![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: *Bravo Girl - Best of da Best*
i ja to kiedys czytałam
![]() ciaza pozamaciczna - ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
"Mam w domu przekopane"
Źle się czuję w domu. Brat trenuje sztuki walki i po prostu mnie bije... "Czasem się go wstydzę" Dziwnie się czuję przy moim chłopaku.Nie umiem tak po prostu przedstawić go komuś,powiedzieć, że to mój chłopak.Krępuję się. On nie jest piękny... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Nie wiedzialam ze istnieją tacy głupi ludzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
EHHH NO NIC DODAC NIC UJAC.... LUDZKA GLUPOTA NIEZNA GRANIC :pp SWIETNE!!!!
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Trener pokemonów
![]() W tą ciążę pozamaciczną jestem w stanie uwierzyć, że ktoś ma takie wątpliwości
To umysł kreuje świat wokół nas i nawet gdybyśmy stanęli tuż obok siebie na tej samej łące moje oczy nigdy nie ujrzą tego co widzą twoje - G. Gissing http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008061400300330.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Witam. Mam pewien kłopot. Boje się, ze będę musiała zostać zakonnicą! Moja babcia mówiła mi, ze zakonnice nie zostają zakonnicami z wyboru. Jeśli nie dostaje się okresu, to znaczy że swoim przeznaczeniem będzie zostanie zakonnica. trochę trudno mi uwierzyć w to, ale moja babcie przecież chyba mówi prawdę? Nie chce zostać zakonnicą, ale nie mam jeszcze okresu. Błagam, powiedzcie mi czy mam jeszcze szanse dostać okres?! A może mojej babci się coś pomyliło?
Dziewczyny z mojej klasy chwalą się, że spały już z chłopakami i lubią to robić. Nawet moja przyjaciółka mówi, że śpi z chłopakami cztery razy w tygodniu! I to nie tylko ze SWOIM chłopakiem, ale i z jego kumplami! Mówi, że chce zostać prostytutką, bo zarobi dużo kasy i będzie przyjemnie. Raz proponowała mi seks! Mówi, że jest bi. Co to znaczy być bi? Nie rozumiem... Kasia mówi, że za tydzień będzie seks w wiele osób. O co chodzi? I mówi, że ja nie mogę być dziewicą, bo tam tylko wstęp (to będzie u niej w domu) mają tylko doświadczeni. A ja powiedziałam, że nigdy tego nie robiłam to bardzo się zdziwiła i powiedziała, że dzień przed ona wszystko załatwi. Powiedziała, że zrobi mi minetę, ale o co chodzi? Ja nie wiem! I ona powiedziała, że ja nie mogę tego robić z chłopakiem, który ma małego wacusia. Ale o co chodzi z tym wacusiem? Proszę o pomoc !!! Mam pryszcze na pośladkach, nie wiem jak je wycisnąć bo nie sięgam ręką do niektórych i nie widzę czy wycisnęłam do końca czy też nie, a może jakaś maść, ale jest mi żal kasy, co robić? Może mam się zgłosić do kosmetyczki żeby ona mi zrobiła z nimi porządek? Mam 16 lat i mam wielki problem od pewnego czasu śnią mi się zboczone rzeczy otóż śni mi się jak mój dziadek wali konia nie wiem co mam zrobić to zarazem mnie podnieca ale też jest mi wstyd ze mój dziadek jakoś się dowie że śnię o nim. O czym to świadczy, o tym ze chce to zrobić z dziadkiem ?? Chodzę już z moich chłopakiem od dwóch tygodni. Kilka dni temu ustalił ze mną termin naszego pierwszego razu. To już za dwa tygodnie. Ale jest coś jeszcze: powiedział, że mamy TO robić z jego przyjacielem! Jestem bardzo podniecona...dwóch chłopców. Jeden z przodu drugi z tyłu, ale ja jestem dziewicą! Mam błonę i muszę się z nią jakoś uporać. Bo przecież nie powiem chłopakom, którzy już to kiedyś robili, że jestem dziewicą!!! Ale postanowiłam to załatwić z moją przyjaciółką i kolegą. Postanowili mi pomóc. Wypożyczyliśmy kilka książek z biblioteki i, gdy moi rodzice wyjechali na dwa dni do Ustronia, przyszli do mojego domu. Przeczytaliśmy, że podczas pierwszego razu chłopak może załatwić sprawę swoim językiem. Nie chciałam by mój kumpel to robił!!! Miała zrobić to moja przyjaciółka. Położyłam się na łóżku i rozszerzyłam nogi i Ania wsadziła język.... Czułam taką przyjemność... Ale Ania wstała i powiedziała, że nie potrafi. Wsadziłam kawałek lodu do pochwy i zawołałam kumpla. Zdziwił się i po co ten lód, ale robił to. I nagle...! NIE MÓGŁ ODKLEIĆ JĘZYKA! W głupiej pozie zastygliśmy. Moja przyjaciółka zadzwoniła na pogotowie... Nie będę opisywać co się działo. Ale odmroziła mi się troszkę... Mam TAM całe sine. I co teraz?!!! Już za niecały tydzień...co teraz? ____ ![]() Tego chyba jeszcze nie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Kochane Brawo, jak dobże że jestes.
Czy można zajsć w ciąże z świeczką, hmm... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Eeee... coś mi się zdaje,że niektóre teksty nie pochodzą z Bravo, a raczej to jakieś głupawki chodzące po necie.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Nie no normalnie porazka...
![]()
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
Brak slow
![]()
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
Ale chyba nie sądzicie,że to z prawdziwego Bravo?
Mnie niektóre zamieszczone tutaj teksty zakrawają o przeróbkę pikantnych historyjek ze stronek albo blogów erotycznych..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
![]()
Ach te problemy nastolatków
![]() Czy Bravo nadal jest wydawane - Jesli nie to trzeba jakiś protest zorganizować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
buahahahaha...niestety przyznaje ze i ja to kiedys czytalam, o zgrozo, ale pokemon wymiata zgadzam sie (lol).
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Jak miałyśmy po 12,13 lat podczytywałyśmy z koleżankami Bravo girl,teraz na samą myśl o tym chce mi się zapadnąć po ziemię...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
Poprostu boki zrywać. NIe mogę poprostu uwierzyć w to co czytam... ale wydaje mi się, że to nie koniecznie z Bravo, bo ci co to prowadzą też myślłą nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
to jest nie do pojecia co oni w tym Bravo wypisuja -można sie polac ze śmiechu - poprostu no coment!
![]() ![]() ![]() ![]() a ten seks z dziadkiem czy jak to tam szło -to juz wogole...
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Tez kiedys czytałam to pisemko. Wieki temu......
A jak teraz czytałam ten watek to przypomniało mi sie jak moja kolezanka w wieku 17 lat zapytała nas (mnie i kolezanke) kiedys "a skad chłopak wie którym <to> robi?" (mowila o seksie). Na nasze zdziwione miny ( bo nie miałysmy pojecia o czym mowi) odpowiedziała "No przeciez facet ma dwa penisy. Jeden do seksu, drugi do sikania." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
Jak można mieć taką niewiedzę w wieku 17 lat,chociażby biorąc pod uwagę to,że są lekcje biologii i WDŻ-tu w szkole?
![]() W głowie mi się nie mieści. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
o Jezu...
tylko tyle jestem w stanie napisać!
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Zastanawiam sie czy ludzie naprawde pisali z takimi problemami do Bravo
![]() ![]()
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
ciąza pozamaciczna buahaha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
wstyd sie przyznac ale jako 12-13 latka sama podczytywalam bravo...
![]()
![]() |
#85 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma się co wtydzić.. każda z Nas czytała Bravo ![]() Ale listy zawsze były obłędne ![]() ![]()
..:: Nikt tak pięknie nie mówi, że się boi miłości... jak Ty ::.. Edytowane przez Metaksa Czas edycji: 2007-04-25 o 20:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ciąża pozamaciczna... bardzo fajnie ![]()
![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
Mnie najbardziej ze wszystkich pisemek dla nastolatek zapadł w pamięci artykuł o tym jak poderwać chłopaka na przystanku.
Brzmiał mniej więcej tak : "Podejdź do niego i poproś o pomoc w odczytaniu rozkładu jazdy, bo nie umiesz rozszyfrować tych hieroglifów.Kolesie lubią czuć sie pomocni...." Jak ktoś chce odgrywać upośledzone dziecko, to może mu się sprzydać... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Najlepsze jest z trenerem pokomonów.. Wyobraź Sobie co ta dziewczyna mogla pomyslec.. Ona chce a nim a chłopak nic.. ;/ [chcialabym Go poznać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Wszystko to i straszne i śmieszne................. .
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.