|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
![]() Ale znalazłam właśnie model, który ma pasy, rączkę do prowadzenia i - uwaga przekładane pedały
Edytowane przez Kulkaaga Czas edycji: 2013-03-13 o 11:10 |
|
|
|
|
#4112 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
[IenipimawQUOTE=schehereza de;39739582]Bardzo mnie cieszy co piszecie,że atmosfera w okół rasy się oczyszcza bo tak naprawdę to nie pies jest urodzony zły tak kształtuję go przewodnik,są też choroby jak i u ludzi a moda na rasę tylko stawia kropkę nad i.
Te psy nigdy nie były hodowane aby zrobić krzywdę człowiekowi,to są psy hodowane do walk z inną zwierzyną tacy psi gladiatorzy miały walczyć na ringach z innymi psami/bykami itp nie gryźć człowieka który notabene musiał je rozdzielać,podburzać wkraczać w tą rzeźnie i wyjść bez szwanku także mit o kilku tonowych szczękach (realnie nawet nie u krokodyla ) albo wyhodowanej agresji do ludzi to bujda.Za to dziś odnoga pit bulla popularny amstaff to nic innego jak ułagodzony pit bullterier u którego stawia się na wygląd/proporcje/odwagę nie na krwiożerczość to taka psia modelka z odwagą teriera ps. dlatego pan yorkshire terrier jest taki odważny w końcu to jedna rodzina ![]() dziękuje bardzo jusi,ja za to w przyszłości chciałabym synka ale jak ma być taki niedobry jak nasza córka to jeszcze przemyśle [/QUOTE]jaka mawia moja kolezanka "nie ma zlych, niedobrych dzieci, sa za to glupi rodzice. Dzieci To plastelinki i od rodzicow zalezy Co uformuja wiec preetensje do siebie" Duzo razy to slyszalam zanim wlasne DDzieci mialam i.....teraz cZasem sama na siebie jesstem zla |
|
|
|
#4113 |
|
Raczkowanie
|
Amorcio fajny ten Wasz rowerek. Ja na taki niestety nie trafiłam gdy szukaliśmy czegoś dla dwulatka. Ten model, który kupiliśmy mimo pedałów na przednim kole jest dość stabilny i nie zdarzyło sie nam żeby mały się przewrócił. Teraz na szczęście jeździ już ładnie na swoim "normalnym" rowerze i jak tylko zrobi się cieplej to pewnie ruszymy na jakąś wycieczkę
Scheherezade a czy jak wychodzicie z psami w miejsca, gdzie są ludzie zakładacie im kagańce, smycze? |
|
|
|
#4114 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() ![]() Cytat:
lobuziara straszna ) odnoscie Twoich pieskow ja uwielbiam ta rase ale uwazam ze pies to tylko pies nikt nie we co mu siedzi w glowie. Oczywiscie to czlowiek kształtuje to jak bedzie sie zachowywal, ale kazdy ma swoja cierpliwość nawet pies i piszac ze corka go ciaga za uszy itp to az mnie ciary przeszly wybacz
|
|
#4115 |
|
Raczkowanie
|
a ja z innej beczki .... najwyższy czas bym zaczęła myśleć coś o nowym pokoju dla Mateuszka ... Daniel ma meble biurko szafki ale jest wersalka i fotele jeszcze z jego młodzieńczych lat a to tak nie bardzo do pokoju dziecka i chciała bym mu kupić nowe łóżko możecie mi doradzić bo kompletnie nie wiem co wybrać mały ma 4 latka i nie wiem które będzie dla niego najodpowiedniejsze
proszę doradźcie do tych mebli co ma to dokupimy taką szafkę z półkami by do tego plastikowe pojemniki by mógł sobie pochować zabawki no i dywanik najlepiej z jego ulubionej bajki autka już widziałam taki fajny z drogą będzie mógł po dywanie autkami jeździć
już są 28.02.2013 dr J.J. Wrocław Edytowane przez jusi84 Czas edycji: 2013-03-13 o 12:35 |
|
|
|
#4116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4117 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
-bałam się początkowo, że mały mógłby wypaść, ale nic takiego się nigdy nie przytrafiło, a zaczął na nim spać w wieku 3 lat. Z wchodzeniem tez nie miał problemów. - Pod łózkiem można schować mnóstwo rzeczy co jest bardzo praktyczne gdy pokój dziecka jest mały -Niestety zjeżdżalnia w praktyce jest nieuzywana bo jest bardzo stroma i na samym dole posiada listwę podtrzymującą, o którą dziecko zachacza i po paru zjazdach boli pupa (u nas synek czasem wchodził po zjeżdżalni do góry, a teraz gdy do pokoju musiliśmy wstawić tez łózeczko młodszego to zjeżdżalnia została zdemontowana) - Ja kupowałam to łóżko od producenta i mogłam zmienić jego długośc. Zdecydowalismy się na 160cm, bo i tak w przyszłości chcemy dla chłopaków piętrowe kupić, ale wiem że można było ten model wziąć w rozmiarze 170cm, 180cm - Minusem jest to, że nie możesz się z dzieckiem położyć czytając mu np bajkę wieczorem. Ogólnie to tak: fajne łóżeczko gdy potrzebujesz więcej miejsca w pokoju bo wiele duzych zabawek można pod niego wcisnąć, a dziecko może się tam bawić. Zjeżzalnia w rzeczywistości jest niepraktyczna, po chwilowej fascynacji pozostaje deską, która też zajmuje miejsce, więc wybrałabym teraz model bez. No i jeżeli lubicie poleżeć razem przed spaniem, lub w nocy synek o to prosi to niestety nie ma tu takiej możliwości. ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Jusi a masz już jakiś stolik i krzesełka dla synka? u nas i naszych znajomych tylko Ikea i seria mammut - niezniszczalne i wygodne
|
|
|
|
|
#4118 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję
te piętrowe mi się podobają mały miałby się gdzie bawić ale obawiam się że to tylko na chwilę ... nie mam krzesełek i stolika pewnie trzeba będzie kupić
|
#4119 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
Justi co prawda dzieci nie mam
ale moj siostrzeniec ma takie lozeczko http://allegro.pl/lozko-disney-cars-...075400029.html jak siostra mu kupila nie chcial z niego schodzic i miejsca duzo nie zajmuje choc te pietrowe bardzo fajne ale jednak to pietrowe
|
#4121 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4122 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam 2 Yorki i to takie słodziaki. Grzeczne , nie szczekają , nie sikają i straszne pieszczochy ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
Ja to bym takich nie kupowała takich dziecinnych, bo są mało praktyczne . Kupiłabym bardziej sofę tylko w chłopięcym obiciu. Po pierwsze służy jako kanapa na codzień , do spania zrzuca sie tylko poduchy i można spać (ma wtedy więcej miejsca niż dziecięce tapczaniki) i zawsze można rozłożyć żeby kogoś więcej przenocować. Ważne jest to że jak dziecko pójdzie do szkoły to nie trzeba wymieniać na młodzieżową
|
|
#4123 |
|
Raczkowanie
|
ania2003 ZAZDROSZCZEEEEE
moj byl grzeczny tylko na poczatku, ma rok a to istny szatan hehehe
|
#4124 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
|
|
#4125 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
![]() W temacie dzieci się nie wypowiem, bo się nie znam ![]() Ale mam za to pytanko do tych dłużej po operacji. Czy 4 miesiące "po" normalne są objawy takie jak: szczypanie (tylko w 1 miejscu), swędzenie boków piersi (od kilku dni nagle się zaczęło) i dodatkowo dzisiaj jeszcze mam jakieś dziwne uczucie (pomiędzy bólem a swędzeniem) jednej krawędzi piersi - od strony "rowka". Nie ukrywam, że zaczynam się niepokoić, bo jeszcze tydzień temu było tylko szczypanie...
|
#4126 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny widze klika z nas ma yorki
dawajcie fotki ![]() moja to stara dupa 7 lat na karku zawsze chcialam miec 2...ale moja jest taka zaborcza i rozpieszczona ze biede bym narobila tylko dla takiego malucha. Ja jak chce dac buziaka dla TZta to wskakuje na niego i go zaslania zebym go nawet nie dotykala![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
w kocnu to on bedzie spal na lozeczku. Nie wiem czy lubi z Wami sypiac czy nie ale warto kupic takie lozeczko do ktorego bedzie z checia szedl spac
|
|
#4127 |
|
Wtajemniczenie
|
[OTE=ania2003;39746520]Ja mam mamusie z coreczka wiec jak ta maa chce cos porozrabiac to ja matka dyscyplinuje
![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- U mnie tez seria mamut kroluje [/QUOTE]I uczy Sie od ulozonej juz mamusi to dobry pomysl gdy jeden piesek jest dobrze wychowany, gorzej gdy tak nie jest i decydujemy sie na kolejnego psiaka My mamy Bolonczyka, 3latka ma. Jest wspanialym psem a kupilam go jak sie okazalo z tragicznej hodowli, chociaz z jednej z najstarszych w PL. Wymagal wiele pracy i cierpliwosci ale warto bylo, jestem bardzo z niego dumna, komentarze na ulicy sa bardzo mile. Do zakupu tego psa przygotowywalismy sie kilka lat po stracie poprzedniego pieska..... powiem Wam jaki zbieg okolicznosci. Pierwszy piesek nazywal sie w dokuenttach Emil, Po ilus latach na drugim koncu PL kupilismy Emila |
|
|
|
#4128 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To tak jak mnie- jestem w połowie trzeciej części i oderwać się nie mogę....nie wiedziałam,że ta hmm "powieść" tak mnie wciągnie ![]() Poczytam Was trochę ,bo widzę ,że się dzieje.....dzieje
|
|
#4129 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
kurcze trochę zabiegana jestem i nie mam kiedy wpadać was poczyt ać, odebrałam dziś wyniki jutro usg i do doktorka na konsultację też bym chciała psiaka ale mój mąż nie chce bo mówi że w bloku będzie się męczył ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- scheherezade fajna z was rodzinka a córusia jest prześliczna
|
|
#4130 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4131 |
|
Zadomowienie
|
hm a ja mam taki problem
kurcze koncza mi sie tabletki anty![]() a do pl dopiero w czerwcu nie chce przestac brac ... no to szukalam na necie ![]() kiedys sama w ten sposob sprzedalam tabletki ktore mi nie odpowiadaly no ale ja sprzedalam je taniej a tu kurde ceny z kosmosuu 90 zl na przyklad ja za tabsy place nie cale 40 no haloo![]() i nie wiem co mam z tym fantem zrobic ![]() mam cycki nie chce teraz dzidzi ![]()
|
|
|
|
#4132 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4133 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
.
|
|
#4134 |
|
Wtajemniczenie
|
[ojQUOTE=kasikkk87;3974892 3]hm a ja mam taki problem
kurcze koncza mi sie tabletki anty![]() a do pl dopiero w czerwcu nie chce przestac brac ... no to szukalam na necie ![]() kiedys sama w ten sposob sprzedalam tabletki ktore mi nie odpowiadaly no ale ja sprzedalam je taniej a tu kurde ceny z kosmosuu 90 zl na przyklad ja za tabsy place nie cale 40 no haloo![]() i nie wiem co mam z tym fantem zrobic ![]() mam cycki nie chce teraz dzidzi ![]() [/QUOTE]Ja nie chwytam, mieszkasz w Hoolandii a do gina i tabletki jezdzisz do Pl? Dlaczego nie pojdziesz do lekarza po recepte tam gdzie mieszkasz tylko w neecie chcesz kupowac i Jestem w Szoku, ze swoje tabletki sprzedawalas. Wiesz, ze to karalne? |
|
|
|
#4135 |
|
Zadomowienie
|
a dlaczego karalne?
|
|
#4136 |
|
Zadomowienie
|
Amorcio, przecież Kasik napisała, że są znacznie droższe.
Kasik, może poproś kogoś z PL by Ci wysłał? Receptę załatwić to żaden problem
|
#4137 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4138 |
|
Raczkowanie
|
z tego co się orientuję nawet jeśli pójdziesz na pogotowie to Ci powinni wypisać receptę
|
#4139 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uspokoiłaś mnie. Wiesz, ja z tymi cyckami jak z jajkiem się obchodzę i boję się o nie, żeby żadne świństwo się nie przyplątało Dlatego od razu wszelkie zmiany zauważam![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
Rodzinny z tego co wiem da, ale jak ma zaświadczenie od gina, że takie leki pacjentka bierze. Ale to nie ma znaczenia, bo Kasik i tak nie jest obecnie w PL ![]() Najlepiej właśnie, żeby ktoś Ci wysłał
|
|
#4140 |
|
Wtajemniczenie
|
[scieQUOTE=horo_2;39749403]a dlaczego karalne?[/QUOTE]
Lekow na recpte nie wolno sprzedawac bez koncesji to chyba logiczne, ze nie wolno ot tak sobie lekow sprzdawac a, Ze rozne rzeczyy mozna Zalatwic To Tez wiadomo. Nie rozumem Tez kombinowania gdy piilna sytuacja, podbramkowa, zeby raz nie pojsc i normalnie niie kupic tabletek tam gdzie sie mieszka. Mowi sie trrudno i kupujje to co wazniejsze, nawyzej kilka piw czy czegos innnego sie nie kupi. To Nie jest roznica ze W pl 40zl a Tam 400zl |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

) albo wyhodowanej agresji do ludzi to bujda.

do tych mebli co ma to dokupimy taką szafkę z półkami by do tego plastikowe pojemniki by mógł sobie pochować zabawki no i dywanik najlepiej z jego ulubionej bajki autka już widziałam taki fajny z drogą będzie mógł po dywanie autkami jeździć

zawsze chcialam miec 2...ale moja jest taka zaborcza i rozpieszczona ze biede bym narobila tylko dla takiego malucha. Ja jak chce dac buziaka dla TZta to wskakuje na niego i go zaslania zebym go nawet nie dotykala![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
kurcze koncza mi sie tabletki anty
uspokoiłaś mnie. Wiesz, ja z tymi cyckami jak z jajkiem się obchodzę i boję się o nie, żeby żadne świństwo się nie przyplątało