|
|
#1591 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - XXII
Cytat:
Dziękuję za przerzut do GG ![]() Robię właśnie łososia a'la Mistrzyni w sosie musztardowo-miodowym ![]() Cytat:
![]() Haha ja pomyślałam o K-piszę do niego a on, że owszem, przyjechałby...O ile bym go dobudziła telefonem
|
|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Albo zrobiła przelew ekspresowy .
|
|
|
|
|
#1593 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Nie pomogłyście w wyborze
To, że będzie jasna skóra już jest dawno zdecydowane tylko modelu nie mogę wybrać Cytat:
Też mi się podoba, jest taka mięciutka witaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kto to ten kominek?
|
|
#1594 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1595 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
#1596 |
|
Lena
|
cześć dziewczyny Krakowianki!
szukam osoby - konsultantki Avonu! moze w waszych szeregach jest taka osoba? potrzebuje zamówić sobie pewien krem, a nie znam w Krakowie osoby z tego grona!
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.zalando.pl/bloch-fox-trot...7.html?size=36
I jaka przecena .
|
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm, w opisie tego namiotu na aukcji jest, że namiot się rozkłada jednym ruchem. Wszystko trwa chwile, potrzebne są tylko śledzie do przymocowania całości. Nie trzeba jednak bawić się ze stelażem itp itd. Więc może są samorozkładające i pół-samorozkładające ![]() SdC, nie ociągaj się. Gdzie zdjęcia stylizacji?
|
|
|
#1600 |
|
Copyraptor
|
Znajomi mieli taki, że faktycznie się wyciągało z pokrowca i on robił "boing" i był namiot
|
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
I właśnie w taki się zaopatrzyłam
![]() Odkąd przeczytałam o takiej możliwości urlopu, zajawiłam się na tym punkcie http://www.fitbootcamp.pl/ 7 dniowy urlop wypełniony po 10 godzin dziennie zróżnicowanym wysiłkiem fizycznym, zbilansowaną dietą i super przygodą. Cena jest już mniej super, ale sam pomysł kusi kusi kusi.... Myślę, że Obwarzanki mogłyby od tego zacząć Propaganda głosi, że taki urlop daje wielkiego kopa do zmian złych nawyków i ogólnie wypełnia energią na kolejne tygodnie
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2013-03-15 o 18:27 |
|
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1603 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Cytat:
![]() W ogóle wszystkie prawie stękają co chwilę, że muszą się zdrowiej odżywiać a w moim zamówieniu klubowym pustka Sio, kupować ziarno![]() I o kosmetykach przypominam. Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2013-03-15 o 20:52 |
||
|
|
|
#1604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;39784994] Biorąc pod uwagę indywidualne lekcje po prostu cud miód i orzeszki [/QUOTE] No to super A rachunkowość? Też tak super? Ooo, a to ciekawe. Cytat:
![]() A właśnie! Jakie serum pod maskę polecacie?
|
|
|
#1605 |
|
Matka Smoka
|
Ja jeszcze nie miałam żadnego, ale opierając się na tych poszerzonych opisach rozważam na naczynka lub wybielające. Musisz się zastanowić czego potrzebuje Twoja cera. Odradzałabym jedynie to z kwasem HA (bo pewnie masz kwas solo, więc np. możesz kroplę wymieszać z serum, albo dodać do maski) i z fitohormonami, bo z tego co pamiętam nie jest potwierdzone ich przeciwzmarszczkowe działanie.
|
|
|
|
#1606 |
|
Konto usunięte
|
to skoro ta Baszak to hrabianka to nic dziwnego że ma piękny dom i ocean wolnego czasu
![]() taki dom to kosztuje mase pracy żeby to wszystko samemu ogarnąć a ona nie wyglada na osobę coby zasuwała ze ścierkami po tym domu |
|
|
|
#1607 |
|
Nie depcze krokusów
|
Chyba nie przeczytałyście nawet paru wpisów w jej blogu, skoro nie wiecie, gdzie mieszka i co to za dom...
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skłaniałam się do normalizującego, ale zastanawiam się czy nie przesuszy mi skóry.
|
|
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
Myszko, mam wrażenie, że trochę nie kumasz o co chodzi ze stylistką
. Ona mi nie doradzała, że mam nosić buty a la mokasyny . Doradzała mi raczej ich kolor, krój itp. Nie narzuciła mi stylu z mokasynami, ja mokasyny lubię . Gdybym lubiła mega szpile, to wrzuciłabym Wam tu mega szpile, które spełniałyby wymogi tego, że jestem niska i mam trochę dodatkowych kilogramów . Np. takie:http://bucikowo.pl/p/pl/2487/lil+ave...tan+beige.html (zastanawiam się czy kupić, ktoś chętny jeszcze? )Akurat mokasyny nie spełniają wymogów stylistki. Buty powinnam nosić w kolorze spodni, najlepiej na niskim obcasiku lub koturnie . Jeśli spódnica i nogi odsłonięte, to buty szare lub beżowe/nude. Nie na szpilce, tylko na czymś odrobinę szerszym, żeby nie wyglądało, że jestem taka duża przy cienkiej szpilce .Jeszcze te mi się podobają, tylko mają kokardę .http://www.zalando.pl/anna-field-czo...1a04v-101.html Cytat:
Bo mnie jakoś nie zachwyciła i nie wgłębiałam się za bardzo, ale ta dyskusja wciąga .
Edytowane przez SdC Czas edycji: 2013-03-16 o 11:29 |
|
|
|
|
#1610 |
|
Nie depcze krokusów
|
Piękne są te beżowe buty, ale przez neta bym nie kupiła.
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1612 |
|
Copyraptor
|
Myszko, jak tam wysuszacz? Wczoraj znów się nim zachwycałam, bo pomalowałam sobie pazurki i żadnych odgnieceń dziś
![]() I w ogóle, znalazłam zmywacz do paznokci, który ładnie pachnie essence kokosowo-papajowy
|
|
|
|
#1613 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gdybyś nie trafiła z rozmiarem zawsze możesz wystawić na allegro. Są tak urocze, że na na pewno kupiec by się znalazł
|
|
#1614 |
|
Pani Buka
|
co do zamówienia ze zdrową żywnością - chętnie bym coś kupiła, niestety nie mam pojęcia do czego większości tych rzeczy mogłabym użyć, co to jest i z czym to się je
chciałam zapytać tylko o ten prawdziwy sos sojowy, który to i dlaczego jest lepszy od innych?
|
#1615 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
może potraktuj to właśnie jako fajną okazję dla poznania czegoś nowego |
|
|
|
|
#1616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mają złote dodatki przez co nie są uniwersalne, więc już mi się odwidziało . Tym bardziej, że ja takiego prawdziwego złota nie powinnam nosić .
|
|
|
|
|
#1617 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Nie wiem jak ze smakiem, ale chyba fakt, że sos sojowy jest z soi a nie z odrobiny soi i innych zapychaczy coś znaczy. Ja kupuję np. nowe mąki czy płatki i ostrożnie dodaję po trochu do wypieków albo do śniadania. W ten sposób przemycam inne zdrowe rzeczy a nie ma ani kolosalnej różnicy w smaku, ani też ryzyka, że muffinki nie wyjdą. |
|
|
|
|
#1618 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cholerko, Walentynki to jakby nie patrzeć, ponad miesiąc temu były... ![]() Ostatnio w nocy mocno mi ropieją oczy - podejrzewam, że winowajcą jest czas spędzany w pracy (np. wczoraj 14h ).Postanowiłam je jakoś odprężyć. Myślałam o kroplach nawilżających, ale też o opasce żelowej (+ takiej do spania). Wiecie gdzie mogę takie opaski stacjonarnie znaleźć?
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2013-03-16 o 14:03 |
|
|
|
|
#1619 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Krople nawilżające wybierz bez konserwantów. |
|
|
|
|
#1620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zależy mi na nawilżeniu twarzy, więc wybrałam to serum z chitozanem do twarzy. Zobaczymy co to będzie. Chyba, że widziałaś tam coś bardziej odpowiedniego? ![]() SdC, chodziło mi o to czy doradziła Ci taki konkretny fason/ krój tych butów. Cytat:
Za to aplikacja jest łatwa, z seche trzeba było się nakombinować, żeby nabrać kosmetyk. I konsystencja też fajniejsza ![]() A Ty ile czasu odczekujesz?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.

Dziękuję za przerzut do GG 

ostatnimi czasy nawet o spokojnej fajce mogę zapomnieć
po obejrzeniu reklamy doszłam do wniosku, że SdC mogłoby się nie chcieć ruszyć w środku nocy

Podobają mi się jej stylizacje.

(wyciągnęłam go nad rożnowskie) i nigdy wcześniej go nie rozkładał a jego brat-debil stwierdził, że jest turbo prosty w obsłudze co oczywiście jedynie przy świetle księżyca i na kamieniach wcale nie było to myślałam, że na miejscu zabiję go własnymi rękami i do PL wrócę na piechotę
Więcej zdjęć nie będzie
Sio, kupować ziarno
.
.

essence kokosowo-papajowy