|
|
#4951 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
Cytat:
Mi się dziś śniło, że lecieliśmy samolotem do Stanów, dosłownie prawie cały lot mi się śnił po kolei Widoki były z perspektywy pilota Nawet pamiętam, że najpierw był dzień, potem noc, pamiętam, że lecieliśmy nad oceanem i wtedy mój Tż powiedział, że teraz to chyba spadniemy A i pod moim siedzeniem nie było podłogi . No i jeszcze w trakcie lotu było krótkie szkolenie na dużym ekranie co robić w razie katastrofy, jak samolot będzie spadał itd, że chować głowę miedzy kolana... No a potem przerażona już tym lotem zamknęłam na chwilę oczy i jak je ponownie otworzyłam to byliśmy na miejscu i trza było wysiadać z samolotu i wtedy się obudziłam Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Znad wichury i herbaty zielonej
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#4952 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie dentystyczne .
Jak mi dentysta z nfz będzie robił ząbka i go spsuje, to powinien go naprawić? Czyli robic dopóki będzie dobrze? Mam na mysli,ze jak na przyklad go rozwierci i będzie tak wiercił że ukruszy, rozkruszy czy zlamie, to mi go nadbuduje? Nie zostawi mnie chyba bez zęba co? Moze glupie pytanie, ale sie nakręcam że mi zrobi tak że będzie gorzej niż jest ![]() Taaaak...tez mnie dopadło, idę w poniedziałek ![]() Of kors wypytam go o wszystko zanim zacznie dlubać, ale do tego czasu pewnie wyobrażnia mnie zamorduje. Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-03-15 o 17:10 |
|
|
|
#4953 | |||||
|
Zakorzenienie
|
wiedziałam ze zwierzyniec się Wam spodoba Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39785284] Ewusiu zazdraszczam bardzo [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39785284] Zostawię Grażynkę [/QUOTE]słodka Cytat:
![]() słyszałam ze właśnie w Lublinie najgorzej Cytat:
torby som bez sensu ale nie dorobiłam się własnych, zawsze pożyczam
|
|||||
|
|
|
#4954 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
szczerze powiedziawszy wątpie, pewnie zaklei na płask i powie zebys sie apisała na robienie korony na nfz jak ci sie cos nie podobana ..i ci ją zrobi za 3 lata ![]() edit-odbudowa zęba nie jest refundowana wienc mialam racje niestety
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-03-15 o 18:21 |
|
|
|
|
#4955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znaczy może mnietak zostawić ![]() Dobra, zaczynam tracić odwagę ![]() Ide w poniedziałek i mam zamiar o wszystko wypytać . Tylko w sumie to o co nawet nie wiem. Przecież nie siąde jak pipa i nie pozwole dlubać w jedynce nie mając pewności że wyjdę z nią w jednym kawalku...Kurde, kumpela chodzila tam i mowi,ze niby wszysko ok, była zadowolona...zrobiła wszystko co możliwe na nfz, teraz dolecza prywatnie. Polly, Ty jesteś obeznana w cenach, czy to są dobre ceny ? http://www.stomatolog-konskie.pl/cennik-uslug/ Bosz...nawet nie wiem od czego zacząc ![]() Edit; Czyli jak on skruszy albo odwierci przypadkiem, to i tak muszę ruszyć tylek prywatnie wtedy żeby to naprawili? Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-03-15 o 18:22 |
|
|
|
|
#4956 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ej ty serio chcesz sobie dac dłubac w jedynce na nfz ? ![]() ![]() edit: nie ma czegos takiego jak dobra cena u dentysty cena u dentysty jest wprost proporcjonalna do jego umiejetności wiec do tego dentysty ja bym nie poszła na pewno
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-03-15 o 18:34 |
|
|
|
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4958 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dzwoń i zapisz sie tam gdzie jest najdłuższy termin oczekiwania na wizytę to jest najskuteczniejszy sposób znalezienia dobrego dentysty
|
|
|
#4959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jednak nie ide na nfz...przekonana zostałam ![]() Mam od koleżanki namiar na jej dentystkę, podobno świetna i nie zdziera. Znaczy nie wynajduje roboty tam gdzie jej nie ma. Chodzi podobno od tzrech lat już do niej, ona i prawie cala rodzina...i nie jest jakoś kosmicznie droga, do tego sympatyczna....podobno twierdzi,że rwanie zembow to ostatecznośc, prawie każdy da sie wyleczyć... Też mi wybijala przed chwilą widoczne zęby na nfz.... |
||
|
|
|
#4960 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ameryki nie odkryłą z tym rwaniem ,ja sie serio dziwie ze ktos w tych czasach wyrywa jeszcze zęby ![]() z polecenia jak najbardziej warto skorzystac
|
|
|
#4961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I najważniejsze....jak rozdlubie to dłubie dopóki nie skończy podobno. Czyli jak mi spsuje jedynke to ją naprawi...bosz...denerwuj ę się. |
|
|
|
|
#4962 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ortopeda mnie pocieszył, że On ma tak samo i nic się nie da zrobić
W sensie, że operacja to skomplikowana sprawa i mam po prostu uważać i chodzić w dobrych butach. Co jest niewykonalne, bo się wykręcam w każdych
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4963 | |
|
Zakorzenienie
|
Polly, a trzeba o cos pytać na pierwszej wizycie? Znaczy wiadomo cennik itd, ale jakieś takie pytania ...no nie wiem, podstawowe?
Czy ona w sumie zajrzy w paszcze i sama wszystko mi powie co? ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4965 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mam świetną dentystkę, która jak na ceny u mnie w mieście kasuje bardzo mało. A potrafi uratować prawie każdy ząb. Mam jeden zrobiony tak,że do jednej istniejącej ścianki dobudowana jest reszta i trzyma się już z 10 lat Jedynkę też mi robiła. Nie widać,że jest częściowo odbudowana Cytat:
Na NFZ jak coś spapra to pewnie odbuduje, ale na tańszych (gorszych) materiałach. I możliwe,że nie będzie mu się chciało bawić tak,żeby całość wyglądała naturalnie. A jak nie da się po dobroci i wymusisz naprawę popełnionych szkód awanturą, to całkiem możliwe,że bardzo się postara żeby wyglądało byle jak i bolało na tyle mocno na ile się da
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam identycznie dlatego do dentysty chodzę co kilka lat dopiero jak już mnie dziura boli i za każdym razem tydzień przed wizytą umieram ze strachu, że mi dentysta popsuje i rozwali zęba, aż ten się rozleci, a w trakcie wiercenia ledwo żyję ze strachu Ale pocieszę Cię, że parę lat temu miałam wiercone i zakładane plomby w jedynce i dwójce i do dzisiaj się trzymają Ale tego już nie czytaj: Co nie zmienia faktu, że jedną już trzeba było wymienić, bo próchnica wlazła pod niedokładnie zrobioną plombę i inny dentysta (bo do tamtego już nie pójdę, jak mi zrobił jedyną kanałówkę, która mam, to mi po kilku miesiącach pół szóstki odpadło) rozwiercił dwójkę jeszcze bardziej i teraz umieram ze strachu, że to się powtórzy i rozwiercą zęba dalej i dalej...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-03-15 o 19:16 |
|
|
|
|
#4967 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
2.Blokowa Ciekawe ile będzie miała małych w tym roku
|
|
|
|
|
#4968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Wlaśnie sie tego boję,że będzie tak jak piszesz...złośliwie mi coś sknoci albo boleśnie przywierci.... Cytat:
Najlepsze jest to,że mnie nic nie boli. Nigdy chyba mnie nie bolalo.. . Tfu, tfu ja naprawde nie wiem co to jest ból zęba. Chyba nigdy nie miałam, pzrynajmniej nie pamiętam. No i se teraz wkręcam,że jak nie boli to też pewnie żle bo mam jakieś choróbsko albo co...no i sie boje,że jak już ruszy to sie okaże że do roboty jest wszystko i nie wyjde z gabinetu do końca życia...no ale co...pzrecież nie będe czekać aż mi zęby powypadaja czy co... Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-03-15 o 19:35 |
||
|
|
|
#4969 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to raczej dentysta powinien zebrac wywiad od pacjenta ![]() Cytat:
ja mam 90 procent zębów zrobionych tak ze do jednej scianki jest dobudowana reszta wiec nie robi to na mnie zadnego wrazenia
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4971 |
|
Zakorzenienie
|
o bosze zemby
![]() ja chyba jednak stracę tę trójkę, tak Polly są sytuacje, że zemba i to zdrowego trza wyrwać Taki a dlaczego Grażynka bry wieczór w bingo brakuje mi 13 zł do koszyka, nie wiem co brać ![]() i jak jeszcze raz usłyszę (z ust jakiegoś polityka) TUTEJ to zacznę szczekać i gryźć
|
|
#4972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4973 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
cze paszteciki i moherki ![]() macham znad balantajsa oezu znowu zęby na tapecie mnie się znowu ukruszył po mordoklejce
|
#4974 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. 2. Bierz coś, czego nie znamy. Będziesz testerką ![]() Ja sie boje teraz że usłyszę. Prosze pani, ta jedynka je do usunięcia, dziura mala ale w środku bagno. Wstawić w to miejsce nic sie nie da
|
|
|
|
|
#4976 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale dlaczego ? wiem ze są-nawet ja jednego wyrwałam ,chodziło mi o wyrwanie z powodu zepsucia zemba
|
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39792397]Grażynka jest tak mądra że co roku ma
ale lada chwila będziecie mieli tam stado i przestanie się to podobać ludziom bo smród i choroby i inne takie jeśli jest oswojona najlepiej ją wysterylizować albo chociaż piguły podawać
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4978 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39792397]Grażynka jest tak mądra że co roku ma
![]() A nie możecie jej wysterylizować? Często są akcje sterylizacji zwierzakow , nawet za darmo to robia wybrane gabinety.... |
|
|
|
#4979 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie ma takiej mozliwosci raczej, najgorsze co sie moze spotkac to leczenie kanałowe (polega na wyciagniu całego bagna z zęba ), ale jak dziura mala i nie boli to raczej to nie bedzie konieczne
|
|
|
#4980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.

Widoki były z perspektywy pilota
. No i jeszcze w trakcie lotu było krótkie szkolenie na dużym ekranie co robić w razie katastrofy, jak samolot będzie spadał itd, że chować głowę miedzy kolana...
nie trza się martwić o koszta utrzymania , środki do życia , o wywalenie z pracy , rodzinę itp 
wieje tak że wiatr mnie chciał przewrócić-nie da sie iść( poczułam się lekka normalnie przez chwile

ładna kluseczka z niej