|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 |
Zakorzenienie
|
Czyje dziecko jeszcze jest tak punktualne w drzemkach 30 minutowych?
Wnerwia mnie to jak cholera ![]() Jeszcze jak sie obudzi to mi w turystycznym łóżeczku pazurami drapie o materiał ![]() Dźwięk taki o 4 nad ranem potrafi tak wyprowadzić z nerw że szkoda gadać ![]() W cholere zabawek to on musi drapać te łóżko!! Aaaaaaaa!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2072 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zazdroszczę tym których dzieci tak chętnie piją mleko ... Jaś wypija 2x w nocy po 60 ml raz w ciągu dnia z 90 ml i na noc max 90 ml kaszki
![]() |
#2073 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2074 | |||
Zadomowienie
|
ok,dzięki
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
Moja tesciowa az tak nie kombinuje,chociaz od poniedzialku wożę do niej Marcela,jest tam od 13 do ok 19 i w tym czasie normalnie jadl obiad i deser,wieczorem przed snem mleko,a teraz widze,ze albo za szybko jest glodny (bo babcia nie dala deseru),albo nie chce jesc do 22 bo okazalo sie,ze babcia dala mleko.Nie chce jej robic awantury,bo moze rzeczywiscie chcial,ale dziwne,ze taki rozklad jedzenia mu pasowal od dawna,a od 3 dni jak jest u babci to juz nie.Ale wiem,ze tesciowka sie stara i moja porady,ktore jej napisalam,powiesila sobie na widoku,wiec raczej nie robi tego zlosliwie. ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
Ja wlasnie wrocilam z tańca brzucha,od kilku tygodni się opuscilam i nic nie cwiczylam ,wiec dzis po serii brzuszkow jestem flak.Ide się umyc i spac.Dobrej nocy mamusie dla Was i maluszków Edytowane przez salud Czas edycji: 2013-03-13 o 21:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2075 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Wróciliśmy z urodzin, Jasiu sie tam wyspał a teraz szaleje. Ciekawe do której
![]() Ja swoją szmatke kupowałam na allegro jakieś 2 miesiące temu. Elena teściowe w większości ( Teściowa Gdy to tylko wyjątek potwierdzający regułe ) to chyba inny gatunek, któremu nagle padło na mózg. Lewek brawo dla dzielnego mężczyzny za szczepienie ![]()
#2076 | ||||
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że wszystko w porządku
![]() Cytat:
![]() U Melki to nie jest normalna skóra, nie jest też sucha.. Taka inna po prostu ![]() Jamistego czy płaskiego naczyniaka ma Hubcio? Cytat:
Gda - ![]() Cytat:
Cytat:
![]() LEwek - Brawo dla Michasia! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2077 |
Zakorzenienie
|
Doprawdy?
![]() Akurat simsy chodzą na totalnym androidowymq badziewiu które miałam w rękach jakiś m-ąc temu. Jedyny mankament, że lepsze aplikacje po prostu nie chodzą płynnie bo za wolny procek. A simsy do tych lepszych apek średnio sie zaliczają. Tż ma badziewny fon i mu działają ale "szarpią" na potęge dlatego pytam jaki ma fon. Zajmuje sie fonami więc temat mam w małym paluchu ![]() Idziem spać bo właśnie jutro czeka mnie robota z oprogramowaniem kilku telefonów więc musze być na chodzie. Doranoc. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2078 | ||||
Zakorzenienie
|
Chyba są w supermarkecie.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki dziewczyny za wsparcie!!! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2079 | |
Zadomowienie
|
dziękuję za kciuki
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2080 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A dzis u nas noc lepsza zdecydpwanie. Wstała o 4, zjadła cyca (w ogole wczoraj na noc jej nie dałam,,bo te 210mm wsunela i w nocy sie obudzilam cala zalana ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2081 |
Zakorzenienie
|
Boziu moje dziecko ma chyba adhd
![]() ![]() ![]() Wczoraj tak robiła od 4do 19 ![]()
#2082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My standard o 6 już się chyba przyzwyczailam do tej godziny i złe się nie wstaje bo już jasno wtedy jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2083 |
Zakorzenienie
|
Hehe to pewnie Zuzia i Jagoda mają tego samego dealera
![]() Mi o 6 też się ok wstaje ale o 4juz nie ![]()
#2084 |
Zakorzenienie
|
Bo 4 to środek nocy
![]() Czy biała kropka na dziasle oznacza zbliżającego się zęba? Bo coś takiego dzisiaj wyczailam u Jasia. Muszę się dokładniej przyjrzeć jak wstanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2085 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Gda cieszę się że już lepiej ![]() dziś nie mam męża, umówiłam się z koleżanką na spacer... ale zimno pieruńsko :/ nie mogę doczekać się wiosny... |
![]() ![]() |
![]() |
#2086 |
Zadomowienie
|
My od 6 na nogach, tzn. o 6 otworzyłyśmy oczy ale trochę się poleniłyśmy. Wczoraj zakręcony dzień. Postanowiliśmy rozłożyć Mai łóżko które kupiliśmy, na razie stoi w salonie, ale do świąt powędruje do naszej sypialni zamiast kołyski. Zamówiłam sobie pana do prania dywanów bo w sypialni mamy wykładzinę dywanową i nie wygląda już najlepiej. Poza tym mój brat wczoraj pojechał na tydzień do Anglii samochodem i cała rodzina żyję tą jego drogą bo w Niemczech i Francji pokazywali, że pogoda nie bardzo.
Mai dzisiaj rano się wyrwało "mama" ![]() A dzisiaj po 10 wybieramy się do koleżanki i jej maluszka ![]()
#2087 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() od razu lepiej sie dzień zaczyna jak za oknem widze słońce ![]() Szkoda,że tyle śniegu leży ![]() Ale jeszcze troszke i będzie wiosna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2088 |
Zakorzenienie
|
Witamy się i my
![]() Wczoraj Jasiu usnął o 23.30 a wstał o 6.00 Jestem nieprzytomna. Dobrze, że chociaż słońce świecie ![]()
#2089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pyt man retoryczne raczej ale niech będzie czy moge dac Jagodzie tak deser: Biszkopt (ten okrągły, ma jajka i gluten) zatrzeć na tarce do mleka i dodać starte jabluszko?
![]() |
#2091 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmmm, no to akurat badziew za duży nie jest ![]() Słuchaj mam instalke niesklepową to moge wrzucić na chomika to wypróbujesz. Ale to troche później bo teraz mi sie kompa nie chce włączać ![]() Potem bede jakiś czas na kompie to wrzuce i podam Ci linka. Cytat:
mój dzidź też czasem zachowuje sie jakby coś brało na pobudzenie. Ja padam a ten cały czas coś robi. Krzyczy, piszczy, gada, kula sie po łóżku ![]() Cytat:
![]() Hee, teraz patrze że Ciebie cytuje cały czas ![]() ![]() Ale mi sie spać chce matko. Śnieg znowu pada, no trafi mnie chyba szlag jasny! Nienawidze zimy a mam wrażenie że rok już trwa. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nisia a te z hippa też mają jajko? Bo o te jajko w składzie się obawiam ![]()
![]() |
#2093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2094 | |||
Zadomowienie
|
u nas znowu 5.45 pobudka, masakra jakaś
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tu jest ulotka tych z hippa, niby mogą zawierać śladowe ilości jajka.
![]() |
#2095 |
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() Witam się tylko bo kolejny zwariowany dzień przede mną. Asiulka ja takie białe obserwuję już ponad tydzień i nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2096 |
Zakorzenienie
|
Angel ja bym podała
![]() Fabianek ma dziąsełka spuchnięte takie na dole i czerwone miejscami a zębów nie widać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2097 | |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek dziołszki - stukam z pracy więc bradzo bardzo pobieżnie
![]() Anusia - zazdraszam pieknego słoneczka za oknem - u nas siwucha - ale zeszły tydzień tą namiastka wiosny wlał nadzieję, że niebawem zajrzy do nas najpiękniejsza pora roku ![]() Dziewczyny błagam o wybaczenie - jestem totalnie zakręcona tym powrotem do pracy - mamy tu taki kociokwik, że mija te 7 godzin i lecę do mamy, karmie małą za chwile po nas przyjeżdza małż potem domowe sprawy i godzina 21 i ja padam jak kawka. ![]() Aaaa i odkrylam dzisiaj fajną rzecz - zakupiłam małej książeczkę ![]() ![]() http://www.smyk.com/moje-pierwsze-ob...i-p?reko=empik rewelacja, myslę kupić cały komplet - z moją to są jeszcze trzy ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
Iwoncia jako że my w tej samej szerokości geografcznej mieszkamy - łącze się w bólu - Zimo spadaj na bambus!! ![]() ![]() ![]()
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2013-03-14 o 08:38 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja też uwielbia drapać tą siatkę ![]() oby bo mamusia nie ma czasu na wizaż ![]() Dzień Dobry ![]() Nocka przespana ale wczoraj wieczorem masakra była.
![]() |
#2099 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj trza śniadanko zjeść bo kiszki marsza grają a dzidź nie da pospać tylki mlacka buzią i znowu zaczyna przygryzać dolną warge ![]() A potem na kompa zrobić co trzeba ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2100 | |||
Zakorzenienie
|
Dobry.
Dziś w nocy wtawałam tylko karmić, reszty udawałam że nie słyszę ![]() ![]() Mam piękne słonko za oknem ![]() U mnie oby dwa typy nafurane chodzą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.