Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz9 - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-12, 22:42   #1981
missmalezji
Wtajemniczenie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
Ale Pani w salonie mowila, ze mozna wymienic koronke

jesteś może z woj. ślaskiego?
niee, kujawsko - pomorskie
Cytat:
Napisane przez Mortadella Pokaż wiadomość
Cześć!
Można do Was dołączyć?
Zaręczyliśmy się 1 marca, a już mnie ogarnęła "przedślubna gorączka"
Ślub wstępnie planujemy na 21 lub 28 czerwca 2014.
Witaj
Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Mnie dzisiaj moja dziewczynka okichała z gilem

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 22:44   #1982
cikulada
Zadomowienie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

little_zosh wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki!
Widzę że wątek już wrze przed 2014, ale ja jeszcze na ostatnią chwilę spróbuję się do Was dopchać Razem z TŻ mamy zaplanowany ślub na wrzesień 2014 i jak wiadomo wśród babeczek najlepiej planować...
Agata jestem, miło mi
Witam nową PMkę

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czytam was i czytam ale chyba tylko połowa informacji do mnie dociera Tak się źle czuje :/ Temp podwyższona, przeraźliwy ból głowy i ból wszystkiego :/ nałykałam się gripexów i muszę jakoś przetrwać
Kuruj się kochana i wracaj szybko do zdrowia!

Cytat:
Cześć!
Można do Was dołączyć?
Witam kolejną PMkę

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Witamy
Jak wyglądały zaręczyny, ile macie lat, czym się zajmujecie i w ogóle?
I nie martw się, moje zaręczyny były 6 stycznia, a już na drugi dzień siedziałam tutaj na wątku
Ja jeszcze tego samego dnia wieczorem zaczęłam się tu udzielać

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Ja sie w ogole nie przyzwyczailam i zadko mi sie uda powiedziec moj narzeczony i mowie caly czas moj chlopak.
Przyznam się wam szczerze, że ja też cały czas mówię na TŻa mój chłopak, a rzadko kiedy nazywam go narzeczonym chociaż jesteśmy zaręczeni prawie 9 miesięcy

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 22:47   #1983
Mortadella
Raczkowanie

szklaneczka25 Piękna suknia!

Jeszcze raz Wam wszystkim dziękuję za milutkie przyjęcie mnie do grona PMek 2014!!
A teraz mówię: Dobranoc!
Mortadella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 22:49   #1984
ane3kaa
Zakorzenienie

Tez uciekam do spania bo już mam dość dzisiejszego dnia... wysiadam już nerwowo ;(((
dobranoc
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 23:11   #1985
karoolecka
Zadomowienie

little_zosh STO LAT I UŚMIECHU CO DNIA !

kroooliczek89
, monikkad zdrówka dziewczyny !

missmalezji piękne sukienki ! 2 i 3

agunineczka okropny jest krztusiec.. ja mam praktyki w szkole i na przerwie widziałam właśnie malucha który tak okropnie kasłał wręcz dusił się, że aż łzy mu leciały, normalnie ciurkiem po buzi

Mortadella witaj

ijaa ja też nie mogę przestawić się na narzeczony i też się zastanawiam co to będzie, jak przyjdzie mi mówić mężu mój
<- za te przepisy na sałatki

agunineczka to z tż też mam na studiach im coś o nim opowiadam i mówię teżet a one na mnie oczy o co chodzi

Pewnie już z Was sporo śpi, ale napiszę Wam co mnie wkurza od momentu, gdy postanowiliśmy ogłosić z Tż, że bierzemy ślub.
Ja mam 20 lat, Tż ma 23, w dniu ślubu ja będę miała 22, a Tż właśnie skończy 25 - czy my jesteśmy za młodzi na ślub ? Obecnie jesteśmy ponad 4 lata razem, na koncie: kilka kłótni, ze dwie awantury i foch forever, ani jedno rozstanie dla odpoczynku oraz dużo cudownych dni. Do czego zmierzam ? Kto by się nie dowiedział o naszym ślubie, twierdzi, że marnuję sobie życie, że dopiero imprezy powinnam mieć w głowie, że prędzej czy później weźmiemy rozwód bo w tak młodym wieku nie podejmuje się tak ważnych decyzji nie wiem czy to ja jestem zacofana, czy to towarzystwo wokół mnie.. Oczywiście nikt mi tego nie mówi prosto w oczy, tylko za pomocą przykładów cioci koleżanki brata córka miała taką sytuację i tu zaczyna się historyjka 30 minutowa. Powiedzcie mi co Wy o tym sądzicie.. Może my na prawdę się śpieszymy, a ja jestem zwyczajnie ślepa i pochłonięta ślubem, czy to Ci ludzie są walnięci i wtrącają swoje wielkie nosy w nie swoje sprawy..
No. Lżej mi trochę na sercu.. nie miałam tego nawet komu powiedzieć
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 23:30   #1986
rom4ntyczk4
Rozeznanie

karoolecka a co Ty się takimi opiniami/historiami przejmujesz Olej to..
Ja jak zdecydowaliśmy z Tżtem, że chcemy zamieszkać razem- po roku związku, kiedy szliśmy na studia- nasłuchałam się od mamy jak to mojej kuzynki koleżanka, też na studiach z facetem zamieszkała i po trzech miesiącach się rozstali. Generalnie chodziło o to, że powinnam tak jak moja kuzynka nie patrzeć na "miłość" (jej chłopak studiował we Wrocku i miałaby tam też dobrą uczelnie, ale poszła do Poznania, bo tak wolała..wiedząc, że może tego jej związek nie wytrzymać (ja poszłam do innego miasta niż planowałam, ze względu na Tżeta)) tylko na to co jest dla mnie "dobre" Tak mnie to gadanie mamy denerwowało...a sprawdziło się okropnie nie tylko nie rozstaliśmy się po 3 miesiącach wspólnego mieszkania, to dzielimy jeden pokój piąty rok i wszystko jest bosko! Za rok będziemy małżeństwem i wiem, że jedyne co może być na świecie pewne to to, że będziemy zawsze razem

Jeśli i Ty jesteś tego pewna to tak jak napisałam na początku, olej te gadki
Przykład trochę inny dałam, ale sprowadza się prawie do tego samego
Nie zawracaj sobie tym głowy i spędzaj cudowne chwile ze swoim narzeczonym a przyszłym mężem

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 23:36   #1987
Angel_21_
Rozeznanie

karoolecka doskonale Cie rozumiem bo jestem tylko rok starsza od Ciebie i wokół mnie reakcje są podobne z tym że nie mówią tak bardzo przykładowo i ogólnie tylko wprost co mnie w☠☠☠☠ia ... wszyscy do tego mówią włącznie z moimi rodzicami co mnie jeszcze bardziej boli (z czasem coraz mnie to mówią) a to jeszcze dużo czasu a to się zobaczy czy dojdzie do ślubu, nigdy nic nie wiadomo OK zgadzam się z tym ale kurde bela muszą mi wszyscy to mówić wiem co czuje co chce i chcemy tego z TŻem ... a na argument że oni brali jeszcze wcześniej ślub babcia 18 (i 3 dni ) mama 21 to a bo dawniej były inne czasy ... NO I POGADALI ale spoko nie martw się my im udowodnimy że gówno wiedzą o życiu

Edytowane przez Angel_21_
Czas edycji: 2013-03-12 o 23:39
Angel_21_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 23:51   #1988
karoolecka
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny Ja się nie przejmowałam tym do pewnego momentu.. Na początku to było tak niewinnie, znajomi i rodzina opowiadali mi coś o nieszczęśliwej miłości a na końcu dodawali 'więc jeszcze to przemyśl' - ja to miałam głęboko, bo wiem, że mój Tż to właśnie TEN Ale gdy koleżanki zaczęły codziennie wręcz mówić o moim ślubie i o tym jak ja na mgr bd z dwójką maluchów przychodziła niewyspana po nocy, a one niewyspane po imprezie, a później głupie uśmiechy w moją stronę.. powiedziałam im co o nich myślę i że nie życzę sobie takich komentarzy, to przeprosiły i powiedziały, że zwyczajnie się o mnie martwią i nie chciały mnie urazić.. Ale gdy wczoraj zadzwoniła ciocia i umoralniała mnie przez pół godz.. to coś we mnie pękło i pomyślałam, że może to ja jestem nienormalna, skoro wszyscy myślą tak samo. Nie powiem, miałam mały kryzys, ale nie odnośnie tego, czy powinnam brać ślub z Tżtem (bo tego jestem pewna) tylko odnośnie tego, czy już za 1,5 roku, czy może jeszcze poczekać.. Ale te myśli już odrzuciłam Cieszę się więc, że mam chociaż Was i że macie podobne podejście do mojego ( i mojego Tżta )

Edytowane przez karoolecka
Czas edycji: 2013-03-12 o 23:52
Stary 2013-03-12, 23:52   #1989
mala_czarna_21
Zakorzenienie

a ja uważam że takie gadanie jest ch&%^Qa warte

NIE MA IDEALNEGO WIEKU NA ŚLUB!!!!

Są ludzie którzy mają 30 lat a zachowują się jak gówniarze skończeni a są tacy których życie doswiadczyło ciężko jak mieli np 16 lat i dla nich wiek 20l to już poważny dojrzały wiek.

więc nie rozumiem wrzucania ludzi do jednego wora.

Tak jak staż w związku... Są takie małżeństwa które zostały zawierane po kilku m-cach znajomości i przetrwały dzięsiątki lat a są też wychuchane kilkuletnie związki gdzie po ślubie wszystko szlag trafił.

Więc zostawmy cyfry na boku a weźmy pod uwagę:
1.uczucia
2.dojrzałość
3.rozsądek
4. możliwośći finansowo/mieszkaniowe
5. pewność
...
...
...
101. wiek młodej pary...

takie jest moje zdanie

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 23:57   #1990
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość

Ja do TŻ czasem mówię: "NaRzeczŻony" , a on do mnie "NaŻyczenie"
hehehe, fajnie
Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Przyznam się wam szczerze, że ja też cały czas mówię na TŻa mój chłopak, a rzadko kiedy nazywam go narzeczonym chociaż jesteśmy zaręczeni prawie 9 miesięcy
No to tak samo jak i ja, też rzadko mówię narzeczony, bo to tak jakoś za oficjalnie...

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
dzisiaj Barca-Milan, a nikt nie transmituje oczywiście
ja oglądałam w necie ku mojemu zadowoleniu wygrała Barca

Cytat:
Cześć!
Można do Was dołączyć?
Cześśśććć

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Mnie dzisiaj moja dziewczynka okichała z gilem

\

Nie, narzeczony to za długie słowo, mąż będziesz wypowiadać z namaszczeniem i non stop
hahahaha, no to ładnie...

Zgadzam się w 10000%

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
http://www.sinceritybridal.com/image...55930_3706.jpg wiem, nie jest księżniczkowa ale ja do tego mialam halkę z dwoma kó,łkami od kolan,więc była szeroka w niej wyglądałam najnajlepieeej...
http://www.romantica.bydgoszcz.pl/si...ype=img&id=164 na tym samym kole, talia słabiej zaznaczona, przez to nieco gorzej wyglądałam.
http://gratiasuknie.pl/kolekcje/gratia2012/big/514.jpg i taka... też dobrze, choć koronka gryzła w każdym razie muszę mieć mocno zaznaczoną talię
druga ma ładny dół Trzecia supeeeeerowa

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Widziałyście to?
o, a pierwsza moja myśl , to praca serca....a linia na koniec to zawał

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 23:57   #1991
karoolecka
Zadomowienie

Miałam zwyczajnie chwilę słabości, musiałam się upewnić, czy to świat oszalał, czy ja
Ja już szczerze mówiąc nie mogę się doczekać roli żony, wkrótce potem matki Już się wybawiłam i wyszalałam, nie uważam, że jestem za młoda na ślub, według mnie to odpowiedni wiek. Współczuję tylko tym wszystkim ludziom którzy tak uważają, my im pokażemy jak bardzo się mylą
Stary 2013-03-12, 23:58   #1992
Angel_21_
Rozeznanie

mala_czarna_21 pięknie to ujęłaś podpisuje się obiema rękami

Edytowane przez Angel_21_
Czas edycji: 2013-03-13 o 00:00
Angel_21_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 00:04   #1993
karoolecka
Zadomowienie

Uciekam spać teraz już z łatwością zasnę dziękuję !
Stary 2013-03-13, 05:58   #1994
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Witam nową PM

Witam się gorącą herbatką malinową, oczywiście gorzką Ja już siedzę w pracy od pół godziny... Z gorączką, katarem, bólem wszystkiego co możliwe :/ na zwolnienie nie chce iść w tym miesiącu, bo kończy mi się umowa, a chciałabym jednak mieć jakąś pracę zresztą po tej wypłacie, którą dostałam za luty, muszę sporo nadrobić, bo jestem na minusie w tym miesiącu dostałam 500 pln ehh... Szkoda słów

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 06:54   #1995
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
little_zosh STO LAT I UŚMIECHU CO DNIA !

kroooliczek89
, monikkad zdrówka dziewczyny !

missmalezji piękne sukienki ! 2 i 3

agunineczka okropny jest krztusiec.. ja mam praktyki w szkole i na przerwie widziałam właśnie malucha który tak okropnie kasłał wręcz dusił się, że aż łzy mu leciały, normalnie ciurkiem po buzi

Mortadella witaj

ijaa ja też nie mogę przestawić się na narzeczony i też się zastanawiam co to będzie, jak przyjdzie mi mówić mężu mój
<- za te przepisy na sałatki

agunineczka to z tż też mam na studiach im coś o nim opowiadam i mówię teżet a one na mnie oczy o co chodzi

Pewnie już z Was sporo śpi, ale napiszę Wam co mnie wkurza od momentu, gdy postanowiliśmy ogłosić z Tż, że bierzemy ślub.
Ja mam 20 lat, Tż ma 23, w dniu ślubu ja będę miała 22, a Tż właśnie skończy 25 - czy my jesteśmy za młodzi na ślub ? Obecnie jesteśmy ponad 4 lata razem, na koncie: kilka kłótni, ze dwie awantury i foch forever, ani jedno rozstanie dla odpoczynku oraz dużo cudownych dni. Do czego zmierzam ? Kto by się nie dowiedział o naszym ślubie, twierdzi, że marnuję sobie życie, że dopiero imprezy powinnam mieć w głowie, że prędzej czy później weźmiemy rozwód bo w tak młodym wieku nie podejmuje się tak ważnych decyzji nie wiem czy to ja jestem zacofana, czy to towarzystwo wokół mnie.. Oczywiście nikt mi tego nie mówi prosto w oczy, tylko za pomocą przykładów cioci koleżanki brata córka miała taką sytuację i tu zaczyna się historyjka 30 minutowa. Powiedzcie mi co Wy o tym sądzicie.. Może my na prawdę się śpieszymy, a ja jestem zwyczajnie ślepa i pochłonięta ślubem, czy to Ci ludzie są walnięci i wtrącają swoje wielkie nosy w nie swoje sprawy..
No. Lżej mi trochę na sercu.. nie miałam tego nawet komu powiedzieć
Nieprawda, nie ma idealnego wieku, jeśli jesteś pewna swoich uczuć i on też, to jesteście gotowi. Moja mama wyszła za mąż w wieku 18 lat i jest b. szczęśliwa
Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
też tak kilka razy chciałam powiedzieć, jakoś odruchowo
Ja tylko napisać jak do kogoś na fejsie pisałam
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 06:55   #1996
misia880
Zakorzenienie

Witam sie kawką z cynamonowym cukrem i posypką czekoladową
KOleżanka w pracy mi zrobiła, jak przyszłam to już czekała

oglądaliśmy wczoraj kolene 2 mieszkania - jedno bardzo mi się spodobało.
Tylko czynsz wysoki - na 2 os. 640 zł

Witam nowe PM

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 06:57   #1997
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Witam nową PM

Witam się gorącą herbatką malinową, oczywiście gorzką Ja już siedzę w pracy od pół godziny... Z gorączką, katarem, bólem wszystkiego co możliwe :/ na zwolnienie nie chce iść w tym miesiącu, bo kończy mi się umowa, a chciałabym jednak mieć jakąś pracę zresztą po tej wypłacie, którą dostałam za luty, muszę sporo nadrobić, bo jestem na minusie w tym miesiącu dostałam 500 pln ehh... Szkoda słów
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 07:00   #1998
misia880
Zakorzenienie

Też uważam, że nie ma idealnego wieku na ślub. Dajcie spokój z głupim gadaniem, ja w dni ślubu będe miała 22 (rocznikowo 23) a mój TŻ 23 (rocznikowo 24)
i wcale nie uważam, że jesteśmy za młodzi.
a imprezy hmmm nigdy nie lubiłam dyskotek i wcale mnie do tego nie ciągnie

---------- Dopisano o 07:00 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ----------

kroooliczek89 Biedna Ty
moj TŻ kaszlał kaszlał aż wkońcu mnie dziś też gardło boli i katar mam. DO pracy oczywscie chodzic musze bo potem wypłaty bym na śmietniku szukała

Stary 2013-03-13, 07:27   #1999
velika
Winter is coming

Karolecka, nie przemuj się, tylko róbcie swoje. Ludzie zawsze będą gadać To wasze życie i róbcie tak, jak uważacie. Ja z kolei jestem z drugiej strony, biorę ślub w wieku 28 lat, po 11 latach związku, od co najmniej 5 lat słyszę kiedy ślub, a czemu tak późno, nie dożyjemy, a kiedy dzieci, zegar ci tyka itd. do wyrzygu
☠☠☠☠a znowu śnieg pada chyba z 10 cm napadało, jak nie więcej

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 07:40   #2000
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
little_zosh wszystkiego najlepszego

Witam nową PMkę

Kuruj się kochana i wracaj szybko do zdrowia!

Witam kolejną PMkę

Ja jeszcze tego samego dnia wieczorem zaczęłam się tu udzielać

a ja przed zaręczynami
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 07:49   #2001
Veiovis
Zakorzenienie

Dziękuję Dziewczyny za miłe przyjęcie Czy ktoś Wam już kiedyś powiedział, że strasznie dużo piszecie?

Ja z moim TŻ już od paru miesięcy mieszkamy razem (na szczęscie mamy mieszkanie od jego rodziców i będziemy je powoli spłacać chociaż do 70% jego wartości) i w sumie decyzja na ślub przyszła ponad tydzień temu po rozmowie z jego rodzicami. Myśleliśmy już o tym oczywiście wcześniej, ale nie był to nigdy bliżej określony termin. Teraz moi rodzice sprzedają nasze stare mieszkanie i dostanę z niego część pieniędzy, które postanowiliśmy przeznaczyć właśnie na wesele. Dość szybko zdecydowaliśmy się na salę i w sobotę jedziemy podpisywać umowę Zaręczyn jeszcze nie było, chociaż wiem że TŻ już o tym myślał od jakiegoś czasu (wczoraj całe popołudnie oglądał pierścionki w internecie ), więc myślę ze do września 2014 się doczekam
A ślub dokładnie 13 września, oby okazał się szczęsliwy

Postaram się być już na bieżąco i jak najszybciej lepiej Was poznać
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 08:01   #2002
misia880
Zakorzenienie

ja mam nadzieje, że moja wesele jednak dojdzie do skutku,

a narazie myśle ciągle o tym mieszkaniu...

Stary 2013-03-13, 08:49   #2003
anka1897
Wtajemniczenie

Witam w ten zimowy ranek

Cytat:
Karolecka, nie przemuj się, tylko róbcie swoje. Ludzie zawsze będą gadać To wasze życie i róbcie tak, jak uważacie. Ja z kolei jestem z drugiej strony, biorę ślub w wieku 28 lat, po 11 latach związku, od co najmniej 5 lat słyszę kiedy ślub, a czemu tak późno, nie dożyjemy, a kiedy dzieci, zegar ci tyka itd. do wyrzygu
Niestety znam to z własnego doświadczenia. Jestem młodsza o rok, ale staż związku mamy podobny (my w tym roku 11 lat razem będziemy świętować). Ciągle tylko słyszeliśmy że już czas na ślub, skoro do tej pory żadnych decyzji nie podjeliśmy to się rozstaniemy

Veiovis, Mortadella witam nowe PMki

karoolecka nie przejmuj się takim dogadywaniem, najważniejsze że Wy czujecie, że to właściwy moment i TA właściwa osoba

szklaneczka25 suknia piękna niestety fason nie dla mnie z uwagi na zbyt widoczne boczki u mnie
missmalezji wszytskie piękne, ale moje serce zdobył numer ..... 3 właśnie coś takiego bym chciała mieć

kroooliczek89 wracaj szybciutko do zdrówka

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 09:01   #2004
niulka_1985
Zadomowienie

witam nowe PM-ki
Po wczorajszej Chodakowskiej nie mogę się wyprostować, takie mam zakwasy chyba zrezygnuję z tego treningu sześciominutowego, to nie na moje siły
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 09:04   #2005
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
missmalezji wszytskie piękne, ale moje serce zdobył numer ..... 3 właśnie coś takiego bym chciała mieć
Anka,a jaką masz figurkę? Ja jestem niziutka, dość krępa i mam dużą pupę Ogolnie taka kaczuszka jestem i właśnie w 1 było mi najlepiej

karoolecka, nie przejmuj się wogóle paplaniną. ja z tż jesteśmy razem 8 lat i w każdym roku słyszalam coś takiego: ( nooo, po 3 ( albo 4 albo 5 albo 6 albo 7 zawsze jest kryzys. ja znam parę, która po (i tu wstaw sobie oboj ętnie jaki rok) się rozstała. No i gadanie mam, że ju z tak długo, że po co, albo do tź moja teściowa - ucieknie ci z jakimś lekarzem gdybyśmy mieli słuchać co kto mówi..
Słuchajcie siebie i nie patrzcie na nikogo

spadam na zajęcia, pa!

Edytowane przez missmalezji
Czas edycji: 2013-03-13 o 09:06
missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 09:11   #2006
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość

oglądaliśmy wczoraj kolene 2 mieszkania - jedno bardzo mi się spodobało.
Tylko czynsz wysoki - na 2 os. 640 zł
Jaki metraż i co czynsz obejmuje?

Cytat:
Witam nową PM

Kochana tak przykro czytać Twoje posty
Pracujesz na część etatu za takie pieniądze?

A może pomyslałabyś o czymś zdalnym ?

Cytat:
☠☠☠☠a znowu śnieg pada chyba z 10 cm napadało, jak nie więcej

O u mnie tak samo Z tym, że my jesteśmy niespełna 9 lat

Jak ślub planujemy to gadanie, ale takie duże? Stać Was na to? Wiecie ile to kosztuje?

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
a ja przed zaręczynami
Ja też Bo nadal na nie czekam

Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
Dziękuję Dziewczyny za miłe przyjęcie Czy ktoś Wam już kiedyś powiedział, że strasznie dużo piszecie?

Ja z moim TŻ już od paru miesięcy mieszkamy razem (na szczęscie mamy mieszkanie od jego rodziców i będziemy je powoli spłacać chociaż do 70% jego wartości) i w sumie decyzja na ślub przyszła ponad tydzień temu po rozmowie z jego rodzicami. Myśleliśmy już o tym oczywiście wcześniej, ale nie był to nigdy bliżej określony termin. Teraz moi rodzice sprzedają nasze stare mieszkanie i dostanę z niego część pieniędzy, które postanowiliśmy przeznaczyć właśnie na wesele. Dość szybko zdecydowaliśmy się na salę i w sobotę jedziemy podpisywać umowę Zaręczyn jeszcze nie było, chociaż wiem że TŻ już o tym myślał od jakiegoś czasu (wczoraj całe popołudnie oglądał pierścionki w internecie ), więc myślę ze do września 2014 się doczekam
A ślub dokładnie 13 września, oby okazał się szczęsliwy

Postaram się być już na bieżąco i jak najszybciej lepiej Was poznać
Kurcze jaka podobna historia, również mieszkamy w mieszkaniu rodziców tż, również czekam na zaręczyny i również szybko zdecydowaliśmy się na salę. Czyżbyś była moją siostrą ?

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
ja mam nadzieje, że moja wesele jednak dojdzie do skutku,

a narazie myśle ciągle o tym mieszkaniu...
A nie widzisz pozytywów z mieszkania własnego?
Bo rozumiem, że to Wy szukacie go dla siebie?

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
witam nowe PM-ki
Po wczorajszej Chodakowskiej nie mogę się wyprostować, takie mam zakwasy chyba zrezygnuję z tego treningu sześciominutowego, to nie na moje siły
One są okropne !

Dzień dobry

Ależ zimnica!
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 09:12   #2007
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Anka,a jaką masz figurkę? Ja jestem niziutka, dość krępa i mam dużą pupę Ogolnie taka kaczuszka jestem i właśnie w 1 było mi najlepiej
Przy 165 cm moja waga waha się między 53 - 55 kg. Ogólnie jestem raczej szczupła z boczkami i w zimie czasami oponką na brzuszku noi szerokie biodra

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 09:32   #2008
misia880
Zakorzenienie

na 51 m czyns 640-680 zł
no to co czynsz, fundusz remontowy zaliczke na wode. gaz i prad osobno

pozytywy widze ale nie w kasie.. tragedia z pieniadzmi

Stary 2013-03-13, 09:35   #2009
monikkad
Wtajemniczenie

Juz mi dzis jakby TROCHE lepiej. Mamnadzieje, ze najgorsze juz za mna... Co do wieku to ja bede miala 26 lat i slub po 5 latach i 3 miesiacach razem. Xa to moj tzbedzie bral slub w wieku 37 lat, wiec domyslcie sie jakie sa komentarze: ' stary, co to sie stalo ze bierzesz slub ?'. Wszyscy juz byli pewni, ze bedzie starym kawalerem do konca zycia.
Stary 2013-03-13, 09:51   #2010
Opiumalfa
Zakorzenienie

U mnie niby nie gadaja, bo sa dosc wyrozumiali a slub bede brala w wieku 30 lat (kalendarzowo, ale jeszcze przed urodzinami , czyli 29 ) a TZ 31, wiec sie nie przejmujcie. Moja rodzina moze od roku lekko przebakiwala, ale presji nie bylo, mimo, ze jestesmy razem od 6 lat. Moja mama wyszla za maz w wieku 22 lat i dalej jest z tata. ale jak mowi, to inne czasy byly, mniej mozliwosci, zero wyjazdow itp. Niby kazdy jest inny, wiemy.

Ja w waszym wieku (20lat) to nie wiedzialam jak sie nazywam i tylko romanse i imprezki mi w glowie byly. Ale mowie, kazdy jest inny.

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
witam nowe PM-ki
a mozesz mi podac link do YT na ten 6 minutowy. O co w nim chodzi?
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości