Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-13, 22:52   #2791
mantas
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X

Cytat:
Napisane przez bold12 Pokaż wiadomość
To co zrobili było okropne. Szkoda mi Marzeny .
Od tak dawno puszczali ją w zajawkach, a w ostateczności nic więcej nie pokazali . Mam nadzieję, że opowie nam jak to było naprawde na tym przesłuchaniu.
napaliła się jak szczerbaty na suchary, to ma
chciała karierę robić jako modelka plus size, zmalowana podniecona na fejsbuczku pisała a tu figa z makiem
może jeszcze ją pokażą w tym żałosnym tap szpadl...
Stary 2013-03-13, 22:53   #2792
201606242122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
niemożliwe jak ktoś przechodzi to pokazują całość rozmowy.

ja czułam, że coś bedzie na rzeczy, wiec wolałam się nie katować tym programem i jego poziomem, i dobrze zrobiłam jak widać

ciekawe co na to wszystko Marzena
no właśnie, nie!
nie wszytskie dziewczyny pokazują na castingu.

ale też myślę, że Marzena nie przeszła dalej
201606242122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 22:55   #2793
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamikadzeee Pokaż wiadomość
cytuję Marzenę z facebooka : "po prostu nie mam pytań.."
ajajaj za dużo dymu narobiły, że bedzie taki występ, że w ogole, kiedy nikt nie wiedział co się pojawi. no to teraz jest Marzenie łyso..

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Napisane przez zuleyka89 Pokaż wiadomość
no właśnie, nie!
nie wszytskie dziewczyny pokazują na castingu.

ale też myślę, że Marzena nie przeszła dalej
jakby Marzena przeszła jako ta plus size to NA BANK pokazali by całą rozmowę
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 22:58   #2794
bold12
Raczkowanie

Cytat:
ajajaj za dużo dymu narobiły, że bedzie taki występ, że w ogole, kiedy nikt nie wiedział co się pojawi. no to teraz jest Marzenie łyso..

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

a może jeszcze będzie w następnych odcinkach? czy to już koniec przesłuchań? nie orientuje sie w tym programie, dzis obejrzałam jeden jedyny odcinek.

bold12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 22:59   #2795
201606242122
Konto usunięte

Cytat:

a to na pewno
no szkoda, chciałam ją zobaczyć
Stary 2013-03-13, 23:03   #2796
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bold12 Pokaż wiadomość
a może jeszcze będzie w następnych odcinkach? czy to już koniec przesłuchań? nie orientuje sie w tym programie, dzis obejrzałam jeden jedyny odcinek.
jak raz pokazali, chociażby kawałek w trakcie programu, to już do niej nie wrócą
Stary 2013-03-14, 00:02   #2797
201606242122
Konto usunięte

mam pytanie youtubowe: jak wyświetlić wszystkie komentarze jednej osoby pod danym filmikiem?
Stary 2013-03-14, 06:40   #2798
Gogo Yubari
Rozeznanie

Moim zdaniem cale to Tap Madl to jedna wielka ustawka... Marzena nie przyszla tam przypadkowo i wcale nie w obronie kraglosci, ale mysle ze ja celowo zwerbowali i zaplacili za ten pozal sie boze wystep. Przeciez ile z was dzieki Marzenie obejrzalo 2 pierwsze odcinki! Podskoczyla im ogladalnosc o jakies 15 tysi, a to nie malo, wiedzieli co robia i Marzena rowniez. To cale jej zagranie z filmem, fotkami na blogu niby czemu mialo sluzyc? Zwiekszeniu ogladalnosci tap madl, a im wiecej tym lepsza kasa dla niej, c'nie?
Gogo Yubari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 08:01   #2799
othecat
Raczkowanie

a moim zdaniem Marzena wiedziała doskonale ze nie przejdzie - bo przecież takie są zasady tego programu...- jest zła że jej nie pokazali. I nie chodzi tu o walkę o "nasze kochane krągłości" bo ona ( jak widać po sesji Zmalowanej) nie do końca sama je akceptuje - ale o pokazanie sie w TV - co za pewne w przyszłości zaowocowałoby nowymi, lukratywnymi propozycjami.

Takie moje zdanie.
Stary 2013-03-14, 08:36   #2800
Selfish Girl
Life is a drink ...

bo Marzenka chciała być w Pudelku ... a ją wycieli

Bella - to normalne, że w TVNie programy są ustawione. W TOP MODEL dziewczyny dostały scenariusze i już wiedzą kiedy odpadną :P

Edytowane przez Selfish Girl
Czas edycji: 2013-03-14 o 08:44
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 08:41   #2801
Annaluka
Zakorzenienie

Moim zdaniem strasznie negatywnie do tego podchodzicie. Gdybym była na miejscu Marzeny i przeczytała to wszystko to byłoby mi cholernie przykro. Strasznie się jej czepiacie.

W TVN wszystkie programy są ustawione i reżyserowane. Mój chłopak przestałam oglądać ''Ugotowanych'', czy ''Kuchenne rewolucje'', kiedy zdradziłam mu kilka szczegółów. Stwierdził, że zepsułam mu przyjemność oglądania, bo teraz już wie, że wszystko jest ustawione.

Marzenę wrzucili do jednego worka z zajawkami osób, które do programu się nie dostały. Niektóre dziewczyny były faktycznie trochę brzydkie z twarzy, a Marzena ma bardzo ładną buzię. Wydaje mi się, że wcale nie została źle potraktowana. Szkoda, że nie pokazali więcej, ale podejrzewam, że wcale jej jakoś nie zbesztali i ta rozmowa była zbyt jałowa, żeby pokazać wszystko.

Jeśli ktoś nie widział programu to wystarczy obejrzeć tę zajawkę:
http://topmodel.tvn.pl/wideo,2100,v/...ow,707813.html

Byłam przekonana, że to zajawka i wątki tych dziewczyn będą rozwinięte, a tymczasem w takiej formie to przedstawiono.
Stary 2013-03-14, 09:25   #2802
madziarushoffa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Moim zdaniem strasznie negatywnie do tego podchodzicie. Gdybym była na miejscu Marzeny i przeczytała to wszystko to byłoby mi cholernie przykro. Strasznie się jej czepiacie.

W TVN wszystkie programy są ustawione i reżyserowane. Mój chłopak przestałam oglądać ''Ugotowanych'', czy ''Kuchenne rewolucje'', kiedy zdradziłam mu kilka szczegółów. Stwierdził, że zepsułam mu przyjemność oglądania, bo teraz już wie, że wszystko jest ustawione.

Marzenę wrzucili do jednego worka z zajawkami osób, które do programu się nie dostały. Niektóre dziewczyny były faktycznie trochę brzydkie z twarzy, a Marzena ma bardzo ładną buzię. Wydaje mi się, że wcale nie została źle potraktowana. Szkoda, że nie pokazali więcej, ale podejrzewam, że wcale jej jakoś nie zbesztali i ta rozmowa była zbyt jałowa, żeby pokazać wszystko.

Jeśli ktoś nie widział programu to wystarczy obejrzeć tę zajawkę:
http://topmodel.tvn.pl/wideo,2100,v/...ow,707813.html

Byłam przekonana, że to zajawka i wątki tych dziewczyn będą rozwinięte, a tymczasem w takiej formie to przedstawiono.
Ciekawa jestem co masz na myśli, bo również oglądam te programy - co prawda te narzucające lokowania produktów zaczynają mnie zniechęcać, jednak zawsze jakiś przepis można podpatrzeć.
madziarushoffa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 09:25   #2803
Gogo Yubari
Rozeznanie

O naiwności... Annaluka, mylisz się mówiąc, że Marzenie jest przykro. Ona chce, żeby o niej mówić, nie ważne, czy dobrze czy źle. O to chodzi w tym całym biznesie

Popatrzcie na wszystko, co ona ostatnio zrobiła. Długo, długo nic się u niej nie działo, a nagle... założyła bloga, zaczęła nagrywać więcej filmów (2 kontrowersyjne) i po co? Bo dostała świetną propozycję i musiała jakoś zaistnieć, aby przypomnieć o sobie i przygotować nas na Tap Madl!

A czemu znalazła się w jednej zajawce ze śmiesznymi laskami? Żeby mówić o tym jeszcze więcej.... -_- gaashh, to nie takie trudne.

Co do telewizji, miałam jedno doświadczenie z podobnym programem. Na miejscu to wszystko wygląda, jakbyście były na jakimś planie filmowym, wszystko jest wyreżyserowane, a już na bank wypowiedzi i zachowanie prowadzących. Człowiek jest w szoku, jak po tym wszystkim widzi elegancko zmontowany program
Stary 2013-03-14, 09:32   #2804
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gogo Yubari Pokaż wiadomość
O naiwności... Annaluka, mylisz się mówiąc, że Marzenie jest przykro. Ona chce, żeby o niej mówić, nie ważne, czy dobrze czy źle. O to chodzi w tym całym biznesie

Popatrzcie na wszystko, co ona ostatnio zrobiła. Długo, długo nic się u niej nie działo, a nagle... założyła bloga, zaczęła nagrywać więcej filmów (2 kontrowersyjne) i po co? Bo dostała świetną propozycję i musiała jakoś zaistnieć, aby przypomnieć o sobie i przygotować nas na Tap Madl!

A czemu znalazła się w jednej zajawce ze śmiesznymi laskami? Żeby mówić o tym jeszcze więcej.... -_- gaashh, to nie takie trudne.

Co do telewizji, miałam jedno doświadczenie z podobnym programem. Na miejscu to wszystko wygląda, jakbyście były na jakimś planie filmowym, wszystko jest wyreżyserowane, a już na bank wypowiedzi i zachowanie prowadzących. Człowiek jest w szoku, jak po tym wszystkim widzi elegancko zmontowany program
wiadomo, że wszystko jest rezyserowane, jednak nie wierze, że twórcy programu sami zwerbowali Marzene poszła tam sama, ma ładną buzię a do tego konkretne kształty, wiec jest warta pokazania - że tylko w reklamie? no właśnie po to by przyciągnąć widza, co się udało.
myślę, że Marzena spodziewała się dłuższego materiału o sobie dlatego tak nakrecała wszystkich, łacznie z sama sobą, odkad pojawiły się zajawki
Stary 2013-03-14, 09:49   #2805
Gogo Yubari
Rozeznanie

A ja uwazam, ze szukali sposobu, aby przyciagnac wiecej ludzi, a ze vlogerki sa na topie, wiec to wykorzystali. Marzena nigdy nie mowila, ze chce byc modelka, w dodatku taka niesmiala... Wierzyc w prawdziwosc takich programow to tak jak wierzyc w m jak milosc i spotykajac Kozuchowska na ulicy mowic "myslalam, ze pani nie zyje"
Stary 2013-03-14, 10:08   #2806
kathy8998
Rozeznanie

Nieeee, gdyby ją zwerbowali, to pokazali by jej casting dopiero w ostatnim odcinku i znacznie dłużej.
kathy8998 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 10:14   #2807
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gogo Yubari Pokaż wiadomość
A ja uwazam, ze szukali sposobu, aby przyciagnac wiecej ludzi, a ze vlogerki sa na topie, wiec to wykorzystali. Marzena nigdy nie mowila, ze chce byc modelka, w dodatku taka niesmiala... Wierzyc w prawdziwosc takich programow to tak jak wierzyc w m jak milosc i spotykajac Kozuchowska na ulicy mowic "myslalam, ze pani nie zyje"
nikt tam nawet nie wie, że ona jest vlogerką(tak samo jak 99% widzów), ja sama długi czas bedąc na wątku tu, oglądając dziewczyny, po niewiadomo jakim czasie trafilam na Marzene jakby robili tak jak mówisz, to zaprosili by kogoś naprawdę popularnego
Stary 2013-03-14, 10:26   #2808
ladymln
Zadomowienie

Gdzieś w necie można znaleźć screen z odcinka tego programu o niepokornych dzieciakach "surowi rodzice" (?) i screen z trudnych spraw czy innego tego typu serialu, co leci na tvnie (nie pamiętam nazwy)- w obu wystąpił ten sam koleś.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 10:44   #2809
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
Dziewczyny zdajcie relacje co tam w Top Model , była juz Marzenka?
była, ale tak jakby jej nie było. był tylko urywek "ile ważysz? ostatnio jak się ważyłam było 80" i tyle nie było tego z "mam cellulit, mogę pokazać"
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 10:46   #2810
urodzona3maja
Rozeznanie

Cytat:
wiadomo, że wszystko jest rezyserowane, jednak nie wierze, że twórcy programu sami zwerbowali Marzene poszła tam sama, ma ładną buzię a do tego konkretne kształty, wiec jest warta pokazania - że tylko w reklamie? no właśnie po to by przyciągnąć widza, co się udało.
myślę, że Marzena spodziewała się dłuższego materiału o sobie dlatego tak nakrecała wszystkich, łacznie z sama sobą, odkad pojawiły się zajawki
Oj ma ma ....
Zamiast chodzić po tap madl i robić filmiki na temat samotnych walentynek wzielaby buty sportowe i przebiegła pare kilometrów nie pisze tego złośliwie ale moja babcia 75letnia ma zgrabniejsze ciało i mniej celulitu.
A tymczasem u sióstr może poranna kawka i ciastko ?
Stary 2013-03-14, 10:52   #2811
An Ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
była, ale tak jakby jej nie było. był tylko urywek "ile ważysz? ostatnio jak się ważyłam było 80" i tyle nie było tego z "mam cellulit, mogę pokazać"
Myślałam, ze więcej puszczą
An Ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 10:58   #2812
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez urodzona3maja Pokaż wiadomość
Oj ma ma ....
Zamiast chodzić po tap madl i robić filmiki na temat samotnych walentynek wzielaby buty sportowe i przebiegła pare kilometrów nie pisze tego złośliwie ale moja babcia 75letnia ma zgrabniejsze ciało i mniej celulitu.
A tymczasem u sióstr może poranna kawka i ciastko ?
a ile Marzena ma wzrostu? mi jej figura podchodzi pod otyłą....
Stary 2013-03-14, 11:05   #2813
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Gdzieś w necie można znaleźć screen z odcinka tego programu o niepokornych dzieciakach "surowi rodzice" (?) i screen z trudnych spraw czy innego tego typu serialu, co leci na tvnie (nie pamiętam nazwy)- w obu wystąpił ten sam koleś.
Tak, bo to są po prostu statyści. Pseudo aktorzy, którzy chodzą od jednego do drugiego programu po castingach. Są kręcone konkretne sceny ze zblazowanymi dziećmi, które w rzeczywistości takie nie są. Wszystko to zwykła gra aktorska i konkretny scenariusz.

Zresztą wystarczy obejrzeć ten filmik, żeby poznać prawdę o TVN.
Oryginalny filmik został usunięty przez TVN, ale są kopie.
http://www.youtube.com/watch?v=-N1UQqxx1-8
Stary 2013-03-14, 11:15   #2814
urodzona3maja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez isabelka00 Pokaż wiadomość
a ile Marzena ma wzrostu? mi jej figura podchodzi pod otyłą....
Dla mnie może mieć i dwa metry. Nadwaga aż kwiczy i żal mi jej,młoda i bardzo leniwa i wbrew temu co widzimy bardzo zaniedbana dziewczyna.
Szanel na ustach niestety nie pomoże...
Stary 2013-03-14, 11:16   #2815
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Tak, bo to są po prostu statyści. Pseudo aktorzy, którzy chodzą od jednego do drugiego programu po castingach. Są kręcone konkretne sceny ze zblazowanymi dziećmi, które w rzeczywistości takie nie są. Wszystko to zwykła gra aktorska i konkretny scenariusz.

Zresztą wystarczy obejrzeć ten filmik, żeby poznać prawdę o TVN.
Oryginalny filmik został usunięty przez TVN, ale są kopie.
http://www.youtube.com/watch?v=-N1UQqxx1-8
a to widziałam. Tylko, że to akurat jest inna prawda o TVN. Bo mój przykład mówi o tym, że wszystko jest wyreżyserowane, a ten filmik świadczy o poziomie tej telewizji i o tym, jak łatwo z niby największej i poważnej stacji telewizyjnej zrobić sobie jaja
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
Stary 2013-03-14, 11:18   #2816
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez urodzona3maja Pokaż wiadomość
Dla mnie może mieć i dwa metry. Nadwaga aż kwiczy i żal mi jej,młoda i bardzo leniwa i wbrew temu co widzimy bardzo zaniedbana dziewczyna.
Szanel na ustach niestety nie pomoże...
RGP pozwala jej jeść pączki i może stąd ta nadwaga?
Stary 2013-03-14, 11:23   #2817
ladymln
Zadomowienie

Dla mnie takie rozprawianie, że się akceptujemy, lubimy swoje ciało jest bez sensu i moim zdaniem oznacza, że właśnie nie akceptujemy. Proste- jak lubię siebie, nie muszę naokoło i ciągle o tym mówić, bo to po prostu po mnie widać. Filmiki o akceptacji siebie, życiu w zgodzie ze sobą są fajne, jeśli to naprawdę widać, a nie daje się sprzeczne sygnały. Taka Szusz lubi siebie, ale jakaś krytyka i jest vlog o tym, jak jej przykro i mało nie płacze, Marzena też lubi siebie, a potem meeeega wyphotoshopowane zdjęcie. Coś tu nie gra i one to wiedzą. Może naprawdę czas polubić siebie, po prostu, bo z gadania to jak widać i słychać nic nie wynika.
Stary 2013-03-14, 11:36   #2818
othecat
Raczkowanie

ale czemu właściwie Wam szkoda Marzeny ?
że jej nie przyjeli do programu gdzie przyjmują mega chude modelki ?
czy że jej nie pokazali ? Przyszło tam tyle osób że to normalne ze wszystkich nie pokazali...

( nie dyskutuję tu o głupocie programu ani o tym że jest reżyserowany, i że program jest na licencji itd. )

To tak jakbym poszła do Ugotowanych a wiem że przypalam nawet wodę w garnku - i miałabym pretensję że mnie nie pokazali.
Stary 2013-03-14, 11:42   #2819
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez othecat Pokaż wiadomość
czy że jej nie pokazali ? Przyszło tam tyle osób że to normalne ze wszystkich nie pokazali...

( nie dyskutuję tu o głupocie programu ani o tym że jest reżyserowany, i że program jest na licencji itd. )

To tak jakbym poszła do Ugotowanych a wiem że przypalam nawet wodę w garnku - i miałabym pretensję że mnie nie pokazali.
na jej korzyść jej nie pokazali, bo udział w "łap szpadel" mozna uznać za kompromitację
Stary 2013-03-14, 11:44   #2820
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez othecat Pokaż wiadomość

mi nie szkoda rownież nie widze ku temu powodu.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości