|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9391 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
ja chce juz cieplo, a nie ;/
ale mimo wszystko jest mi wiosennie
|
#9392 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaczynam: Ślimaczek ładne zdjęcie Krówka co do bycia bliźniaczymi istnieniami to Ty już kiedyś się chciałaś za moją siostrę podawać, pamiętasz? ![]() Blaque to ty pisałąś o angielskim? Jak tak to ja mam na jutro do zrobienia mnóstwo rzeczy z angielskiego ![]() Patitcz nie podłamuj się pieskiem, jeszcze pewnie sporo innych szkód wam zrobi, ale sie oduczy U mnie oczywiście też paskudna niewiosenna pogoda, ale doszłam do wniosku, że nie pamiętam żadnego pierwszego dnia wiosny, w którym byłaby ładna wiosenna pogoda
Edytowane przez Martusia B. Czas edycji: 2007-03-21 o 15:24 Powód: błędy |
|
|
|
#9393 |
|
Zadomowienie
|
dziekowac rowniez
ale chyba zmienie ten av, bo za bardzo golizna zalatuje
|
#9394 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a... nic szczególnego, złe dni mam (przed ... ) , tyle bym chciała zrobić, a jak przychodzi co do czego, to nie ma siły/ochoty ![]() BTW z matmy mi źle podliczyła punkty i w końcu mam 2 - ale miałam banana jak się dowiedziałam śnieg pada cały czas, eh, ale pogoda ![]() no nic, idę się uczyć ![]() spr. z angla, w piątek fiza, polski, eeeeee, beznadziejnie ![]()
|
|
#9395 |
|
Wtajemniczenie
|
Buuuu
Tyle mam do powiedzienia w tej chwili... |
|
|
|
#9396 |
|
Zadomowienie
|
Martusia - no nie <przytul> co sie stało ?
3mkaj sie mocno
|
#9397 |
|
Zakorzenienie
|
Co sie stało sie?
/poleciałam Kononowiczem - przepraszam/ Do kitu dzień dzisiaj. Niby cały wolny, mogłam tyle zrobić, ale nie zrobiłam NIC. Bo? Bo mi się po prostu NIE CHCIAŁO. To wszystko przez tą pogodą, ona odbiera jakąkolwiek motywację i chęć do czegokolwiek. Na szczęście jutro jedynie spr. z angola i dwa polskie [o nie!], a później już tylko przedstawienie i koniec całej szopki. W sumie to nie mam ochoty na nic...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#9398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Martusiu, co Ci ? Ja też dzisiaj nic nie zrobiłam. Teraz za siadłam do kompa pod pretekstem odrobienie prac domowych... I gdzie jestem? ![]() Szkoda gadać. Ale zaraz sie za to zabieram... Cos dawno Em tu nie było...O Alatience nie wspominając
|
|
|
#9399 |
|
Zadomowienie
|
Hej
.Martuś co się stało? Pogoda- u mnie było dziś ciepło, ale ponuro. Dawno nie było jeszcze Fuksji, Kasi89, Amandy i pewnie można jeszcze kilka osób wymienić. A i jeszcze Norka
|
|
|
|
#9400 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
.BTW-gratulacje ![]() Co Ci, kochana? ![]() dopiero co wróciłam z koncertu-plecy mnie bolą... gra na skrzypcach nie należy niestety do najprzyjemniejszych dla kręgosłupa... mało anatomiczna pozycja , a przede mną jeszcze cała nauka...Mój wczorajszy referat zajął mi 14,5 strony takiej zeszytowej, ale jestem z niego dumna ![]() Krówko-co do tego jak się czuje z tą perspektywą końca nauki i matur... chyba zaczynam powoli panikować
|
|
|
#9401 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane nie marudzic
przeciez tez mam dola.. )Martusia -co sie stalo? Wlasnie gdze jest Alatienka, Fuksja, Em, Amanda, Kasia, Marta, Oli no i Norek..? o kim zapomnialam-przepraszam
|
|
#9402 |
|
Zakorzenienie
|
Robiłam sobie testy online z tego materiały, z którego mam jutro mieć sprawdzian. Niby wszystko umiem, ale jak znam życie, to będą zupełnie inne przykłady, niż robiłam. No ale miejmy nadzieję, że pójdzie dobrze.
Muszę się pochwalić. Pierwszy raz od kilku ładnych dni mam jakiś powód, żeby być zadowoloną. Bo ostatnio kiepsko bywało... Niby nic wielkiego, ale napisał do mnie kolega, na którego narzekałam ostatnio, że się prawie w ogóle nie odzywa i jakoś tak się ochłodziły stosunki. Szczegóły... ale poprawiają samopoczucie. A jutro na 7:10
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#9403 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uahahana ja caly dzien powinnam sie uczy, a nie zrobilam nic!! nawet nie pocwiczylam ;/ ale coz.... bywa, a ziemia kreci sie dalej ![]() dziekuje za pochwale biustu, ktory notabene sprawia mi troche klopotow grasz na skrzypcach moje niespelnione marzenie.... i za stara na to jestem ;/ Cytat:
Cytat:
![]() jej spiaca sie robie... jeszcze jurto musze troszke wczesniej wstac, zeby powtorzyc material na egzamin ;/ jeszcze tylko 2 dni... jeszcze tylko 2 dni... jeszcze tylko 2 dni... ![]() ![]()
|
|
#9404 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Przywyczaiłam się do tego, że w bikini to raczej nigdy spektakularnie nie będę wygladać , ale przynajmniej nie muszę się ograniczać co do wielkości dekoltu, będąc tak amoralną jak tylko zechcę .Widzę, że nie tylko ja zyję od weekendu do weekendu. We Włoszech tydzień szkolny trwa od poniedziałku do sobotu-nie przeżyłabym chyba... Czasem dobrze mieszkać w Polsce .Wyłączam kompa i idę się uczyć dalej... Dobranoc
Edytowane przez Agosek Czas edycji: 2007-03-21 o 23:14 |
|
|
|
|
#9405 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() ![]() Już teraz jest wszystko ok, a miałam dosyć poważne kłopoty z TŻem, od poniedziałku się trzymałam, ale dzisiaj już nie dałam rady. Dziękuję bardzo za troskę, jesteście Kochane ![]() Krówka może w tym roku naprawdę wybiorę się do wujka... ![]() Co do biustu to mój jest naprawdę niewielki, ale lubię go Wydaje mi się, że do mnie pasuje Z większym wygladałabym chyba jak Doda Ja też chcę już weekend
|
|
|
|
#9406 | ||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Poważnie, już dawno nie miałam aż tak mało czasu jak w ostatnim tygodniu - na wizażu byłam ostatnio w sobotę. . Wzięłam się trochę za siebie, ale niewiele z tego wyszło. Nauka, treningi, praca, praca (wczoraj pracowałam na koncercie! ).No i wczoraj był w końcu ten nasz występ taneczny.. Wyszło super! MAMY 3 MIEJSCE!!! ![]() A dziś nie poszłam rano do pracy, na dodatek do szkoły nie umiem kompletnie nic. Jeśli uda mi się wyjść bez szwanku, to to będzie jakiś cud. ![]()
|
|
|
#9407 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) ale tanczysz w jakims zespole tanecznym czy cos? jaki taniec? bo ja tez tancze i koocham taniec no i gratuluje 3 miejsca ![]() a u mnie dzisiaj cuuudna pogoda niebo niebieściutkie, słonce swieci.. aahhh szkoda, ze tylko przez okno moge na to patrzec.. kiedy ta choroba sie skonczy milego dniaaaa
|
|
#9408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym nie dała rady, o nie. Chociaż to pewnie kwestia przyzwyczajenia. Na cycki też nie narzekam, skromne B mi starcza, miałam trochę większe, ale zmalały jak schudłam heh. Dostałam 4 z ruskiego ![]() Em - gratuluję ![]() Ja też dzisiaj występowałam. Wszystko poszło dobrze, jak powinno w sumie. A w międzyczasie na sali kinowej u nas w szkole oglądaliśmy Świadka Koronnego, chłopaki puścili. I powiem szczerze, że nie przepadam za polskimi filmami, z których zawsze grają jedni i ci sami aktorzy, ale tym razem mi się podobało. Muszę sobie załatwić i obejżeć do końca... WIOSNA POWRÓCIŁA! Słoneczko pieknie świeci, coraz cieplej, znów wszystko wraca do normy Mój humor też. A jutro mecz...
Choose life.' |
|
|
|
|
#9409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak dostanę ciepłego smsa od mojej przyjaciółki z podstawówki. Tylko gorzej jak obiecuje spotkanie i nic z tego nie wychodzi. Tak juz od półtora roku ![]() Przyjezdzaj A propos biusu. Mój w wyniku moich ostatnich działań zmalał mi. Byłam załamana, bo obserwując koleżanki malusieńki.Ale teraz już wiem, ze to wina stanika. Ostatnio nasiłam same sportowe, a teraz kupiłam z miseczkami. I od razu mam pełniejszy, większy(choć i tak mały, bo B) biust i jestem zadowolona ![]() Ta lekcja nauczyła mnie, ze obry stanik moze wszystko ![]() Em- gratulacje! miło jest jak włożona praca procentuje ![]() Uhahana- u mnie nie ma wiosny... Zimno, szaro i wieje. Ale nie trace nadziei
|
|
|
#9410 |
|
Wtajemniczenie
|
Em gratuluję
Krówko będę się starała przyjechać, chociaż je tego wujka widziałam tylko raz na oczy U mnie też nie nadal wiosny itp., a ja chcę Miałam dzisiaj 8 lekcji a i tak mam jeszcze 2h angielskiego, no i nie poszłam na teatr, ale nie wyrobiłam się z angieslkim...W ogóle mam na jutro okropnie dużo do zrobienia, ale myślę, że dam radę
|
|
|
|
#9411 |
|
Zakorzenienie
|
chyba od dwoch stron mnie nie bylo
ale juz jestem![]() co do biustu to ja mam B/C, ogolnie jestem b.szczupla ale przy tym cycki sa raczej w porzadku, ani male ani duze. zreszta teraz wystarczy tylko odpowiedni stanik i mozna miec jakie sie chce ![]() TZ ode mnie wyszedl i pachne meska Puma ktora mu kupilam na urodziny, psiknal mnie.. chyba mu sie prezent podobal.. na 18 ide do teatru a w sobote na koncert Wilkow [
|
#9412 |
|
Zakorzenienie
|
I'm back
Ostatnio jakoś nie miałam o czym pisać,ale dzisiaj w końcu postanowiłam coś tam napisać. Em:Gratuluje Wczoraj pierwszy dzień wiosny świętowałam z TŻ-tem. Cały dzień razem (do szkoły nie poszliśmy ) no i jeszcze nikogo nie było w domu.TŻ nawet obiadzik mi zrobił i to nie kanapki Za to rodzice stwierdzili,że nie usprawiedliwią mi godzin nieobecnych i bede miała troche kłopotów w szkole(nagana i obniżone sprawowanie )Ogólnie mam strasznego lenia i nie umiem się go pozbyć Jak dobrze,że jutro ostatni dzień ![]() I troche odpoczynku nam się należy. Co do biustu Tak jak Laylaa (duże B lub małe C) I mi się mój biuścik podoba
|
|
|
|
#9413 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak dla mnie za duzy ;/ moj przyjaciel mi mowi, ze jest fajny, ale ja jakos za nim nie przepadam ;/ w wakacje troszke schudlam i oczywiscie najwiecej polecialo z biustu ;/ i juz nie jest tak samo jedrny jak kiedys, ale da sie to naprawic ![]() gratuluje egzamin z arte napisany, mysle, ze nawet dobrze ![]() jutro nie ma hispzanow, wiec mam tylko 3 lekcje i nie mam spr z histori Hiszpanii, ktory zostal przeniesiony na 12. 04 ![]() i referat tez na wtedy ![]() takze sie lenie
|
|
#9414 |
|
Zadomowienie
|
Kochane
Alatienka przez bity miesiąc nie miała internetu. Jestem mocno zacofana we wszystkich wątkach. Ale obiecuję co nieco nadrobić. Strasznie tęskniłam za tym wątkiem ![]() W ogóle mnóstwo rzeczy się u mnie pozmieniało i długo by pisać. Ale nie tak od razu ![]() Pozdrawiam.
|
#9415 | ||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Ale ja też uwielbiam tańczyć. ![]() Cytat:
Bo mój TŻ też ma ode mnie perfumy Pumy, uwielbiam ich zapach. Uff.. przeżyłam dzisiejszy dzień! Bez żadnej 1! Cud, cud!!
|
|
|
#9416 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja miałam sie uczyć, ale jestem tak podekscytowana moja jutrzejszą imprezką, że nic z tego
|
|
|
#9417 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. I gratulacje oczywiście Cytat:
Ciągnie mnie, oj ciagnie .Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
2,5 godziny jakieś dziś spałam... nie wiem jak ja funkcjonuję, bo bez większych problemów przeżyłam dzień, a wróciłam do domu dopiero o 18... całe szczęście, że jutro piątek ^^, moj ulubiony dzień tygodnia, bo po: 1. koniec tygodniowej nauki 2. piątka to moja ulubiona liczba ;P
|
|
|
#9418 |
|
Rozeznanie
|
Em jeszcze moje gratulacje
A ja jestem potwornie zmęczona, a jeszcze nauka... ale tak to jest jak sie nie chce od razu po szkole Dam rade chyba ...Wracam do chemii i mam nadzieje szybko skończyćTrzymajcie się ![]() |
|
|
|
#9419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale najpierw... randka z fizyką a potem szybki numerek z matematyką
|
|
#9420 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ide chyba spac ![]() jutro meczace 3 godziny w szkole w koncu
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.

przeciez tez mam dola..

)