|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
Mnie pogryzł pies jak szłam z dzieckiem w wózku. Przeskoczył przez parkan, bo miał olbrzymi łańcuch i potargał mi nogę, wózek się przewrócił......mówię Wam co ja przeżyłam, willowa dzielnica, nikt z tego domu nie wychodził, dziecko mi płakało, nie mogłam wstać, krew sie lała a ten pies szarpał mi nogę dopóki jakiś pan nie podbiegł i go nie odciągnął. Ach szkoda gadać, szyli mi nogę....dobrze ,że dziecku nic się stało bo opatulony był w kocyki i jakoś zamortyzował się ten upadek. Ale wytoczyłam sprawę właścicielom, bo szlag mnie trafił, że można psu 10 metrowy łańcuch założyć z budą przy płocie obok chodnika. ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Ja uwielbiam zwierzęta, sama mam psiaka i kocham go bardzo. Ale dużych psów boję się do tej pory i zawsze jak mijakm jakiegoś to swoją sunię biorę na ręce a sama omijam z daleka, bo mam fobię jakąś.......
|
|
#4202 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
![]() jutro wrzuce zdjecia opuchlizna zeszla i troszke jaknby zmalaly albo tak mi sie wydaje chociaz nawet po staniku czuje ze jest luzniej ja czasami sie zastanawiam ze moglam wziac wieksze ciut ciut ale u mnie juz nie wchodzilo w gre wikesze bo wystawalyby mi pod pachy hehhe a co do rozmiarowki to Ci nie powiem jak to jest bo ja mam podono 65H!! a jakos mi sie nie wydaje zeby byly taaaakie wielkie ale nie znam sie na tej rozmiarowce wogole wiec sie nie wypowiadam
|
|
|
#4203 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Młody poszedł spać,nie miałam jak wejść rano na forum bo spocie dziś strasznie lobuziak kochanyMalach cieszę sie ze juz w domku jesteś i ze jesteś zadowolona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/QUOTE][/QUOTE]
|
#4204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluję
|
|
#4205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja biore 390ml, ale moja wyjściówka jest znacznie mniejsza. pod biustem mniej więcej tyle samo - ma z tego wyjść ładne, pełne C. Więc może w Twoim wypadku to byc, tak jak mówi lekarz - D. Pytanie jak duże piersi chcesz? Ja też myslę o tym, że moze w przyszłości trzeba będzie wymienić i wtedy weźmie się większy.. a u Ciebie jeszcze kwestia ew. ciązy i karmienia.. Chyba nikt nie może Ci niczego zagwarantować - ani rozmiaru ani efektu. Może zdać się na lekarza.. co on radzi? Tak czy tak będzie pięknie.. |
|
|
|
|
#4206 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
;* SLICZNE SA NA PEWNOOOO ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Marguuśśśś dzis trzymam kciuki za Ciebie!!!! i nie ja jednaa *** ))
|
|
#4207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4208 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I pamiętaj, Twoje piersi sie jeszcze wybiją! ![]() ![]() więc nie pękaj maleńka że za małe hahahJa w moich rozterkach martwię się przede wszytskim o odległość między piersiami, no i oczywiscie chciałabym zeby wyglądały jak najbardziej naturalnie ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- MALACH, gratuluję Kochana, ciesze się że jesteś już po i ze ejsteś tak zadowolona ![]() ![]() ![]()
|
|
#4209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wybrałaś anatomiczne czy okrągłe?
|
|
#4210 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4211 |
|
Raczkowanie
|
Malach gratuluję serdecznie
Odpoczywaj w domu i czekamy na fotki ![]() Margo za Ciebie trzymam mocno kciuki, oby wszystko poszło sprawnie Ja na konsultacji mierzyłam 360-370, większych nie chciałam, a później po próbach ryżowych stwierdziłam, że i 390 będą fajnie wyglądać, więc rozumiem Twoje rozterki. Ja mam 168 cm i 67 pod biustem, waga teraz ok. 57 i lekarz mi mówił, że z tych 360 wyjdzie mi ładne DD. Ale wiadomo, 65 DD, a 75 DD to zupełnie inna różnica w wymiarach po dbiustem i w biuście.Gawisz super, że Cię dopuścili do operacji Kuruj się herbatą z sokiem i innymi naturalnymi wspomagaczami.Patrzę na tą wyliczankę, jeszcze 27... ale jak to 27? Czy ten czas nie może trochę przyspieszyć?
|
#4212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4213 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny a po jakim nim więcej czasie się wybijają piersi??
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- marguś a o której masz być w klinice??
|
#4214 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dzieczyny
Malach-Gratulacje ,życzę wszystkiego dobrego ![]() Margo-Trzymam mocno kciuki za dzisiejszą operację. Jusi-Jak tam babcia Twoja ? Tobie to dobrze że miałaś takie wsparcie w rodziniAmorcio-Czemu idziesz do szpitala?Chyba muszę nadrobić zaległości w czytaniu,jestem nie w temacie.Powodzenia Edytowane przez dariac31 Czas edycji: 2013-04-12 o 14:06 |
|
|
|
#4215 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4216 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4217 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4218 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() margo zdaj sie na doktorka dziewczyny maja racje ja mam okragle wiec one sa zupelnie inne niz anatomy ale ta kolezanka co ze mna byla ma anatomy 365 i rozmiaryt podobne do Twoich tylko troche wyzsza i sliczne wyszly ale doktorek mowil ze chcial jej zrobic wieksze i szkoda ze sie nie zgodzila na wieksze ale ona z tego efektu co ma jest baaardzo zadowolona! daj znac jak bedziesz po nie moge sie doczekac Twoich fotek aaa!!! ![]() no moze wrzuce 1 zdjecie robilam je 6 dni po operacji mam nadzieje ze znowu nie wstawi sie bokiem i nie vbedziecie musialy szyji nadwyrezac ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- nawet mnie nie strasz ze beda jeszcze bardziej sterczace jejku w zyciu bym nie myslala ze cycki moga sparwic taaaak wielka radosc!mozecie sie smiac ale powaznie odmienilo to moje zycie czy ktoras z Was oprocz mnie zakochala sie w swoich cyckach czy tylko ja mma tak nie rowno pod kopula?????![]() ![]() : hahaha:i potwierdzam to co dziewczyny mowily kiedys jedyne czego zaluje to tylko tego ze: NIE ZROBILAM TEGO JUZ DAWNO TEMU! ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Dodalam 6 dniowe z profilu ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Dodalam 6 dniowe z profilu
|
|
|
#4219 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzieci chore. Bylam wlasnie u lekarza, mala dostala antybiotyk bo goraczka 3dobe trzyma a starsza i jej wysypka to podjerzenie szkarlatyny albo moninukleozy z nietypowymi objawami ale tak poczytalam. i mi to wyglada na rozyczke....
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4220 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
margo50100 powodzenia!
|
|
|
#4221 |
|
Raczkowanie
|
[/QUOTE]
margo50100 powodzenia! [/QUOTE] Tak powodzenia dziewczyny!!!! Juz sama wiem jak to jest latwo sie mowi, ze wszzstko bedzie dobrze i ze nie nalezy sie bac.... ale uwierzcie jest tak jak lekarz mi obiecal... dla pani potrwa to 3 min.... i tyle to trwalo.... Jeszcze nie odczuwam pelnej satysfakcji bo jestem zwiazana i boje sie zagladac.... Ale cos takiego dzieje sie w psychice, ze az rozpiera mnie duma ![]() Patrze na wyliczanke i mysle sobie tylko czas szybko leci . |
|
|
|
#4222 |
|
Wtajemniczenie
|
margo50100 powodzenia! [/QUOTE] Tak powodzenia dziewczyny!!!! Juz sama wiem jak to jest latwo sie mowi, ze wszzstko bedzie dobrze i ze nie nalezy sie bac.... ale uwierzcie jest tak jak lekarz mi obiecal... dla pani potrwa to 3 min.... i tyle to trwalo.... Jeszcze nie odczuwam pelnej satysfakcji bo jestem zwiazana i boje sie zagladac.... Ale cos takiego dzieje sie w psychice, ze az rozpiera mnie duma ![]() Patrze na wyliczanke i mysle sobie tylko czas szybko leci .[/QUOTE] Nawet nie wiesz jak sie ciesze czytajac to co teraz piszesz |
|
|
|
#4223 |
|
Raczkowanie
|
Amorcio,
wszystko dla Ciebie!!!!! Kochana jestes!!!! Bardzo ale to bardzo Ci dziekuje za poswiecony czas11 |
|
|
|
#4224 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4225 |
|
Raczkowanie
|
Dodalam 6 dniowe z profilu
|
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny straszne jest to co czytam o tych psach..jak widac niektorzy wlasciciele nie maja wyobrazni... Ja kiedys dostalam "opiernicz" od babki bo smialam powiedziec ze moj pies gryzie dacie wiare? coreczka chciala poglaskac a ze moj pies za dziecmi nie przepada powiedzialam ze gryzie na to ta mamuska zaczela mi wykrzykiwac ze jestem beszczelna.. a moj pies na prawde gryzie widzicie jak to jest..a jak by poglaskala ta dziewczynka i by capnela za reke moja sunia co to by wtedy bylo? tak zle i tak zle nie dogodzisz![]() Justi jezeli o mnie chodzi to ja roznicy jako takiej nie widzialam w piersiach nabieraly tylko bardzej piersiowych ksztaltow tak do 4 miesiecy potem byly bez zmnian
|
|
#4227 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, moj nie gryzie, uwielbia ludzi i inne psy ale sam wybiera komu da sie poglaskac, najbardziej wkurzaja mnie ludzie ktorzy wchodzac do domu i witajac sie z czyims malym czy to szczeniakiem czy doroslym psem biora go na rece!! dla psa to jest tragedia, stres straszny. ja na spacerach zawsze mowie, zeby nie glaskac mojego psa bo obcych psow sie nie glaszcze i juz, nawet gdy wygladaja jak zywe maskotki---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- [QUOTE=Kachuula;39760409] Cytat:
a co do auta to mialas duuuzzzoo szczescia,....czyli cycunie wyjda piekne tam u gory pilnuja juz tego hi hi Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-03-14 o 16:16 |
||
|
|
|
#4228 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, straszne rzeczy piszecie o psach
ja swojego psa nie mam i chyba jedynie jakiegoś małego psiaka mogłabym mieć. Dużych psów boję się okropnie, a jak biegają bezwolnie, bez smyczy, to już w ogóle mam traumę. W dzieciństwie u nas w bloku mieszkała jedna kobieta, która miała wilczura mieszańca, i straszyła nim dzieci. Był postrachem osiedla, nigdy w kagańcu, nigdy na smyczy, strach się bać. I niestety zostało mi do tej pory, do dużych psów nie jestem w stanie się przemóc.A moje starsze dziecię czasem lubiło sobie podbiec do psa jakiegoś, zawsze ostro reaguje i mówię, że nie wolno do obcych psów się zbliżać, niezależnie od ich wielkości. I jeśli chce się zbliżyć do psa, to najpierw właściciela musi zapytać o pozwolenie. A do szału doprowadzają mnie nieraz starsze babki, które na moją ostrą reakcję mówią: a co pani szkodzi? niech pogłaska, on nie gryzie. Jeden nie ugryzie, a drugi capnie i będzie miało dziecko traumę jak ja. Lepiej niech podchodzi z rezerwą, niż jak ja ma się bać całe życie. ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Chiquitkaaa, no pięknie, pięknie A jak się w ogóle czujesz? Jak ze wstawaniem?
|
#4229 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkarlatyne można przechodzi nawet bezobiawowo niektórzy zgłaszają się do lekarza bo łuszczy im się skóra na stopach i dłoniach a to już ostatnie stadium. Ale pierwszym objawem jest Anginowe gardło . Więc pierwsze objawy podobne . Cholera tylko nie pamietam czy przy mononukleozie jest wysypka?
|
|
#4230 | |
|
Zadomowienie
|
jusi u mnie po około 3-4 tygodniach. Ale ostatnio znowu się zmniejszyły, więc to chyba nie jest reguła
Jednym się wybijają innym nie.---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
![]() ale ostatnio złapałam się na tym, że oglądam piersi aktorek w filmach itp i żałuję, że u mnie się takiego efektu nie osiągnie. ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Margo trzymam mocno kciuk!!!
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2013-03-14 o 16:54 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.

chata wysprzątana, zakupy porobione, zjem i lece jeszcze do apteki po to i owo...
!!!!!!!!!!1
a jakos mi sie nie wydaje zeby byly taaaakie wielkie ale nie znam sie na tej rozmiarowce wogole wiec sie nie wypowiadam

do tej pory boje się tego psa. Zawsze każe im go zamykać w garażu.
ja swojego psa nie mam i chyba jedynie jakiegoś małego psiaka mogłabym mieć. Dużych psów boję się okropnie, a jak biegają bezwolnie, bez smyczy, to już w ogóle mam traumę. W dzieciństwie u nas w bloku mieszkała jedna kobieta, która miała wilczura mieszańca, i straszyła nim dzieci. Był postrachem osiedla, nigdy w kagańcu, nigdy na smyczy, strach się bać. I niestety zostało mi do tej pory, do dużych psów nie jestem w stanie się przemóc.