Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-15, 22:21   #4351
Krystel13
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
hi hi, to tam moja corcia wolala pod wystawami mamo mamo prosze kup mi to przebranie aniolka (z sex shopu)

Moja młodsza za to miała w Paryżu baaardzo zdziwiona minę ogladając tamte wystawy
Stary 2013-03-15, 22:22   #4352
iloona79
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Kochana jak ktos spaceruje po RepperBahn na St.Pauli najbardziej rozrywkowej dzielnicy HH to co sie dziwisz.....mieszkalam niedaleko 2tygodnie, balam sie wychodzic z domu hi hi, to tam moja corcia wolala pod wystawami mamo mamo prosze kup mi to przebranie aniolka (z sex shopu)
dobra jest!!

Klaudeczka,
witamy!!Nawet o Tobie dziś myslałam
Stary 2013-03-15, 22:28   #4353
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość

Powiedz,jak się czujesz??
Odczuwasz jeszcze jakieś dolegliwości??
Bólowych dolegliwości to już praktycznie nie odczuwam, ale od 3-4 dni pojawia mi się czasami taki dyskomfort "napięcia" (jak juz wczesniej było pisane "stawianie" się cycków- jak czasem brzuch w ciąży). Jest to takie dziwne uczucie, niby nie boli ale jednoczesnie miłe też nie jest. Tak jakby skóra na zewnątrz i wewnątrz obklejona była mocnym plastrem i uniemożliwiała poruszanie się np. mięśnia lub innej tkanki.
Stary 2013-03-15, 22:33   #4354
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Hejka
Jestem w szoku, byłam dziś na tej kontroli przed zabiegiem usuwania zębów i dali mi termin na czwartek W wakacje w zeszłym roku jak poszłam ze skierowaniem od dentysty do szpitala (tego samego, w którym będę miała teraz zabieg) to dawali mi termin na grudzień, ale zrezygnowałam z powodu operacji cycuchów. Teraz od innego dentysty dostałam skierowanie pierw do tej przychodni, gdzie dzisiaj byłam a oni współpracują ze szpitalem i teminy mają takie szybciutkie. Jestem w szoku i w stresie. W następną sobotę będę robić urodziny i ani nie będę się mogła napić ani nic jeść, bo będę miała wszystko w sumie na świeżo pozszywane. Tylko jakieś płynne potrawy czy jogurciki lub napoje Bosh tą operacją się stresuję, w przeciwieństwie do cycuchów. Nawet w szpitalu dłużej poleżę, bo do samego wieczora a też mam na rano.
Przyszłam Wam się pożalić, bo się już boję Tym bardziej jak sobie przypominam tą krwawą masakrę przy ostatnim nieudanym rwaniu Jedyny plus jest taki, że będę mieć to już z głowy i wirus od tych ząbków nie będzie psuł mi innych.
Kiciu, moze lepiej przelozyc urodziny o tydzien? co to za przyjemnosc po takim zabiegu gosci goscic. A co to za wirus tak na zeby zadzialal?
No i najwazniejsze, super, ze tak szybki zrobisz z tym porzadek

Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 22:33   #4355
Krystel13
Raczkowanie

Mam nadzieje że to szybko minie bo to strasznie dziwne, troche niesympatyczne uczucie!!
Ale jak juz mi tak zaczyna to pożądnie doskwierac to zaglądam w dekolt i grzecznie zaciskam zęby!!!

Cytat:
O!,
zaczyna się...idę oglądać
-nie wiem jak Wy ale mi się wydaje że troche małe te cycki tej dziewczynie zrobili

Klaudeczko- witamy
Stary 2013-03-15, 22:47   #4356
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Kiciu, moze lepiej przelozyc urodziny o tydzien? co to za przyjemnosc po takim zabiegu gosci goscic. A co to za wirus tak na zeby zadzialal?
No i najwazniejsze, super, ze tak szybki zrobisz z tym porzadek

Właściwie nie wiem co to takiego, ale dentysta mój poprzedni mi coś o tym mówił, że od tej jednej ósemki zęby mi się bardziej psują, przez nią mam właśnie 7kę do usunięcia. Wcześniej wyleciało mi to z głowy, bo jakoś byłam tak zafascynowana tą operacją cycuchów. Tydzień później są święta, więc nic z tego. Wszyscy do Polski zjeżdżają, my tu w Belgii zostajemy. No cóż, ja tam nie potrzebuję alkoholu żeby się dobrze bawić, tylko nie wiem czy w ogóle będę w stanie coś zdziałać Nie będzie dużo osób, bo miejsca w chacie za mało to też szumu dużego nie będzie, hehe, chociaż ja sama z koleżanką potrafimy dać popalić bardziej niż znaczna grupka ludzi

Uciekam do spania, bo mąż mnie goni Może on mnie jakoś pocieszy, bo mi jeszcze do końca mdłości po środowej wizycie nie przeszły a teraz to już w ogóle. Oh ja już wolałabym iść piersiątka robić niż to.
Dobranoc

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 22:48   #4357
michalina1312
Raczkowanie

Cytat:
Michalinko,
dziękuję za zaproszenie
Cycuchami jestem zachwycona-masz rowek,który i mi się marzy...
nie mam pojęcia co Ty chcesz od tych cudów-dla mnie one wyglądają na wieeelkie!!No ale brakuje fotki na tle całej sylwetki, no i gdzie wyjściówka??Mogłabyś ją wstawić?Byłoby można porównac z czego to Ci dokrotek wyczarował ten cud!
Właśnie żałuję, że nie mam zdjęć wyjściówki jedyne jakie są to w klinice, ale mogę Ci powiedzieć, że miałam AA, czyli deska
Ale nie ma co wspominać tego koszmaru

Na tle sylwetki muszę kogoś poprosić o cyknięcie fotki, to wstawię, wtedy niestety wydają się już dużo mniejsze
Ale i tak się z nich cieszę i dziękuję za miłe słowa

Ćwiczę
michalina1312 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 22:50   #4358
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Krystel13 Pokaż wiadomość

Moja młodsza za to miała w Paryżu baaardzo zdziwiona minę ogladając tamte wystawy
Krystel, przy tej ulicy tylko domy uciechy, sex shopy i "teatry" erotyczne,, knajpek od groma i nawet bigos, golabki sie zje bo pelno Polakow tam mieszka i Turkow. Moj maz wracajac z pracy co kawalek byl zaczepiany przez panie i panow. Dobrze, ze szybko udalo nam sie znalezc normalne mieszkanie w fajnej dzielnicy a pozniej gdy miala urodzic sie nasza druga corcia jeszcze fajniejsze. Wynajecie mieszkania w HH jest bardzo trudne, mozna miec wysokie zarobki (bo wypelniajac ankiete trzeba podac dokladne zarobki, gdzie sie pracuje) i nie byc akceptowanym przez wlasciciela mieszkania
Stary 2013-03-15, 22:56   #4359
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Bólowych dolegliwości to już praktycznie nie odczuwam, ale od 3-4 dni pojawia mi się czasami taki dyskomfort "napięcia" (jak juz wczesniej było pisane "stawianie" się cycków- jak czasem brzuch w ciąży). Jest to takie dziwne uczucie, niby nie boli ale jednoczesnie miłe też nie jest. Tak jakby skóra na zewnątrz i wewnątrz obklejona była mocnym plastrem i uniemożliwiała poruszanie się np. mięśnia lub innej tkanki.
Pewnie tam wszystko w środku się układa-pracuje,wiec stąd te dziwne "odgłosy" z wnętrza
To mnie trochę przeraża,bo zaraz będę się wsłuchiwać we własne cycki i panikowac,ze może coś z tą całą torebką się tam robi-o zgrozo!
Stary 2013-03-15, 22:56   #4360
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Krystel, przy tej ulicy tylko domy uciechy, sex shopy i "teatry" erotyczne,, knajpek od groma i nawet bigos, golabki sie zje bo pelno Polakow tam mieszka i Turkow. Moj maz wracajac z pracy co kawalek byl zaczepiany przez panie i panow. Dobrze, ze szybko udalo nam sie znalezc normalne mieszkanie w fajnej dzielnicy a pozniej gdy miala urodzic sie nasza druga corcia jeszcze fajniejsze.
taaa- zauważyłam a kawę to piliśmy w tempie ekspresowym aby jak najszybciej sie ulotnić
Stary 2013-03-15, 22:57   #4361
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=Krystel13;39796674]
-nie wiem jak Wy ale mi się wydaje że troche małe te cycki tej dziewczynie zrobili

No własnie-skzoda,ze w ogóle nie powiedzieli jaki implant dostała...przynajmniej ja tego nie wyhaczyłam?!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-15, 23:03   #4362
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
[-
No własnie-skzoda,ze w ogóle nie powiedzieli jaki implant dostała...przynajmniej ja tego nie wyhaczyłam?!
chyba nie mówili bo ja tez tego nie wychwyciłam

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Cytat:
To mnie trochę przeraża,bo zaraz będę się wsłuchiwać we własne cycki i panikowac,ze może coś z tą całą torebką się tam robi-o zgrozo!
no pewnie że to była moja pierwsza myśl
oj mamy my się za swoje......
Stary 2013-03-15, 23:04   #4363
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
chyba nie mówili bo ja tez tego nie wychwyciłam

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

no pewnie że to była moja pierwsza myśl
oj mamy my się za swoje......
ale pan Gej mial niezla reakcje na stres, wygladal jak by jakas chorobe zakazna mial

w nastepnym odcinku bedzie goraca kobitka, ciekawe czym sie kierowali, ze ja wybrali do programu. do tej pory wszyscy po przezyciach a ta chyba dzieki gadce uatrakcyjni swoja osoba program

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-03-15 o 23:09
Stary 2013-03-15, 23:13   #4364
chiquitkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Kochana jak ktos spaceruje po RepperBahn na St.Pauli najbardziej rozrywkowej dzielnicy HH to co sie dziwisz.....mieszkalam niedaleko 2tygodnie, balam sie wychodzic z domu hi hi, to tam moja corcia wolala pod wystawami mamo mamo prosze kup mi to przebranie aniolka (z sex shopu)
hahhahahahah:haha ha::hahah a:
o i nasza Klaudyneczka się pojawilai jak szybko się zjawila tak szybko znikla
Stary 2013-03-15, 23:16   #4365
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
ale pan Gej mial niezla reakcje na stres, wygladal jak by jakas chorobe zakazna mial

w nastepnym odcinku bedzie goraca kobitka, ciekawe czym sie kierowali, ze ja wybrali do programu. do tej pory wszyscy po przezyciach a ta chyba dzieki gadce uatrakcyjni swoja osoba program
No nieźle się zapowiada...a Pana Geja przecież też wzięli po to aby uatrakcyjnić program-są "normalni" geje a ten przecież "wyjątkowy inaczej"

Dobra Laski,
spadam bo łóżko wzywa
Dobrej nocki wszystkim!!
Stary 2013-03-15, 23:18   #4366
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
taa- ta dziewczyna da chyba czadu

Kobitki kochane- wprawdzie spać to chyba dziś nie będę bo myslami będę na trasie Polska -Francja aby moi narciarze szczęśliwie dotarli do celu - ale pożegnam sie z Wami i zalegnę do łóżeczka . Jutro mam dość ciężki dzień więc musze troszkę odpocząć.

Dobrej nocki Wam życzę!
Stary 2013-03-16, 09:12   #4367
przedpo
Raczkowanie

Witam się z rana po 2 już kawach.

Nie jestem chyba w stanie nadrobić zaległości, bo parę dni nie zaglądałam, ale ostatnie strony "przeleciałam".

Margo - GRATULACJE!!!

Widzę też, że wyliczanka chyba wróciła - super! Maj znowu obfity w nowe cycolinki się zapowiada.

Dziewczynki zamówiłam stanik pooperacyjny VOE, bardzo szybko przyszedł, jest taki sam jak ten, który dostałam od dr, tylko odrobinę większy (pozaszywam sobie z boku), choć niby model i rozmiar taki sam, więc w razie co służę linkiem.

Moje cycochy ok, właściwie jedyną trudnością jest obracanie się w samochodzie w trakcie cofania;/. Któraś z Was pisała o ciągnięciu w piersiach, ja też to miałam, i właściwie cały czas mam, ale już dużo mniej. 3-4 tyg po op miałam też takie uczucie, jak już wracałam z pracy po kilku godzinach, jakby mi ktoś przykleił te cycki i tak, jakby czułam, jak ten "klej" trzyma. No nie wiem czy wystarczająco obrazowo to przedstawiłam Ja w lewej piersi czuję też dość często przesuwanie się mięśnia po implancie.

A teraz pytanie do cycolinek ekspertek - dziewczyny - dr nakazał masować blizny przy smarowaniu maścią, tzn uciskać je tak, żeby pojawiłą się pod palce biała plamka. Ale ja długo ja mam masować te blizny - 5 min, pół godz, ile? Bo tak się zastanawiam czy z tym masowaniem można też przesadzić, z masażem i siłą tego ucisku? Jak myślicie?

Całuję Was wszystkie

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 09:31   #4368
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
A teraz pytanie do cycolinek ekspertek - dziewczyny - dr nakazał masować blizny przy smarowaniu maścią, tzn uciskać je tak, żeby pojawiłą się pod palce biała plamka. Ale ja długo ja mam masować te blizny - 5 min, pół godz, ile? Bo tak się zastanawiam czy z tym masowaniem można też przesadzić, z masażem i siłą tego ucisku? Jak myślicie?

Całuję Was wszystkie
Mi lekarz kazał przy masowaniu uciskać każdy punkt przez 20 sekund.
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 09:42   #4369
Martika25300
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
Piękne słonko dzisiaj tyle ,że zimnica jeszcze brr....własnie skończyłam ćwiczyć- bo jak napatrzyłam się na Was to aż chęci dostałam i widzę ,że można można a nawet trzeba trzeba
Mam nadzieję, że do operacji uda mi się trochę zrzucić, bo potem ciężko będzie z tymi ćwiczeniami.....
Poczytam trochę co tam pisałyście- a widzę ,że nocne z Was marki i dałyście czadu
Martika25300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 10:03   #4370
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martika25300 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Piękne słonko dzisiaj tyle ,że zimnica jeszcze brr....własnie skończyłam ćwiczyć- bo jak napatrzyłam się na Was to aż chęci dostałam i widzę ,że można można a nawet trzeba trzeba
Mam nadzieję, że do operacji uda mi się trochę zrzucić, bo potem ciężko będzie z tymi ćwiczeniami.....
Poczytam trochę co tam pisałyście- a widzę ,że nocne z Was marki i dałyście czadu
taaa nocne marki a o 8rano juz druga kawa leci

Martiko, warto zadbac o siebie przed operacja, piersi beda dopelnieniem calosci, Ja od poczatku stycznia schudlam 4,5kg, jak dla mnie rewelacja a do operacji jeszcze ze 2kg moze ubedzie i bede miala wage zblizona do tej z przed ciaz a do tego mega cycunie

witajcie kochane Kobietki
Stary 2013-03-16, 10:12   #4371
Martika25300
Raczkowanie

Cytat:
taaa nocne marki a o 8rano juz druga kawa leci

Martiko, warto zadbac o siebie przed operacja, piersi beda dopelnieniem calosci, Ja od poczatku stycznia schudlam 4,5kg, jak dla mnie rewelacja a do operacji jeszcze ze 2kg moze ubedzie i bede miala wage zblizona do tej z przed ciaz a do tego mega cycunie

witajcie kochane Kobietki
Witaj Amorcio
Wiesz ja niestety trochę przybrałam w zimnie i niestety wszystko poszło w udziska i dupsko teraz muszę trochę się przyłożyć.....
wiek robi swoje i bez ćwiczeń nie da rady, sama dieta nie pomoże.
A jak naoglądam się Was to zmobilizowana jestem na maxa
Stary 2013-03-16, 10:19   #4372
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Cześć dziewczyny
Ja tez jak napatrzylam sie na nasze laseczki w galeriach to zaczelam cwiczyc. Niestety dopiero po op ale od dwoch tygodni dzien w dzien 40-50 min bieznia. Efektiw jeszcze nie ma poza fajniejsza skora ale moze do lata cos mi sie uda zrzucic. Lepiej pozno niz wcale
Stary 2013-03-16, 10:21   #4373
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Witaj Amorcio
Wiesz ja niestety trochę przybrałam w zimnie i niestety wszystko poszło w udziska i dupsko teraz muszę trochę się przyłożyć.....
wiek robi swoje i bez ćwiczeń nie da rady, sama dieta nie pomoże.
A jak naoglądam się Was to zmobilizowana jestem na maxa
Ty z tym wiekiem nie przesadzaj bo az tyle starsza ode mnie nie jestes, odpowiednia dieta, cierpliwosc i ruch dadza efekty widze po sobie, przed druga ciaza wazylam wiecej niz teraz a dalam sobie pol roku na uzyskanie mojej wagi a juz widze, ze bedzie lepiej niz zakladalam
Stary 2013-03-16, 10:38   #4374
Martika25300
Raczkowanie

Cytat:
Ty z tym wiekiem nie przesadzaj bo az tyle starsza ode mnie nie jestes, odpowiednia dieta, cierpliwosc i ruch dadza efekty widze po sobie, przed druga ciaza wazylam wiecej niz teraz a dalam sobie pol roku na uzyskanie mojej wagi a juz widze, ze bedzie lepiej niz zakladalam
A tak tak i ja tez mam nadzieję, bo wezmę z Was przykład i dam radę......a póki co lecę peelingować tłuste dupsko i smarować suchą skórę, zakupiałam kremy i idę wypróbować
Stary 2013-03-16, 10:46   #4375
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
A tak tak i ja tez mam nadzieję, bo wezmę z Was przykład i dam radę......a póki co lecę peelingować tłuste dupsko i smarować suchą skórę, zakupiałam kremy i idę wypróbować
No Kochana czy Ty masz jakis wglad co ja wlasnie robie
bo teraz mialam chwile dla swojego cialka, mala spi a ja sobie peeling z soli i oleju rzepakowego i olejku pomaranczowego zrobnilam, duuuzzzooo lepszy niz sklepowe polecvam
Stary 2013-03-16, 11:15   #4376
edzia1985
Raczkowanie

Hej dziewczyny witam sie z kawka

gawisz 19.03 - 3
buziol04 - 20.03 - 4
ktopozna 10.04 - 25
ninka28 24.04 - 41
martika25300 07.05 - 52
kolorowa 10.05 - 55
Edzia1985 11.05- 56

11.o5.2013 Anatomki Mentor 395 cc Dr. M.K
Poznań
edzia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 11:19   #4377
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
hej hej, no to chyba lepiej jest Klaudeczko co?
cześć słoneczko..ano lepiej lepiej....dalej robię remont we własnej głowiea także pochwalę się że i remontuje własne ciałozmieniłam styl ćwiczeń,dodałam siłownię z trenerem osobistym,zmieniłam dietę i niewiarygodne jak to co jemy ma wpływ na nasze samopoczucie...niby wiedziałam a nie stosowałam jak trzeba...prze to wszystko mam od rana codziennie POWERA a nie rozkręcam się 2-3 godz jak staruszkatakże POLECAM!!!:ju pi:

AMORCIO widzę że już termin wstępny jest

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Napisane przez chiquitkaaa Pokaż wiadomość
hahhahahahah:haha ha::hahah a:
o i nasza Klaudyneczka się pojawilai jak szybko się zjawila tak szybko znikla
a właśnie że ..jestem

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:
dobra jest!!

Klaudeczka,
witamy!!Nawet o Tobie dziś myslałam
ja też o WAS myślę!!!szczerze....codzi ennie...
Stary 2013-03-16, 11:43   #4378
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
cześć słoneczko..ano lepiej lepiej....dalej robię remont we własnej głowiea także pochwalę się że i remontuje własne ciałozmieniłam styl ćwiczeń,dodałam siłownię z trenerem osobistym,zmieniłam dietę i niewiarygodne jak to co jemy ma wpływ na nasze samopoczucie...niby wiedziałam a nie stosowałam jak trzeba...prze to wszystko mam od rana codziennie POWERA a nie rozkręcam się 2-3 godz jak staruszkatakże POLECAM!!!:ju pi:

AMORCIO widzę że już termin wstępny jest

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

a właśnie że ..jestem

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

ja też o WAS myślę!!!szczerze....codzi ennie...
kochana
dziękuję za kompementy
jest jeszcze sporo do zrobienie, ale ćwiczę (krotka przerwa, bo kolanko mi siadło), lecz już wracam do świata aktywnych ... sport jednak uzależnia
z nadmiarem skóry pewnie już się nie pożegnam, ale... na pewno ciałko będzie jędrniejsze

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 11:49   #4379
Martika25300
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
kochana
dziękuję za kompementy
jest jeszcze sporo do zrobienie, ale ćwiczę (krotka przerwa, bo kolanko mi siadło), lecz już wracam do świata aktywnych ... sport jednak uzależnia
z nadmiarem skóry pewnie już się nie pożegnam, ale... na pewno ciałko będzie jędrniejsze
Horo- jak byłam u Ciebie w albumie to mało oczy z orbit mi nie wyszły.....ależ Ty mnie zmotywowałaś
Stary 2013-03-16, 12:20   #4380
Kachuula
Zadomowienie

Witam Was dziewczynki w słoneczne popołudnie
Dzisiaj nie czasowa jestem więc na chwilkę do was wpadłem. Dziś urodziny mojej mamy a ja zadeklarowalam się ze zrobię sushi. Przez dwie godzinki je robiłam a trochę tego było bo na 15 osób . Plecy mi siadły. Stary człowiek się robi czy jak?

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Dziewczynki i melduję posłusznie ze jeszcze nic nie zniszczylam , nie zbilam i telefonu następnego nie utopilam
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości