|
|
#1831 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kasę tracimy bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
Cytat:
Świetne!!!
|
|
|
#1832 |
|
Konto usunięte
|
Znalazłam taką stronę
http://www.yelp.pl/c/warszawa/second-hand
|
|
|
|
#1833 |
|
Zadomowienie
|
[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;3973615 0]Znalazłam taką stronę
http://www.yelp.pl/c/warszawa/second-hand[/QUOTE]Ta stronka jest genialna!
|
|
#1834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawo!! super!! [1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;3973615 0]Znalazłam taką stronę http://www.yelp.pl/c/warszawa/second-hand[/QUOTE]Aaaa rewelacja!! dzięki za udostępnienie jej tutaj
|
|
#1835 |
|
Raczkowanie
|
a ja dzisiaj dorwałam taki stanik http://kataloglb.blox.pl/resource/Charnos_Eden.jpg za 5 zł
, kupiłam jeszcze ciepłe, nowe podkolanówki z takimi gumkami na podeszwie za 2 zł i popielniczkę za 1zł nie będę musiała gościom palącym na moim balkonie podsuwać spodeczka od filiżanki do strzepywania popiołu.
|
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem na siebie zła. W poniedziałek na dostawie widziałam świetną parkę z RI (w załączniku), mój rozmiar, kolor, wszystko ok, tylko kosztowała 50zł (ciężka była skubana) i ją odłożyłam. Tylko od wczoraj zaczęła mnie dręczyć i dzisiaj z samego rana poleciałam do sklepu. Oczywiście jej nie było, spodziewałam się tego, ale miałam cień nadziei. Głupia ja
|
|
|
|
#1837 |
|
Zadomowienie
|
50 zł to dużo,podejrzewam,że na wyprzedażach była by niewiele droższa...
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
Widzialam dzis te spodnie http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Neon-G...px?iid=1910737
chociaz tutaj nie wygladaja na neonowe. byly nowe z metka, ale kolor nie byl jednolity, tylko taki jasniesjszo ciemniejszy niestety :/ rozmiar 36. myslalam ze taka faktura matrialu, ale jak zobaczylam je teraz na asosie to stwierdzam ze tamte nie byly normalne ![]() dzis upolowalam halke la senza nowa spodnice z wysokim stanem RI i przesliczna sukienke
|
#1839 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie, ja też pragnę dołączyć do waszego grona, bo uwielbiam "buszowanie" w sh
DNa początek wrzucę zdjęcia kilku sukienek, które udało mi się dorwać w ostatnim roku (akurat mam w nich zdjęcia na komputerze) resztę będę prezentowała jak obfocę ![]() 1. Malinowa sukienka (firmy nie pamiętam)- zmniejszona i doszyte ramiączko 2.Czerwona w paseczki Rare 3. W kwiaty New Look i czerwone szpilki 4. w kwiaty new look wszystkie w przedizale cenowym od 10 do 30zł |
|
|
|
#1840 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1841 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Pomyślałam, że może się przydać do szukania nowych sklepów ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Trzeba się dzielić, zwłaszcza z takimi zakupoholiczkami ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;3974193 4]
Pomyślałam, że może się przydać do szukania nowych sklepów [/QUOTE] Bardzo się przyda
|
#1843 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale w domu okazało się, że ma malutkie dziurki na plecach w dużej ilości... został do spania. Następnym razem sukienka za okolo 6 zł - super czerwona. W domu okazało się, że rozerwana na pewnej długości. Chyba jestem za mało dokładna na lumpeksy... Myślałam, że ceny będą niższe. Rzeczy były bardzo przebrane. Możliwe, że nie wiedziałam, gdzie szukać i w jakie dni. Po przejrzeniu tej strony bardziej mnie kusi Grochów, bo tam jeszcze nie poszukiwałam a najlepiej to chyba sobie wypisać trochę adresów, poczekać na ładniejszą pogodę, wygodne buty i w drogę. Zdaj relację jak się wybierzesz, gdzie warto zajrzeć Zastanawiam się jeszcze, czy w Warszawie są tanie lumpki, które w dniu dostawy mają normalne ceny... bo teraz nawet jak mi się podoba mnóstwo rzeczy, to potem podczas ważenia, niestety bardzo dużo odkładam. Niektóre rzeczy są po prostu za ciężkie i nieraz taniej można znaleźć nowe w sklepie. Edytowane przez e5f8e1654645f7f709e372d7f739a8569d1c32e2 Czas edycji: 2013-03-13 o 13:05 |
|
|
|
|
#1844 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie co może jestem jakaś inna ale te kurtki 'parki' ani trochę mi się nie podobają ...jak dla mnie wyglądają jak wojenne płachty
![]() Znalazłam ostatnio kilka rzeczy m.in.: 1.Biała koszulka L/XL lekko prześwitująca - długo takiej szukałam i już ją widzę na sobie w letnie wieczory na opalonej skórze 2. Czarna koszula z żabotem i guziczkami na mankietach XS OASIS ok 3zł ( telefon strasznie przekłamał kolory w rzeczywistości ciemniejsza ) 3. Miętowa koszula S ok 3zł. Justkaa super te sukienki Edytowane przez HairMania Czas edycji: 2013-03-13 o 13:39 |
|
|
|
#1845 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Na szczęście mam w domu krawcową, która mi co nieco poprawia je, sama tez zaczynam się wprawiać krawiecko, bo większość kiecek, które znajduję są niestety w dużych rozmiarach, ale jak mi się podobają i nie kosztują fortuny to biorę ![]() Dziewczyny naprawdę super ciuszki znajdujecie! Edytowane przez justkaaa Czas edycji: 2013-03-13 o 14:12 |
||
|
|
|
#1846 |
|
Raczkowanie
|
A ja dziś poszłam na nowy towar i zostałam pozytywnie zaskoczona, gdyż znalazłam wymarzoną i poszukiwaną przeze mnie bluzkę z H&Mu w dwóch wersjach kolorystycznych!
Każda po 16zł.Nie żałuję, jestem zakochana (przed praniem) |
|
|
|
#1847 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
śliczności
|
|
#1848 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie w moim stylu, ale fajne ![]() Ja dzis skromnie, bez butow juz drugi tydzien kiepsko z butami.. coraz gorzej ![]() 1. RI nowa - 10zl (na metce 50,50Euro) niestety wzielam bez mierzenia no i biodra sa za duze a w pasie ledwo dopinam się ![]() 2. Sugar reef 3. la senza - 2zl
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;3974287 1]Ja z Towarową miałam dwukrotne doświadczenie i niestety nie znalazłam nic sensownego. Kupiłam jedynie śliczny T-shirt za 2 zł (jakaś bardzo duża wyprzedaż była) z Myszką Miki
ale w domu okazało się, że ma malutkie dziurki na plecach w dużej ilości... został do spania. Następnym razem sukienka za okolo 6 zł - super czerwona. W domu okazało się, że rozerwana na pewnej długości. Chyba jestem za mało dokładna na lumpeksy... Myślałam, że ceny będą niższe. Rzeczy były bardzo przebrane. Możliwe, że nie wiedziałam, gdzie szukać i w jakie dni. Po przejrzeniu tej strony bardziej mnie kusi Grochów, bo tam jeszcze nie poszukiwałam a najlepiej to chyba sobie wypisać trochę adresów, poczekać na ładniejszą pogodę, wygodne buty i w drogę. Zdaj relację jak się wybierzesz, gdzie warto zajrzeć Zastanawiam się jeszcze, czy w Warszawie są tanie lumpki, które w dniu dostawy mają normalne ceny... bo teraz nawet jak mi się podoba mnóstwo rzeczy, to potem podczas ważenia, niestety bardzo dużo odkładam. Niektóre rzeczy są po prostu za ciężkie i nieraz taniej można znaleźć nowe w sklepie.[/QUOTE] Na razie mam odwyk od sh, bo odkładam na ramoneskę, ale jak już tam dotrę, to zdam relację
|
#1850 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre zakupy
|
|
|
|
|
#1852 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1853 |
|
Raczkowanie
|
Moje ostatnie:
Torebka noname fioletowa Nietoperz z czaszką noname Spodnie do spania r. M nowe Sweterka chyba się pozbędę, za stara czuję się na takie motywy
|
#1854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1855 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1856 |
|
Raczkowanie
|
Jak dobrze wiedzieć, że nie tylko ja tak robię, czuję się rozgrzeszona
Dobrze, że mój mąż nie zadaje trudnych pytań typu : "Dlaczego tak hałda ciuchów się powiększa"
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam dziś fajną kurtkę dżinsową w lumpku , ale nie kupiłam
![]() i teraz żałuje.. chyba jutro pobiegnę po nią, jak znajdę czas |
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
zwykle was podczytuje, ale dzisiaj muszę się pochwalić, dorwałam różowy sweterk, za 1 zł (ostatni dzień przed dostawą), patrzę w necie a on za 69 funtów
i'm just standing here being a horse and a wizard Edytowane przez abiblabla Czas edycji: 2013-03-15 o 23:14 |
|
|
|
#1859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaki to rozmiar? gdybys kiedys chciala sie jej pozbyc to zglaszam sie
|
|
#1860 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.

Ale bucikami muszę się pochwalić :P Znalezione dzisiaj za 15 zł szpileczki ze STRADIVARIUSA. Nówka nieśmigane ;p
Świetne!!!
teraz wygrzebałam przy okazji porządków na telefonie. Kokarda na dolnej części jest z tyłu