|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII
Dzień dobry
![]() Cytat:
troche dziecinny ale uroczy bede tam zaglądać, podoba mi sie to ze królik i pies chodzą razem po domu ![]() Cytat:
![]() a bedziesz zamieniać wode od farby ?
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
Leniwy dzień dziś nastał
Sypnęło śniegiem Powinnam wziąć się za pisanie, ale najchętniej przykryłabym się kołdrą :ziewa:
|
#1233 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina, a jak zachowuje się twój kolor po kilku myciach?
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie planowałam zmieniać wody ona ma 9%?
|
|
|
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie ostatnio pomadkę: natural lip balsam colour z Pierre rene - droga nie była, ale zapach ma masakryczny
ps. producent na stronie reklamuje, że ma piękny zapach
|
#1237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem co sie dzieje a jest ![]() a co do wody tak ma 9% , to jak będziesz zamieniać? ja nią robiłam w poniedziałek i mam troche smerfa ale mniej niż wcześniej bo trzymałam tylko 45 minut
|
|
#1238 | |||
|
Rozeznanie
|
Hej, hej
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Damy radę, już za kilka dni ma przyjść wiosna, na Święta ma być podobno + 15 stopni
|
|
#1239 | |||||
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie to jest popielato-perlowy blond takie 8.21.
Cytat:
Cytat:
wszyscy moim znajomi, kolezanki koledzy itp. uprawiaja sex bez gumy, nawet przygodny bo laski biora tabletki ale w sumie nei moja sprawa ja nigdy nie uprawialam przygodnego sexu bez gumki i na szczescie, jestem 2 partnerka mojego tz, a znam jego pierwsza- ma 3 dzieci i jest szczesliwa mama obecnie takze wiem, ze ja sie nie mialam gdzie zarazic, no chyba ze jakies pobierania krwi cos takiego...dentysta itp. ale to raczej wykluczam.mysle ze na pewno badac sie powinny osoby co maja sex bez gumki na sumieniu, albo i inne rzeczy jak narko ![]() a procedura- idziesz tam, pobieraja ci krew potem mowia kiedy wynik. ale zeby bylo miarodajne to od ostatniej niebezpiecznej przygody musi minac 3 miesiace- bo wynik nie bedzie wiarygodny i tyle. sa specjalnie wyznaczone przychodnie gdzie sie robi te testy za darmo, w lbn chyba jest jedna taka wieksza... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
Zamiast wziąć się za robotę wzięłam się za farbowanie włosów
siedzę z farbą
|
#1241 |
|
Konto usunięte
|
cześć dziewczyny
mam nadzieję, że może wy z racji większego doświadczenia z blond farbami, mi pomożecie. Mianowicie, mój naturalny kolor to średni popielaty blond, wręcz srebrny, kiedyś pomimo usilnego zapuszczania naturalnych odbiło mi i pomalowałam je na brąz....porażka, szybko udało mi się zejść do blondu rudawego ale przy pomocy płukanki z genicjany miałam ładny ciemny popielaty blond. Rude zaczęło wyłazić na końcach, odrost był dość spory 3-miesięczny, chłodny i nieco jaśniejszy niż reszta włosów, więc postanowiłam pomalować to garnierem nutrisse 111+ czyli bardzo bardzo jasny popielaty blond superrozjaśniający. Oczywiście nie spodziewałam się włosów jak u panienki z pudełka, ale blondu. Przez lata farbowałm włosy popielatymi blondami garniera i wiedziałam czego moge sie spodziewac. Tak mi się zdawało.... Bo teraz farbowańce wyszły ładnie, tak jak chciała, tylko odrosty o dziwo są teraz ciemniejsze od reszty i żółte. I tu moje pytanie: jaką farbą dzisiaj najlepiej osiągnąć jasny/średni blond, ale nie platynowy? Bo Garnierom chyba już nie ufam....![]() wybaczcie bark zdjęcia, ale aparat mi sie zepsuł, a na zdjęciach z tel nic nie widac. kolor mam zblizony do tego, naturalny tez i taki chce zachować, ewentualnie nieco jaśniejszy. Tylko przeszkadzaą mi żółte odrosty. https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...5YKUQRAONrt4UQ Edytowane przez 201604130914 Czas edycji: 2013-03-13 o 12:13 |
|
|
|
#1242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dziewczyny ale jestem w☠☠☠☠iona!! W niedzielę zamówiłam farbę, sprzedawca ma napisane że wysyła przesyłkę od razu, a przez listonosza idzie jeden dzień. Wybrałam opcję list priorytetowy, dzisiaj jest środa i co? Przesyłki dalej nie ma :/ Zaczynam się denerwować że to może jakiś oszust i mi farby nie wyśle :/ A chciałam się pofarbować przed weekendem bo mam zajęcia w szkole :/ Cytat:
To jest straszne, jak u nas wykorzystują ludzi i którzy muszą harować non stop za niewielkie pieniądze Twoja sytuacja tylko mnie utwierdza w przekonaniu że jeśli nie założę własnego biznesu w którym sama sobie będę szefem to ja tu nie chcę żyć na stałe Cytat:
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-03-13 o 12:03 |
||
|
|
|
#1243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie będę zamieniała wody, zrobię na tej 9% do tej pory każda na 9% wychodziła mi, mam nadzieję,że tym razem nie będzie inaczej...
|
|
|
|
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
ale jestem zła przyszła paczuszka z rzeczami kupionymi dla Perełki i okazało się że wsadzili mi nie tą obrążę którą kupiłam w dodatku na paragonie jest cena tej z aukcji ,a ta krótą dostałam jest 3zł tańsza wysłałam im maila ,że kupiłam inną ale narazie cisza w dodatku jakaś mała ![]() a tak z ciekawostek jestem chora od wczoraj zaraziłam się od synia
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
ex, a gdzie kupowałaś farbę?
![]() Asia a kiedy psisko będzie u ciebie?
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
Na all u dość świeżego sprzedawcy, bo sprzedał jak narazie 300 rzeczy. Ale miał same pozytywy, jeden neutral tylko więc zamówiłam u niego
|
|
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
Może to wina poczty
Trochę śniegu posypało i przesyłki się opóźniają![]() A ja kupiłam dwie pary spodni letnich (dobrze, że na lato bo już bym się wściekła) i minęło już sporo dokąd zapłaciłam, a paczuszki nie widać. Kupowałam już u tego sprzedawcy i wiem, że czasami opóźnia wysyłkę, ale teraz to już przesada
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
Nove ja bloga Marty czytam od początku, zawsze mi się japka śmieje gdy tam wchodzę i oglądam jej filmy
|
|
|
|
#1249 | |
|
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o ofertę plusa to ja jestem zadowolona
![]() płacę teraz jakoś 75 zł, zdarzały się ok.100... nie wiem czy do dużo czy mało (kwestia indywidualna) mam pakiet 200min/200sms, pakiet 60 min. do plusa, pakiet 100 min. do wszystkich sieci, pakiet 300 mmsów do plusa i 500 smsów do plusa ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
oby nie, bo jutro ma być moja nowa czerwona marynareczka |
|
|
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko mozliwe że już w ten piątek
![]() zadzwoniłam do nich i wyjaśniłam o co chodzi ,muszę odesłać tą i mi wymienią ale to będzie tydzień pewnie trwało
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
#1251 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
ja sobie ostatnio kupilam czerwone portki, sama nie wiem czy dobrze zrobilam
|
|
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
Ok
zmylam farbę![]() Lepiej niż po drogeryjnej, ale .... odrost nigdy nie wychodzi platynowo ![]() Alfaparf 11.21 Fotka: pierwsze zdjęcie (w słońcu, widać jak ten odcień zżółkł), drugie zdjęcie dzisiejsze farbowanie (światło dzienne, ale dość ciemno bo nie ma słońca)
Umysł w stanie blond Edytowane przez Ninedin Czas edycji: 2013-03-13 o 12:58 |
|
|
|
#1254 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
az sama bylam w szoku, w sumie czekalam na zajecia, weszlam do almy w sopocie, do rossmanna i na koniec do pepco, a zaplacilam za nie az 39,99 dawno nie mialam czerwonych spodni moze dlatego tak nie czuje tego do konca ![]() Z Bershki kupilam jakis czas temu czarne spodnie i nie dosc ze sie kurcze rozciagnely troche, to jeszcze strasznie wytarl barwnik sa teraz takie hmm malo czarne
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2013-03-13 o 12:54 |
|
|
|
|
#1255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszłam do Cubusa ![]() w mohito dorwałam białą marynarkę w ogóle w niedzielę odechciało się zakupów, ponieważ do jakiego sklepu nie weszłam to pikała mi bramka przy wejściu i wyjściu a wszystko za sprawą perfum w torebce...
|
|
|
|
|
#1256 |
|
Zadomowienie
|
Zmyla sie szarość ale kolor pozostał zimny.
|
#1257 |
|
Raczkowanie
|
Kupiłam przed chwilą Alfaparf 11,20 i wode 12% robię próbę pasemkową... jeśli chwyci też na złoto to się załamię już chyba
|
#1258 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ooo do mohito musze podjechac, choc ostatnio chcialam wejsc to bylo zamkniete- otwieraja tam teraz nowa marke od lpp- sinsay
|
|
|
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
Buahhot a czy w Klifie zamknęli Mango?
bo jak byłam ostatnio to nie widziałam, a przecież na parterze było
|
|
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
dużo sklepów zamykają, u mnie m.in. Carry zniknęło
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

bede tam zaglądać, podoba mi sie to ze królik i pies chodzą razem po domu 
(jeśli to czytasz)
myślałam, że na nowym opakowaniu jest Snow

ona ma 9%?

sa teraz takie hmm malo czarne