 |
Wtajemniczenie
|
![]() Buziaki dla Wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Ola-Unhola
|
#4766 |
Zakorzenienie
|
hej Sylko, jak tam u Was?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Wtajemniczenie
|
Kręgosłup mi znowu nawalił. Nie daje rady siedzieć. Do doopy z tym. Idę leżeć.
#4768 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki ![]() ![]() A tak przy okazji, tanie książki, puzzle i gry ma AROS. I wysyłka do paczkomatu 4,99 zł ![]() ![]() Cytat:
![]() *** Zjedliśmy kolację przy świecach, oczywiście we troje ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2013-03-12 o 18:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4769 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
![]() u nas zaczal sie remont pokoju dzieci, istna masakra....juz zaczynaja sie klotnie ale ostatecznie tz dal mi swoja karte i wolna reke ![]() no i przebijamy sie z pokoju chlopakow do lazienki zeby wstawic grzejnik, nie wiem czemu nie zrobilismy tego w trakcie remontu lazienki ![]() Cytat:
zaraz bede testowac ale powiem, ze doprowadzilam swoje wlosy do swietnego stanu w porownaniu z tym co mialam ogolnie bardzo polecam produkty z john masters organics, olejek sesa i jantar
![]() |
#4770 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() a na serio to zaglądam co dzień,jako stały rytuał, ale nie nie zawsze mam czas żeby się zatrzymać na dłużej. Napiszę 2 słówka, że w końcu nastała ta chwila, że L przestała sikać w nocy i 4noc z rzędy pielucha jest sucha ![]() Mąż pracuje,kupujemy małe autko dla niego. Mi też się rwie do pracy,bo to dodatkowe z wolna się kończy. Cytat:
![]() ćwiczę, jestem na diecie,zgubiłam dużo...jakieś 40kilo ![]() Cytat:
![]() co zmieniło się w polityce fb? Cytat:
![]() ![]() Svi,gdzie nie było kaloryfera?u chłopaków czy w łazience?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2013-03-12 o 20:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.