|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X
Cytat:
![]() chciała karierę robić jako modelka plus size, zmalowana podniecona na fejsbuczku pisała a tu figa z makiem ![]() może jeszcze ją pokażą w tym żałosnym tap szpadl...
|
|
#2792 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie wszytskie dziewczyny pokazują na castingu. ale też myślę, że Marzena nie przeszła dalej |
|
|
|
|
#2793 | |
|
Zakorzenienie
|
ajajaj
---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2794 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2795 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2797 |
|
Konto usunięte
|
mam pytanie youtubowe: jak wyświetlić wszystkie komentarze jednej osoby pod danym filmikiem?
|
|
|
|
#2798 |
|
Rozeznanie
|
Moim zdaniem cale to Tap Madl to jedna wielka ustawka... Marzena nie przyszla tam przypadkowo i wcale nie w obronie kraglosci, ale mysle ze ja celowo zwerbowali i zaplacili za ten pozal sie boze wystep. Przeciez ile z was dzieki Marzenie obejrzalo 2 pierwsze odcinki! Podskoczyla im ogladalnosc o jakies 15 tysi, a to nie malo, wiedzieli co robia i Marzena rowniez. To cale jej zagranie z filmem, fotkami na blogu niby czemu mialo sluzyc? Zwiekszeniu ogladalnosci tap madl, a im wiecej tym lepsza kasa dla niej, c'nie?
|
|
|
|
#2799 |
|
Raczkowanie
|
a moim zdaniem Marzena wiedziała doskonale ze nie przejdzie - bo przecież takie są zasady tego programu...- jest zła że jej nie pokazali. I nie chodzi tu o walkę o "nasze kochane krągłości" bo ona ( jak widać po sesji Zmalowanej) nie do końca sama je akceptuje - ale o pokazanie sie w TV - co za pewne w przyszłości zaowocowałoby nowymi, lukratywnymi propozycjami.
Takie moje zdanie.
|
#2800 |
|
Life is a drink ...
|
bo Marzenka chciała być w Pudelku ... a ją wycieli
![]() Bella - to normalne, że w TVNie programy są ustawione. W TOP MODEL dziewczyny dostały scenariusze i już wiedzą kiedy odpadną :P
I only call you when it's half past five... Edytowane przez Selfish Girl Czas edycji: 2013-03-14 o 08:44 |
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem strasznie negatywnie do tego podchodzicie. Gdybym była na miejscu Marzeny i przeczytała to wszystko to byłoby mi cholernie przykro. Strasznie się jej czepiacie.
W TVN wszystkie programy są ustawione i reżyserowane. Mój chłopak przestałam oglądać ''Ugotowanych'', czy ''Kuchenne rewolucje'', kiedy zdradziłam mu kilka szczegółów. Stwierdził, że zepsułam mu przyjemność oglądania, bo teraz już wie, że wszystko jest ustawione. Marzenę wrzucili do jednego worka z zajawkami osób, które do programu się nie dostały. Niektóre dziewczyny były faktycznie trochę brzydkie z twarzy, a Marzena ma bardzo ładną buzię. Wydaje mi się, że wcale nie została źle potraktowana. Szkoda, że nie pokazali więcej, ale podejrzewam, że wcale jej jakoś nie zbesztali i ta rozmowa była zbyt jałowa, żeby pokazać wszystko. Jeśli ktoś nie widział programu to wystarczy obejrzeć tę zajawkę: http://topmodel.tvn.pl/wideo,2100,v/...ow,707813.html Byłam przekonana, że to zajawka i wątki tych dziewczyn będą rozwinięte, a tymczasem w takiej formie to przedstawiono.
|
|
#2802 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2803 |
|
Rozeznanie
|
O naiwności... Annaluka, mylisz się mówiąc, że Marzenie jest przykro. Ona chce, żeby o niej mówić, nie ważne, czy dobrze czy źle. O to chodzi w tym całym biznesie
Popatrzcie na wszystko, co ona ostatnio zrobiła. Długo, długo nic się u niej nie działo, a nagle... założyła bloga, zaczęła nagrywać więcej filmów (2 kontrowersyjne) i po co? Bo dostała świetną propozycję i musiała jakoś zaistnieć, aby przypomnieć o sobie i przygotować nas na Tap Madl! A czemu znalazła się w jednej zajawce ze śmiesznymi laskami? Żeby mówić o tym jeszcze więcej.... -_- gaashh, to nie takie trudne. Co do telewizji, miałam jedno doświadczenie z podobnym programem. Na miejscu to wszystko wygląda, jakbyście były na jakimś planie filmowym, wszystko jest wyreżyserowane, a już na bank wypowiedzi i zachowanie prowadzących. Człowiek jest w szoku, jak po tym wszystkim widzi elegancko zmontowany program
|
|
|
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, że Marzena spodziewała się dłuższego materiału o sobie dlatego tak nakrecała wszystkich, łacznie z sama sobą, odkad pojawiły się zajawki |
|
|
|
|
#2805 |
|
Rozeznanie
|
A ja uwazam, ze szukali sposobu, aby przyciagnac wiecej ludzi, a ze vlogerki sa na topie, wiec to wykorzystali. Marzena nigdy nie mowila, ze chce byc modelka, w dodatku taka niesmiala... Wierzyc w prawdziwosc takich programow to tak jak wierzyc w m jak milosc i spotykajac Kozuchowska na ulicy mowic "myslalam, ze pani nie zyje"
|
|
|
|
#2806 |
|
Rozeznanie
|
Nieeee, gdyby ją zwerbowali, to pokazali by jej casting dopiero w ostatnim odcinku i znacznie dłużej.
|
|
|
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby robili tak jak mówisz, to zaprosili by kogoś naprawdę popularnego
|
|
|
|
|
#2808 |
|
Zadomowienie
|
Gdzieś w necie można znaleźć screen z odcinka tego programu o niepokornych dzieciakach "surowi rodzice" (?) i screen z trudnych spraw czy innego tego typu serialu, co leci na tvnie (nie pamiętam nazwy)- w obu wystąpił ten sam koleś.
|
|
|
|
#2809 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
nie było tego z "mam cellulit, mogę pokazać" |
|
|
|
|
#2810 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zamiast chodzić po tap madl i robić filmiki na temat samotnych walentynek wzielaby buty sportowe i przebiegła pare kilometrów nie pisze tego złośliwie ale moja babcia 75letnia ma zgrabniejsze ciało i mniej celulitu. A tymczasem u sióstr może poranna kawka i ciastko ?
|
|
|
#2811 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2812 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą wystarczy obejrzeć ten filmik, żeby poznać prawdę o TVN. Oryginalny filmik został usunięty przez TVN, ale są kopie. http://www.youtube.com/watch?v=-N1UQqxx1-8
|
|
|
#2814 |
|
Rozeznanie
|
Dla mnie może mieć i dwa metry. Nadwaga aż kwiczy i żal mi jej,młoda i bardzo leniwa i wbrew temu co widzimy bardzo zaniedbana dziewczyna.
Szanel na ustach niestety nie pomoże...
|
|
#2815 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2816 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2817 |
|
Zadomowienie
|
Dla mnie takie rozprawianie, że się akceptujemy, lubimy swoje ciało jest bez sensu i moim zdaniem oznacza, że właśnie nie akceptujemy. Proste- jak lubię siebie, nie muszę naokoło i ciągle o tym mówić, bo to po prostu po mnie widać. Filmiki o akceptacji siebie, życiu w zgodzie ze sobą są fajne, jeśli to naprawdę widać, a nie daje się sprzeczne sygnały. Taka Szusz lubi siebie, ale jakaś krytyka i jest vlog o tym, jak jej przykro i mało nie płacze, Marzena też lubi siebie, a potem meeeega wyphotoshopowane zdjęcie. Coś tu nie gra i one to wiedzą. Może naprawdę czas polubić siebie, po prostu, bo z gadania to jak widać i słychać nic nie wynika.
|
|
|
|
#2818 |
|
Raczkowanie
|
ale czemu właściwie Wam szkoda Marzeny ?
że jej nie przyjeli do programu gdzie przyjmują mega chude modelki ? czy że jej nie pokazali ? Przyszło tam tyle osób że to normalne ze wszystkich nie pokazali... ( nie dyskutuję tu o głupocie programu ani o tym że jest reżyserowany, i że program jest na licencji itd. ) To tak jakbym poszła do Ugotowanych a wiem że przypalam nawet wodę w garnku - i miałabym pretensję że mnie nie pokazali.
|
#2819 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.

. Mam nadzieję, że opowie nam jak to było naprawde na tym przesłuchaniu.

jakby robili tak jak mówisz, to zaprosili by kogoś naprawdę popularnego