|
|
#1861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
Cy jo wim... chyba częściowo tak, zwłaszcza ostatnie zdanie
Cytat:
|
|
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
Bo wiesz, zastanawiam się, czy przypadkowy obrazek jest, tak całkowicie przypadkowy.
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
Westalko- nie jest przypadkowy- sama go zrobiłam- (funkcja smużenia w Corelu), kolor jaki lubię, dynamiczne smużki itd. Coś tam zawsze można wyczytać z tych awatarów- na pewno gust właścicielki.
|
|
|
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Danusiu
Szpiegu Kochany trzymaj się ... Cytat:
Moje Uszko mnie rozbraja
|
|
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
Kota - te oczy sobie mnie wybrały
![]() Twój avatar - Kota - jest hipnotyzujący, dynamiczny i powiedziałabym, że silny... |
|
|
|
#1867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie avatarkowe pieski sa sliczne ;P
No dobra, czas sie pozbierac... Idzie kto na spacer? ;P Starsza Pani, może sie skusisz na szukanie oznak wiosny w którymś z Warszawskich parków?
|
|
#1868 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poziomko,słodka Poziomko,dlaczego słodka dobrze wiesz.Dziękuje Ci ,ale moja choroba dotyczy niszczenia się siatkówki a na to poza operacją (bez gwarancji) nie ma lekarstwa. Szpiegu kochany,jesteś za młoda i za bojowo nastawiona do świata abyś nie dała sobie rady z chorobą.Jeśli się da leczyć ,a z tego co piszesz da się,to będzie wszystko dobrze. Babygia,Ty to jesteś dzielna dziewczyna. Jeszcze czas mówić o chudnięciu i o włosach.Wcale tak nie musi być.A jeśli nawet to potem wszystko wraca do normy.A włosy są jeszcze ładniejsze i bardziej gęste.Słowo. Robótko,coś Cię mało widać .Pewnie na tempo robisz wielkanocne kurczaki (piekności). Całusy PS. Zobaczyłam że jest Ra-barbara.Basiu,nie znikaj znowu na 46 lat .Odezwij się do nas.
|
|
|
#1869 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje bardzo starsza pani za tak urocze powitanie,i spiesze z odpowiedzia:Nazywam sie Asia,mam 33 latka(prawie
),mezatka,synus MARVIN;od 15 lat w Niemczech.Pracuje jako pielegniarka w Domu Opieki dla Starszych Ludzi,kocham moja prace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A teraz mam reke w gipsie,siedze w domu,nudze sie i nie moge chodzic do mojej´ukochanej pracy |
|
|
|
#1870 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam! Zajrzałam do Was na chwilę bo u nas pustawo jakoś. Dziewczyny pracują a ja mam jeszcze trochę wolnych dni
Starsza Pani jak samopoczucie? Mam nadzieję że już jest lepiej. Pozdrawiam |
|
|
|
#1871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malinówko - witaj
|
|
|
|
|
#1872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
Robótko - pochwal się prosze swoimi pracami - i w tym wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=179333
wszystkie zdjecia i opowieści mile widziane
|
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
To już wiem skąd taki nick, siostro Joanno
Wiecie tak czytam o awatarku Koty i smieję się sama z siebie... bo mnie się ten awek kojarzył z .... aż wstyd mówić... z talerzem z zupa pomidorową Na swoje usprawiedliwienie mam to, że z zup to ja najbardziej lubię pomidorówke i cała moja rodzina także. Mam nadzieję, ze mimo tej mojej przyziemnosci i braku wyobraźni nadal będzieci się ze mną zadawać ![]() Dziewczyny, trzymajcie się, wszystkie!!!
|
#1875 |
|
Zadomowienie
|
Też zaglądam tu często, ale mnie piszę.dziś mam problem z oczami- rano było gorzej, a teraz ciut lepiej-chociaż boli,ale już nie jest opuchnięte.miałam nie odpalać kompa, aż będzie mi lepiej jednak nie wytrzymałam.Fakt robię na tempo kurczaki, bo mi wziętodo sprzedania wszystkie, a mam zamówienie na na osłonki jajek.Dziś muszę skończyć koszyki,ale zrobiłam z konieczności (na oczy)przerwę-nie jestem pewna czy wytrwam w przymusowym leniuchowaniu.
Szpiegu zajrzyj na swój wątek zostawiłam ci tam wiadomość. |
|
|
|
#1876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Luba- spadłam z krzesła!!!! jesteś najlepsza Ale masz wyobraźnię Dziewczyno co do pomidorówki - to jest najlepsza zupa - nie licząc "Dziadowskiej" zupy mojego Kochanego Dziadka Lecha - najpilniej strzeżona receptura w moim domu
|
|
|
|
|
#1877 |
|
Rozeznanie
|
Chciałam przywitać się z uczestniczkami tego forum.
Szczególnie gorąco pozdrawiam założycielkę Starszą Panią. Od dłuższego czasu śledzę forum ale nigdy nie miałam odwagi nic napisać. Nie jestem w stanie opisać emocji jakie mi towarzyszyły podczas czytania. Czasem wzruszałam się do łez, czasem też płakałam ale ze śmiechu. Ośmielam się stwierdzić ,że gdyby ogłoszono konkurs na najlepsze forum Wizażu to 60+ bezapelacyjnie ma miejsce 1. Choć Wy mnie nie znacie, ja mam wrażenie że znam Was. Czytając Wasze posty byłam świadkiem jak zawiązywały się między Wami nici sympatii.... ba nawet przyjaźni. Jakże wam zazdrościłam, ale nie miałam odwagi do Was dołączyć. Dziś zachęcona przez Starszą Panią odważyłam się napisać i mam nadzieję stać się z biernej czytelniczki forum aktywną uczestniczką. Pozdrawiam |
|
|
|
#1878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubo, zupa......pomidorowa.... jak to ??? Dynamiczna zupa...to lepiej! A Twój- zgłosiłaś się, masz podsumowanie? Czy niesamowita barwność- to całaTy? Carolino- co to za zupa Dziadowska- choć opisz jej smak i wygląd, jak nie możesz podać tajemniczego przepisu! Edytowane przez Kota Czas edycji: 2007-03-22 o 18:38 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1879 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozumiem Ciebie,wiem,jak sie ma po prostu dosc,ale Ty jestes waleczna,i na takich ja Ty nie ma mocnych.Za wielka energie w sobie nosisz,zeby jakies cholerstwo polknelo Ciebie.Za witalna jestes.Ty to polnkiesz.Zobacz,tylu ludzi sie juz i to nawet z "betnadziejnych" przypadkow wyleczylo.Co tam lekarze do konca wiedza.Wiedza,ile na razie zobaczy i ile sie nauczyli.A co jutro?Jutro jest jutro,a jutro los znowu tasuje i rozdaje karty od nowa.Lubie to porownanie,pasuje mi,jest dynamiczne. Dziewczyny jak my nie przegrywaja z losem. Danusia,to tyczy sie takze Ciebie!!! Czyli jednak operacja moze Ci pomoc?Nie mysl,ze nie ma gwarancji. Moja terapia tez nie ma.Wole myslec,ze ma.A co mi tam. Danulka,co nam tam.Pomoze.Po to jest ta niedoskonala medycyna,nie???? Kota,uwielbiam zupy pomidorowe,tym bardziej dynamiczne! Sielska,witamy!!!przylacz sie do nas,sama zauwazylas,ze tu "Samo zycie"!!!!!
|
|
#1880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wiecie co? jeśli ktoś z naszego wątku ( ale jestem okropna ) będzie chciał - wyślę ten przepis - w dowód sympatii... Mój Dziadek na pewno by się cieszył Ps. chętnym przepis wyślę w weekend - musze go skonsultować z Babcią - tak, żebyście mogły cieszyć się prawdziwym smakiem Dziadowskiej Zupy ![]() |
||
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
O, widzę, że wątek rozrasta się w bardzo szybko. I słusznie.
![]() Kota a.. czyli to prawdziwa sztuka? A ja się nie poznałam. Nieładnie, nieładnie.. Starsza pani, nie spodziewałam się takiego przywitania. Wywołałaś na mojej twarzy ogromny uśmiech, wiesz? A pisząc o "sobie samej do potomności" - hm, tak w wielkim skrócie - przede mną ostatnie miesiące z końcówką naście - mam 19 lat , jestem z Kielc - tak, tak - tych od pana Gosiewskiego i słynnej stacji Włoszczowa , a na imię mam Iga. Tym samym - witam Was wszystkie bardzo serdecznie.
|
#1882 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
Widzę, że gwarno tu i jak zwykle symaptycznie. I, że - jak się okazuje - mimo, - a może właśnie dlatego - że wiele z Nas ma za sobą (lub jest w trakcie) bardzo cięzkich, dramatycznych, przeżyć, sytuacji - tak wiele tu uśmiechu i życzliwości. Witam nowe uczestniczki wątku ![]() carolina - czekam na przepis - ostatnio "wzięło" mnie na zupy - wczoraj ugotowałam gar grochówki - prawdziwej wojskowej.starsza pani - absolutnie przestań myśleć nagatywnie! Skoro możliwa jest operacja, to operacja się uda - przyniesie spodziewane rezultaty i tyle! Na bank Myśl pozytywnie. Całuski dla Ciebie!Szpiegu - dowiaduję się, że i za Tobą dramatyczne przejścia. Może to właśnie one spowodowały, że jesteś silną osobą? Ja tak Cię postrzegam. Co do avatarka to w moim przypadku długo nie mogłam się zebrać, aby coś stworzyć, a potem stwierdziłam, że niech tak zostanie )Babygia - pozdrówki - jakoś mało Cię widać na forum, podyskutuj czasami na jakimś wątku (chyba, że się mijamy). Pa
|
|
|
|
#1883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pomidorowwaaa... mniam.
Babygia, operacja by zlikwidowala efekt.... w sumie nie wiadomo jakim skutkiem. I to tez nasz NFZ by tego nie refundowal (chyba) ale trudno, sprzedalabym ta sprawna w 100% nerke, zostawilabym sobie ta gorsza i kasa by sie znalazla (tak, jestem w desperacji) Wszystko po prostu zebralo mi sie do kupy na raz, wszelkie problemy. Jeżeli nic juz nie pomoze to naprawde z checia dam sie pokroic. Do tej pory lekarka cos bedzie kombinowac. Pytalam sie tez lekarke o tzw. Meridie... powiedziala ze mi w zyciu nie pomoze. Wlasnie zaczelam ryczec. Sielska - przepraszam ze zaryczana, ale witaj w tym najcieplejszym miejscu na wizazu. Tylko uwazaj bo jest to miejsce w ktorym po cichu handluja przepisami ;P m.in. na pasztet. Westalka! Ha! Dziekuje że tu jesteś Wlasnie poprawilas mi humor ![]() Tak swoją drogą, ja się wam nie przedstawilam a już tyle tu siedze... Ania jestem...
|
|
#1884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: Naprawdę? Bardzo się cieszę. Zawsze do usług.
|
|
#1885 |
|
Zadomowienie
|
[quote=Luba;3980448]To już wiem skąd taki nick, siostro Joanno
, quote] Luba a tak sie maskowalam,myslalam ze nikt mnie nie rozpozna.... Tak serio,to mam taki nick,poczatek mailu...i wszyscy tak do mnie mowia....Nie wiem dlaczego.....czyzbym na czole miala napisane Sr.Johanna? Albo tak emanuje ze mnie duma,ze mam taki wspanialy zawod Sama juz niewiem....
|
|
|
|
#1886 | ||
|
Zakorzenienie
|
Może kiedyś się ułoży. Samej mi ciężko uwierzyć, za długo się nie układa, ale może ta lekarka mi pomoże? Teraz czas szukać reszty specjalistow.
Dziękuje że jesteście ze mną. ![]() Westalko, nie chcesz wiedzieć czym mi humor poprawilaś ;P
|
|
#1887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Na wlasna odpowiedzialność: w koncu nie tylko ja jestem tu najmlodsza! Ha! ;P
|
|
#1889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że rozbawiła Cie jedna z tych trzech rzeczy: stacja Włoszczowa, wzmianka o powiązaniach Kielc z panem G., albo moje imię. PS. Zaciekawiłaś mnie tą najmłodszością.
|
|
#1890 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W górę łebekWitaj, Sielska ![]() Witaj, Westalko,fajnie, że tu trafiłaś. Chciałam Wam powiedzieć, Dziewczyny, że Westalka była moją najdzielniejszą sekundantką w walce o forum samochodowe To miejsce jest jak plaster miodu dla fajnych kobitek, ściągają z każdego zakątka. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.

Jeżeli daliby mi gwarancje że pokrojenie coś da, to ja juz jutro jestem w szpitalu.

jesteś najlepsza
Wlasnie poprawilas mi humor 
Albo tak emanuje ze mnie duma,ze mam taki wspanialy zawod