|
|
#3421 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - cz. XX
A ja sie chyba obrażę na ZARE
zareklamaowalam kolie z zukami zlazlo z niej cale zlotko i zczerniala absolutnie nie nadaje sie do noszenie zlotko zostaje na rekach jak sie to w rece trzyma - jestem zniesmaczona przedwczoraj dostalam smsem info, ze nie uznali mojej reklamacji! umowilam sie na jutro z rzecznikiem praw konsumentabo im tego nie odpuszcze mam kupe rzeczy z zary i straca najlepszego klienta w mojej dziurze! Edytowane przez eleonorka cyrolka Czas edycji: 2013-03-16 o 11:24 |
|
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
calixto, kupiłam te same sneakersy co Ty
W ogóle jak przeczytałam tu w wątku, że obniżyli cenę, byłam przeszczęśliwa! Nie dość, że te buty były najwyższe, całe ze skóry, bez dodatków jakiegoś eko-shitu to jeszcze przecenione
|
|
|
|
#3423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się już wyleczyłam
|
|
|
#3424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też się cieszę! bedą idealne do mojej cukierkowej kurtki skorzanej z Pulla:-D a wogole tak na nie czekalam i sie doczekalam kazdy model ktory mi sie widzi przeceniaja:-D mogliby tak zrobic jeszcze z torebkami:-D---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- To dobrze Ewcik:-* |
|
|
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3426 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O nie ja bym im bie darowala na miejscu bym zrobila niezla afere az by mi oddali voucher i prosili zebym go wziela co za szczyt chamstwa tak nie moze byc jaja sobie robia z klienta! Eluś a juz bylas w Z odebralas reklamacje? Ja kiedys tez dostalam inf ze mi tam cos beda naprawiac ito ale sie nie zgodzilam bo bedzie sie to samo dzialo, fakt babka byla nieugieta taka ich polityka ale wkoncu wydusilam swoje! ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Pisze z telefonu wiec slabo z linkiem:-( te sneakersy na koturnie sa w kolorze czarnym i karmelowym kosztowaly 399 a teraz 199zl na piecie maja takie naszycie ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- http://www.zara.com/webapp/wcs/store...0NA%20KOTURNIE |
|
|
|
|
#3427 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sa to z nowej kolekcji w starej byly podobne cena 169 sa tez dostepne na stronie |
|
|
|
|
#3428 |
|
Zadomowienie
|
i te jeszcze z 299zl na 199zl
ale to nie skora ![]() http://www.zara.com/webapp/wcs/store...0%C4%86WIEKAMI |
|
|
|
#3429 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Juz mialam podobna sprawe (nie reklamacje ale jednak) u nas ze spodniami - woskami brzoskwiniowymi kupilam zaraz jak sie pokazaly czyli w sumie w zimie rok temu, a ze bylo zimno wrzucilam je do szafy z metkami i mialy przeczekac do ocieplenia chcialam je wkoncu zalozyc po miesiacu od kupna, patrze a na dupie jest cos czarnego jak sie przyjrzalam okazalo sie, ze to pieczatka z zary!!!!! poszlam do Z, zeby mi wymienili na inne a Pani na to, ze to moja wina bo jestem slepa!!! i moglam zauwazyc i ze wymieniac nie bedzie bo minal miesiac i moge je reklamowac - dodala ze reklamacji i tak mi nie uwzglednia! i ze sama sobie te pieczotke przywalilam do dupska spodni! zaczelam jej tlumaczyc, ze na pieczatce jest tresc ZAry i to pieczatka z zary, wiec skad mialabym miec do niej dostep Zrobilam awantre, zadzwonilam do glownego menedzera i wymienili mi je od razu, ale pani w Z nie szczedzila mi uwag ze na drugi raz ............ co bylo poprostu nie smaczne tę sprawe tym razem tez wyciagne dla przypomnienia jak zadzwonie jutro rano do centrali, moze menedzer u nas powinien byc przeszkolony jak sie zalatwia klientow i to stalych! Przpraszam ze wam truje ale jestem po prostu wsciekla! Edytowane przez eleonorka cyrolka Czas edycji: 2013-03-16 o 11:46 |
|
|
|
|
#3430 |
|
Zadomowienie
|
ciekawe, czy przecenią te botki za 599 - w sumie to nie jest obuwie na wiosnę;P
|
|
|
|
#3431 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w sumie mam takie zboczenie że wszystko online kupuje co mogę w poniedziałek wtorek będą do odbioru bo już wysłane Tak się cieszę! Tak jak mówisz całe ze skóry ani kawalka Poli... i ta wysokość---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3432 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ewcik, to te buty : http://www.zara.com/webapp/wcs/store...0NA%20KOTURNIE Cytat:
![]() Cytat:
Ale chciałam jeszcze dla pewności przymierzyć pozostałe sneakersy ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
calixto, Solciuchna
|
|
#3434 |
|
🦄
|
Eleonorka, a ponoć to ze mnie jest cholera? Ekhm ekhm!
Podszkolę Was krótko z reklamacji- ma być rozpatrzona według Waszych żądań, a nie tak, jak sobie wymyślił sprzedawca. Po ustawowym terminie 14 dni reklamację uznaje się za uznaną i załatwia się zgodnie z żądaniem. W razie uznania i zwrotu kasy żaden tam voucher- kasa do ręki. W razie naprawienia towaru jeśli drugi raz będzie to samo można od razu odstąpić od umowy. I polecam rzecznika, bo ja tak walczyłam z Schaffashoes i cały mój prawniczy bełkot mieli w poważaniu, a po piśmie od rzecznika zupełnie inna rozmowa... I wracam do nauki- telefonów nie odbieram
Ban na zakupy kosmetyczne! 12.03.2023 r.- 12.06.2023 r. Edytowane przez Marigold19 Czas edycji: 2013-03-16 o 12:10 |
|
|
|
#3435 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeśli chodzi o żakiet, na żywo dużo korzystniej prezentuje się niż na zdjęciu
|
|
|
|
|
#3436 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po dwóch dniach dzwoni babka ze oni mi to zszyja naprawia i bedzie dobrze, akurat mialam nerwa bo w pracy mialam jakas nerwowa atmosfere i ten tel nie byl mi na reke jak z nia pojechalam krutko to mi zaraz powiedziala serdecznie zapraszam po zwrot gotowki i tak tez sie stalo ja nie daje sobie w kasze duchac niecierpie jak ktos robi ze mnie nieswoadomegi konsumenta! Moja Babcia miala sklep i cale zycie mi powtarzala "dziecko klient nasz pan" do dzis to praktykuję w obie strony![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
A CO DO WŁAŚCICIELA TO BEZ KOMENTARZA SORKI ZA BLEDY ALE PISZĘ Z TEL :BRZYDAL:EWCIK Edytowane przez calixto Czas edycji: 2013-03-16 o 13:20 |
||
|
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was posiada może beżowe woskowane spodnie z załącznika w rozmiarze 36 (ref. 7354/251) i mogła by mnie poratować kserem/skanem paragonu?
![]() Spodnie kupiłam pod koniec września, przeleżały w szafie, teraz postanowiłam je wyprać i nadają się do reklamacji, zszedł z nich wosk, a swój paragon niestety zgubiłam ![]()
|
|
#3438 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny któraś z Was pytała o parke 36 - znałazłam na allegro i jak na razie kosztuej 1 zł http://allegro.pl/kurtka-parka-nowos...106561186.html
Dzieki za odpowiedzi w sprawie torebki. Znałazłam inną,czy ktoś z Was widział? |
|
|
|
#3439 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem czy masz do tego glowe ale warto sprobowac gdyby nikt Ci nie pomogl z paragonem.
|
|
|
|
|
#3440 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na stronie dalej nie widzę :p ale mam nadzieję, że w sklepie znajdę
Edytowane przez walk_on_air Czas edycji: 2013-03-16 o 13:57 |
|
|
|
|
#3441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pisałam tu jakiś czas temu o tym, że przyjaciółka botki reklamowała bez paragonu. Reklamację rozpatrzono pozytywnie, i pojechałyśmy razem do sklepu, bo nowy towar trzeba wybrać w sklepie, w którym złożyło się reklamację. Wybrała sobie botki z międzysezonowej przeceny, została akurat ostatnia para w jej rozmiarze, i świetnie się składało, bo kwota wybranego towaru była równa cenie tych nowych botków. To była pierwsza reklamacja mojej psiapsiółki w tym sklepie, i nie wiedziała, że trzeba wziąć ze sobą taki druczek, który dostała przy spisywaniu reklamacji, zresztą nie poinformowano Jej, że trzeba go mieć przy sobie, a tylko tyle, że dostanie powiadomienie telefonicznie i może się zjawić po odbiór towaru. Ale ugadała z kierowniczką, że jest z daleka, przyjechała specjalnie tylko po to, by załatwić tą reklamację, no więc ok, niech napisze oświadczenie, że odebrała towar i po sprawie. Kierowniczka odeszła, a Ją zaczęły dalej obsługiwać jakieś inne dziewoje przy kasie. No i zaczęły ponownie sprawdzać w systemie różne rzeczy odnośnie tych botków, czy aby na pewno koleżanka ma prawo do reklamacji, jakby miały ją ponownie rozpatrywać. Nie rozumiem czemu, kiedy reklamacja została już raz rozpatrzona, a takie zachowanie było po prostu chamskie. Przyjaciółka pożaliła się, że czuła się jakby patrzyły na nią jak na złodzieja, i wcale się nie dziwię. Sprawę udało się załatwić, po takim traktowaniu przez ekspedientki odechciewa się ponownie przychodzić do tego sklepu. Kiedyś też miałam taką sytuację, że poszłam na zakupy do Zary ubrana niezbyt ładnie po prostu wygodnie, sweter, jeansy, śniegowce. Kupiłam parę rzeczy, a babka przy kasie nie zapakowała mi rzeczy, tylko rzuciła mi torebkę i zaczęła obsługiwać kolejnego klienta...Wkurza mnie niesamowicie zachowanie sprzedawców, że kiedy ktoś :
Jakby ekspedientki w Zarze pracowały tam dlatego, że są bogate! ![]() Oczywiście nie we wszystkich Zarach tak jest. Najlepsze wrażenia mam z Zary na Marszałkowskiej, tam obsługa jest po prostu super, nawet zagadają czasem przy kasie, wiecie, takie small-talks Natomiast totalnie odwrotne odczucia mam co do Arkadii, tam obsługa jest najbardziej nieuprzejma, przynajmniej kiedy przyszło do reklamowania towaru
|
|
|
|
|
#3442 | ||
|
Zadomowienie
|
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...0NA%20PRZODZIE
PROSZĘ ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
Sama tego doświadczyłam, czasami człowiek ma zły dzień i ubierze się na luzie, bez makijażu i od razu odczuwa się równicę, sama robiłam nawet takie "badanie" na ekspedientkach w Zarze. Jednego dnia ubrałam się zwyczajnie na małolata dresik adidaski i sportowa kurteczka i byłam odebrać paczki trochę ich było ok 7 i sama z tym byłam na szczęście do auta wiec spokojnie nigdy nie otwieram pudełek w Zarze jakoś tak mam ale do rzeczy, a dwa dni później ta sama obsługa tyle, że ja skromnie powiedziawszy odpicowana bo akurat miałam ważne spotkanie z kontrahentami, makijaż, perfumy, no wszystko ok! I wtedy dopiero się przekonałam jak Panie z Zary patrzą na wygląd! nie ważne ile masz w portfelu i ile chcesz kupić ważne jak wygladasz![]() latały koło mnie jak z jajem mysląłam że mi za przeproszeniem tyłek wycałują
|
||
|
|
|
#3443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3444 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3445 |
|
Raczkowanie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;39801125]Sukienki akurat nie mierzyłam, ale przypuszczalnie przy Twoim wzroście 170 cm będziesz ją miała w tej długości jak modelka. Ja mam 160 cm wzrostu i zawsze sobie dodaję na długości ok. 10 cm - póki co zawsze się sprawdza. Materiał jest taki jak latem w zeszłym roku były spódniczki mini -tulipany w kolorze koralowym i miętowym (dosyć długo były na wyprzedaży po 39 zł, niestety nie mam zdjęcia).
Jeśli chodzi o żakiet, na żywo dużo korzystniej prezentuje się niż na zdjęciu [/QUOTE]Bardzo dziękuję |
|
|
|
#3446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisała nawet wielokrotnie na fanpage'u sephorowym z tym problemem, ciekawe czy kiedyś wreszcie wyszkolą ekspedientki, żeby obsługa była wreszcie na poziomie...Do czego to doszło, żeby to człowiek musiał się odpicowywać specjalnie na shopping |
|
|
|
|
#3447 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja na zakupy ubieram się jak mi wygodnie, tak jak na spacer a za głowę się łapię czasami jak widzę dziewczyny na 15 cm szpilkach meczą się ale chodzą, cały dzień w Galeri |
|
|
|
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze jest to, że rok temu lubiłam się elegancko ubierać, a teraz mój styl ewoluował w bardziej lumpowym kierunku |
|
|
|
|
#3449 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ten naszyjnik ma na sobie Kaśka Tusk w poście z wczorajszego dnia -make life easier- przyznam że jest niczego sobie czy ktoś wie jaka jego cena?
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

W ogóle jak przeczytałam tu w wątku, że obniżyli cenę, byłam przeszczęśliwa! Nie dość, że te buty były najwyższe, całe ze skóry, bez dodatków jakiegoś eko-shitu to jeszcze przecenione 
ja się już wyleczyłam

ja też się cieszę! bedą idealne do mojej cukierkowej kurtki skorzanej z Pulla:-D a wogole tak na nie czekalam i sie doczekalam

ale do rzeczy, a dwa dni później ta sama obsługa tyle, że ja skromnie powiedziawszy odpicowana bo akurat miałam ważne spotkanie z kontrahentami, makijaż, perfumy, no wszystko ok! I wtedy dopiero się przekonałam jak Panie z Zary patrzą na wygląd! nie ważne ile masz w portfelu i ile chcesz kupić ważne jak wygladasz