|
|
#4771 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
Cytat:
I nie mam pojęcia które są naturalne, a które nie. Mały precyzyjny kulkowaty - ni mom pojęcia. Do blendowania KWC wskazuje Maestro 480 rozmiar 12 lub 10, lub Maestro 497, o ile oczywiście nie stać Cię na MACa 217 ![]() Do różu (czyli w sumie rozświetlacza) osobiście posiadam Ecotoola i se chwale. KWC wskazuje wycofane Essence. |
|
|
|
|
#4772 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wybieram sie do łodzi na pikassa
był ktos?
|
|
#4773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale misię wydaje że to tylko moda trend i tak nas óczo zewsząd - a widziałm matową twarz Polly i nie była płaska ani troszkę jako i inne matowe jak był szał na mat kilka lat temu i nikt nie był okrzyknięty płąskim ![]() ot moda - za 2 lata wróci mat - bo teraz znowu gloooł |
|
|
|
|
#4774 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() różu też nie używasz? ![]() Red - Mary Lou-minizer TheBalm czy tam Loumanizer
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2013-03-14 o 00:40 |
|
|
|
|
#4775 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Pewnie nie potrzebujesz bo Skrb mówi, że robi efekt bombki ![]() Mi się podobuje ale ja mam spaczony gust. Cytat:
---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- Thx, z góry pytam gdzie kupić i za ile? Potem wygooglam
|
||
|
|
|
#4776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() używam wspomnianego nyxa ale w innym celu ale ten Nyx to je kontur i mam go już hoho od dawien dawna nie zliczeu - bo to nei róż ino wyszczuplacz nie broncowy
|
|
|
|
|
#4777 | |
|
BAN stały
|
Stacjonarnie tylko w Marionnaud, 61 zł.
Cytat:
|
|
|
|
|
#4778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mozliwe,że to blogowy trąd, ale chyba juz trwa dłuuugo, no nie wiem ![]() Cytat:
Ok, no to na kość róż, a rozświetlacz wyżej, czy niżej?Czy torche na kość troche gdzie indziej? |
||
|
|
|
#4779 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
nie uzywasz ![]() czasem uzywam takiego ciemnego pudru (nie bronzera,bo najjasniejszy był za ciemny) zeby sobie zrobic chudo morde
|
|
|
#4780 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4782 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4783 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A, tak nie robilam...to musze sprobować ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Znaczy każdy używa, tak jak mu pasuje. Byle bez przesady
|
||||
|
|
|
#4784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale do mnie przemawia bronzer poniżej kości polika w zagłębieniu ku chudej mordzie jak polly rzecze - czyli wyszczuplająco ja nic więcej nie robię bo nie czuję poczeby - ten bronzer nyxowy tez już przedatowałam o lat kilka - ale jak się uczyłam to mi wyszło że róż powyżej broznera po skosie na kości polikowej - zblendowane a ten rozświetlacz kłado na czubki - ja zatem nie kładeu nie no nie mam nie posiadam nie poczebuje |
|
|
|
|
#4785 |
|
To ja :)
|
No to z radością wstałam i już nawet opuściłam mieszkanie. Tylko coś autobus nie może wystartować...
|
|
#4786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie są najlepsze, nie trza nic szykować, a dobra metoda na odstresowanie się nawet w środku tygodnia oczy micelem (nie ma ulubionego, raczej każdy mi pasuje) a twarz czyścikiem z Lusha, aktualnie buche de noel Cytat:
![]() super, zazdroszczę Młodej ![]() ona jest zdyscyplinowana wiec na pewno będzie ok rozumiem bo ja też marzyłam ![]() Znad kataru oboje z chuopem zamiast spać smarkaliśmy i kichaliśmy na zmianę szok termiczny po powrocie z wakacji zrobił swoje ![]() Spadam do pracuni
|
||
|
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana gnidowisko
![]() i nadrabiać idę wszystko, oraz zjeść idę śniadanie, nim ból brzucha mnie zastanie. Kawa stygnie już w kubeczku, to ja siorbie po troszeczku, a do tego z ćwierć twaroga, bom ja gruba ola-boga
|
#4788 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Niedobrze
Dalej polecam Ja rozświetlacz mam Too Faced, dostałam kiedyś w prezencie od Katt, ale się kończy ![]() Cytat:
![]() Idę ogarnąć syf w chałupie, a potem do roboty
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4789 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Ładnie wyglada . Teraz mi wyszło,że koniecznie ale to koniecznie muszę nabyć jakiś porzadny rozświetlacz ![]() Chyba chcem taki, co daje taki mokry efekt
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4790 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Drogie rzeczy. Wracając do tematu brwi Skoro moje od góry mają kształt półokrągły a chciałabym lekko spiczaste to wyrywać od góry z przodu (z końca nie ma co rwać) czy malować szpic? Czy iść do kosmetyczki a ona dokona cudu? Czy w ogóle darować sobie szpic bo "natura wie lepiej"?---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
Takie super są Estee Lauder GeLee Highlighter oraz MAC Lightscapade. I pewnie jeszcze pierdylion ale te dwa utknęły mi w pamięci. |
||
|
|
|
#4791 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To które Hakuro jest takie fajne do cieni- H 76 czy 79?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4792 |
|
Nindżopesz
|
Ja zrozumiałam, że 79 do blendowania większych powierzchni jako podróba MACa 217. A 76 jest precyzyjniejszy.
|
|
|
|
#4793 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() Czołem Przez Was Babiszony idę szukać sobie pudru (najchętniej Diora w kolorze Cameo) i do tego nowej paletki cieni .... no i może pędzli jakowych ![]() Uśmiałam się do łez z filmiku : http://deser.pl/deser/1,111858,13551...html#Life23img
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2013-03-14 o 09:48 |
|
|
|
|
#4794 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niestety marzenie ściętej głowy, bo to oczywiście limitowanka. |
||
|
|
|
#4795 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Bo moje Hakuro są trochę wysłużone jednak
|
|
|
|
#4796 |
|
Nindżopesz
|
A powiedzcie jak się nakłada róż u osoby z chudą paszczą? Bardziej od przodu jak na kreskówkach?
Wszędzie piszą jak optycznie wyszczuplić a ja chcę właśnie pogrubić. Melk, a ten Lou Manizer czy jak mu tam nie jest żółtawy? Ty kupiłaś?
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-03-14 o 10:47 |
|
|
|
#4797 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Redzia, daj nr na PW to może zdj oka wyślę, niestety niezbyt wyraźne wychodzą
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4798 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ok, ok, już piszę. |
|
|
|
|
#4799 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To nie skromność, w barze wkleję w weekend jak mi M. ładne zrobi
obiecuję
|
|
|
#4800 |
|
Piers do przodu
|
Czy któraś ma paletkę Sleek Storm?? czy te cienie faktycznie są tak fajnie napigmentowanie jak na fociach??
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

trudno jest

nie no nie mam nie posiadam nie poczebuje 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)