|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | ||
|
Kocia i psia mama :)
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XX
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Nie trzeba smarowac tłuszczem. |
||
|
|
|
#692 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no kurde, tak na chwile powąchać to piękne są ale po 15min palenie mam dość szkoda, że ja nie znalazłam tak mądrego zastosowania
|
|
|
|
|
#693 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
fajnie to brzmi wyrwane z kontekstu Jest jak dla mnie dosyć słodka, a nawet bardzo. A u mnie w czwartek otwierają Tesco 24/h ![]() słodziak Ja też
|
|||||
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
Krążyłam dzisiaj po trzech biedronkach aby kupić takie formy silikonowe jak chciałam
Wreszcie udało się. I te płatki śniadaniowe w wiosennej kwiatkowej odsłonie wzięłam skoro mówicie, że dobre
|
|
|
|
#695 |
|
TU i TAM
|
jak myslicie kiedy bedzie przeceniona kolorowka z bell?
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#697 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Są pyszne, jeśli oczywiście ktoś lubi toffi. Ja uwielbiam i dzisiaj znowu sobie kilka kupiłam Na osłodę po załatwianiu spraw w urzędzie.Jak wyglądają te płatki? U mnie nic takiego nie widziałam. |
||
|
|
|
#698 |
|
Kociara
|
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
jakaś Łodzianka wie kiedy otwarcie Biedronki na Kilińskiego koło Lidla? gazetki są już gdzieś dostępne?
|
|
|
|
#700 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#701 | |
|
Zadomowienie
|
[1=707920bde07bc02b01ed489 e026909d73929f2d3_6556ad0 28195c;39768608]bardzo Ci dziękuje
i mogłam o to nie pytac bo teraz nie bede mogła o niczym innym myśleć tylko o ich znalezieniu [/QUOTE]Do usług ![]() Cytat:
Kupiłam dziś bułkę z nadzieniem porzeczkowym, za 1,20. Pisze u mnie, że nowość. Ale kojarzę, że pojawiły się już one po jagodziankach bodajże. Dobre są, fajne to cierpkawe nadzienie . Przeszłam tez w okolicach półek ze słodkościami. Widziałam pierwszy raz takie wielkie paki pianek, Candy bodajże się nazywają. Żurawina w ciemnej czekoladzie też stoi w stałej ofercie, a wcześniej nie widziałam. Podobnie migdały w czekoladzie i też 1.raz dziś dojrzałam na stałej półce M&Msy w tekturkowych opakowaniach
|
|
#702 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
#703 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Oszukałam Was trochę z tymi formami silikonowymi... Jednak w zestawach były tylko te zwierzaki , reszta jest pakowania pojedynczo po 11,99 więc zrezygnowałam z formy do jajek i keksówki. Jak sobie pomyślałam, że mam za jednym razem upiec aż 2,5 jajka (a musiałabym ich zrobić z 30) to mi się odechciało wszystkiego
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie były obok słodyczy wielkanocnych, w koszach na środku, duża torba (350g), zielono niebieskie opakowanie, na środku słonecznik z przezroczystym okienkiem przez które widać te płatki kwiatki
Niestety nie mogę znaleźć kabla i wrzucić zdjęcia.---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- No właśnie..nie ma, w zeszłym tygodniu pojechałam specjalnie po nie i niestety Także w netto są, w tej samej cenie jakby którejś z Was zależało.
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-03-14 o 23:22 |
|
|
|
#705 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kupiłam formę z misiami już miesiąc temu i nie mam pomysłu, co w niej upiec. Groszek masz baty za kuszenie likworkami ![]() są pyszne (żubrówka najlepsza), zeżarłam wszystkie, które kupiłam, a miałam się odchudzać ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
Też mi brakuje podpasek bella w biedronce, ostatnio małż stał 20 minut i czytał mi wszystkie etykiety przez telefon, bo nie chciałam uwierzyć, że nie ma
|
||
|
|
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja aż panią poprosiłam z obsługi aby zobaczyła na zapleczu taka byłam bardzo w potrzebie i przekonana, że one gdzieś tam muszą być..i to w dodatku wraz z córką musiałyśmy mieć właśnie te I nie było..Właśnie chyba nie mamy żadnego sklepu firmowego..chyba, że w samej firmie mają coś takiego, w siedzibie, w sumie nigdy się nie zastanawiałam bo zawsze były w biedronce te maxi i to w dużym opakowaniu..
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-03-14 o 23:40 |
|
|
|
|
#707 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja się niestety na formę silikonową nie załapałam. Tak teraz myślę, że w tych formach jajkach, można zrobić czekoladowe jajka. Widziałam dzisiaj taki filmik na yt. Wyglądało pysznie
|
|
|
|
|
#708 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Percival;39776930]Podzielisz się przepisem na misie?
Kupiłam formę z misiami już miesiąc temu i nie mam pomysłu, co w niej upiec. jasne a tak w ogóle to dobry bardzo późny wieczór. niewiele się pomyliłam, pisząc przed pracą że pewnie 4str będę miała do nadrobienia ;-)oto przepis (nie pamiętam z jakiej strony go mam niestety, ale wypróbowany )Babeczki z budyniem kostka margaryny 6jaj 1,5szkl cukru 2szkl mąki pszennej 0,5szkl oleju 2łyżeczki proszku do pieczenia 1cukier waniliowy 1budyń śmietankowy 2łyżki kakao 1kisiel truskawkowy 2łyżki suchego maku 1. margarynę utrzyj z cukrem, dodaj żółtka, cukier, cukier wanil., mąkę, proszek, olej, na końcu ubitą pianę z białek. 2. ciasto podziel na 4części: do 1. dodaj kakao; do 2. kisiel, do3. mak, a 4 zostaw bez niczego. 3. budyń przygotuj wg przepisu na opakowaniu. 4. ciasto nałóż do 3/4wysokości foremek (np.: ciasto kakaowe-budyń-ciasto makowe-ciasto kisel.) 5. piecz w temp 180stopni przez 40min. 6. po upieczeniu posypać cukrem pudrem.
|
#709 | |
|
maskott
|
Cytat:
O widzisz! ale to od niedawna chyba? któraś próbowała?a któraś próbowała i może określić czy to nadzienie jak krem/budyń czy w kierunku bitej śmietany?
|
|
|
|
|
#710 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny - ja też we wtorek poleciałam specjalnie do B. bo byłam święcie przekonana, że będą podpaski z Bella ( miałam zaryzykować tą feminę kupić, ale jednak zrezygnowałam) i ostatecznie poleciałam kupić do Schleckera
Bella green - tylko dziwne dla mnie to że teraz w jakimś nowym opakowaniu Ultra są - wzięłam i w domu z ciekawości otwieram żeby zobaczyć czy jest różnica a tu jakieś "ślaczki" czy inne wzorki widzę Trudno - trzeba będzie obadać i najwyżej szukać innych - bo chyba tych zwykłych Green już nie robią
|
|
|
|
#711 |
|
królikoholiczka
|
Wlasnie i mnie to wkurza, bo te mniejsze co normalnie sa w ifercie pieknie pachna
|
|
#712 |
|
Raczkowanie
|
ah i jeszcze zapomniałam dodać, że tata ostatnio kupił mamie podgrzewacze "kwiaty" i mama stwierdziła, że ładnie pachną różą. Jak dla mnie to pachną "jak w kwiaciarni" i nawet po zapaleniu pachną - czasem nawet dość intensywnie - tata wrócił wieczorem z pracy i mówi, że ładnie pachnie kwiatami - i dziś dokupił jeszcze 3 opakowania
|
|
|
|
#713 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj w sumie tez w meskiej, tam ich pare i z 1 teraz taka, ale one pakuja ich, w sumie z godzine jest na fimrie , a tak jeździ to moze byc ![]() ale znow nieraz sie trafi na takich facetow, ze jeszcze gorzej wiecznie o czyms gadaja, ze ma sie obrzydzenie
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#715 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
#716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak w bajce - wszystko w śniegu tylko na śniadanie nic nie mieliśmy i słodycze wciagamy Ściskam i miłego biedronkowania ![]() ps Wedel jest faktycznie zupełnie inny niż kiedyś
|
|
#718 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
#719 |
|
Rozeznanie
|
U mnie też ich pełno
póki co mam siłę im się oprzeć i przechodzę obok nich obojętnie :PCo do świeczek o zapachu czekoladowym, próbowałam je upolować ale mi się nie udało
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
baw sie dobrze i jedz zdrowo
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

1,39 wg etykiety pączek kremowy 
Stoi tam sobie kuweta, jak kot coś narobi to od razu, pachnie czekoladką 
fajnie to brzmi wyrwane z kontekstu
Wreszcie udało się. I te płatki śniadaniowe w wiosennej kwiatkowej odsłonie wzięłam skoro mówicie, że dobre

[/QUOTE]

Także w netto są, w tej samej cenie jakby którejś z Was zależało.
Kupiłam formę z misiami już miesiąc temu i nie mam pomysłu, co w niej upiec.