|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Im gonna married tonight !
Dobra przyszła kolej na mnie
![]() ![]() W październiku tego roku, wychodzę za mąż Kompletnie nie wiem jaki wybrać makijaż i jak się do tego uczesać. ![]() Dodam że nie chciała bym wyglądać jak truposzczak. Bo nie dość że biała suknia to jeszcze karnacja bardzo blada. Doradźcie coś ! Jaka biżuteria ? Make up, uczesanie ? Czy tradycyjne czerwone róże będą do mnie pasować ? Nie chcę innych kwiatów. Toleruję tylko te ...
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Im gonna married tonight !
Ja widziałabym jak najbardziej czerwone róże i makijaż z czerwonymi ustami. Może coś jak w załączniku?
A z fryzurą postawiłabym na loki zaczesane na bok. Raczej bym nie spinała całkiem włosów, bo są takie piękne
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Mam urodę w podobnym typie (blada cera, niebieskie oczy, rude włosy), więc mogę się wypowiedzieć jak to u mnie wyglądało
![]() Dodatki miałam w czerwieni: czerwone buty, biżuteria srebrna z czerwonymi kamykami. Rozważałam też czerwone paznokcie, ale uznałam, że lipnie będą wyglądać jak zaczną odrastać (miałam hybrydę, więc trzymała się długo) - a stwierdziłam, że w podróży poślubnej nie będzie mi się chciało zamalowywać tego ![]() Bukiet też czerwony z zielonymi akcentami - co prawda z goździków i chryzantem, ale myślę, że róże byłyby jak najbardziej ok ![]() Makijaż oka miałam w brązie, dość mocny jak na ślubny, ale raczej taki standardowy. Co do cery, to powiedziałam pani makijażystce, że nie chciałabym przyciemniać karnacji - tak dobrała podkład, że nie wyglądałam jak truposzczak ![]() Jeśli chodzi o uczesanie, to skończyło się gładkim kokiem. Początkowo chciałam coś podobnego do tej pierwszej, którą zamieściłaś, ale mam cienkie włosy, które odmawiają współpracy przy próbach ułożenia jakichś fikuśniejszych fryzur Jednak ani trochę nie żałuję, że nie wyszło, bo okazało się, że bardzo fajnie wyglądam w tym koku Chociaż jakbym miałam fajne włosy, które nie żyłyby własnym życiem, to pokusiłabym się o zostawienie ich rozpuszczonych
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się z czerwonymi ustami - też mi się wydaje,że wyglądałabyś megaaa
|
|
#5 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tutaj profesjonalne konsultantki ślubne fachowo dobierają dodatki (:
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://www.twigsandhoney.com/collect...tail-style-223
Razem od 6 sierpnia 2007 Zaręczeni od 5 grudnia 2012 Wychodzę za mąż 20 czerwca 2014 Edytowane przez cukraktywna Czas edycji: 2013-03-13 o 12:59 |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
A wracając do tematu
![]() (w temacie brakuje 'get' - wybacz )A moze fryzura w stylu starego Hollywood - fale na bok. Masz przepiekny kolor włosów - ja bym sie nimi pochwaliła
|
|
#10 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tyle że no do czerwonej szminki czy pomadki trzeba raczej mieć śnieżno białą biel na zębach.... Cytat:
. A co do włosów, to na samym początku była taka wizja. Bo mój Tż wprost ślini się jak mam włosy zaczesane na bok ![]() . Tyle że jaki tu welon doczepić ? Kurdę. Nie długo będzie pół roku a tu takie śmieszne problemy
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
tekst pioseneki to 'Im gonna marry' - fakt, wtedy 'get' niepotrzebne
![]() btw: jesli ktos nie ma snieznobialego koloru zebow (to akurat jest uwarunkowane naturalnym kolorem zebów ) - czerwona pomadka jest wskazana - wlasnie je troche rozjasnia kontrastem. Do nieco zóltego odcienia zębow odpada jedynie pomadka różowa. co do welonu - mozna poprobowac w salonie z fryzura na bok nie powinno byc klopotu - grzebyki w welonach przy dlugich wlosach dają radę ![]() a kiedy slub ?
2004 - Boisz się, że ludzie z internetu odnajdą cię w prawdziwym życiu. 2014 - Boisz się, że ludzie z prawdziwego życia odnajdą cię w internecie. Edytowane przez dezire Czas edycji: 2013-03-14 o 10:44 |
|
|
|
|
#12 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Polecam Białą Perłę - u wielu osób wyraźnie wybiela zęby
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Też jestem zdania, że masz piękne włosy o ciekawym kolorze i widziałabym Cię w uczesaniu na bok
Może to jej urok... a może to Photoshop ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/c817e680de.png http://www.suwaczek.pl/cache/f0213a49a4.png Edytowane przez GothicLolita22 Czas edycji: 2013-03-15 o 18:21 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
To jakaś pasta do zębów? o_O
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
A ja polecam paski Blend-a-Med 3D White
Przed ślubem ich używałam i przyniosły bardzo dobry efekt - sporo osób zauważyło zmianę, a nikomu nie opowiadałam, że używam jakiegoś specyfiku wybielającego
|
|
#17 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#18 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fluor wzmacnia szkliwo, zapobiega nadwrażliwości i próchnicy podczas wybielania. a składnikiem aktywnym jest woda utleniona. Dziąsła mogą na początku trochę piec ale to przechodzi z czasem i nie szkodzi na dziąsła, mi nie krwawią. Takie wybielanie trwa miesiąc. Ja właśnie zaczęłam kolejną turę wybielania, na ślub właśnie
Edytowane przez madziuchna86 Czas edycji: 2013-03-18 o 13:03 |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żadnych efektów nieporządnych nie miałam.
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
Te paski wszystkie są super! Dwa razy robiłam sobie już takie kuracje i w tydzień zęby miałam o wieeele bielsze
trochę bolały, trzeba przyznać, ale potem przechodziło
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Pomyślę o tym ... Tylko może najpierw wcześniejsza wizyta u dentysty
![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- A co zrobić żeby wyglądać ciut starzej ?
|
|
#22 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A masz taką dziecięcą urodę? Ja też mam ten problem! Często mnie o dowód pytają itd...A jesteś niską osobą? Tutaj chyba po prostu odpowiedni makijaż musi być, fryzura, obcasy itd. Może skorzystaj z porad wizażystki? Ja taki właśnie mam plan
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Mocny makijaż (zwłaszcza czerwone usta) postarza i dodatki typu toczek, woalka i proste fasony sukien.
Sprawdziłam to na sobie , mam 30 lat i drobną budowę ciała, na co dzień ludzie dają mi max po dwadzieścia-kilka ![]() Mierzyłam różne suknie i wszelkie falbanki, koronki i księżniczki są nie dla mnie wyglądam wtedy jak dziecko, jak śnieżynka na balu przebierańców w przedszkolu Welon też nie dla mnie, wyglądam jak dziecinka :P Tak to jest w moim przypadku
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

Jednak ani trochę nie żałuję, że nie wyszło, bo okazało się, że bardzo fajnie wyglądam w tym koku

. Tyle że jaki tu welon doczepić ?