![]() |
#5941 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: M jak Miłość:)
Cytat:
![]()
![]() |
#5942 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() "Kury znoszącej złote jaja się nie zabija" ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5943 |
Wtajemniczenie
|
hehe ucieszyla mnie wiadomosc ze jednak serial nie ma zamiaru sie skonczyc w najblizszym czasie
![]() a wczoraj mama wrocila z pracy i do mnie krzyczy " m jak milosc sie skonczy niedlugo!" a tata na to "jest, jest, jest!"
#5944 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5945 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5946 |
Zadomowienie
|
Ja też słyszałam, że go zabili... I podobno Marzenka będzie Kubie wrzucać z tego powodu! :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#5947 |
Zakorzenienie
|
A ja slyszałam, że on go postrzeli w ramię i przez to biedny Slawek będzie miał coś z ręką. I to tego Marzenka nie bedzie mogła wybaczyć Kubusiowi
![]()
#5948 |
Zadomowienie
|
To ja już nie wiem jak to w końcu jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5949 |
Zakorzenienie
|
Kolejny odcinek;
Jolka, zdenerwowana spotkaniem z Romanem, przyjeżdża wcześniej do Grabiny. Kuba ma kłopoty w pracy. Musi udowodnić, że miał powód, by użyć broni. Tymczasem Marzena jedzie do szpitala, żeby czuwać przy Sławku. Mówi Kubie, że przez niego chłopak będzie inwalidą. Zduńska i Filarska przygotowują Wigilię. Niespodziewanie Marię odwiedza Andrzej i zabiera się do pomocy w kuchni. Wdzięczna Filarska zaprasza go na świąteczny obiad.
#5950 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale w ostatnim odcinku mnie kilka osób wkurzyło ![]() ![]() heh ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5951 |
Wtajemniczenie
|
No mnie też ta Dorota wkurza:/ Z resztą Marysia już też zaczyna być denerwująca. Mogłaby się wziąść za doktorka a nie grymasi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5952 |
Wtajemniczenie
|
Dorota dopiero co się pojawiła w serialu, a ja już bym ją wykopała na zbitą buzie
![]() Marysią to bym potrząsneła żeby się w koncu baba obudziła. Takiego fajnego ma absztyfikanta i nic z nim nie robi. Ech.... nuda.... |
![]() ![]() |
![]() |
#5953 |
Zadomowienie
|
Dorota - no co za dewotka no!
![]() Ale Marysia też jest głupia. Kręci się koło niej fajny gościu, a ona nic! :/ Posrana duma. Szkoda, że ja na własnej skórze się o tym przekonałam. Czyli ze Sławusiem to tak będzie... następny tydzień będzie conajmniej ciekawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj muszę obejrzeć powtórkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5955 |
Rozeznanie
|
Jak ja tej Doroty nie cierpię !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz pewnie Marysia będzie cały czas urażona i pośle Rogowskiego gdzie pieprz rośnie. Ehh a tak chciałam żeby byli razem ze sobą, no ale zobaczymy ![]() ![]() A akcja z Marzeną i Sławkiem ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5956 |
BAN stały
|
Dziewczyny, wymyśliłam sobie temat takiego luźnego reterafu na zajęcia - pozycja kobiety i życie rodzinne w polskich serialach. Może macie jakieś celne, dowcipne uwagi na temat naszego kochanego M jak Miłość?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5957 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ciekawe czy Piotrek wróci do pracy, po tych przeprosinach Honoraty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5958 |
Zakorzenienie
|
Kuba zostaje zawieszony w pracy. Prokuratura umarza sprawę Marka
Strzał do grożącego nożem Marzenie Sławka może być dla Kuby źródłem poważnego problemu. Musi udowodnić, że rzeczywiście miał podstawy do użycia broni. A widać, że Marzena mu w tym nie pomoże. Dziewczyna zachowuje się irracjonalnie. Spieszy do szpitala, by czuwać przy rannym w kolano bandycie, Kubie wykrzykuje, że go nienawidzi, bo przez niego Sławek będzie inwalidą, odmawia wyjazdu na Święta do rodziców. Marcin jest zrozpaczony... Co gorsza, opamiętanie nie nadchodzi, Marzena trwa przy swoim. Na policji zeznaje przeciwko Kubie. Sławek wcale jej nie groził. Kuba z całą premedytacją zamierzał go zabić i ona nigdy mu tego nie wybaczy! Kompletnie załamany chłopak przynosi z pracy na Łowicką złą wiadomość: został zawieszony. Wigilia z bratem Nadchodzą Święta. Paweł jest przybity. Trudno mu się pogodzić z decyzją Teresy, która, podobno ze względu na chorobę Agi, postanawia zostać w Szczecinie. A on tak się cieszył na Święta we dwoje! Nie ma nastroju na rodzinne Święta. Kłamie, że jedzie do Teresy... Podczas przygotowań do Wigilii do Marysi wpada Andrzej. Rzuca się do pomocy w kuchni, a Filarska jest nim tak zachwycona, że zaprasza na świąteczny obiad. Rogowski, który też przyszedł z życzeniami, szybko się wycofuje... W dzień Wigilii Piotrek jest coraz bardziej zdenerwowany. Dzwoni do Teresy i dowiaduje się prawdy. Zostawia matkę, żonę i teściową i jedzie do Warszawy do brata, którego zastaje w fatalnej formie. Wigilię spędzają razem. Do Zduńskiej natomiast niespodziewanie przychodzi Filarski. Przeprasza Krystynę i Kingę za swoje zachowanie. Dzielą się opłatkiem... Życzenia dla Elki W Grabinie w tym roku na Wigilii, poza domownikami goszczą tylko Małgosia i Jolka. Nieoczekiwanie, w środku wieczerzy, pojawia się Marta z całą rodziną. Udało się zdobyć bilety na wcześniejszy samolot. Barbara nie posiada się ze szczęścia. Wigilia u Simony też nie przypomina ubiegłorocznej, kiedy to, opuszczona przez najbliższych, została „przygarnięta” przez Mostowiaków. Rodzice Elki, którzy nie palili się do wspólnej Wigilii z ekscentryczną teściową córki, przyjęli w końcu zaproszenie, tradycyjne potrawy udały się nadzwyczaj. Tylko, gdy kolejna osoba przy dzieleniu się opłatkiem życzy Elce dziecka, ta wybucha. Ona dzieci mieć nie może! Stefan tuli płaczącą żonę. Nie ma do niej żalu, liczy się tylko to, że się kochają. Suknia balowa Święta miają, zbliża się Sylwester. Kinga z Piotrkiem wybierają się do Oazy. Paweł wygląda na jeszcze bardziej nieszczęśliwego. Podejrzewa, że Teresa zakochała się w kimś innym. Wspomniała, że podczas pobytu w sanatorium poznała jakiegoś mężczyznę. Właśnie ze Szczecina... Załamany postępowaniem Marzeny Marcin poważnie rozważa powrót do Krakowa. Małgosia stara się go pocieszyć i spędza z nim Sylwestra. Maria, Krystyna i Renia urządzają sobie Sylwestra tylko we trzy. Babskie spotkanie pozwala Marysi zapomnieć o kolejnym upokorzeniu ze strony Doroty. Laborantka przyniosła do przychodni suknię sylwestrową, chwaląc się, że kupiła ją z Arturem, z którym wybiera się na bal. Prokuratura umarza sprawę Marka. Peter jest wściekły, chce zaskarżyć postępowanie. Grażyna jest już pewna, że to on wrobił Mostowiaka. Spieszy ostrzec Marka, ale on jej nie wierzy...
#5959 |
Zadomowienie
|
Nemezja
![]() ![]() (biało) Ta Marzenka to chyba doszczętnie oszalała. Jak można byc tak ślepym?? Nie dość, że Kuba ocalił jej życie to ta zeznaje przeciwko niemu. ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5960 |
Zakorzenienie
|
Ups
![]() ![]()
#5961 |
Zakorzenienie
|
Bo Marzenka to w ogóle ma jakąś ryse
![]()
#5962 |
Zadomowienie
|
![]() |
#5963 |
Zakorzenienie
|
na mózgu
![]()
#5964 |
Zakorzenienie
|
Lolcia
![]() ![]() ![]()
#5965 |
Zakorzenienie
|
#5966 |
Zadomowienie
|
![]() |
#5967 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie, doktorek dziś nie popisał się. Gdy doszło co do czego to schował głowę z piasek a później zadzwinił z płaczem, że nie wie jak to się stało. Niby dorosły facet a zachował się jak smarkacz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5968 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, rozwalił mnie ten tekst z rysą na mózgu
![]() Jeja, tej Marzence to nie wiem co bym zrobiła! ![]() I Dorota. Ja chyba oszaleje ze złości przed tv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5969 |
Raczkowanie
|
przeczytałam w TS, że aktorka grająca Dorotę ma synka, który przez ostatnie miesiące chorował na raka. Lekarze nie dawali mu szans, wielokrotnie sugerowali Ewie Gorzelak żeby się juz pożegnała z dzieckiem i zgodziła się na odłączenie go od respiratora. Chłopiec przeżył, rak sie cofnął, aktora wrociła do pracy. Wspólczuję jej bardzo, nie wiedziałam, że rzuciła granie w NW z powodu raka syna. Teraz nie potrafie jej nie lubić jako Doroty pomimo tego, że gra straszną małpę
|
![]() ![]() |
![]() |
#5970 |
Zakorzenienie
|
Synek Ewy mial raka od dawna ,caly czas walczyli o zycie ,Ewa prowadzi chyba nawet jakas fundacje.
A czy bylo wspomniane ze Ewunia wyjedzie do londynu z dzieckiem -aktorka jest 3 raz w ciazy ,ciekawe czy z mezem z ktorym sie ponoc rozstawala w zeszlym roku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.