|
|
#13711 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ebi Smolarek
wiedziałam, że o czyms zapomniałam... Tez miałam pisać o Leosiu, ale tak sie przejełam Ebim, że zapomniałam... Ale śmisznie wyglądał
|
#13712 |
|
Zakorzenienie
|
Sun a mam takie pytanie, skad wiedzialas ze oni beda tam akurat gdzie ty bylas?jak ich wyczailas? podeszlas i co powiedziala? a jak Arczi? matko ale jestem podjarana, duzo ludzi robilo sobie zdjecia? matko ja tez chce takie
gdzie w wawie mozna pojsc zeby zrobic?
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#13713 |
|
Zakorzenienie
|
a nie wydawało wam się że Kuszczak sobie pasemka walnął
|
|
|
|
#13714 |
|
Wtajemniczenie
|
nie rozumiem...
Chodziło mi o to, że żerbo peknięte, a złamane to coś innego... I że to pęknięte to jest tak jakby lżejszy uraz...
|
#13715 |
|
Zakorzenienie
|
O, jak łdanie na interii zatytuowali artykuł o wyjeździe z Wronek Ebiego: "Polska kadra poważnie osłabiona!". Poważnie osłabiona, bo nie zagra Ebi! Bo jak tak się lepiej temu przyjrzeć, to na razie wygrywaliśmy tylko te mecze, w których grał Ebi. Czy to tylko przypadek?
|
|
|
|
#13716 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, idę się uczyć historii
A mama się mnie zaczęła wypytywać, gdzie ten mecz, bo zapytałam, czy będę mogła w sobotę pojechać do Warszawy. Dobra, to wyjdę chwilę przed końcem meczu i wrócę wcześniejszym pociągiem. Tak, to obliczałam, żeby jeszcze siedzieć i oglądać , jak się wymieniają koszulkami itp., a tak po prostu wrócę wcześniej
|
|
|
|
#13717 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Magda (chyba ) zamieściła kawałek artykułu o kadrze. Że w środę piłkarze mają jeden trening, a po południu mają wolne. I że niektórzy wybierają się do Poznania. Zastanawiałyśmy się z Novi, gdzie mogą pójść. Novi strzeliła - nowy stary browar. No więc pojechałam dzisiaj sobie ok 15 tam i połaziłam. Nagle patrzę - Jeleń Łaziłam za nimi jakiś czas, bo nie mogłam się zdobyć na odwagę. W końcu poszli do kawiarni. Stwierdziłam, że nie będę im teraz przeszkadzać i poczekam. Czekam, czekam, a tam Żurawski. No to se myślę 'raz kozie śmierć' i idę. Podeszłam, pytam 'Pan Maciej Żurawski?', a on 'Ehe'. Czy mogłabym sobie z Panem zrobić zdjęcie? A on 'jasne'. Był z nim jego menadżer, więc powiedziałam, żeby zrobił nam zdjęcie i już. Po chwili podszedł jakiś chłopak prosząc o autograf (ja też wzięłam ). Potem wyszedł Jeleń i Wasyl i podeszłam do nich. Jeszcze inny (nie wiem kto ) nam zrobił zdjęcie i luzik. A potem łaziłam po browarze i patrzę Novi. A co tam, idę Podeszłam, mówię 'Gosia? '. Przedstawiłam się i tak się jakoś zgadałyśmy. Potem szukałyśmy Boruca W międzyczasie wlazłyśmy za Smudą do Pumy. Pogadałyśmy z jakimiś laskami o Borucu Jedziemy też w piątek na lotnisko Się rozpisałam ![]() edit: Oprócz nas to nikt się nimi nie interesował chyba A w ogóle to Boruc se pogadał ze Smudą. A jak długo rąkami machali |
||
|
|
|
#13718 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3973118]Jakby ktoś nam o tym powiedział to byśmy pojechały. A tak to dupa
Więc tak ![]() Magda (chyba ) zamieściła kawałek artykułu o kadrze. Że w środę piłkarze mają jeden trening, a po południu mają wolne. I że niektórzy wybierają się do Poznania. Zastanawiałyśmy się z Novi, gdzie mogą pójść. Novi strzeliła - nowy stary browar. No więc pojechałam dzisiaj sobie ok 15 tam i połaziłam. Nagle patrzę - Jeleń Łaziłam za nimi jakiś czas, bo nie mogłam się zdobyć na odwagę. W końcu poszli do kawiarni. Stwierdziłam, że nie będę im teraz przeszkadzać i poczekam. Czekam, czekam, a tam Żurawski. No to se myślę 'raz kozie śmierć' i idę. Podeszłam, pytam 'Pan Maciej Żurawski?', a on 'Ehe'. Czy mogłabym sobie z Panem zrobić zdjęcie? A on 'jasne'. Był z nim jego menadżer, więc powiedziałam, żeby zrobił nam zdjęcie i już. Po chwili podszedł jakiś chłopak prosząc o autograf (ja też wzięłam ). Potem wyszedł Jeleń i Wasyl i podeszłam do nich. Jeszcze inny (nie wiem kto ) nam zrobił zdjęcie i luzik. A potem łaziłam po browarze i patrzę Novi. A co tam, idę Podeszłam, mówię 'Gosia? '. Przedstawiłam się i tak się jakoś zgadałyśmy. Potem szukałyśmy Boruca W międzyczasie wlazłyśmy za Smudą do Pumy. Pogadałyśmy z jakimiś laskami o Borucu Jedziemy też w piątek na lotnisko Się rozpisałam ![]() edit: Oprócz nas to nikt się nimi nie interesował chyba A w ogóle to Boruc se pogadał ze Smudą. A jak długo rąkami machali ach bosko zazdroszczę
|
|
|
|
#13719 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3973118]
Więc tak ![]() Magda (chyba ) zamieściła kawałek artykułu o kadrze. Że w środę piłkarze mają jeden trening, a po południu mają wolne. I że niektórzy wybierają się do Poznania. Zastanawiałyśmy się z Novi, gdzie mogą pójść. Novi strzeliła - nowy stary browar. No więc pojechałam dzisiaj sobie ok 15 tam i połaziłam. Nagle patrzę - Jeleń Łaziłam za nimi jakiś czas, bo nie mogłam się zdobyć na odwagę. W końcu poszli do kawiarni. Stwierdziłam, że nie będę im teraz przeszkadzać i poczekam. Czekam, czekam, a tam Żurawski. No to se myślę 'raz kozie śmierć' i idę. Podeszłam, pytam 'Pan Maciej Żurawski?', a on 'Ehe'. Czy mogłabym sobie z Panem zrobić zdjęcie? A on 'jasne'. Był z nim jego menadżer, więc powiedziałam, żeby zrobił nam zdjęcie i już. Po chwili podszedł jakiś chłopak prosząc o autograf (ja też wzięłam ). Potem wyszedł Jeleń i Wasyl i podeszłam do nich. Jeszcze inny (nie wiem kto ) nam zrobił zdjęcie i luzik. A potem łaziłam po browarze i patrzę Novi. A co tam, idę Podeszłam, mówię 'Gosia? '. Przedstawiłam się i tak się jakoś zgadałyśmy. Potem szukałyśmy Boruca W międzyczasie wlazłyśmy za Smudą do Pumy. Pogadałyśmy z jakimiś laskami o Borucu Jedziemy też w piątek na lotnisko Się rozpisałam ![]() edit: Oprócz nas to nikt się nimi nie interesował chyba A w ogóle to Boruc se pogadał ze Smudą. A jak długo rąkami machali Nie wiem, czy bym się odważyła podejśc tak... Ale raz się zyje... Jak wam zazdroszczę...
|
#13720 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3973118]Jakby ktoś nam o tym powiedział to byśmy pojechały. A tak to dupa
Więc tak ![]() Magda (chyba ) zamieściła kawałek artykułu o kadrze. Że w środę piłkarze mają jeden trening, a po południu mają wolne. I że niektórzy wybierają się do Poznania. Zastanawiałyśmy się z Novi, gdzie mogą pójść. Novi strzeliła - nowy stary browar. No więc pojechałam dzisiaj sobie ok 15 tam i połaziłam. Nagle patrzę - Jeleń Łaziłam za nimi jakiś czas, bo nie mogłam się zdobyć na odwagę. W końcu poszli do kawiarni. Stwierdziłam, że nie będę im teraz przeszkadzać i poczekam. Czekam, czekam, a tam Żurawski. No to se myślę 'raz kozie śmierć' i idę. Podeszłam, pytam 'Pan Maciej Żurawski?', a on 'Ehe'. Czy mogłabym sobie z Panem zrobić zdjęcie? A on 'jasne'. Był z nim jego menadżer, więc powiedziałam, żeby zrobił nam zdjęcie i już. Po chwili podszedł jakiś chłopak prosząc o autograf (ja też wzięłam ). Potem wyszedł Jeleń i Wasyl i podeszłam do nich. Jeszcze inny (nie wiem kto ) nam zrobił zdjęcie i luzik. A potem łaziłam po browarze i patrzę Novi. A co tam, idę Podeszłam, mówię 'Gosia? '. Przedstawiłam się i tak się jakoś zgadałyśmy. Potem szukałyśmy Boruca W międzyczasie wlazłyśmy za Smudą do Pumy. Pogadałyśmy z jakimiś laskami o Borucu Jedziemy też w piątek na lotnisko Się rozpisałam ![]() edit: Oprócz nas to nikt się nimi nie interesował chyba A w ogóle to Boruc se pogadał ze Smudą. A jak długo rąkami machali Ale bym się nakręciła i bym strasznie zazdrościła, ale mam tak zwalony humor ![]() Euzebiuszu, wkurzasz mnie już! Czemu ty się zawsze wykręcisz od dłuższego pobytu w Polsce? Skoro w sercu jesteś Polakiem, to powinieneś tu od czasu do czasu pobyć! Gdyby te twoje żebra nie były rozwalone, to byś dostał takie baty... Ale tak, to nie będę biczować takiego biednego, obolałego, ślicznego Ebiśka. Nie mam do tego serca Wyłączam komputer i idę popłakać w spokoju Ebi, wiesz co? Już wolę Rasiaka-Drewniaka!!! I foch z przytupem!!! Uważałbyś na siebie, a nie tylko całe zdrowie marnujesz w Borussi Strzelam mega focha!
|
|
|
|
#13721 |
|
Zakorzenienie
|
Więc tak ![]() Magda (chyba ) zamieściła kawałek artykułu o kadrze. Że w środę piłkarze mają jeden trening, a po południu mają wolne. I że niektórzy wybierają się do Poznania. Zastanawiałyśmy się z Novi, gdzie mogą pójść. Novi strzeliła - nowy stary browar. No więc pojechałam dzisiaj sobie ok 15 tam i połaziłam. Nagle patrzę - Jeleń Łaziłam za nimi jakiś czas, bo nie mogłam się zdobyć na odwagę. W końcu poszli do kawiarni. Stwierdziłam, że nie będę im teraz przeszkadzać i poczekam. Czekam, czekam, a tam Żurawski. No to se myślę 'raz kozie śmierć' i idę. Podeszłam, pytam 'Pan Maciej Żurawski?', a on 'Ehe'. Czy mogłabym sobie z Panem zrobić zdjęcie? A on 'jasne'. Był z nim jego menadżer, więc powiedziałam, żeby zrobił nam zdjęcie i już. Po chwili podszedł jakiś chłopak prosząc o autograf (ja też wzięłam ). Potem wyszedł Jeleń i Wasyl i podeszłam do nich. Jeszcze inny (nie wiem kto ) nam zrobił zdjęcie i luzik. A potem łaziłam po browarze i patrzę Novi. A co tam, idę Podeszłam, mówię 'Gosia? '. Przedstawiłam się i tak się jakoś zgadałyśmy. Potem szukałyśmy Boruca W międzyczasie wlazłyśmy za Smudą do Pumy. Pogadałyśmy z jakimiś laskami o Borucu Jedziemy też w piątek na lotnisko Się rozpisałam ![]() edit: Oprócz nas to nikt się nimi nie interesował chyba A w ogóle to Boruc se pogadał ze Smudą. A jak długo rąkami machali coz za delikatne przypalenie gupa rozwalilo mnie to zdanie ![]() Ja bym sie nie bala podejsc, co oni moga zrobic? sa popularnymi osobami wiec niech sie licza z tym ze maja fanow i fanki ![]() kurde ja to mysle gdzie najlepiej zrobic zdjecia w wawie? jak myslicie? czy pojsc w sobote pod hotelm, a moze w piatek na tym treningu?(ale chyba zamkniety bedzie albo przed meczem? a moze po?matko!!!
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#13722 |
|
Zadomowienie
|
ej sluchajcie a moze oficjalna wersja jest taka ze on wrocil do Niemiec a tak naprawde jest w wawie u babci - no bo zobaczcie, pisali ze przed zgrupowaniem odwiedzil rodzine w Aleksandrowie, w Wawie pewnie nie odwiedzal bo przeciez mial tu byc, ale ze sprawy potoczyly sie tak a nie inaczej to ta babcia z Wawy bylaby poszkodowana i na pewno byloby jej baaaaaaaaaaaaaaaardzo przykro wiec Ebi powinien i ja odwiedzic...
reasumujac moze on tu juz jest albo bedzie... i w sumie dlaczego mialby wracac do Dortmundu, przeciez moze isc na mecz w Wawie i wspierac chlopakow a nawet powinien, to jego obowiazek edit: czesc Friddy
|
|
#13723 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#13724 |
|
Konto usunięte
|
Wiecie co
![]() Żeby dojechać na 7 na Ławice muszę wstać ok 5.30 Tramwaj mam o 6.19, przesiadka na autobus o 6.45 i jestem pare minut po 7 |
|
|
|
#13725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#13726 |
|
Konto usunięte
|
widzę, że Friddy strasznie się u nas spodobało...
bo tak często zagląda
|
|
|
|
#13727 |
|
Zadomowienie
|
mam zdjecia, tylko czekam na kabel, okolo 22 powinnam wrzucic
co chwile je ogladam w aparacie ![]() z tym szpitalem!!!! ale dol!!!!!!!!! poplakalam sie znow ![]() wiec moja werssja: jedziemy z Martą do browaru, wjeżdżamy do Sephory żeby się spsikać perfumami naszych mężów :/].. wychodzimy idziemy na zwenątrz zapalić, zapalamy, ja odwócona tyłem do przejścia i nagle Marta "ojezusmaria gosia artur!!!!" a ja "co ty *******isz?" i odwracam sie od niechcenia i ojezujezujezu ![]() ![]() palimy te szlugi w turbotempie, Artur spotkal jakis znajomych i se gadali my spalilysmy podchodzimy cykam Marcie fotke z Arturem po czym mowie ze tez poprosze po czym on spojrzenie na moj szalik i mina cwaniaczka [no ale sprobowalby podskoczyc na moim terenie potem jeszcze jakies lachony robily sobie z nim fote a my do Żewłakowa czy mozna rposic zdjecie a on ogolnie mina typu spierdalac i "no... tylko szybciutko tak" pffff. spadaj. za pare lat bedziesz chcial mi placic za te przyjemnosc ![]() ![]() wychodzimy drugi raz na zewnatrz zapalic i Marta "ojezuniu Reissik vz Rasiakiem" patrze a tam Reiss ale z Bąkiem to my podążamy za nimi ja wybiegłam na zwenątrz a oni kierowali się do kina o czym jeszcze nie wiedzialysmy wiec wrocilam na gore a tam w kawiarni Smuda i wszystko napisała już. A później jak już miałyśmy atak dauna Marta krzyczy "ojezuuuu Krzynowek" ![]() ![]() i na zupelnym juz lajcie podchodzimy i gadka szmatka jak nam sie podoba nowe centrum i ja "Ta, już ja mu dam" i ogolnie bylo milo tylko Radomski mi zwiał bezczelnie Ja to sie dopiero rozpisalam! hehehe... czekam na foty ![]() chce Ebiego
|
|
#13728 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3973749]Wiecie co
![]() Żeby dojechać na 7 na Ławice muszę wstać ok 5.30 Tramwaj mam o 6.19, przesiadka na autobus o 6.45 i jestem pare minut po 7 Ale poswiecenie
|
|
|
|
#13729 |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3973749]Wiecie co
![]() Żeby dojechać na 7 na Ławice muszę wstać ok 5.30 Tramwaj mam o 6.19, przesiadka na autobus o 6.45 i jestem pare minut po 7 o 5 to ja mam pks do Poznania wiec wstaje o 4 a zapomnialam, my tam zamieszanie z Krzyniem i Radomskim a ja do nich "przepraszam ze zajmujemy czas" a Radomski "alez zaden problem" i chcial nam robic zdjecia grupowe z Krzyniem ale sie uparlysmy ze kazda chce osobno ![]() ![]() edit: no Krzynio bardzo pasuje do mnie naprawde! malzenskie zdjecie!
|
|
#13730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przeciez tej babci z wawy na pewno byloby przykro... wiec moze pojedzie do dortmundu zbadaja go i przyjedzie a swoja droga czemu musial wracac tam? nie mogli sie nim zajac lekarze w Poznaniu... glupie to... ;/ [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3973749]Wiecie co ![]() Żeby dojechać na 7 na Ławice muszę wstać ok 5.30 Tramwaj mam o 6.19, przesiadka na autobus o 6.45 i jestem pare minut po 7 ja o 5:30 dopiero na 2bok sie przewracam
|
|
|
#13731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() normalnie tak wam ich zazdroszcze ze szok fajoskie przygody ![]() a z Jackiem masz fote?
|
|
|
|
|
#13732 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurcze, czemu oni nie sa w Krakowie?! ![]() Ale za te fajki to Ci się baty należa Czekamy na foty!!
|
|
#13733 |
|
Raczkowanie
|
Sun śliczniutkie fotki ale Ci zazdroszcze... ciekawe kiedy ja będe mogła spotkać ich w moim mieście tz. Rzeszowie
sama sobie odpowie...nigdy
|
|
|
|
#13734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mam mam z Jackiem mam z Jackiem Arturem i Żewlakowem w sumie tylko. Jak zobaczylam Wasyla to mi sie tak miekko na sercu zrobilo ze juz nie bylam w stanie
|
|
|
#13735 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja znając siebie pewnie nawet bym nie podeszła ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#13736 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
pierwszą mnie wysłałyście, a same szłyście gdzieś z tyłu to samo z Borucem |
|
|
|
|
#13737 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale i tak jestem ciekawa kim był ten czarny, co łaził z Borucem i Żewłakowem na ochroniarza nie wyglądał |
|
|
|
|
#13738 |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3974089]a ja nie mam z Żewłakowem, bo zwiał dupek jeden
ta, bo my juz u Boruca bylysmy wczesniej ![]() poza tym nie czepiaj sie szczegolow, jak mysmy nie mialy lajta na chwile przed ujrzeniem Krzynowka to nie wiem co mysmy mialy ![]() ![]() turbodauna ![]() mi zwial Radomski buc
|
|
#13739 |
|
Zadomowienie
|
aaaaaa sun obczaj plame przy rozporku Krzynia na Waszej focie
|
|
#13740 |
|
Konto usunięte
|
a najlepsze było, że my nie wiedziałyśmy, że Radomski to Radomski
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

gdzie w wawie mozna pojsc zeby zrobic?
I że to pęknięte to jest tak jakby lżejszy uraz...
Łaziłam za nimi jakiś czas, bo nie mogłam się zdobyć na odwagę. W końcu poszli do kawiarni. Stwierdziłam, że nie będę im teraz przeszkadzać i poczekam. Czekam, czekam, a tam Żurawski. No to se myślę 'raz kozie śmierć' i idę. Podeszłam, pytam 'Pan Maciej Żurawski?', a on 'Ehe'. Czy mogłabym sobie z Panem zrobić zdjęcie? A on 'jasne'. Był z nim jego menadżer, więc powiedziałam, żeby zrobił nam zdjęcie i już. Po chwili podszedł jakiś chłopak prosząc o autograf (ja też wzięłam 

rozwalilo mnie to zdanie 

Tramwaj mam o 6.19, przesiadka na autobus o 6.45 i jestem pare minut po 7