|
|
#4531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
Cytat:
![]() 2. Na fali ostatnich info na temat śmietany....nie! Bie wiem, czy nawet z truskawkami przełknę latem ![]() 2. Tez się cieszę, uzbierałam kilka opakowan i nie mam pojęcia kiedy ja to zużyje
|
|
|
|
|
#4532 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
i jak ja dziś zasnę na takim ataku śmiechu niemal słyszę dialog: co Ci się stało - papier mnie skrzywdził Cytat:
|
|||
|
|
|
#4533 | ||
|
Zakorzenienie
|
no boję się
![]() a ja chyba spać, bo jutro siłownia Cytat:
![]() ad2. też tak miałm, teraz żałuję ![]() Cytat:
![]() tak, na jakiś kontrast?
|
|
|
#4534 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
Karaluchy pod poduchy a szczypawy do zabawy ![]() Czekam na meczyk U. Radwańskiej z Azarenką a jutro Fado się zaliże na śmierć,żeby mi łoczka otworzyć (tylko takie liże,otwartych nie ruszyJeszcze na koniec pochwalę się didem,a co mi tam ![]() Z wewnętrznej próbnej matury z matematyki rozszerzonej moja mała dostała 96% O matuchno, jaka jestem dumna i szczęśliwa... Tylko co to da jak takie bezrobocie
Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2013-03-13 o 00:30 |
|
|
|
#4537 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serio? niunia ![]() i tak żeś piękna , nie musisz se brudzić powiek ![]() dobranoc Rejczko
|
|
#4538 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbadziej lbię cień na powiekę, kreska góra, kreska dól, luk brwioey troche i tyle. 5 minut max. A kombinowanie i machanie, cieniowanie....nie chce mi sie i nie zawsze wychodzi , a jak chcem żeby wyszlo bo akurat mi zależy, to jest wogle lipa![]() 2. Cytat:
Znaczy nie jestem taka całkiem nienormalna ![]() Cytat:
2. Ja żaluję przeważnie kilka minut po wyjściu ze sklepu. Potem znowu mi pzrechodzi. I tak w kólko...baby to jednak pokręcone są ![]() ![]() Dobranoc Cytat:
2. Dokładnie |
||||
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczornie. Skończyłam liczyc synowe podatki
nareszcie trochę luzu Chciałam nadrobic ale natrzaskałyście za dużo, przeleciałam skokowo ![]() Kto , to jest Misssssska , a raczej Misssssek , bo po języku to facet udający laskę .
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2013-03-13 o 01:12 |
|
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
Nie odpowiem,bo za wolno piszę
![]() A jest co pisać... |
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
acha , no to sobie odpuszczę
![]() Czy jest na sali ktoś ktomógły mi powiedziec ile kosztuje bilet lotniczy do Paryża , lot byłby w kwietniu , nie mam pojęcia gdzie szukac informacji, nie latałam przez ostanie chyba 16 albo 17 lat ![]() Fajnie ,że masz w podpisie link , 1% pójdzie do Kropki
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2013-03-13 o 00:53 |
|
|
|
#4542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.fly4free.pl/paryz-zwiedza...darmowy-wstep/
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocki
![]() Betty , dzieki za linka
|
#4544 |
|
To ja :)
|
Ghelou... Tu kaprawooki pasztet-jogin, melduję, że udało mi się jednak wstać po 4 godzinach snu i jadę na wygibasy, a potem -z dużym niesmakiem, do pracy.
Coraz trudniej mi będzie chyba pohamować wyraz niechęci na twarzy, re tym,co wczoraj do mnie dotarło... No i doszło do tego, że przestał mnie cieszyć świeży śnieg. To wina Tuska.
|
#4545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chce mi sięęęęęę chcę już weekendi wiosnę
|
|
|
|
|
#4546 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello, u mnie rano bylo tylko -9 st
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4547 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39727827]Nie ważne co to było ważne że 1,5 mniej
[/QUOTE]Cze Pasztecie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niestety Redzia kto nie ma fejsa nie wie No przecież wiosna idzie nie ![]()
|
|
#4549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u nas -16 właśnie ładuję akumulator we moim dislu, bo zamarzł a na siłkę chcę jechaćdobry
|
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
ile śniegu nawaliło!
![]() a ja dzisiaj autobusem do miasta jadę, aż mi się nie odechciewa
|
#4551 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie to, że do tej pory umiałam tylko pomalować rzęsy a nagle kupiłam pędzel i chcę być cała piękna, coś tam na powiece cieniowaniem działałam ale twardymi gąbeczkami dołączonymi do cieni po 5 zeta nie umiałam wyjść poza powiekę ruchomą bo robiły się smugi i plamy. Czemu miałabym się tego nie naumieć mając dobre pędzle (dobre - nie w sensie, że drogie tylko przeznaczone do smokey) Jakby Murszaffce nie dali ołówka to też by nigdy nie namalowała kunia ![]() Natomiast smokey eyes mocno wychodzące na łuk brwiowy zawsze mi się baaardzo podobało i w moim przekonaniu upiększało wymalowaną osobę. Jest nadzieja, że i mnie upiększy ![]() Oczywiście są osoby piękne bez makijażu ale nadal bardziej podobają mi się laski W niż bez. |
||
|
|
|
#4552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Red.. nie sprząta się ostatnio w domu hę
bałagan jezd, nieład, no i dzie posiałaś poczuć homoru hę toż ja sobie żartuję przecież, wiem że można sie nauczyć i umieć i ładnie się malować
|
|
#4553 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Dyć myślałam, że na poważnie mi radzisz dać se siana. |
|
|
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
Skarb av
|
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
skrbitko - avek
zrobiłam błąd - kiedyś - nie kupiłam se pseudo skórzanej ołówkowej spódnicy do kolan w Orsay bo nie mam na zbytki a teraz chuopin przekopuje pół netu bo MUSZĘ mieć taką no i chcę a nie wiem gdzie szukać - an sklepach to pewnie będzie za miliooooony monet wszędzie widzę tylko te rozkloszowane a i muszę ją mieć na tę sobotę dzie ruszyć? jak żyć? w netowym sklepie Orsay już wycofli - wiem ze nie znajdę równie świetnej - miałą przeszycie asymetryczne była cała moja w sieciuni of kors znalazłam kilka ale za maaaaaaałeeeeee Flo - za akumulator - piehhhrdzielone diesle że też dałam się namówić w naszem kraju na takiego - u nas póki co 0 stopni
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-03-13 o 11:35 |
|
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
Skrbtko - powiększ avka
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4558 | |||||||
|
Panaroja
|
Znad zempa fitam Mocherowe Pasztety
![]() Cytat:
Cytat:
uuuuu ![]() Cytat:
2.wszystkie różowieją i się makabrycznie kleją ![]() Cytat:
Cytat:
ale nie martwcie sie , można spokojnie rok z drutem we środku przechodzić , miałam w ręce , da się żyć Cytat:
![]() i słusznie - satysfakcja z wykonania maikijarzu profesjonalnym narzędziem znacznie podnosi jego jakość i zadowolenie z siebie ![]() Cytat:
2. Ja już nie wierzę , że kiedyś wiosna przyjdzie . Inna rzecz ze pogoda mi jakoś ostatnio zwisa
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#4560 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jam Ci to ![]() sklodowska.jpg
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

też tak miałm, teraz żałuję 

a nie wiem gdzie szukać - an sklepach to pewnie będzie za miliooooony monet
dzie ruszyć? jak żyć? w netowym sklepie Orsay już wycofli - wiem ze nie znajdę równie świetnej - miałą przeszycie asymetryczne była cała moja
za akumulator - piehhhrdzielone diesle że też dałam się namówić w naszem kraju na takiego - u nas póki co 0 stopni