|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
Cytat:
Cytat:
podziwiam tatuaż, bo sama bym się nie odważyła. __________ byliśmy na KTG i wizycie. gin opisuje mi zapis: "tu tętno dziecka, tu skurcze, których nie ma |
||
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
tak w wit jest tyle. co ma normalny folik...
koocurek kochanie mnie gin kazał brać witaminy już teraz więc je kupiłam.... izka wiem ale mimo wszystko bierz i sprawdzaj to! proszę Cię! eliza sliczny zrobiliśmy pizzę...miałam taka ochotę na.nią a była taka nie dobra blee....! aha zeberka widziałam na wątku mam listopad-grudzień ze co druga dziewczyna jak będzie miała syna to będzie FRANIO!
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2013-03-15 o 16:24 |
|
|
|
#1143 |
|
Raczkowanie
|
Samoitne. Pisałam wcześniej że badania wyszły ok po za niskim poziomem żelaza. Mam nadzieję, że te nudności przejdą
|
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
ma dlugie wlosy, ale koncowki strasznie wysuszone, wiec musze podciac. no i farbowanie: calosc w brazie, plus jasno brazowe refleksy.
monika moze malenstwo punktualne chce byc na staraczkach dzis sie urodzila dziewczynka, przy ktorej mamusia jeszcze 3 dni temu bodajze byla pozamykana na 4 spusty
|
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
Elizka piękny
|
#1146 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nawet mi nie mów :/ Wczoraj wyszłam tylko do sklepu pod blokiem i nie miałam rękawiczek, myślałam, że mi ręce odpadną z zimna, tak bolało :/ Cytat:
Nie przejmuj się, jeśli czułaś, że chcesz to zrobić, to dobrze zrobiłaś. Ja właśnie tak czułam. |
||
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
Perse, nie przejmuje sie, wlasnie czulam ze chce, to mam..
U nas 200 kosztuje najmniejszy tatuaz. Jedna cena, taniej nie ma.. Chociaz nie wiem skad to sie bierze, bo Lublin do bogatych miast nie nalezy ![]() ![]() Dzieki Dziewczyny, tez mi sie podoba Musialam miec pamiątkę..Agatka.. Co sie dziwisz, w koncu pokolenie Franciszka rośnie ![]()
|
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zafarbowałam te włosy i mam wyrzuty sumienia..Myślicie że mogłam zaszkodzić fasolce jeżeli jest?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
nic się nie stanie! ja pilam codziennie przez 2 tyg...
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Badania dowodzą, ze jak matki piją w ciązy, to dzieć po porodzie da do wiwatu
Brak alko we krwi ![]() ![]() Za kare takiej mamusce co pije, zeby miala wszystkie nieprzespane noce ![]() Edit: zartuje tak sobie dla rozluźnienia atmosfery - nic sie dziołchy nie martwcie Dzieciowi nic nie zaszkodzi. Ani wlosy ani % ;]
Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2013-03-15 o 17:42 |
|
|
|
#1151 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jaki kolor? Trzymam kciuki za niedzielne testowanie Ja na dwa latka chrzesniakowi kupiłam taki motorek jeżdżący na akumulator i bardzo się cieszył ale nie wiem ile chcesz na to przeznaczyć pienążków i czy dla chłopca czy dziewczynki bo nie doczytałam ![]() MEASIA piękna ta twoja kruszynka i jak słodko śpi ELIZA śliczna pamiątka, szkoda że ja się na taką nigdy nie odważe ale podoba mi się bardzo MAKSI ja też już mam dosyć tej zimy ![]() SANTOM ja też mam długie włosy ze zniszczonymi lekko końcówkami moze masz jakiś sprawdzony preparat na końcówki który możesz polecić? YSW przytulam ... AGATKA pizza własnego przepisu czy gotowca robiliście? MONIKA no to jeszcze czekamy FIOLUSIU co u Stasia? AMILCIA dużo zdrówka dla Was wszystkich życzę A gdzie się podziewa NITA i BACHARYBNIK ![]() U mnie już tydzień trwa remont łazienki, mam serdecznie dość Wszędzie bałagan i wszechobecny kurz Dobrze że z "fachowcami" siedzi Tż a ja chodze do pracy bo w przeciwnym razie bym zwariowała
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
anusia niestety;( moje sa juz tak zajezdzone, ze im nic nie pomaga;( ew na pare godzin przed myciem nakladam oliwe albo zuzywal odzywke, ktora nie nadaje sie po myciu, za to jak polezy na wlosach przed to calkiem niezle sie sprawdza. ale i tak szalu nie ma, no ale co sie dziwic, jak wpadlam w szal zapuszczania i od chyba 2och lat nie podcinalam koncowek. pewnie teraz sporo mi zejdzie wlosow
|
|
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam kiedyś takie fajne serum do koncówek z Oriflame:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ki-wlosow.html Byłam z niego zadowolona końcówki długo się nie rozdwajały.Teraz smaruje jedwabiem i też jest ok,chociaż ja mam krótkie włosy i często podcinam.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-03-15 o 18:02 |
|
|
|
|
#1154 |
|
Wtajemniczenie
|
mam nadzieje, ze dzis mnie nikt nie filmowal na parkingu ja zakladalam pierwszy raz oslon przeciwdeszczowa na wozek z fotelikemnadawalo sie to smiechu warte
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png Edytowane przez measia Czas edycji: 2013-03-15 o 18:17 |
|
|
|
#1155 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja w październiku siedziałam z fachowcami Miałam 2 tygodnie urlopu, 1,5 spędzone przy remoncie, reszta przy sprzątaniu Dobrze, że mi mama pomagała...
|
|
|
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
Eh...dziewczyny ja mam 4 miesiąc remont i końca nie widać..zyje w takim syfie, że myśałam, że oszaleje!
Teraz wyluzowałam...po świetach dopiero wchodza na pokoje...i znowu szlifowanie ścian będzie... Nie wypowiadam się juz nawet, bo nasz domek ma 200m2 i wymyc wszystko to jazda na maska. W czerwcu po wszystkim przyjedzie moja mama...bo trzeba będzie gruntowne sprzatnie przeprowadzić...a teraz tak sobie leże i patrze na białe blaty... Ide na lody z bitą śmietana i truskawkami
|
|
|
|
#1157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie to że jestem nie gościnna ale wolałabym żebyś tutaj nie wracała... ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39788179] Ojejku, dużo :O Ja płaciłam 80... Ale widocznie zależy od miasta. [/QUOTE] nie wiedziałam, że tatuaże są takie tanie Cytat:
przed chwilą pisałaś, że na pewno @ przyjdzie. zdecyduj się dziewczyno i zrób test.chyba się powtórzę, ale co tam... czekam na zdjęcia. mnie też przeraża brud związany z remontem, o tyle dobrze, że remontować będzie nam wujek i przyjaciel rodziny. osoby, które bardzo lubimy.
|
|
#1158 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, pędzicie jak szalone
![]() Też zauważyłam podobieństwo [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39772225]Dziewczyny, które stosowały Pimafucin: czy wydzielina jest też przez cały następny dzień? Ja założyłam sobie globulkę wieczorem, rano wzięłam prysznic, a jednak czuję ciągle mokro w majtkach (tzn. bardziej śluz niż woda). Normalne to jest?[/QUOTE] Ja to kiedyś stosowałam i miałam ciągle mokro ![]() Cytat:
Ja mojemu chrześniakowi na dwa latka kupiłam tira z koparką, bo on jest fanatykiem koparek, ma ich chyba ze 20, a z tirem to chociaż trochę urozmaiciłam ![]() Patrzę na Wasze pociechy i tak Wam zazdroszczę..... Miałam dziwne sny. Wczoraj śniło mi się, że urodziłam syna, potem go karmiłam piersią, to było takie realistyczne... A w dzisiejszym śnie miałam już dwójkę dzieci. Co to może oznaczać...
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Macie wieści od Pani
|
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Pisała mi dzis ze szpitala ze czekaja na wypis i dzis idą do domku. wiec pewnie Torresik poznaje swoje kąty!!!!
|
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis kolejne zabite dziecko... nie moge juz tego sluchac... |
|
|
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
nie
__________ zaczęłam się martwić tym, że moje Dziecię nie chce się rodzić i że prawdopodobnie będzie mnie czekać wywoływanie jak tak dalej pójdzie ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]() a my zazdrościmy.. |
|
|
|
|
#1164 | |
|
Wtajemniczenie
|
auć! piękny choć smutny...
gdzie jest mama? Cytat:
zaraz leci rodzinka.pl |
|
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
anusia pizza hm..samo. ciasto było z piekarni takie.jak na weke robione ale.ogólnie jak zawsze mi smakowala i miałam dziś na nią ochotę tak była obrzydliwa!
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
o remontach dziewczyny to ja coś wiem....swoje przejść trzeba ale potem efekty są
![]() wedera - jak sytuacja u Ciebie? plamisz? ale pani musi być szczęśliwa... - ciekawe czy będzie miała dla nas czasiza- ja bym testowała codziennie jakby mi się talk @ spóźniała- ale ja niecierpliwa jestem eliza- łednie wykonany tatuaż chociaż ja zwolenniczką ich nie jestem ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- zasypiam a rano jadę na zajęcia.... miłych snów
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam się pożegnać, wybywam na 4 dni. Rodźcie, rozmnażajcie się i testujcie.
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witam Podczytuję Was cały czas, ale mąż ma wolne więc korzystamy - załatwiamy zaległe sprawy . Tak poza tym to Miko mi się rozgaduje .izuś czekam z niecierpliwością .... agatko kciuki za udaną wizytę panika witamy w domu!! monika, lunao szybkich porodów lunao pozytywne nastawienie do porodu ( dam radę ) to połowa sukcesu Każda kobieta ma inne doświadczenia. Mnie np bardziej bolało w momencie urodzenia niż skurcze ![]() wszystkim brzuchatkom życzę udanych kolejnych tygodni trzymam za Was kciuki bardzo mocno. Za starające się jescze bardziej kciuki zaciskam dobrej nocki
|
|
|
#1169 |
|
Raczkowanie
|
Witam . Czy sa tutaj kobietki z niewydolnoscia cisnieniowa szyjki?
|
|
|
|
#1170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zapisałam się na wizytę na godz.18. Podobno mam być na czczo. I teraz pytanie - jak ja to zrobię Mam cały dzień nic nie jeść ![]() Ja też jestem po remoncie w rodzinnym domu, który w większości wykonałam sama A teraz zajmuję się naszym domkiem
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.

Miałam 2 tygodnie urlopu, 1,5 spędzone przy remoncie, reszta przy sprzątaniu